24767
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• TVelvet
    Na még 1x.

Valaki nem tudja, hol találom meg ezt a a kincset?
    Kincs
  • TVelvet
    Vki nem tudja, hol találom ezt meg? :(

• PiszkosFred
    Home campaign-nál a special-ból válassz, ne a felsorolt huszonsokból.
  • PiszkosFred
    Miért? Light armorra - minden darabra - rak Reinforced traitet, enchantban health recoveryt vagy valami def jellegűt, esetleg resisteket, és mindjárt bírja a strapát. :) 1hand meg staff között váltogatva simán megoldható, főleg grotto.
  • MaRee
    L gombot lenyomod kiválasztasz egy home campaignt aztán lehet behív a queue, lehet nem. De nem sok látnivaló van.
  • MaRee
    Akkor lehet benevezek én is egy verzióra a gmg-n, végülis 3000 ft-tal olcsóbb mint ahol eddig néztem így.
  • Terawatt
    Cyrodiil-t Ebonheartosként hogy lehet a leggyorsabban megközelíteni? Meglettem lvl 10 és rohannék megnézni. :)
  • darth devil
    Fogalmam sincs. Szerintem nem.
  • j0nNyKa
    igen és elhasználta előled!
    szóval nem, nem azok. idővel járnak le.
  • MaRee
    Ezek a voucherek egyszer használatosak?
  • MaRee
    Bárki lehet tank, aki úgy érzi, hogy tud tankolni. Clothos staffos sorci is, a más kérdés, hogy mennyire eredményesen :D
  • darth devil
    Kösz a kódot. :D
    Items bought
    The Elder Scrolls® Online - PC $45.00
    Payment type: AdyenCard
    Savings: -$14.99
    Total $45.00
  • nomiss
    nektek is olyan emberekt rak be tanknak healnek instaba kik nem azok ? pl tank staffos sorci ? ez bug vagy retrdok a palyerek jewlentkezésnél ?
  • yesname #8183
    Lehet. Az tuti az illetőtől itt csak menőzést látunk, segítséget nem. :D
  • Fpocok
    Nem lehet, hogy ez egy JEL? :D
  • yesname #8181
    De csesszék meg minden egyezik és mégsem fogadja el a fizetést.
  • Whysper
    Angol Pay Pal cím is jó hozzá?
  • Munkie
    köszi Warcat! már csak egy proxyzós leírás kell. nálam 70 fontért mutatja a GMG. és én is bankkártyával fizetnék (a váltás miatt előfordulhat némi eltérés)
  • yesname #8178
    Segíteni is tudsz?
  • warcat
    Gondolom bankkártyával fizet valahogyan,Péj Pálnál egyeznie kell emailtől kezdve minden hülyeségnek,amúgy aki onnan venné, -25%os voucher
    YOGCST-BESTYT-EVERRR
  • MaRee
  • Munkie
    Engem lekenyereztél! :D Én is kérnék szépen egy gyors leírást, hogy sikerült megoldanod. És merre találtál kódot. Hálám majd Tamrielen üldözni fog :P
  • warcat
    Szórod itt a pénzt,ha ez GMG,van -25%os voucher is.
  • Susarc

Items bought

The Elder ScrollsŸ Online: Imperial Edition - PC $64.00
    Payment type: PayPal
    Savings: -$15.99
    Total $64.00
    All prices are inclusive of applicable taxes and fees
  • yusukee
    PvP rész nem megy? Mintha valaki írta volna, hogy megy.
  • Munkie
    @Susarc : gondolom a standard pre-order 15k?!
  • yesname #8170
    Na akkor please áruld el GMG-n hogy lehet proxyval, mert nekem mindig visszadobja a fizetést. Privát is jöhet.
  • Munkie
    Amióta kilőtték nuuvem-et, imperialt nem találtam 15 környékén (16 alatt)... sajnos. Pedig adná.
  • Fpocok
    Az elvileg nem imperiálos.
  • Susarc
    az GMG:P proxyval:) 15000
  • Munkie
    Valaki vett már onnan? Mert a legjobb ár amit én is eddig találtam... csak érdekelne, hogy biztosan jár hozzá minden (standar előrendeléshez) járó extra
  • yesname #8165
    Az Imperial? Linket. :)
  • Whysper
    Sajna külföldön vagyok így nekem átutalás stb.. nem éri meg Ft-ban!
  • Susarc
    mit szenvedtek mikor ott van iceakos-nál 10500 ft-ért?
  • yesname #8162
    Már csak az a kérdésem valaki tud-e trükköt, hogy a 25% kuponnal dollárban meg tudjam venni? GMG-n próbáltam proxyról és USA adatokkal, de nagyon trükkös controlljuk lehet, mert nem megy át semmi. :)
  • Whysper
    itt 39,99sok játékot vettem tőlük.
  • ricsaj
    Akkor viszont elnezest kerek, csak azt pont szarul latom, meet valamiert 10 bol 9szer bugosan jelenik meg a banner a telom bongeszojeben
  • Munkie
    Én Ebonheart oldalon leszek, de amit ki lehetett végezni BETA-ban, már 80%-ban kivégeztem... kicsit meggondolatlan voltam... :D DE ezeken az alap kicsit zötyögősebb szinteken legalább gyorsan végigpörgök :)
  • xalyy
    Nekem is nagyon tetszik már a harmadik városba vagyok, persze még rengeteg dolog hiányzik belőle de, amire teljes játék lesz arra már szerintem senki se fogja azt mondani, hogy ez nem éri meg a pénzét. A tagság az azért túlzás remélem kiveszik majd azt.
  • PiszkosFred
    Minden fent van a bannerban. ESO háttértörténet részletesen "nálunk", a teljes The Elder Scrolls történelem, a világ megszülétésétől a Skyrim DLC történetéig pedig a "Tamrieli Történelmi Tudástár" link alatt. Az a cikk, a valaha készült legrészletesebb és legprofibb TES írás magyarul. Ennél többet ember nincs, aki tudna ajánlani vagy mondani :)