24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Whysper
    Nagyon klassz játék. Én egy MMO-tól mindig a szabadságot vártam el egy játszható környezetben és ez azért ebben a játékban bőven benne van! 8)
  • csimposz
    Fura, most nekem minden meghalt sajnos, pedig már egy órája játszottam egyfolytában. Csak a futás megy, semmi más, most logout után elhaláloztam sajnos.
    Kérdeztem de nem írtátok: Meddig lehet előrendelni? Le ne késsek. Csak várom még hátha lebeszélem magam róla! :D
  • Terawatt
  • Bandras DaSilva #8268
    Most, hogy tolom már kb 2 napja szinte folyamatosan, azt hiszem itt az idő, hogy megosszak pár dolgot.

Először is, a legtöbb dologban amit a korábbi posztjaimban hoztam föl, nem feltétlen volt igazam. Maradjunk annyiban, hogy nem volt igazam.

Igaza volt Frednek és a többieknek, hogy olyan lvl 10 körültől lsz az igazi a játék. Onnantól viszont nagyon:)

Az elején megijedtem pár dologtól, de aztán minden a helyére került. Arról már nem is beszélve, hogy bár van TES múltam is meg MMO még inkább sikerült teljesen félrekezelnem pár dolgot. Azt vettem észre,m hogy rossz panelekben gondolkodom. Amikor erre rájöttem és változtattam a dolgon, egyrészt a játék is sokkal jobban pörgött másrészt meg én is egyre jobban élveztem.

Olvastam, hogy rossz kritikát kapott, de sztem a legtöbb emberke ugyanazt a hibát követte el mint én.

Időközben sikerült 3 teljesen más típusú karaktert felhúznom lvl 10-12 ig és sikerült 3 kezdőhelyet is megnéznem. Azt is hozzá kell tenni, hogy valamikor időközben megszépült a dolog. Korábban megjegyeztem, hogy nem túl szép a látvány...de ezt is vissza kell vonnom. Sok olyan területet láttam, hogy leesett az állam.

A questek továbbra is jók és örömmel láttam, hogy a kezdőhelyeken sem ugyanazok vannak. Hasonlítanak picit persze, de mindegyiknek meg is van a maga varázsa.

Az egyetlen baj ezzel csak az, hogy most már nagyon várom a megjelenést...és persze elő is rendeltem.

Azért nem lettem fanboy, mert van pár dolog ami továbbra is idegesít, de hátha javulnak még azok a dolgok a maradék időben.

• pupyroby1
    1h:12min :(
  • Whysper
    Na már 57 perc havernak meg 56 8)
  • xalyy
    Nekem fél óra volt :D
  • Terawatt
    Azt hogy? Most lépek fel és nekem 40 sec volt.
  • Whysper
    Ez most komoly? 59 perc waiting time?
  • PiszkosFred
    Az Imperial (gyűjtői) ilyesmi: (vagy bővebben, vagy rövidebben)

- Explorer's Pack
    - 30 days gametime
    - Play as an Imperial
    - Imperial White Horse
    - Craft Imperial Gear
    - Transform Into Imperial Gear
    - Rings of Mara
    - Mudcrab Vanity Pet
  • Nephin
    Indulás előtt kapjuk meg a véglegs kódot, ez a preorderes. 5 napod van, az az imperial, szóval oké.
  • yesname #8260
    Ok. Akkor megjelenéskor kapom meg a kódot. Tnx!
  • PiszkosFred
    Ez az Explorer's Pack tartalma, ami a pre-orderhez, pre-purchasehez jár.
  • yesname #8258
    Mailben ez jött:
    - The ability to play as any race in any alliance
    - The Scuttler vanity pet
    - Exclusive treasure maps
    - 5 days early access to the game before the official launch

De ez Imperialhoz kevés vagy nem?
  • PiszkosFred
    Akkor passz, mintha írta volna vki, hogy később kapod meg a teljes kódot. Hivatalos oldalról vásárolva már ott van, hogy "Digital Imperial Edition".
  • darth devil
    Nem, emailben írják meg, h milyen editiont vettél. Legalábbis nekem elküldték, h 3nap early, kincses térkép, meg h bárhova beállhatok bármelyik fajjal.
  • yesname #8255
    Nem, hanem a purchased game alatt. Billing historínal csak az van, hgoy 5 day early access.
  • PiszkosFred
    Billing Historynal?
  • yesname #8253
    Az accountban redeemelve az Imperial kódot, nem kéne írnia, hogy Imperial Edition? Nekem csak az van ott, hogy Elder Scrolls: Online.
  • MaRee
    Szerintem várj, én 49 percről indultam kb 20perce de most nézem hogy beengedett.
  • MaRee
    Igen, ott én is. Nem érdemes kisebb szinttel csinálni a küldetéseket, mint amekkora ajánlott hozzá, mert könnyen megtudnak fektetni főleg a nevesített mobok.
  • BoneDragon
    49 perc várakozási idő. :D Akkor majd legközelebb.
  • csimposz
    Login queue-nél érdemes inkább ki és beloginolni? Próbáltátok már? Vagy ez eléggé kőbe vésett várakozási idő? Itt most 40 perc egyfolytában :) Eddig mindig beengedett. Nagyon vasárnap van, menjetek tanulni! :D
  • Tatyla
    nekem az volt a legfőbb bajom a mai játélk után hogy lassan fejlődtem és elértem olyan mobokhoz amikhez még nem kellett volna,volt egy ilyen dinoszaurusz szerű valami amit a mágus céhnél kaptam ahol egy átjárón átmentem na oda pl. már megrogytam...
  • danone
    nyah. 9 óra nyugdíjas tempójú played-el, meg halom afk-val lvl8 és fél. A legtöbb bugos az generálta, hogy sok ember mehet be egy quest területre, ahol questmob van, és az nem repoppol. Mivel ezek a területek nem külön loading instance-ok, ki kell valamit találniuk rá.

2x tovább tudtam úgy jutni, hogy 10 percig kilogoltam, és relognál ott termett a mob, az ott várakozók nagy örömére. :)

Meglepő volt továbbá, hogy a targetelés hiánya ellenére nagyon sok íjász volt.

PVPről valaki írjon pls, odáig nem jutottam el.
  • sayiid
    aha fel kellett húzni egy másik ruhát az inventory-ból ami kalóznak álcáz vagymi. :D
  • sayiid
    you lack something you need for this. ezt írja amikor be akarok menni de nincs is mas questem és ez az egy quest meg ide mutat. Pont a sepregető csajjal kellett beszélni előtte. nem értem mit hagytam ki
  • MaRee
    Lyuly az swtort ne, mert megköveznek :D
    Amúgy remélem releasre a karakter animációkon javítanak, nekem sem nagyon tetszenek, futás közben mindegyik orra akar esni.
  • Kryon
    Na megnéztem a bétát :)
    Amennyit eddig láttam az alapján nekem tetszik. Grafika szép. Karakter alkotás kellőképp részletes. Az irányítás szokatlan, de nem vészes. Ami engem kissé zavar, hogy a karai mintha kicsit átlósan mozogna, ezért állandóan korrigálni kell, ha nekem egyenesen akarok haladni. Úgy látom össze lehet rakni valami lockhoz eléggé hasonló classt, ezért is jár a jó pont :)
    Sztoriból még keveset láttam így az elején, de izgalmasnak tűnik. Harcrendszerét leszámítva az swtor-hoz hasonlít leginkább a játék, azzal érdemes szerintem összehasonlítani.
  • MaRee
    Ha ilyen probléma van akkor azt javasolták a fórumon, hogy logolj át egy másik karakterre, majd vissza, és jó lesz. Nekem így oldódott meg délelőtt az egyik bugos quest amin kb 30an nem tudtunk tovább haladni.
  • sayiid
    Ami jobban dühit,hogy bekellene mennem egy ajtón de valamiért nem enged be:
    Izad's Treasure. find the start of the trail
  • warcat
    Február 14 ~16:00-ig kb,jutalom egy kérdőív kitöltéséért,végülis csak kicsit jobb mint a sima 20%-os ami gyakori.
    Én most úgy döntöttem,hogy várok vele,kiderül mennyire hiányzik majd a játék,van még idő beszerezni bőven.
  • PiszkosFred
    Mert más és más páncélt más és más szakmával szedhetsz szét. Nézd meg a tailor standot is a kovács mellett.
  • MaRee
    warcat, meddig él ez a voucher, nem tudod?
  • xalyy
    Az igen nekem eddig várakozó nem volt most hirtelen lett... Volt eddig 13 perc és felszökött fél órára még miez?
  • MaRee
    !! Grat :D
  • yesname #8235
    Nehéz szülés volt, de végre sikerült megvenni ezt az Imperialt 60 USD-ért. Nyugodtan fogok aludni. :D Köszi a segítséget mindenkinek!
  • Eksz
    Probald ki nyugodtan, jatszunk paran egyutt, van aki instant betolt, van akinek 10-20p.
  • petecz
    Igen? Pont most akartam kiprobálni mert szinte az összes questem bugos. Akkor inkább azt is hagyom.
  • sayiid
    Nekem egyből betölt minden ha már bent vagyok a játékban.
    Egyébként megtaláltam hol lehet szétbontani materialokra a cuccot de csomó fegyver és páncél ami az inventory-ban van az meg se jelenik ott.