24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
nomiss #8071 én is megvettem , de ha ezeket berakták volna sokkal sokkal jobban bejönne !
Ezek után viszont lehet elég lesz 1-2 magyar guild is ami nagy , jó lenne tudni hol lesz -
Eksz #8070 Guild store van, ami 50+ memberes guildkent nyithato meg, ha van elfoglalt keepje a guildnek Cyrodilben mas is vasarolhat a guildtol, vagy valami ilyesmi.
En vallalom, hogy abszolut elfogult vagyok, akkor tudtam, hogy megveszem a jatekot amikor meg egy kepet sem lehetett latni rola. Ez teny.
Az is teny, hogy eros bugfixelesre szorulnak dolgok abbol a tartomanybol amit most mi lathattunk a beta hetvegen, nekem viszont magaval a jatekkal nincs bajom, azzal, hogy megaserver koncepcio, hogy teljesitett most a hetvegen, mar annal inkabb. De bizom benne, hogy ez konnyen javithato, orvosolhato. -
#8069 Eppen kerdezni akartam, hogy van-e aukcios haz a jatekban, de akkor megvan a valasz. -
nomiss #8068 persze rengeteg idióta van , de próbáljuk mér elfogadni hogy nem a világ 90 % látja rosszul....
Én is hülyét kapok amikor a grafikát szidják , mert szerintem brutál jó ultran. De ettől még ennyi ember csak nem téved..és lehet hogy egy kicsit mi vagyunk voltunk elfogultak. -
nomiss #8067 mindenki /
eddig védtem mindenhol...de nem tudok mmot olyan combattal játszanni ahol nincs damage szám ... ez nem tudom elhinni... hogy gondolták ezt ?
a másik meg hogy hogy nincs ah, olyan anyázás megy érte hogy ...joggal, idioták meddig tartott volna ah berakni...
ami meg fölleg a fő gáz , hogy pl a blacksmith crafting nincs steel ore , ugy tudsz szerezni steel oret hogy megveszel kész steel itemet széttöröd hogy utánna roszabbat gyárthass és fejlödhes... ez megint mi ?
valószinű nincs még kész a game ,de ki kellett adni a részvényesek miatt. -
Eksz #8066 Sokan hattal jatszanak a monitornak, van ilyen. -
Zehman #8065 Én anyira nem vagyok jó angolos, szóval nem is értem rendesen a külföldi oldalakon lévő dolgokat, de ott is ugyan ez megy mint nálunk? máshol is mindenki fikázza a játékot? :/ -
sayiid #8064 Ez jó volt :D De viszont neki kell meggyőznie hogy "hé csávó fizess be" nem fordítva. Nekik van szükségük arra, hogy játszhassunk és nem fordítva. Aki negatív véleménnyel volt béta alatt az teljesben sem fog befizetni. -
MaRee #8063 Én haza jöttem sörözésből khajiitezni, és 70+ perc. Inkább megyek aludni :D -
BrianGT #8062 most nekem is ugrott majd 20 percet le...csak-csak lesz vmi -
#8061 Kérd vissza a pénzed.
Ja, várjál... -
Nephin #8060 55 percről 5 perc alatt 38 lett. -
BrianGT #8059 nekem mondod...háttérben fut és várom beengedjen végre..addig WoT-zok...de már unom, mert nekem 1óra 20ról indult de még mindig 52 percet ír pedig lassan eltelt 1 óra...nem vágom... de unom kissé... beenged az biztos csak akkor lépek ki ha leolvad Paks :) -
#8058 jahogy szombat mybad -
#8057 persze, pénteken "alig'... -
sayiid #8056 0:30perc EU szerver és 2órás queue van. Mennyi embert enged fel a szerver? 100-at 200 at? hihetetlen... azért 0:30kor eu-ban alig vannak fenn és igy is 2órás queue van az már hihetetlen :S
-
Eksz #8055 Szia, pont annyi hely kell az installhoz igen, a kliens maga ~32 gb lesz. -
#8054 hali.
mennyi helyet eszik a kliens? 60as üres vinyóra felfér telepítés alatt?
ha nem, holnap adok beta accot ha kell vkinek (nemtom am ez most ob v cb-e? ha mindenki kapott kulcsot akk sry) -
Rannah #8053 Az biztos, hogy ez után a béta után gőzerővel fogják hegeszteni a játékot a megjelenésig. -
Tababo #8052 papucs -
Berennior #8051 Egy kicsit jobban "belemélyedtem" a játékba és megmondom őszintén, hogy egy kicsit csalódott vagyok.
Nem egészen erre számítottam. Igaz, hogy ez még csak egy béta és ez végett nem is fogok levonni következtetéseket, és nem fogok negatívvéleményű hozzászólásokat írni.
Az előrendelésemet NEM mondom le. Továbbra is bízom a játékban, remélem... hogy a teljes verzióban nem fogok csalódni. -
csimposz #8050 Mindenkinek további jó játékot, sajnos én lelépős vagyok, mert az asszony kiherél ;) -
#8049 De legalább ne nézne ki minden szikla ugyan úgy! Mondjuk az összeset végig jártam, de így sem találtam meg. :) -
#8048 Mi értelme lenne elásni titkos helyre a kincset, majd készíteni hozzá egy térképet, ha mindeközben egy villogó neon nyíl mutatná, hogy "itt ássá' vazze" :) -
#8047 Na jó kicsit körbenéztem és rájöttem, hogy az összes szikla ugyan így néz ki ugyan azzal a fával a tetején.... Szórakoznak itt velem. -
Susarc #8046 most az uccsó bányából nem tudok kijönni a map végén:) -
Susarc #8045 akkor ez másik..... -
Nephin #8044 :D -
#8043 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#8042 Akkor jól emlékeztem. Nem merek visszamenni a városba, ilyen zónaváltási idő és 31 perc queue mellett :) -
Nephin #8041 Szerintem de. -
Susarc #8040 melyik térkép van meg? az a hajós? -
#8039 Nem találok kupacot, pedig már a falat is próbáltam useolni. :D -
sayiid #8038 31perces queue van :S -
petecz #8037 Oda mész ahova a kép mutat és lesz egy kupac sár amit useolsz (kiásod) és egy láda terem oda amit nem kell lockpickelni csak ki lootolni. -
#8036 Ha megtaláltam egy treasure map helyét hogy kell kiásni? Vagy hogy működik? -
#8035 Azt közbe megtaláltam. De pénzt nem tudok küldeni neki. :( -
#8034 Jól látom, hogy az armorok viselésének (li/me/he) sehol nincs hátránya, csak max előnye, ha rakok rá skillpontot? -
#8033 Nem account szintű a bank? -
#8032 Valaki tudja hogyan tudok küldeni aranyat, meg cuccokat egy másik karimnak?
Nem tudom felvenni friendbe, és küldeni sem tudok neki mail-en keresztül