24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
HyperMonkey #8353 Na bétateszteltem. Teljesen szubjektív vélemény következik arról, ahogy én látom a játékot.
Szerintem ez a stressz teszt a játékosok stressz tűrő képességét tesztelte leginkább, a login képernyő kényszerű bámulása már nagyon durva volt. Ha be kellett menni egy házba, ott is 20-30 perces töltés. Pedig nem olyan helyre akartam bemenni, ahol tömegek voltak, hanem én egyedül. Egy nord íjászt kezdtem, és azt kell mondanom hogy nagyon nem találták el ezt a kasztot. A lövések erőtlenek, a lövések animációi borzalmasak. És nem is láttam a talentek közt olyat ami tetszene ebben a kasztban. A küldetések nehézsége pocsékul van belőve, nem normális az, hogy lvl6-on adnak egy olyan küldit hogy kettesével jönnek a portálból a mobok. Szóval pár óra után biztos voltam benne hogy nem veszem meg. Aztán indítottam egy nord sorcerert. Tudom, nem a legalkalmasabb sorcerernek egy nord, de nem érdekel, nekem ez tetszik. Na itt már változott a leányzó fekvése, nagyon megtetszett a kaszt, a spellek nagyon jól néznek ki, nagyon élvezetes kaszt. Lassan elkezdett tetszeni a játék, és azon kaptam magam hogy hajnali fél három és nem akarom abbahagyni. A grafika inkább funkcionális mint szép, de teszi a dolgát. MMO-nál ez így oké, nem is szaggatott még ultra árnyékokkal sem.
Szóval megértem a fanyalgókat, és akik szidják a játékot, mert az eleje elég gyenge. Nem volt az az első látásra szerelem mint a GW2 esetében. Mivel a TES szériából csak a Skyrimmel játszottam, Skyrim onine-t akartam látni, hát nem az lett. Ahogy haladtam, egyre jobban tetszett a játék, a summonerem, a grafika. Végül ma hajnalban úgy álltam fel előle, hogy de kurva messze van még április 4.
Nálam a folyamat olyan lehetett mint sokaknál, a bukását jósilók pedig csak türelmetlenek voltak. Így alakult:
Hát ez meg mi a szar – na jó adok neki még egy esélyt – hm nem is olyan rossz – hát ez nagyon nem rossz – ez kurva jó – instant buy
Szóval sokaknál nem marad kitartás és türelem, mert ez a játék lassan mutatja meg azt, hogy milyen fantasztikus az egész.
-
SANTANTICA #8352 Nem volt lag, még több emberrel sem.
Ahogy a tájon haladsz, gyalog ott van olyan mikor átmész az egyik "gépről" a másikra, hogy egy pillanatra megáll.
Mint PVE-ben mikor belépsz egy barlangaba pl. -
Nephin #8351 Nincs BG. -
Nephin #8350 Alapvetően nem, még az én gépemen sem (legutóbb + november). Most voltak szerverlagok (az a pár másodperces leállós/képbefagyós), de ezt betudom a stressztesztnek. -
Kryon #8349 Van BG a játékban vagy csak a www zóna középen? -
Zehman #8348 Pvp nem lagos ennyi embernél? -
Kryon #8347 Az a tüzes nyíl vagy mifene durva a harmadikon. -
Nephin #8346 Nyilván az írója játszott PvP-t. Te meg nem, ha neked ez fanfiction. -
#8345 Pivipi képek.
-
#8344 Jó kis fanfiction. Ilyet én is szoktam írni. -
ShaiHulud #8343 egy cyrodiil velemeny mmo-champsrol igy hirtelen:
"Imagine 100 ppl going to take a keep , lots of catapults , battering ram on doors , archers, sorceres trying to kill ppl on towers etc. then from left flank reinforcments of alliance we were attacking came, 150+ ppl , we needed to fall back to bridge , bridge had some fortifications (towers) so all ranged got up on towers , melee stayed down, and we were able to defend that strategic place even with less people. Like 300 spartans in tight corridor
No lag, no fps drop, simple amazing experience seeing hundreds of ppl fighting + all siege weapons shooting everywhere .
You need to play and experience that. Most of ppl that comment here didn't get even to lvl 10 , they didn't see Cyrodiil = main attraction of this game." -
ShaiHulud #8342 eszmelelten kurvajo ez a jatek :D nagyon tetszik!
amugy egyre tobb pozitiv velemenyt olvasok, ahogy egyre tobben jutnak tul a kezdeti reszeken, egyre tobb ember kezd rajonni, hogy hat ez bizony tenyleg jo jatek lett.
ha a tobbi mapot is jol osszeraktak, amikeg most betaban nem lehet elerni, akkor nem felek annyira hogy bukta lesz, remeljuk cyrodiil sokaig le tudja majd kotni a nepet, mert hat cyrodiil lesz gyak a jatek lenyege hosszutavon. Persze melette ott az exploration is.
es az a marhajo hogy meg csomo terulet van parlagon, szoval siman van meg contentnek hely :) -
Eksz #8341 Frappansan van megoldva, siman hozzaadodik az inventory spacehez. Megetettem szegenyt, 60->61 inventory space es ennyi. -
#8340 Azt megköszönném, mert sanszos, hogy meló után már nem sok esély lesz belépni, látva az elmúlt napokat. HA, tényleg jól írták, és kedd hajnalig tart. -
Eksz #8339 Reggel megnezem neked, addigra jar le a cd. -
Whysper #8338 Ez bug vagy mi? Heavy weapon ability passive azt adja AXE-ra ,hogy 10%-ban 0 bleed dmg 10 sec alatt! 8) -
#8337 Vagy összeadódik/hozzáadódik a karakter inventoryjával/hoz? -
#8336 Egy dolgot nem találtam meg eddig. Ugye a pacinak van "teherbírása" is. De az hogy érhető el, hogy lehet pakolni stb, erre rájött már vki? Mert etetni lehet ebbe az irányba fejlesztve, de hol a gyakorlati haszna/megvalósítása? -
sayiid #8335 How terrible :) -
#8334 gyönyörű megfogalmazás
márpedig feltételezem, hogy akárhonnan is jött ez a komment, vannak a kollégnak minionjai is :) -
sayiid #8333 Te is idetévedsz évente? -
sayiid #8332 Hát ja -
#8331 "The graphics (on maximum settings 2560x1600) are far from being impressive as I expected/hoped them to be (= expected them to be better than Skyrim + mods)."
Mai kedvenc kommentem. Adja Isten, hogy az életben csak fele annyira legyen boldog, mint amennyire buta, mert akkor már szép élete lesz. :) -
Kryon #8330 Beszélgetésekbe ragadok bele rendszeresen, szerencsére más bugba még nem futottam bele. -
Bandras DaSilva #8329 Gondolom a nagy terhelés miatt bebugzódott. Este a questjeim 80%át nem lehetett megcsinálni elsőre. Volt ami megoldódott idővel, reloggal vagy reloaduival, de még így is volt vagy 4-5, amivel nem lehetett mit kezdeni.
Én most abba is hagytam mára mert elkezdett szaggatni is kicsit meg lag is lett.
Eddig különösebb baj nem volt, de gondolom a vasárnap este megteszi a hatását:) -
#8328 attól hogy a 2. hozzászólásod szól erről, ez még nem lesz a skyrim topic :) -
warcat #8326 És ezek előfizetéses MMOk voltak,megjelenéskor?
WoWtól kezdve Conanon át SWTORig mindig kellett,ezért írták ki nyilván cdgalaxisnál is.
Ha itt nem lesz ilyen,annál jobb,engem nem érint,csak hát kellemetlen,ha épp játszani szeretnél. -
yusukee #8325 Ahány MMO-val eddig játszottam, ott egyiknél se kellett se bankkártya, se gamecard az aktiváláshoz. Elég nagy szemétség, ha itt kell. -
Yodu #8324 Miért nem enged be a játék ? -
warcat #8323 Szerinted 2004 óta mindegyik előfizetéses mmo erre játszik? Nem.Bankkártya kapcsán arra gondoltam,hogy az adatokhoz kell(hogy legalább egy felnőtt van a vásárlás mögött stb)de nyilván mióta a gamecard is jó,másról van szó.
Szerintem itt valami könyvelési stb ok lehet mögötte,hogy ki számít aktív előfizetőnek a játékuk kapcsán,mivel ez a 30 nap bár jár,de "ajándéknak" számít.Érdeklődj utána ha komolyan érdekel,de nem ilyen kicsinyes az oka,hogy hátha a Pista elfelejt cancelt nyomni és véletlen sikerül lenyulni 1 havidíjat. -
#8322 Hát persze... nyilván nem. -
csimposz #8321 Én tök köszi az infót ezzel kapcsolatban, nem vágtam volna (MMO fun vagyok, hanem Elder Scrolls) -
Kryon #8320 Még 47 perc...
Pontosítok, írtam korábban hogy leginkább swtor-al lehet összehasonlítani. Ezt úgy értem, itt is inkább az rpg rész a hangsúlyos. -
warcat #8319 Korábbi tapasztalatok alapján írtam énis,hogy ne legyen meglepetés ebből esetleg.
Amúgy nem arról szól,hogy hátha elfelejted. -
#8318 Hát nem.
De ha több is csinálja, attól még nem lesz JÓ. -
#8317 Mindegyik verzióra ezt írják, csak lusta voltam bevágni. -
#8316 Az oké, de ezek direkt hangsúlyozták, hogy 30 napig mindenki azt csinál amit akar az alap verzióval, bármi féle kötöttség nélkül. Sok játékos fosik a CC-től, timecard pedig vagy lesz, vagy nem, ha ezek is kérnek már most ilyet, az kellemetlen lesz és nagy hiszti lesz belőle.
"Players who pre-purchase the digital Standard Edition (PC/Mac) of The Elder Scrolls Online will have five days of early access to the game and 30 days of unlimited play before being required to activate a subscription." -
#8315 Én péntek óta most láttam először a queue ablakot. :)
Amikor megláttam, hogy másfél-két óra, hagytam a fenébe és mentem hearthstone-ozni. Majd holnap. Kedden úgy is sokáig alhatok :) -
Yodu #8314 Uark vki gyártott a hétvége folyamám?
Ijat akarok gyártani meg medium armort/tudom en vagyok a balfasz/van sok alap matim és nem tudok belölük olyan matit csinálni ami kellene a gyártáshoz. -
MaRee #8312 Minden MMO-nál amivel eddig játszottam meg kellett adni a bankkártyám adatait, és automatikus előfizetésre van eleve állítva. Első dolgom cancelezni mindig az active subscriptionöket.