24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Whysper #8874 Emlékeztek még Warhammerben volt ,hogy tudtál koponyát meg ilyeneket rakni plusban a vértre. Na azt még turbositva elég klassz lenne! 8) -
Whysper #8873 Akkor egy 260x vagy egy 270x elég lesz neki. Bár ,ah itt is megjelenne az mint BF4-ben amitől FULL HD low-ról nekem most FULL HD ULTRAN meg +10 Fpssel a BF4 és ugye ez is console is lesz ahol amd CPU-k dolgoznak... ahova nem fog ártani akkor jó lesz AMD-n is! 8) -
HyperMonkey #8872 Azért lenne jobb ha sima skin változtatás is lenne, mert mi van, ha nem tetszik az a skin amivé válik a fejlesztés során? Nem kell beletenni rózsaszín chestet meg citromkék nadrágot. Annyi kéne, hogy amid van, azokat átalakíthasd olyanná amid szintén van. Egy cimbora nagy mage fanatikus, de nem szereti, ha a karaktere max szinten úgy néz ki mint ahogy az atom gearek kinéznek. Neki pl az a ruha tetszik a TESO-ban amit alapból kap a sorcerer. Szakadt, rongyos. Erre gondoltam.
-
Bandras DaSilva #8871 nem arra gondoltam, hogy teljesen más lesz csak hogy kap vmi extra effektet ..ilyesmi. -
Whysper #8870 Hallod pont mielőtt elkezdtem olvasni amit írtál ugyan ezeka szavak jutott eszembe 90%-ra ami ebbe a gondolatjelben van!! "és most ott tartok, hogy hiányzik a játék (rég nem éreztem ilyet)." 8)) hallod pont ezek! -
Kryon #8869 Nem jutottam el pvp-ig, bug miatt elakadtam hamar a fejlődésben. A játékot vitte full hd ultrán. De szerintem a tömeg inkább processor függő, úgyhogy szerintem azt is vinné. (sapphire hd 7790 dual-x oc) -
#8868 Ha változna, pont értelmét vesztené a "skin megtartása" :)
Sima craftnál tetszett, hogy ha req.lvl alapján nézted, akkor 2 szintenként készülő armorok másként néztek ki. Ha ez végig így lesz, akkor az baromi sok skin... :) -
#8867 Leírom én is a véleményem a játékról:
Grafika:
Kezdetben a grafika zavart de miután megbarátkoztam vele egész elfogadható volt (de a kezdő tutorial terület bűn ronda), sőt voltak egész tetszetős helyek is, tetszik benne a "dark-osabb" stílus de egy picit lehetne zöldebb a növényzet (nekem túl szürke volt minden). A páncélzat fémes csillanása meg a fegyverek kifejezetten tetszettek. Spellek nem túl látványosak és a harc is kicsit súlytalan lehetne picit több effekt de megszokható annyira azért nem zavart.
Animációk:
Ez nem a legerősebb része a játéknak (szinte minden mmoban elég gyengék az anim-ok talán a Conan az egyetlen kivétel) néhol kicsit darabos az animáció, gondolom ezek nem sokat fognak változni. Azért ez sem olyan dolog, amit ne lehetne megszokni.
Hangok:
Semmi kivetni valót nem találtam, rendben vannak a hangok.
Játékélmény:
Ez az első Elder scrolls játék, amivel játszom. Miután a fent említett negatívumokon túltettem magam egész élvezhető játék. Ez a viszonylag szabad rendszer nekem nagyon tetszik. Kicsit eleinte elveszettnek éreztem magam de egyre jobban belejöttem és most ott tartok, hogy hiányzik a játék (rég nem éreztem ilyet). A fejlődést sem egy kötelező kínnak éreztem hanem tök jól el lehet molyolni a játékban és nincs rajtad az a kényszer, hogy ma aztán legalább 5 szintet lépnem kell mert akkor lemaradok. Ezzel kapcsolatban a viszonylag lassú fejlődés és a kevés gold is így elsőre jónak tűnik.
Amin még változtatni kellene:
-Kicsit jobban group friendly-vé kellene tenni a játékot
-Questek megosztása a másikkal. Nem látom, hogy a másik megkapja-e a questet csak ha szól nekem TS-en.
-Nem látom, hogy a másik milyen questen van és mi az, ami megosztható
-Egymás elől szedjük még partyban is a quest itemeket.
-Néha nehézkes volt visszamenni segíteni a kisebb szintű játékosnak mert nem rakott egy instába (hiába használtam az opciót) vagy volt, hogy egyszer csak a mező közepén szétszedett.
-Quest bugok, talán ez a legfontosabb ha ezt nem javítják ki akkor nagy baj lesz. Számomra érthetetlen, hogy agyontesztelt kezdő területen, hogyan lehet bugos a quest.
-Illúzióromboló, hogy ha bemegyek egy kihalt barlangba vagy akármilyen zárt quest területre akkor ott 10 másik player ugrabugrál és úgy kell vadászni a quest mobot/itemet, ezeket szét kellene szedni külön instákra.
Összegezve ha azt az 1-2 kritikus hibát (quest bugok, töltőképernyő) kijavítják akkor szép jövő áll a játék előtt és mindenkinek csak ajánlani tudom. Nálam úgy, hogy eddig csak 12-es szintet értem el 8/10 a játék.
Biztos vétel még ha nem is feltétlenül most mert néhány játék kijön addig, mire ez megjelenik, amik nagyon várósak (nekem) és mindenre sajna nincs időm.
-
Johika #8866 Nekem nvidia 560 TI-m van, fullon siman ment mindenhol. -
Bandras DaSilva #8864 Jaja, értem, ott akkora nagy difit nem láttam...az egyik staffom kezdett kicsit világítani amikor feltoltam, de csak zöldeket csináltam. Nem lenne hülyeség ha kicsit változna a dolog.
Majd a következő körben megnézzük:) -
#8863 igen, de amiről én beszéltem, az az Improvement menüpont, amikor a common, rare, magic, epic, legendary szintjét változtatod. (bár fogalmam sincs mi a pontos megnevezése az egyes zöld-kék-lila-narancs szinteknek) -
Whysper #8862 Kyron 100 fős PVP-re elég volt FULL HD ultran a 7790? -
Nephin #8861 Nem kell imperial a mindenki mindenholhoz, csak preorder. A simával is megkapod, ha preordereled. -
Whysper #8860 Amúgy a Színezést nem értem. Azért nem értem mert Mikor Maya 3D-be csinálok egy modelt aztán rakok rá egy shadert beállítom hogy tükröződjön stb az a munka ,de az ,hogy a shaderen beállítom a színt az csak annyi ,hogy a gép R-G-B -be Szóval nekem az más szín ,de a gépnek az 3 db szám! Mind ide a rozsdát ,hogy úgyis benne lesz! -
Kryon #8859 HD 7790 elág volt hozzá. MMO tapasztalat, hogy a tömeg a procit fogja elsősorban megviselni, inkább azon fejlessz ha nem bírná. -
LadyWhox #8858 A P2P modellnél csak az a gond, ha van valaki aki kifizeti az 1 hónapot de nem tud csak keveset játszani különböző okok miatt akkor nem éri meg.
Mondjuk be lehetne vezetni vmi napijegyet pl. Ha mondjuk vkinek van egy szabad hétvégéje és játszani szeretne akkor ne fizessen már 1 hónapot ki. -
Bandras DaSilva #8857 A szinttel, ha magasabb szintűre nyomod fel a rucit, akkor változik. -
Although #8856 Igen ez volt téma korábban is. De ez egy mmo és amire már korábban is céloztam olyan nincs hogy mindenbe vagy egyiknek vagy másiknak jó legyen. Gondold végig ha nem egymás melletti népeket hoznak az mivel jár mind pályaszerkesztésben mind szövetségi rendszer kialakításban. Vannak kompromisszumok amiket meg kellett kötni. Ahhoz képest hogy ez egy mmo eszméletlen jól kiagyalták a sztorit, sokkal jobbat a zenimaxnál történetben jobb cégek, mint a funcom, bioware, CD projekt, sem tudnának ez idő szerint. -
#8855 Improvementtel változik a skin? Én nem vettem észre. Viszont, akkor más a skin, ha Iron Chestet csinálok 6 vasból, 8 vasból vagy 10 vasból, ekkor más és más a skin, az tuti. Ekkor változik a szintlimit, alap adatok, stb is. -
Whysper #8854 Amúgy ezt Én sem értem ,hogy miért lehet mindenki mindehol ,ha a drágábbikat veszed. Oké az még ,hog yimperiallal is lehetsz az legyen ,de ,hogy ORC-cal ott sétálgatok egy csapatba a High Elfekkel. Bocs a sétrésért ,e megnézném azt ,hogy Egy Magát minden felé magasztaló High elf egy Wood elf társaságban karöltve sétálgat egy ORC harcossal! 8) -
Kryon #8853 Már kitalálták, talán vegyes modellnek lehetne nevezni, több játék is így működik. Játszhatsz f2p-ként korlátozásokkal vagy előfizethetsz és akkor hozzáférsz mindenhez. Ezt preferálnám én is. Egyrészt mert nem lenne az az érzés, hogy be van fizetve a hónap ezért játszanom KELL, másrészt ha épp egyet gondolok, hogy most hétvégén játszanék egy kicsit, akkor nem kell egy teljes hónapot kifizetnem azért, hogy ezt megtehessem. Vagyis nem annyira kötött. -
#8852 Igen ezt én is olvastam és szerintem is ez lenne a jó megoldás. Folyamatos fejlesztésnek ráadásul lenne értelme is. -
Bandras DaSilva #8851 Igen, és az is jó, hogy a páncél kinézete is változik. -
Bandras DaSilva #8850 Hát nem tudom. Itt egy szolgáltatásért fizetsz. Ha nem fizetsz, nem kapod a szolgáltatást sem. Szerintem nincs ezzel nagy gond.
Nem keresek milliókat, de simán meg tudom oldani a havi 3-4k kifizetését. Mondjuk én ezt az összeget szoktam meg mert 2003 óta, mióta mmozom kb mindig egy ilyen összeget kellett fizetni. Ezt sikerült akkor is kifizetnem amikor 50k volt a nettóm...meg most is amikor már jóval több.
Én szeretem ezt a havidíjas modellt mert egy kicsit azért szűr. Pont a legidegesítőbb embereket szűri ki. Utálom amikor tele van spammelve a az összes chat csati vmi hülyeséggel. Pl SWTOR fleet chat.
Olyasmi ez mint amikor egy koncert ingyenes és bemegy boldog-boldogtalan, vagy 500 pénz, amikor már a lődörgők nagy része nem megy be.
Mondjuk atz 1$=1EU elven lehetne vitatkozni mert azt én sem szeretem, de hát ez van.
-
#8849 Igen, pontosan. Kell hozzá egy rahedli ritka alapanyag, de ha ragaszkodsz valamihez, akár végig nálad lehet. -
Whysper #8848 Fred ez micsoda, ha szerzek egy armor lvl 8-n akkor azt feltudom fejleszteni kovácsolással vagy mivel?
Hardver kérdés. Most egy ATi 6850-em van kérdés milyen VGA-ra váltsak ehhez a játékhoz. Egy ATI 260x elég vagy 270x minimum kell ultrahoz?? Mert oké ,hogy a 6850-emmel is meg fél high fél ultran,de egy 100 ezer fős PVP-n már bajok lesznek sz.tem és ahogy elnéztem ez a játék ultran szép ,-P -
Strayhand #8847 Nem mindenki azért ellenzi a havidíjas modellt, mert drága. Én pl. szerencsére simán megengedhetem magamnak. De számomra meg az az "undorító" (amit itt ugye a f2p/b2p-el kapcsolatban lehet hallani), hogy miután megvettem a játékot, és aztán rá is költök még pár havi előfizetést, majd abbahagyom, utána be se fogok tudni logolni anélkül, hogy kifizetnék újabb 4000 forintot... Könyörgöm, találjanak már ki valami olyan modellt, hogy be lehet lépni, csak nem fejlődsz, nem kapsz lootot, goldot vagy valami ilyesmi. Mert az hogy be sem tudsz logolni a játékba, amire több tízezer forintokat költöttél, na az az undorító. -
#8846 Sok embert nyugaton is visszatart a havidij.
Kiveve persze, ha tenyleg komoly minoseget / kontentet / supporot kap az ember.
Angry Joe is szerintem eleg jol latja, ahogy a video vegen kifejti az elso tapasztalatait es velemenyet a jatekrol, a betarol.
(Lesz majd egy 2. videoja is ahol a PvP-re ter ki.)
Ha a PvP resze kiraly lenne, akkor en is elgondolkoznek a megvetelen + havidijon, viszont amit lattam eddig, az sajnos nagyon nem gyozott meg es szerintem annyira nem turbozzak fel a kiadasra sem.
Majd talan par honap vagy fel-egy ev mulva.
A PvE / coop resze rendben van, ami hibak akadnak, azt kijavitjak biztosan.
Sokat ki tudnak hozni ebbol a jatekbol a kovetkezo evekben, ha okosan csinaljak. -
#8845 "egyezne" :) Ez már most ilyen. Annyi különbséggel, hogy a fejlesztés sikerének van egy %-os mutatója, amely függ az alapanyagoktól. Vagyis, magas szinten 40%-os eséllyel lehet, hogy bukod a tárgyadat (plusz alapanyagot), mert ha nem sikerül az Improvement, akkor ugrik a tárgy is. Mindent vagy semmit. -
LadyWhox #8844 Igen. Jó ötlet. -
Kryon #8843 Ez így ahogy írod az swtor-os megoldással egyezne meg színezés nélkül. Az teljesen jó lenne erre a célra. -
#8842 Lesz Timecard. Pár helyen már előrendelhető, bár hivatalos bejelentés most várható a fizetési módokról, akciókról, stb. Lehet CC-vel is fizeni, lehet sima bankkártyával és lehet paypallal is a havidíjat. -
MaRee #8841 Gamecard van betervezve a játékhoz? Mert ha igen, akkor hátha azzal is lehet majd proxin ügyeskedni, és jóval olcsóbban játszogatni. -
#8840 Még egyszer: ígértek ilyet. Dye nem lesz, de skin csere lesz valamilyen szinten.
DE! Mivel bármilyen korábban szerzett armort/fegyvert lehet fejleszteni egészen legendary szintig, ezért a skin cserét ezzel ki lehet váltani, csak a megfelelő alapanyagot kell összegyűjteni az Improvementhez. Személy szerint ennek örülnék inkább, mert ez nagyobb fun, mint 10 goldért a kezembe nyomni egy jó SSC/BT skint (lásd wow).
Vagyis, szerezd meg a kívánt kinézetű cuccodat, és vidd el egészen legendary szintig, cserélgesd az enchantot rajta és/vagy a traitet. Utóbbiban nem vagyok biztos, hogy lehet, de az enchantot minden további nélkül. -
Whysper #8839 Hja és ez milyen klassz. kis dolog ,de Én nem tudtam csak kitn írtam a supportnak egy bugot erre írja ,hogy bent ingame-ben /bug és írjam le. Na nee nagyon klassz! -
Whysper #8838 Százmold ki tegyük fel 7 Font/hó azaz Egy évre 84 font. minimál bér 1000 Font Én 1600-t kerestem egy hónapba. Szóval itthon para ez ennyire ott egy haviból egész évre röhögve kifizetném. -
Whysper #8837 Az azért lenne klassz mert ugye Én mindig Shamanozni szerettem és ,ha heavy armors is az Orcom akkor is lehetne olyan heavy armort rárakni amitől shamnosabb lenne! -
Kryon #8836 Ezt a tévhitet felejtsük már el, hogy az előfizetés visszatartja a vérpistikéket. A csóró kelet-európait igen, de máshol simán kicsengetik. Egy előfizetéses játékban arányait tekintve ugyanannyi a retardált mint f2p-ben, lásd wow.
Az előfizetéses modell egyedül a világ "tisztaságának" megőrzésében segít, hogy ne hányják tele mindenféle pénzes hulladékkal. Ennyiből megértem aki ellenzi f2p, minden más amit fel szoktak ellene hozni tévhit. -
Whysper #8835 Meg mi az ,hogy nekünk kell fizetni érte. Miért nem Ők fizetnek nekünk ,hogy játszunk vele! 8)
Na gyerekek nem bírtam ki és bementem hát persze ,hogy vállas fejesem lett. Úgy örültem neki mint majom a farkának. De ami az fő bossal történt az nagyon tetszett spoilerbe írom:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem nagyon tetszett. Persze azt vettem videóra amikor megölt nem azt mikor megöltem Én béna! 8)Bemegyek ott áll a egy baszom nagy Vérfarkas. ahogy égett a mennyezet meg füst valami űber állat feeling volt! 8) Mint nem taom tank vagy atom dps pettel így állok ott a csóró Templarommal aztán jöna farkas futok ütök heal stb meg is haltam--auráig szenvedős ez a spec sz.tem na mind1! 8) futok futok erre leesik a plafonról egy tűz hjaj de félek átfutoka másik oldlára erre beleszalad a Farkas és megáll KO csaphattam ahogy bírtam...Na szóval hatalmas élmény volt ,hogy még egy quest boss-nál boss taktika volt és nem csak neki esel mint kacsa a nokedlinek aztán tolod a még látod vagy meg nem halsz! -
cain #8834 elfér egymás mellett a kettő.