24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Irgum76
    bocs ez már tényleg off
    csak pontosítanék mert én leegyszerűsítettem P2W-re
    konkrétan az a problémája, hogy felboostolják magukat a kezdő játékosok anélkül, hogy kiismernék a karaktereiket illetve a játékot
    játszik x éve és jön mellé instába bénázni Vérpisti286 aki apu pénzén feltápolta a karakterét 5 perc alatt
    (legalábbis én így értettem a sztorija lényegét)
  • PiszkosFred
    Kb 8 eve jatszok vele en is, igaz ma mar nem napi szinten, hanem evente kb. ketszer 2-3 honapokra visszaterek mindig, de hogy az SWTOR miert P2W, azt nem tudom. Szerintem nem az, de ha a haverod ugy latja, higgye azt! :)

Akkor lehet, hogy a GTN-nel nincs varakozas, csak a levelkuldes volt korlatozva. Tenyleg nem emlekszem, de az biztos, hogy volt valami differencia az egyes statuszok levelezese kozott. #szerk: kozben megtalaltam, erre gondoltam

Az ESO-ban viszont ez egy regi hiba, es ez a bosszanto - mert tenyleg nonszensz, hogy neha a vasarlas utan nem tudod egybol hasznalni a termeket, hanem ugranod kell a hazadba, vagy reloggolsz, vagy zonat valtasz.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.06.06. 12:34:47
  • Irgum76
    haver bétatesztelőként kezdte és azóta tolta napi szinten
    de kb egy éve abbahagyta mert azt mondta P2W lett x dollárért feltápolnak max szintre

én is játszottam vele pár hónapot mint prefered (kemény 5 dolcsiba került, hogy az legyek) és én sem emlékszem várakozásra
    pedig ott is sefteltem csak 250K-s limitet elég hamar elértem fizetni meg nem akartam érte, hogy korlátlan legyen
  • Plata
    Szösz.
    Mobilon nincs szerkesztés.
  • Plata
    Elég sokat költöttem a játékra.
    Elég sok cc-t elvertem.
    De a Revan utáni kiegek csöppet nem érdekeltek már.
    Inkább húztam új karit,mert az alapsztori érdekesebb volt.
    Sikerült ki bugolni hogy az accomon több kari slot legyen mint amemnyi lehet. XD
  • PiszkosFred
    Pedig van uj kontent, erdemes ranezni :)
  • Plata
    Nem tudom F2P mennyi időre kapja meg,de preferedként azonnal megjött a cucc GTN-ről,elég sok marhaságot vettem,főleg ruha szetteket,de mindig meg kaptam.Jó ideje prefered voltam,már több mint fél éve fel sem léptem.Kb november óta.
    Mivel rengeteg karim volt,elég sokat vásárolgattam,de preferedként sem kellett rá várni.
  • PiszkosFred
    SWTOR-ban az tudatos huzas volt, bar mar szerintem eltoroltek. Elofizetokent mindig megkaptuk azonnal a cuccot a GTN-bol, de ha jol emlekszem, akkor biztonsagi okok (spam botok es egyeb nyalanksagok) miatt a preferred es f2p jatekosoknak mar varniuk kell a levelezesnel - hogy egy orat e, nem tudom, csak elofizetokent jatszottam/jatszok vele eddig. Vagy valami ilyesmi, de a lenyeg, hogy amig az SWTOR-ban ez tudatos, addig az ESO-ban ez egy 5 eves "bug", amelynek forrasa az itemeket kezelo adatbazisrendszer, amely csucsidoben osszefossa magat es igy lassan kezeli a levelezest es a vasarlasokat.
  • Irgum76
    hát lekésted a dömpinget az 1 hónapos event alatt fillérekért lehetett venni mindent
    de guild tradereknél keresgélj
  • Nomad90Hun
    Mondok jobbat. Nem tudom most SWtOR-ban (Star Wars the Old Republic MMO) hogyan megy, de ha régebben ott playertől vettél valamit a GTN-en (Galactic Trade Network), akkor bizony volt, hogy 1 óra volt mire megkaptad a cuccost.

Más:
    Én úgy mellékelfoglaltságként elkedtem outfit-ketet vadászni. Van rá valami tipp, hogy hol keressem őket? Mert pl. a Necro-ra jó lenne 1 psijic orderes majd de arra is annyit ír a wiki, hogy Summerseten valahol.
  • PiszkosFred
    Ez ilyen es sajnos nem nagyon fog mar valtozni. Tipp: ha nem jon meg instant, akkor egy zonavaltassal megjon azonnal a mail.
  • Irgum76
    ja az tényleg szar
    (főleg ha az ember seftel mint én)
    de ha egy másik helyszínre lépsz (töltenie kell) akkor megkapod
    vagy ki-be logolsz
    én azt csináltam, hogy a bankkal szemben van a tolvaj menedék átrohantam beugrottam "pitty" fel vissza a bankba
    még ez a leggyorsabb módja
  • NiceScream
    Azé' vannak dühítő dolgok ebben a qrva gémben is.
    Nem értem például, hogy miért kell hosszú perceket várni arra, hogy ha valamit veszek az kereskedőnél, azt meg is kapjam... Sehol nem találkoztam még ilyen ótvarral, mint ez. Kellett pár datab Grain Solvent, megvettem. Már 6 perce várom, hogy meg is kapjam.
  • Nomad90Hun
    Nah végülis a khajiit necro tank ment a levesbe, és maradt az altmer magicka dps, azzal már am is lvl 20+ vagyok. Dungiban is szépen teszi a dolgát. Pláne ha az ember figyel a rotára (van passziv ami minden 3-ikként kasztolt képességet a bone tyrant treeből ha jól emlékszem 20%-al erősebbé tesz). Az 50-es DK dps-el végigpörgettem a morrowind-et, egész jó volt, meg belenéztem a summerset-be az kifejezettem tetszik, várom már az elsewyr-t, de azt majd mostani karival akarom tolni.
    Meg így solo-ban elvagyok, de partyzni nem ártana.
  • Jacky
    Magickás dps-nek tervezem én is. High elfet javasolt eddig egy klántag, a +spell damage miatt.
    Egyébként Elsweyr upgrade 20 euró alá esett gamivo.com-on. Ott vettem, beregeltem, műxik.
    Utoljára szerkesztette: Jacky, 2019.06.05. 16:12:11
  • Nomad90Hun
    Az attól függ mire akarod használni, én pl. csináltam 1 altmer magicka dps necrot, meg most nekikezdtem 1 khajiit tank necro-nak is, és mindekettő bejön.

Ha a faji passzívok miatt kérdezed csak azok túl nagy búnuszt nem adnak, nekem elöző karim pl. 1 stamina dps Dragonknight Bosmerből, amit mondjuk most átraktam imperialra a napokban mert untam már kissé.
  • Jacky
    Nekrót milyen fajút érdemes indítani?
  • Nomad90Hun
    Nah a Helpe(T)r(oll) kijött belőled.
    Am nem rossz, bár ugye kinek mi jön be, ez a combat metric pl. olyan h én érzésre szeretem nézni a dps-t ha gyorsan leölöm a mobokat és nem hasalok el akkor jó vagyok ha nem akkor fejlődnöm kell.
    Azért köszönöm, szeretem ha valaki kicsit a viccesebb végét fogja meg a dolognak, értékeltem.
    A vannak ott bajok arra utalt, hogy a kommenteden is érezhető volt, hogy még / már kicsit kómás vagy, amivel nincs is gond.
    Másik én inkább ilyen skyshardok, stb dologra gondoltam az meg is van. Szóval thx for help thumbs up.
    Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2019.05.30. 18:06:46
  • NiceScream
    Ja, akkor valóban félreértettelek :) Sajnos elég nehéz napom volt, mert bár imádom a munkám (laptopokat javítok álló nap), de néha ügyfelekkel is kell foglalkoznom és hát nem egyszerűek az emberek :D Szóval bocs és tényleg nem "méregből" írtam, mert egy qrva jófej ember vagy. Már ami a fórumon lejön, bár gondolom IRL is hasonló habitusod van.
  • PiszkosFred
    Valamit felreertettel. Pontosan telibeszarom, hogy ki mit vesz, amig nem az en penzemet kolti (es nem azt koltod), nem erdekel.

En arra akartam ravilagitani, hogy addig, amig nem irtad a reggeli kommentjeidet EN MAGAM SEM GONDOLTAM ARRA, hogy ha vesz valaki unlockot a skill pont miatt, azt bizony osztani kell harmassaval, mert ugyebar skyshardrol beszelunk. En ezt az infot koszontem meg neked, mert mivel EN soha nem fogok ilyet venni - es megegyszer, leszarom, hogy te igen, no offense -, igy maximum igy, a kommented altal juthatok infohoz.

Amit, megegyszer, koszonok.
  • NiceScream
    Ne haragudj, nem basztatás, mert egyrészt segítőkész vagy meg ilyenek, de az, hogy Te nem vennél marhára nem releváns.
    Én meg vettem, korán volt és nem ugrott be azonnak, hogy 3 shard egy egész, kábé ennyi is a történet.
    Egyébként a pénzért, amit erre költök ÉN dolgozok meg, szóval... érted. Én nem cigizek és nem iszom akoholt sem, most mondjam, hogy azt meg én nem vennék soha?!

Itt a link, ha nem találnád.. https://minion.mmoui.com/
  • PiszkosFred
    Az eletben nem fogok venni unlockot, de mondjuk erre nem is gondoltam, hogy basszus, ha skill pont kell valakinek, akkor szamolnia kell a /3 arannyal is :)
  • NiceScream
    Nem arról van szó, hogy mi világít és mi nem. Egyébként mesélj még, milyen bajok vannak ott?
    ESO mods

De egyébként szedd le a minions-t, tedd fel és abban tudsz keresni és még frissíti is a modokat.
  • Nomad90Hun
    @NiceScream
    Húha vannak ott bajok.

Én skyshardokat az alapján szoktam nézni, hogy világít-e plusz van 1 féyncsóva az ég felé, ha van azt még nem szedtem össze, utána elvileg elvileg elhalványul meg a féyncsóva megszűnik ha összeszeded.

Másik:
    Régen haver adott pár modot (minimap, stb) amik jók és hasznosak, nézegettem őket tegnap de múltkori win újratelepítés miatt (kb 1 éve), elhagytam ami volt.
    Most melyik modok a jók?
  • NiceScream
    Ja:D Mindent értek.. 3/1 :D Kávét kell innom..
  • NiceScream
    Ezt most marhára nem értem.. ha Summersetben van 18 Skyshard, akkor ha meg akarom venni a másik karival már unlokkoltakat, miért csak 6-ot ad?
  • Nomad90Hun
    Sajna este fél 9 körül jutok ma csak gép elé.
  • Nomad90Hun
    NB-el én is kacérkodtam egy ideig aztán elkapott a DK ezzel a VENOM builddel. A csak úgy rohangászással nincs bajom én imádok felfedezgetni meg persze leverni ami szembejön, persze néha velem törli fel valami a padlót, de az benne van a pakliban. Dungizni Én is szoktam, dolmenekhez szoktam csak úgy random beugrani még, most a sárkányokra leszek majd kjváncsi. Azt csípem ESO-ban még, hogy rengetegszer csak megállok hallgatózni mit beszélnek az npc-k azok a beszélgetések is marha jók.
  • Plata
    Nekem 50-es NB karim van,akivel kimerül a játék abból hogy csinálom a tolvaj céhes rablásokat meg küldiket,meg házakat török fel és ki zsebelem a népeket.
    Nap közben úgysem tudok rendesen játszani mert valaki fix megzavar,így csak lébecolok,este szoktam rendesebben játszani,az új chapter nincs meg.
    Bár ha meg tudom hogy érdekes dolgokat lehet rabolni vagy zsebelni új fejezet területén akkor lehet be szerzem.
    Nekem ESO kimerül abban hogy pecázok,rablok,.zsebelek főzőcskézek meg lébecolok a nagy világban.
    Meg néha random instázok.
    Bár mióta 50 lettem,főleg csak bűnözök meg főzök.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.29. 13:28:49
  • Nomad90Hun
    Nekem olyan 87 giga kb Elsewyr-el együtt (Át kellett dobnom D-re mert figyelmetlenségből C-re tettem az meg OS only, szerencsére ctrl-c + ctrl-v aztán gyors telepítő újrafuttatás a jó mappával megoldotta).

Am ha véletlen ne adj isten EU szerón nyomod mehetnénk együtt van egy 50-es stam DK-m (cp 90 körül) amit gearelgetni kéne (tegnap belekezdtem Morrowindbe), meg szerintem csinálni fogok most hétvégén 1 Necro-t is abból is valószinűleg staminásat. Tegnap lőttem 2 képet is csak hogy húzzam havert aki még nem vette meg az új chapter-t.
    Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2019.05.29. 13:25:29
  • Plata
    Hát szerintem valami bibi lehetett a steammel,mintha a játékot duplán leakarta volna tölteni.
    Végig ment a repair a játék mappája le csökkent 99.9 gigásra.
    Előtte meg már 170 körül járt.
    És fel is engedett,épp tevegelek.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.29. 13:14:44
  • Irgum76
    Fallout 76-ban nem volt ritka a 50 gigás "patch"
    úgyhogy ez még nem is sok
  • Plata
    Ez fix meg kattant,most meg 10 gigás frissítés.
    Jó a frissítés megszakadt valami errorral,nyomok rá egy repair-t mert ez vicc.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.29. 12:59:55
  • Plata
    Nálatok a játék hány gigát foglal?
    Most fel akartam menni egy kicsit,erre frissít,de valami rohadt sokat tölt,ha jól látom még 7 giga van hátra,már 160 gigás a játék mappája.
    Frissítette magát erre most megint leszed valami 6.8 giga frissítést,meg hülyült a steames ESO?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.29. 12:56:58
  • Nomad90Hun
    Nah közben megpróbálkoztam a dologgal és ment, van elsewyr-em tudok necrozni meg wardenezni is, megtaláltam már az új player home-ot is Elsewyr-en(lehet több is van nekem csak ezt jelölte), meg ráakadtam 1 dungira is.
  • Nomad90Hun
    Nah haverral addíg dumáltunk ESO-ról míg leszedtem megint. A hazai communityval mi lett megy még vmi?
    Meg másik kérdés nekem ez a kiadás jó ha a 2014-ben vettem a gamet és utána kaptam egy tamriel unlimitedet helyette zenimax-tól? Kellenének a régi chapterek is.
    https://account.elderscrollsonline.com/store/product/eso_elsweyr_edition
    Plusz nem tudom klán szinten most milyen mozgás van de arra is vevő lennék.

Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2019.05.28. 20:50:59
  • NiceScream
    Király! Magica és általában a kaszával aratok. De idővel kipróbálok egy staminást is. majd..
  • Terawatt
    Na srácok milyen az első benyomás a Necromancerről?
  • PiszkosFred
    Vannak asszisztens jellegu kovetok (bankos, orgazda, kereskedo), azoknak vannak funkcioik, de a diszjoszagoknak/peteknek egyelore semmi.
  • NiceScream
    Semmi