The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocsánat a sok kérdésért de lehet mást is érdekel.
Akkor en ertettem felre az utolso mondatodat, ez esetben elnezest.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Scientia potentia est.
Marpedig a jatek nagy reszeben a maximum ertekkel skillel fogsz jatszani, leven a fegyver skillt mar a szintezes soran maxolni fogod fejleszteni hasznalat soran, es - hasrautok - 500 ora jatek (szamoljunk a harom zona PVE tartalmaval) eseteben oly' mindegy, hogy 86. ora korul erted el a max fegyver/armor skillt, vagy a 100. ora korul. @szerintem
Scientia potentia est.
Szerintem indulaskor meg fognak lepodni a letszamon, mert a most bukast kiabalok az mmo vandork a TES rajongok hirtelen rohamat nehez 300K emberrel szimulalni.
Vagy ha igen, akkor tesztelhessuk, mert a heten - most mar kijelentheto talan -, megint ugrott egy teszt hetvege. Abban bizok - reszemrol -, hogy a betakban latott rendszerek mindig 1-2 verzioval voltak a devek verzioi mogott, igy valojaban mar elorebb tartanak. De azt meg mikor akarjak teszteltetni, ha egy eve nem jut senki sem el a harom napos session alatt a 20+ zonakba. Ertem en, hogy van belso QA teszt is, de az iteletet a kontent minosegere a publikum fogja meghozni, es inkabb nekunk kellene tesztelni es velemenyt mondani, mint ahogy az zajlott az 1-20 zonakban az elmult 10 honapban.
De valahogy nehez elhinni hogy meg mindig enyire keplekeny a jatek.
Majus es junius kornyeken tisztabban fogunk latni mindent, addig max tippelgethetunk. Az biztos, hogy az igeret szerint mar apr. vegen, majus elejen varhato az elso update.
Sajnos még nem ismerem az elõzõ TES játékokat, de ahogy a mod oldalon láttam amit te csináltál, minden résznél támogatva van a rajongói kreativitás. Persze nem lehet beletolni mindent a headstartra, legyenek stabilak a szerverek (amennyire ez lehetséges ugye), legyen viszonylag bugmentes és kezdetnek elég is ennyi. Utána jöhetnek a tartalmi bõvítések akár fejlesztõi, akár rajongói oldalról.
Nekem a TESO-bol pont a játékosok által kreált kontent fog a legjobban hiányozni, hihetetlen, hogy pár lelkes ember mennyi kurvajó dolgot tudott csinálni mindegyik TES játékhoz. Bár azért bízom benne, hogy a fejlesztõk ellestek pár ötletet meg trükköt a modderektõl.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
A Skyrimben nord vagyok íjjal és 2h kard/balta kombóval, és ezt tervezem a TESO-ban is. Az egyetlen játék ahol élvezem a melee harcot. Ezen magam is meglepõdtem, mindenhol ranged voltam. Biztos nem pont ugyanaz lesz a TESO harcrendszere (és a durván fasza kivégzõ animáció) mint a Skyrimben, de annyira nem lehet más sem.
A Skyrimet újra is kezdem ma, mert az elsõ 1-2 órában annyira nem figyeltem mert meg voltam gyõzõdve hogy szar lesz 😊
Most mindent alaposan körüljárok.
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
Ugyanakkor TESOban 15% extra XP-t kapnak a fegyverekre(és páncélokra) az egyes fajok, így ez hosszútávon is lényeges különbséget jelenthet.
Scientia potentia est.
Arra is kérnék választ, hogy érdemes-e újra kezdeni a mod telepítés után vagy folytassam? Sry az OFF-ért, de ez talán még belefér itt.
Ez az, ami az ESO-ban pl másként lesz, mert valahol mégis csak themepark mmo az alap, de a hatalmas, fél Skyrim területû zónákban (amibõl van 5 egy-egy frakcióban) azt csinálsz, amit akarsz.
Nekem az alap Skyrim van, az ingyenes HD texture pack-el és ennyi. Semmi mod nincs és nem is lesz. Ha hangulat terén hozza a Skyrim-et akkor nekem végem. nemrég valaki írta hogy végre nincs nyuszilány meg nyalókán ugrálás (GW2), meg 12 éves kislány 5 méteres karddal stb. Ez a világ úgy jó ahogy van. Sötét, darkos ahogy szeretem. Most mentem fel a Szürke szakállúak vezéréhez a Skyrim-ben, és az a táj, a hófúvás.
Hm igen. Többet dohányzom, kevesebbet alszom. Barátosném már unja, hogy hozzám szól és csak a " Pssszt, most próbálok becserkészni egy sárkányt" lingvisztika formulát vagyok képes kinyögni. Na de hát meg kell érteni kérem, nem szabad hagyni hogy a real life az elder scrolls rovására menjen 😊
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
egyébként eddig úgy tûnik, igen, csak ló
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Arról nem is beszélve, hogy mindig látsz a távolban egy-egy érdekesebb hegygerincet, város körvonalát, tábort, vagy barlang/kastély/rom jelét az iránytûn, amely miatt tényleg azt csinálsz, amit akarsz, kötetlenül. Nálam ez a TES lényege, a szabadság. Oké, sokadik alttal már lehet, hogy célirányosan fogok haladni évekkel késõbb, de hát ismered a mondást, a világ legszebb nõjét is unja valaki.
Na akkor engem itt megvettek kilóra. Ennyi elég is.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx