The Elder Scrolls Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fú de király, végre egy normális videó amirõl nem maradtam le.

Nagyon tetszik minden, ez a minimális UI, a területek a hangulat meg minden. Jó, hogy nem támad három méterenként a karakterre egy ellenfél, bár íjazás közben mintha akkor is találnának a lövések, ha mellé céloz, de lehet csak benéztem valamit.

Jee és van fishing! Ha wow-ban végig jártam a mai szemmel nézve nevetségesnek tûnõ területeket csak azért hogy mindenhol pecázhassak és képeket csinálhassak a karakteremrõl, akkor itt ez maga a kánaán lesz 😄

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

PiszkosFred
Facebookon jött a tipp a videóra, a fene sem gondolta, hogy két héttel a béta után lesz még új leak.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
Délután nem véletlenül pedzegettük a témát, mára vártuk a döntést 😊

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Ez a megoldás a problémára, és ezt bármihez használhatod ellentétben a kontrollerrel.

Hmm hát én irtózok az ilyen nintendó irányítóktól ,csak bénáznék vele. Terában is el voltam egérrel.

nálam is kontroller fog játszani. sajnálom hogy csak nyáron tudok vele játszani.

Mert a játék a Tera-hoz, vagy NWO-hoz hasonlóan billentyû kombinációkkal játszható. Szerintem kényelmesebb lenne kontrollerrel meg fõként gyorsabb pvp-ben mint nyomogatni az 1-2-4-3 stb billeket.
Miért nem jó az egér?

Igen, a balance az egy érdekes dolog lesz. Szerintetek xbox kontrollert vegyek vagy elég egy fele annyiba kerülõ gamepad is?
PiszkosFred
Akkor viszont én kevertelek össze valakivel a Skyrim topikból, mea culpa 😄 Így már érthetõ a dolog és a kérdés, és mentségemre szolgáljon, ezért sem értettem, hogy egy Skyrim játékos hogy kérdezhet ilyet, amikor ez általános dolog a TES-ben, hogy mindent mindennel. Sry 😊

Mert nem kísértem eddig annyira figyelemmel a játékot, csak az utóbbi egy-két hétben, nem tudom változtattak-e az ilyen dolgokon.

Bár lehet ezek csak engem zavarnak, nálam a plates lovag nem bukfencezik 2métereket a földön, a varázsló pedig nem sodronyingben kasztol, bár ez a TES szériában valóban mindig is a játékosra volt bízva. Ki tudok békülni vele persze, csak nem akarom hogy lelõhetetlen daedric armoros pallosos varázslók járkáljanak minden méteren, és zaklassák szegény assassinomat <#bohoc>

Miert? Lehetett nehez pancelos varazslod csak megkuzdottel velle. En a full plate-es torpemmel is megprobaltam osonni, majdnem sikerult. 😊
PiszkosFred
De hát eddig sem volt ilyen, ezért nem értem a kérdést, hogy miért hiányolsz olyat, amirõl tudod - hiszen játszottál a korábbi részekkel -, nincs és nem is volt sosem ebben a rendszerben. 😊

j0nNyKa
igen nagy kár hogy az elder scrolls játékok nem vérbeli szerepjátékok
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
várj, azok

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Szerepjátékos énem felsír ennek hallatán, viszont rettentõ sok karakter variáció lesz, ami jó.

PiszkosFred
Ez nem DnD, hogy büntetéseket kapj, ez TES, a heavy armoros battlemagek otthona 😊.

Itt annyi lesz a hátrány - ha lehet ezt annak nevezni, lévén minden képesség megoldható másként -, hogy a Heavy Armor skill fa inkább életerõ regent, staminat, armort, stb "melee/tank" cuccot ad, míg a light armor skill fa az, ami mana regent, magicka cost csökkenést stb-t "caster" cuccokat ad.

j0nNyKa
semmilyen.

Egyébként erre milyen penaltyk lesznek? Pl ha heavy armorban akarok varázsolgatni.

Tudom, rosszul fogalmaztam meg. Nem értem a mondat második felét, hogy h jön ez a dodge-hoz.

PiszkosFred
Most komolyan kérdezed, vagy csak viccbõl? TES játékkal te is játszottál már, azt viselsz amit akarsz.

Dodgolhat, csak idétlen. Mágus tud majd heavy armort hordani vagy mi? <#confused>

Off: egyébként miért ne dodge-olhatna? Pl. Mágus: nehézvértviselet mesterfok... és ezt lehet kombózni mágikus pl abbitacél páncéllal stb..
PiszkosFred
Az ESOban másként reagálnak a mobok egy melee, és másként egy caster ellenfélre, másként helyezkednek, más képességeket használnak, stb. Fõleg, ha párban vagy többen jönnek, akkor aztán csak tudja az ember követni a helyezkedésüket. (a dwemer romokba pl senkinek sem ajánlom, hogy lemenjen egyedül - még ha szintben egyenlõ a bentiekkel -, mert két dw.spider úgy meg tudja szivatni a játékost, hogy anyázás a vége (és/vagy az egér bánja).

Na jó.. persze egyet értek veletek, de akkor a moboknak a ranged kasztok ellen máshogy kéne fellépniük, mert a mele kaszt a legtöbb mmoban sokkalta hamarabb hal.
drop
magassarkúba, miniszoknyába és még rámerik írni hogy nehéz páncél xd

Én is azon nõttem fel, ezért tudom, hogy nem próbálunk fára mászni-úszni-háztetõkön ugrálni lemezvértben <#vigyor>

szerintem azokat zavarja legjobban a "2 méteres kard, bikini páncél, róka manga lány, full plate dodge, full plate castolás stbstb" akik még asztali szerepjátékon nõttek fel. tehát az idõsebb réteget.

engem is totál kitud akasztani, de igyekszek túllépni ezen.<#smile>

PiszkosFred
Bétában én megszenvedtem vele (a Dark Anchorral) healerként templarral, mindent mondanék, csak épp unalmasat nem 😊 Már akkor a frászt hozta rám, amikor elõször becsapódott mellém, miközben én nyugisan bányásztam a közelben, aztán meg elkezdett ömleni a sok istennyila Daedra..., mindenféle, mivel DA encounter random ellenfelekkel jön, ha minden igaz.

j0nNyKa
*khm* "Altough" it wasn't that bad. *khm*

TDC Geronimo
Látom sok melee karakter van a videóban 😄

Elég uncsi volt 😞

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Igen, bár ilyen szintû realisztikusságot nem várok egyik játéktól sem végül is. Mondjuk az érdekes, hogy pár embernél kiveri a biztosítékot a Tera meg hasonló játékoknál a 2méteres fegyver meg a melltartó-bugyi armor, viszont a nehéz páncélos lovag úgy ugrál mint super mario az nem 😄

Hat igen, legutobbi betaban egyik dungeon utolso bossanak az aojeben meleekent teljesen eselytelen lett volna kierni dodge nelkul. 😊

Van dodge. Én használtam is a béta alatt.
büntetést kéne adni rá....full plateban ne gurulgasson senki...viszont egy clothos vagy láncinges csóka nyugodtan!
A full plates dodge szerintem lehetne valami olyasmi,hogy a warri bebújik a pajzs mögé és 1 secre immun....vagy beleszúrja a kétkezest a földbe és nekikapaszkodik/ha nincs pajzs/ és szintén immun 1 secre....,de valószinüleg a játékfejlesztés ezen szakaszában már fölösleges is efféle dolgokon ötletelgetnünk:p abból kell fõznünk amit a kamrában találunk majd😊)

j0nNyKa
és kell is kurvára, iszonyat feldobja az instákat, hogy gurulgatni kell minden role-lal 😊

Termeszetesen van dodge, a videoban a Dark Anchoros resznel szoba is kerul 1 mondat erejeig.

Nagyon fasza! Most akkor van dodge vagy nincs? A dodgolást szerintem nem kéne erõltetni, olyan idióta arcade jellege lesz tõle a játékoknak. Már a GW2-ben sem tetszett meg most a Neverwinterben, hogy full plates 200kilós barbár gurul meg bukfencezik a földön.

rendben van!!

PiszkosFred
Fogalmam sincs, erre csak annyit tudok én is mondani, hogy "Lepsénynél még megvolt..." 😊

.. és hová lett a játékosok részérõl a dodge? Nem láttam semmilyen "piros" casting zónát.. 😞
Ahogy nezem ez a video magasabb lvl-en tortent mint a hetvegi tesztek. Ha a belsosok tesztelik a raideket folyamatosan akkor azokkal sem lesz gond. A pvp lvl 10-tol van igazabol azzal sem lehet. Megjeleneskor biztos lesznek meg bugok, a kerdes mekora es menyi.
En inkabb azt varom mikor engednek a szerverekre igazi hordakat. 😊
drop
a hejjesírást bünteti a játék!
igen tudom elnézést<#nemtudom>

A széleskörû tapasztalatok alapján ha a magasabb lvl/endgame nincs "nyilvánosan" tesztelve, az sosem jelent jót.

Szerintem marad a ló ára, hiszen az etetéssel elég nagyí pluszt ad majd valamilyen téren (sebesség/inventory/"lóerõ") a karakternek (mi az, hogy nem eteted, ez állatkínzás... 😛).

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

j0nNyKa
a hejjesírást bünteti a játék! <#idiota>
egyébként azt ne képzeljük már el, hogy annyira perfekt állapotban vannak a dolgok, hogy nincs szükség nagy tesztre
jól hangzana valami ideális párhuzamos dimenzióban, itt szó sem lehet ilyenrõl
mondanám hogy adja isten, hogy neked legyen igazad, dehát a realitás talaja..

drop
"gyökér Bretonnak" kikérem magamnak nem vagyok gyökér na viccet félretéve, lehet annyira jól állnak a dolgok hogy nem kell publikus beta ez nem biztos hogy rossz dolog,eddig elég sokk mmo úgy vetem meg elöte szét bétáztam a játékot és mire kijött az éles már 1-2 hónap után meg untam
másik mi lessz a mount árával mert betánál igen magas ára volt 17k gold
kicsit sokk, meg bünteti e a játék hogy nem etetem a lovat megdöglik e?

köszi
j0nNyKa
4:28-tól spell az úgy... az úgy kell

PiszkosFred
Illetve, még ma okosabban lehetünk.

PiszkosFred
Bõvebben a cikk vége felé

Röviden:
Overland: a fejlesztõk nevezik így mostanság. Minden játékos végigjátszhatja a másik két, ellenséges frakció 120-140 órás PVE tartalmát, a szintezõs zónáit, miután a sajátjával végzett és persze miután elérte az 50-es maximum szintet. Ugyanúgy megkapja itt is a skilleket a speckó küldetésekért, ugyanúgy begyûjtheti a skyshardokat, mint az a faj, aki ott kezd azon a területen. Annyi a különbség, hogy ezeken a területeken az ellenfelek már 50-es szintre (és picivel erõsebbre) lesznek skálázva, hogy legyen kihívás. Természetesen a loot is jobb lesz, ez is egy fajta motiváció a lore és az egyéb kíváncsiság mellett. A 10-es Breton és az ugyanott kvesztelõ 50-es Altmer nem fog sosem találkozni, nem fogja egymást látni és zavarni.

Ami nem tetszik nekem - de ez egyéni szoc.problémám -, hogy büszke Aldmeriként elérve az 50-re, ha átmegyek a Daggerfall vagy Ebonheart területekre folytatni a fejlõdést, akkor rá vagyok kényszerítve arra, hogy annak a sz*ros Északinak vagy gyökér Bretonnak segítsek, akivel háborúban állok és akiket Cyrodiilban ütök-vágok. (népek és jelzõik szabadon cserélhetõek szimpátia alapján) Ez nekem necces, másnak is ahogy olvasom a fórumokat, és bízik benne mindenki (de legalábbis sokan), hogy a sztorik legalább annyiban módosulnak, hogy ne kelljen feladnom az Elf büszkeségemet, gyk. ne kelljen lemennem kutyába a fejlõdés és a loot miatt. Megmentem én a civileket, de a kvesztet ne az Ebonheart parancsoka adja nekem, az ellenfélnek, hanem mondjuk egy Altmer csapásmérõ egység parancsnoka, aki beszivárgott a területre. Remélem érthetõ a dilemma 😊

Adventure Zone: az ESO-ban a raidnek nevezett, jelenleg 12 fõsre belõtt tartalom, amely a hírek szerint 3x4 fõs csoportokból áll majd össze. Semmit nem tudunk errõl, a héten talán okosabbak leszünk.