24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Na még 1x.
Valaki nem tudja, hol találom meg ezt a a kincset?
Kincs -
Vki nem tudja, hol találom ezt meg? :(
-
Home campaign-nál a special-ból válassz, ne a felsorolt huszonsokból. -
Miért? Light armorra - minden darabra - rak Reinforced traitet, enchantban health recoveryt vagy valami def jellegűt, esetleg resisteket, és mindjárt bírja a strapát. :) 1hand meg staff között váltogatva simán megoldható, főleg grotto. -
MaRee #8192 L gombot lenyomod kiválasztasz egy home campaignt aztán lehet behív a queue, lehet nem. De nem sok látnivaló van. -
MaRee #8191 Akkor lehet benevezek én is egy verzióra a gmg-n, végülis 3000 ft-tal olcsóbb mint ahol eddig néztem így. -
Cyrodiil-t Ebonheartosként hogy lehet a leggyorsabban megközelíteni? Meglettem lvl 10 és rohannék megnézni. :) -
Fogalmam sincs. Szerintem nem. -
igen és elhasználta előled!
szóval nem, nem azok. idővel járnak le. -
MaRee #8187 Ezek a voucherek egyszer használatosak? -
MaRee #8186 Bárki lehet tank, aki úgy érzi, hogy tud tankolni. Clothos staffos sorci is, a más kérdés, hogy mennyire eredményesen :D -
Kösz a kódot. :D
Items bought
The Elder Scrolls® Online - PC $45.00
Payment type: AdyenCard
Savings: -$14.99
Total $45.00 -
nomiss #8184 nektek is olyan emberekt rak be tanknak healnek instaba kik nem azok ? pl tank staffos sorci ? ez bug vagy retrdok a palyerek jewlentkezésnél ? -
Lehet. Az tuti az illetőtől itt csak menőzést látunk, segítséget nem. :D -
Nem lehet, hogy ez egy JEL? :D -
De csesszék meg minden egyezik és mégsem fogadja el a fizetést. -
Whysper #8180 Angol Pay Pal cím is jó hozzá? -
Munkie #8179 köszi Warcat! már csak egy proxyzós leírás kell. nálam 70 fontért mutatja a GMG. és én is bankkártyával fizetnék (a váltás miatt előfordulhat némi eltérés) -
Segíteni is tudsz? -
warcat #8177 Gondolom bankkártyával fizet valahogyan,Péj Pálnál egyeznie kell emailtől kezdve minden hülyeségnek,amúgy aki onnan venné, -25%os voucher
YOGCST-BESTYT-EVERRR -
MaRee #8176 
-
Munkie #8175 Engem lekenyereztél! :D Én is kérnék szépen egy gyors leírást, hogy sikerült megoldanod. És merre találtál kódot. Hálám majd Tamrielen üldözni fog :P -
warcat #8174 Szórod itt a pénzt,ha ez GMG,van -25%os voucher is. -
Susarc #8173
Items bought
The Elder ScrollsŸ Online: Imperial Edition - PC $64.00
Payment type: PayPal
Savings: -$15.99
Total $64.00
All prices are inclusive of applicable taxes and fees
-
yusukee #8172 PvP rész nem megy? Mintha valaki írta volna, hogy megy. -
Munkie #8171 @Susarc : gondolom a standard pre-order 15k?! -
Na akkor please áruld el GMG-n hogy lehet proxyval, mert nekem mindig visszadobja a fizetést. Privát is jöhet. -
Munkie #8169 Amióta kilőtték nuuvem-et, imperialt nem találtam 15 környékén (16 alatt)... sajnos. Pedig adná. -
Az elvileg nem imperiálos. -
Susarc #8167 az GMG:P proxyval:) 15000 -
Munkie #8166 Valaki vett már onnan? Mert a legjobb ár amit én is eddig találtam... csak érdekelne, hogy biztosan jár hozzá minden (standar előrendeléshez) járó extra -
Az Imperial? Linket. :) -
Whysper #8164 Sajna külföldön vagyok így nekem átutalás stb.. nem éri meg Ft-ban! -
Susarc #8163 mit szenvedtek mikor ott van iceakos-nál 10500 ft-ért? -
Már csak az a kérdésem valaki tud-e trükköt, hogy a 25% kuponnal dollárban meg tudjam venni? GMG-n próbáltam proxyról és USA adatokkal, de nagyon trükkös controlljuk lehet, mert nem megy át semmi. :) -
Whysper #8161 itt 39,99sok játékot vettem tőlük. -
Akkor viszont elnezest kerek, csak azt pont szarul latom, meet valamiert 10 bol 9szer bugosan jelenik meg a banner a telom bongeszojeben -
Munkie #8159 Én Ebonheart oldalon leszek, de amit ki lehetett végezni BETA-ban, már 80%-ban kivégeztem... kicsit meggondolatlan voltam... :D DE ezeken az alap kicsit zötyögősebb szinteken legalább gyorsan végigpörgök :) -
xalyy #8158 Nekem is nagyon tetszik már a harmadik városba vagyok, persze még rengeteg dolog hiányzik belőle de, amire teljes játék lesz arra már szerintem senki se fogja azt mondani, hogy ez nem éri meg a pénzét. A tagság az azért túlzás remélem kiveszik majd azt. -
Minden fent van a bannerban. ESO háttértörténet részletesen "nálunk", a teljes The Elder Scrolls történelem, a világ megszülétésétől a Skyrim DLC történetéig pedig a "Tamrieli Történelmi Tudástár" link alatt. Az a cikk, a valaha készült legrészletesebb és legprofibb TES írás magyarul. Ennél többet ember nincs, aki tudna ajánlani vagy mondani :)