24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#7951 A másik balon, vagyis a jobb oldalon :D -
#7950 Redeem Code
Download PC Client
Download Mac Client
Baloldalon az account management-ben. -
csimposz #7949 Moderátorok légyszi, írjátok ki valahova nagyon, hogy képeket csak spoilerbe, mert ez így siralmas, rendesen fáj, hogy még meg sem jelent a játék, de öt percenként olyat látok amit nem akartam. -
Whysper #7948 Szerintem is nagyon klassz! 8) -
#7947 The beta server will be taken offline to re-enable Cyrodiil. At this time we expect it to be back online no later than 3:30pm EST -
Susarc #7946 nyomtunk egy koncertet:P
-
#7945 Hali,
lehet én vagyok hülye, kaptam egy ilyet e-mailben:
Just a reminder that The Elder Scrolls Online beta test starts tomorrow at 12pm (noon) EST. Have you created your account, verified it by email, downloaded the client, and patched up? If not, get started! You don't want to miss a minute of the action. Here is your beta key in case you haven't used it to create an account yet:"
annó jelentkeztem bétára, most elvileg jött a kulcs, létrehoztam accountot, de nem találom, hol lehetne letölteni a klienst... -
#7944 Nem olvastam még sehol teszteket, meg kinek mi jön be, csak ezt a fórumot követem jobbára. És nem értem a nyavajgásokat?! Igaz én nem MMO-zok semmivel, se wow se semmi, de ez a játék nekem nagyon bejön. Tuti vétel lesz, és meglátom mennyi időre maradok.
Engem megvettek kilóra! És még csak vacak 6os szintű vagyok :p
Max Freddel kettesben bóklászunk a kihalt szervereken :D -
Munkie #7943 én wow pandánál éreztem ezt, hogy "na talán kijutunk ebből a catás lebutítástól. janem." :D -de persze ez saját tapasztalat volt, millió másnak bőven megfelelő.- -
Whysper #7942 D3 az egyetlen játék amit meg is bántam! 8) -
#7941 Meg az a kövér srác :) Hogy is hívták a ki youtbe-on hisztizett emiatt?:) -
csimposz #7940 jajh a Diablo 3.. mikor két hét folyamatos játék után rákerestem, mikor jutok már ki a nyitott játéktérbe az igazi online élményt megtapasztalni. Azt a pofára esést... :) és megvettem én állat.. :)) -
Whysper #7939 103 error a barátom! 8) Erről a Diablo jutott eszembe! ;) -
#7938 Szerintem régóta nem aludtak rendesen. :D -
#7937 Ha mondjuk a várakozási időt le tudnák esetleg redukálni az nagyon jó lenne :) -
csimposz #7936 Úgy ott lennék most a fejlesztői oldalon. Mennyi adat, infó. Megnézném éppen most is mit ügyködnek. Gondolom ilyenkor különböző server konfigokat tesztelgetnek, mindenféle eshetőségekre. Tök izgalmas lehetett beengedni egyszerre ezt a sok állatot :D -
Whysper #7935 Erre voltam kívánicsi mert ugye olyan Templart csinálok ami spellből tölti a staminat ! -
#7934 Karbantartás van, időt nem írtak meddig, legalább is online. -
Johika #7933 Nem csodalom. :) -
#7932 Nekem ez volt csak a tutorial utáni kezdő terület elhagyásakor.
Nemrég sikerült de már jött is a kiírás, hogy 5 perc múlva maintenance -
csimposz #7931 Ez nem függ a stressz teszttől, ennek éles játékban is így illene lennie szerintem. Igenis utazás közbeni szakadáskor reloginnál már a célhoz tegyen le.
Elmentek az ügyfelek, remélem most már beenged, pont nálam is stressz teszt ment az elmúlt órákban, most hogy kiürültek a termek, remélem a játéktéren is jut hely számomra :)) -
Munkie #7930 Szerintem most gyűlt össze annyi javításug, +javításuk, hogy előbb nem érte meg lelőni a szerót. Legalábbis ebben bízom :) -
#7929 Csak sikerült lerohasztani a szervert :) -
Johika #7928 Na mar queue is error uzentettel szal el. :) -
Bandras DaSilva #7927 Most rövid maintenance. -
puca007 #7926 a Stamina az erőn konkrétan nem változtat (sztem ) csak, hogy pl. a Bow skillek staminát használnak, így minél több van, minél jobb a regen annál többet skillezhetek -> dmgelhetek :) -
#7925 Egy relog megoldja, nálam is eltűnt mindenki, altf4, relog és kész.
Régi ismerősünk: (spoiler)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
petecz #7924 Én már be se tudok lépni sajnos. Ez van. :) -
#7923 Énis ezt szoptam be pont:D Stressz teszt van, deal with it:) -
sayiid #7922 Bár a belső nézet annyira nem hatot meg pedig az adná a legjobban az élményt mert abba úgy éreznéd hogy valóban te vagy mert úgy látod a világot ahogy a való életben is de valahogy mégse. Az ütés mintha átmenne a a szörnyeken vagy nem tudom annyira nem jó :D közelharcosként -
#7921 ismerőseim folyamatosan panaszkodnak hogy a főszál quest beragad és se előre se hátra.
nincs npc se. -
csimposz #7920 Na engem beengedett most, és persze megint egyel visszább, mint kellett volna, így megint térkép ugrás előtt állok, ergo kidob. Jó lett volna ha visszaloginkor annyit ment hova akartál utazni szakadás előtt, és reloginnál már oda tesz ahova menni akartál volna. Lehet/érdemes ilyenkor írni a fejlesztőknek vagy magasról tesznek már az ilyenekre? :) -
#7919 Ne tarts attól, alap angol elég lesz. Szerintem nagyon egyszerű a nyelvezete, direkt figyeltem, semmi extra, vagy gótikus körmondat. Legközelebb akkor háttértörténetet írj, és nagyon szívesen belinkelem - ha már egyszer anno összeszedtük, nem magunknak, hidd el :) -
sayiid #7918 Nekem a háttértörténet is megfelelt. Mert fingom sem volt, hogy ez miféle játék. De most-már megtaláltam képet fogok kapni róla. Mondjuk a történet az nem lesz egyszerű ha nem rendelkezünk minimum középfokú angollal. :S -
Whysper #7917 Légyszi erre válaszoljon valaki! Stamian tudom staminából futok .. ,de a kérdésem ,hogy a Stamian azt adja ,hogy többször tolhatok el stamiana melee ütéseket vagy a magába a Sebzésbe is többet add?ó -
#7916 Nem lehet leírni a történetet, csak a háttértörténetet. Nem ugyanaz. Az ESO története, (a próféta "szál") szerintem zseniális, de továbbra is NDA. A kezdőhelyekről szintén nem lehet írni. Az, hogy itt beszélünk a fórumban, az egy dolog, mert gyökerek vagyunk és szarunk az NDA-ba :) De bármilyen publikus oldalra, főleg a magyar oldalra nem lehet kirakni, mert jön a Zenimax legal francessenbele osztálya, és megint leszedeti cuccost, mitn anno leak anyagokat. -
sayiid #7915 Ez volt a kérdés nem is értem először mért nem értetted :) -
csimposz #7914 Akkor azért nem tudok én sem bejutni. Lassan 1,5 órája nincs game, de ezek szerint a rekordkísérlet miatt. Akkor viszont próbálkozok bőszen, toljuk ki a határokat, hagy izzadjon a vas! :) -
Munkie #7913 Nyugi, nekem is épp nem megy... pont kiraktam az ultit és már rettegnek is tőlem... :( -
#7912 18:00-tól van a terheléses rekordkísérlet, most nekem is elszállt a dolog, nem enged be Stonefallba. Eddig nem volt gond, 5-10 perc után berakott bárhova, de most nem akarja az igazságot lassan fél órája.