24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
warcat #7991 Nem kell csákányt venni,kint a vakvilágban a sziklák környékén keresgélj egy nagy pirosas plecsnit a földön,az az iron ore.
Egyébként meg a fémből készült(nehéz) páncélzatokat meg fegyvereket a kovácsolósablakban szétszedve is esik,bár az talán már kész iron bar. -
csimposz #7990 Nem az a baj h ír valaki ezzel kapcsolatban, hanem ha már van erre lehetőség, hogy eltüntesse egy tag beszúrásával, az illendő ha megteszi.
Én pl pont ezért nem jöttem eddig, mert nem akartam látni számomra kéretlen infókat, most viszont itt van normális magyar technikai állapotjelentés, ezért örömmel követem az eseményeket élőben, a többi honfitársammal. -
ShaiHulud #7989 siman tudod szedni a mapokon, nem kell hozza semmi extra. aztan bar-t ugy csinalsz belole, hogy a blacksmith cuccnal extract/raw materialsnal 10 oret feldolgozol. -
Whysper #7988 Kovácsolás ,hogy működik mármint láttam vehetek követ ,de ignotot hol tudok bányászni? vagy legalábbis csákányt venni? nem találtam még olyan vendort! VAgy az későbbi szinten lesz elérhető? -
#7987 Annyit mindenki megtehet viszont, hogy a képeket spoilerbe rakja. Nem egy nagy dolog, és még a mobilosoknak is könnyebb. (főleg az előző png kép miatt sem hülyeség) -
sayiid #7986 Egy teso fórum ahol nem írhatsz a teso-ról végképp semmit az szerintem nektek is szürreális lenne :D ha végkép nem akarsz még minimális infót se a játékról akkor ne nézz be. Nincs jobb ötletem. -
#7985 Detto:) Ha meg beraagdsz elég bemenni a mailekhez a cseten, és kienged, gyorsabb mint reloadolni:) -
sayiid #7984 Derítsd ki melyik accountról készült a kép. lehetetlen. Egyébként aki végképp nem akar ennyi spoilert az minek van itt? nem kötözködésből csak kíváncsi vagyok mit hitt hogy mit fog olvasni?:D -
Munkie #7983 Fogni kell bogarakatlepkéket, aztán víz mellett ki lehet választani a csalit s utána mehet a peca. -
Johika #7982 Azt probaltam en is de nem akart sikerulni. :) -
#7981 ...meg némi csali :) -
#7980 Hát elsősorban víz... -
Nephin #7979 Bogárdarabok vagy kis rágcsálók belsőségei. :D Csak kiválasztod a csalit egy pecázós résznél és aktiválja. -
Susarc #7978 mi a rákfene ez?D:D -
Johika #7977 Fred horgaszaskoz mi kell? -
Munkie #7976 a sok combat haternek!
https://www.youtube.com/watch?v=oyA8odjCzZ4 -
csimposz #7975 Nekem mikor beragad a párbeszéd után, elég ha a bal oldalon a borítékra kattintok, s akkor kihozza beragadásból, ugrik egyet s jó. Nem kell konzolozni, így fel sem tűnik h bug. -
#7974 Two Handed Weapon ágon a charge is ilyen. Néha benyomod, aztán csak elszáll a stamina, és marad helyben :) A mob persze jön, mert combatba teszi. -
csimposz #7973 Sorry szerintem ugrott egyet éppen az oldal mikor kattintottam s mellé céloztam sorry, de annyira nem is lényeges :) -
ShaiHulud #7972 kicsit marhajo...most mar mindegy :D -
Whysper #7971 Ezt miért nekem írod? -
ShaiHulud #7970 fasza eddig tetszik nagyon a jatek, nem ertem mi a retek ez a sok negativizmus amit kap :(
combat nekem tetszik igy is hogy nincs collision, ha megutod a mobot van egy talalat animacioja, szoval van vizualis visszajelzes mit talaltal el.
ami zavar hogy sokszor beragad a craftba, meg vendorokba, ill parbeszedekbe a kari, de erre megoldas a /reloadui (ra is makroztam a bill egyik makrobombjara :) ) dehat ez a stress test miatt van, mert tegnap meg nem csinalta ilyen gyakran.
dragonknightot kezdtem de speciel az ultimateje nem mukodik a dragonskin agon (vagy mi a neve), ami egy ilyen charge/leap lenne, de eddig 20bol 1szer sikerutl neki odaugrania. Tobbinel meg szepen allva marad, de az effekt elmegy, meg csokken az ultimate is :( remelem javitjak majd, mert ezt nem tudom a stress testnek betudni. majd ha visszajon a server tolok is ra egy /bug-ot asszem.
stonefallnal az a vulkan marha jol nez ki, meg votl mar ez a lancosportalos random event is, ami marha jol nezett ki, ahogy lejottek az egbol a lancok, meg marhajo a hangja az egesznek.
Engem eddig meggyozott, szoval tuti megveszem.
-
csimposz #7969 Meg ki kell cserélni a bilit, hamutálat.. gondolták segítenek.. :) nekem speciel pont most lett volna időm játszani, így bánom, a mínusz egy órát, de sebaj. -
#7968 Hogy micsodát? -
#7967 Stress teszt van, kedd hajnalig ilyen lesz. Reggel és délelőtt játszható, szerintem hétfőn egész nap sem lesz gond (mégis cask munkanap), de a stress teszt alatt csodát ne várj. Főleg, hogy csak az nem kapott keyt, aki nem kért, vagyis a tömeg az garantált - de ez is az egész hétvége célja, nem a folyamatosan és stabil játék. Az csak a következmény lesz - remélhetőleg. -
Susarc #7966 walking dead-et:P -
SANTANTICA #7965 azért milyen kedvesek, tudják, hogy sokan nézni akarják a DAL-t vagy mit és szolidaritásból addig is leállnak a szerverek! :D -
Susarc #7964 valószínüleg az nem most lesz:P -
LadyWhox #7963 Nagyon remélem, hogy megcsinálják ezt a rohadt ki/be loggolást meg zonaváltást.. -
SANTANTICA #7962 az amcsi idő mi +6-al vagyunk arébb
akkor kb 9:30 ? -
csimposz #7961 Azt pl h lehet majd itt is zenélni nekem elég spoiler. És nem csak neked szólt. Volt itt már 1-2 olyan helyszín is amit tökre bántam, hogy nem a játékban láttam meg először. Nem nézek videókat, kerülöm az összes információt a játékkal kapcsolatban, ezt illik tiszteletben tartani, még akkor is, ha nem értesz egyet. -
#7960 Amerika keleti partjának időzónája szerint 15:30, ami nálunk 21:30-at jelent. -
#7959 Keleti parti idő szerint 15:30-ig, az nálunk 21:30-ig, vagyis szűk egy órán belül, fél 10-ig lesz újra szerver. Addig lehet pihenni, wowban dailykat csinálni (én speciel azt csinálom:)), vagy valóvilágot nézni, bármit, de ESO csak kb. egy óra múlva lesz. Vagy hamarabb, ha gyorsak a srácok. -
miért ilyen homályos tompa képet csinál a monitoron ez nem így néz ki? -
Susarc #7957 mit látsz fiLYjjam?:P látsz 7 karaktert egy fa ajtót meg egy fél fát.....ÚRISTEN MOST MI LESZ?! elárulom: WULFGAR MEGHAL A KÖNYV VÉGÉN!
-
Whysper #7956 sry ,ha rosszul értem. holnap 3:30 pm? -
LadyWhox #7955 Szóval, akkor 5 perc múlva visszakapcsolják? oksi xD -
#7954 Halkan hozzáteszem, hogy kép kitételéért elméletileg account permaban jár -
soundsonic #7953 Angliából gyorsabban be tudott logolni a haver mint én itthonról. Biztos a szerver közelebb van hozzá :) Mindenesetre Ő is előrendelte -
#7952 https://account.elderscrollsonline.com/users/account
Itt bejelentkezel, és utána egy rohadt nagy gomb :D