24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
ShaiHulud #8994 amúgy csomóan el se olvassák az ilyen leveleket, könyveket a játékban, de meg azt sem ami mondjuk egy quest része és hozzá tenne a quest élvezeti értékéhez. Direkt ott álltam egy ilyen levélnél is kb 90-95% csak bejött klikk és már bent is kifele. Hova ez a nagy siettség? -
ShaiHulud #8993 szerintem rakhatod, de csak privat videokent es havernak megadva a linket, csak ne adja tovabb masnak, ill nyilvanosan ne rakja(d) ki. -
ShaiHulud #8992 nálam volt vérfröccs, meg berángás hitnél. -
#8991 exactly
meghát nagyon nem mind1, hogy a nordom milyen jellegű alkoholos italokat talál az esetleges otthona környékén, ork sört mégse ihat.. -
#8990 Na mi az keresed a leendő házikód helyét ? :) -
Nephin #8989 Ha játszottál a Redguard című játékkal, na olyan, kicsit kalózfíling, sivatagos, kicsit arabos. :) -
Player16 #8988 A sivatagos rész szép de túl egyhangú
dc oldalon nekem betnikh tetszett -
#8987 abszolút ilyesmi okból tettem fel a kérdésemet :)
hozzáteszem ugye én már 258x végigpörgettem az EP kezdőterületet az előző béták során, másik kettőt nem ismertem igazából, de nem győztek meg leírás alapján
a sivatagra még rá fogok pillantani egy esetleges következő béta alatt, de valszeg nem fog átállítani a... világos oldalra :) -
LadyWhox #8986 Ki melyik teruleten kezd? Jólenne vmi közös guildet létrehozni. -
#8985 EP kezdő után már lesz vulkános,dombos hegyes rész is. Nekem az tetszett, hogy Davon's Watch utáni városból kinézve a távolban szép kis lávás rész volt.
Nem tudom, hogy ti hogy vagy tok vele, de nekem van egy ilyen kis mániám, hogy kiválasztok egy területet , ami a kedvencem lesz, és oda rendszeresen vissza járok, mintha valami otthonom lenne. Még régen például WoWban Booty Bay volt ez a hely számomra. Szerintem hangulatos az ilyen kis szerepjátszás, még ha csak magadban is, ráadásul ebben a játékban aztán tényleg minden adott hozzá. -
Player16 #8984 "AD: Vérbeli trópusi hangulat, szigetekkel, tengerpart pálmafák, hawaii :) " megvan, hogy hova fogok járni horgászni:D -
cain #8983 stros m'kai. -
Whysper #8982 Tutira jól fogod érezni magad!! ;-P ahogy MMORPG-be aszondják egymásnak akomák : GL HF -
Johika #8981 Nekem is az tetszett legjobban. Lehet ebben nagy a Skyrim hatasa. :) -
#8980 köszönöm mindenkinek :)
EP win, a széphavastáj az mégiscsak széphavastáj
meghát hazai pálya -
Whysper #8979 mondom lvl 10-ig annyira hozzám nőt az ORC-om a helyeken történt szituk miatt ,hogy sajnálom újra kezdeni nem az unalom miatt csak hozzám nőtt 8) -
Munkie #8978 EP: echte Skyrim... nem minden része, de az a kellemes havas, északias táj
AD: Vérbeli trópusi hangulat, szigetekkel, tengerpart pálmafák, hawaii :)
DC: Száraz, sivatagosabb feeling. Nekem erősen durotar érzésem volt tőle, de hozzátenném, hogy nem annyira kietlen és kopár. hangulatosabb :)
Röviden ezek a benyomásaim. Nekem speciel az első kettő volt a kedvencem. nagyon élveztem őket. És persze kellően változatos tudott lenni ha egyik sarkából a másikba mentem. -
Whysper #8977 Nem tudom Én Orcot kezdtem az első része sivatagos annyira nem volt hú,de na. Nem ronda félr ene értsd cask igazi Sivatagos! 8) második rész se votl annyira érdekes pár zöld fás rész ,de amikor daggerfall -ba átmentem ott az a rész hát na. első instáig néztem nekem nagyon tetszett. viharos villámlós érsz a tengerpart stb.
Többi részt a többiek! 8) Nekem tetszett... Nagy gamet is ott fogom kezdeni... -
Johika #8976 Mindegyik nagyon szep. AD egy strandon kezd cunami utan, Orkokat meg elviszik a kalozok. Hangulat: TES. -
#8975 most makkantam rá hogy játszhatok majd bármelyik alliance-ben, és lövésem nincs a kezdőterületek milyenségéről
szóval írnátok pár szót-mondatot a kezdőkről? lehetőleg spoilermentesen, inkább a hangulat, a terület "jellege" érdekelne, meg csak nagyon-nagyon röviden hogy mi az alapszitu ezeken?!
az első dungeon-ök előtti részek érdekelnek
köszi -
cain #8974 ez már jobban hangzik, de így is helypazarlás. -
LadyWhox #8973 Igen. Az az. LvL 15-ön kapjuk. -
Munkie #8972 másodlagos bar = weapon switchhez ami jár? (tudom berakhatod 2x azt a fegyot és csak a bar változik) de arra gondoltok itt ez alatt? -
Whysper #8971 NEm csak sorci az Én templarom csak 4 melee skillt használ és vagy 3-4 healt alapból! + 1 nagy spell igaz. -
#8970 Nem. Csak akkor, ha a másik actionbarra nem raktad ki már korábban. Ha kinn van, akkor veled marad minden váltáskor.
-
Player16 #8969 elméletileg megmarad ha a másikra is kiraktad -
cain #8968 16. szinten kapunk majd egy másodlagos bart, de pl. a sorci petje azt hiszem elillan, ha elváltasz arról a barról, amelyikről megidézted. -
#8967 Sorcival játszva el tudnék viselni még vagy 2-3 skill slotot az biztos, de igy meg ilyen régi d&d-s wizard feeling van hogy előre készülj fel a helyzetre a spellekkel:) -
Ubi™ #8966 Csak a kezdő zónákban van 3, a későbbi területeken akár 10+ is, de mindegyik helye benne van az Achievement listában, csak meg kell fejteni a furfangos körülírását. -
Munkie #8965 skillek erősítése miatt szerintem hasznos lehet. nem feltétlen az aktívokra gondolok, de az a rengeteg passzív... és ráadásul nagyon sok hasznos van. -
cain #8964 szvsz felesleges. amíg lehet és tudsz questelni, addig az általában jobb xp. vagy csapatolni. majd később lesznek üresjáratok, amiket jól ki lehet majd tölteni pl. ezzel is. -
Player16 #8963 Bizony-bizony túl sok a látni való:)))
szerintem én a skyshardok 1/3 sem találtam meg... -
Whysper #8962 VIDEO-t lehet youtubera felrakni valamikor vagy az még tilos mert pár barátomnak aki nem próbálta ki csináltam párat és máshogy nem tudnám megmutatni! 8) -
Player16 #8961 Igen igazad van, ha mondjuk meglep valami és lefekszem hangyákat számolni:) akkor valamit ki kell találnom, tehát gondolkodnom kell hogy mit csináljak másképp, én sem élvezném ha instant killeket osztanék, sőt én is szeretem ha valami kihívást jelent és nem sikerül elsőre.
De példának a sto-t tudnám felhozni ahol mondjuk stf-re összepakoltam a "konfigot" minden kéznél volt mégis gondolkoznom kellett, hogy mikor melyik képességemet használjam. -
Munkie #8960 Hűha, akkor explorer modeba kell kapcsolni headstartnál : -
Whysper #8959 *nálam -
Nephin #8958 EP-nél a szigeten van három, utána már több. Az achievementeknél látni, hol mennyi van pontosan + jó kis rejtvény van a helyekhez. -
#8957 Bleakrock meg Davon's Watch pl még a tutorial része Ebonheart oldalon. -
Munkie #8956 15 terület. úristen :D mi számít kezdőnek, pl Stonefallsba már ilyen sok van, vagy utána? -
Whysper #8955 *nálam