24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
LadyWhox #9689 fent vannak treasure map-ok is. -
#9688 Ha azt nézzük, hogy sokszor előfordul, hogy épphogy megúszol egy csatát akkor lehet, hogy ez a kis plusz ment meg. Egy gyors csata alatt nem tud érvényesülni, de ha elhúzódik akkor nem rossz. -
LadyWhox #9687 Még abból gondolom, hogy valahogy így lehet mert lvl 25!-re rakták.
Lvl 25-ön 10% chance 6 hp az semmi.
Namost. Ha lvl 1 vagy 5-től lehetne akkor bakker lvl 50-re nem semmi
gyógyítás lenne mégha 10% esélyel is. Így 25-től 50-ig akkora pluszt nem érsz el ha növekedik, bár még akkor is 50-en kellemes lehet. -
LadyWhox #9686 Bocs..
1x-2x-3x.. -
LadyWhox #9685 Gondolj bele, hogy mennyire értelmetlen lenne egy bizonyos szinttől az a 10% chance 6 hp-ra.
Én valahogy úgy tudom ezt elképzelni, hogy:
1-2-3 pont
2-4-6 (alap hp)
1x-1.5x-2x (alap hp + szintekből eredő plusz) -
Betonfal83 #9684 Értelek titeket és lvl 25 ez nekem is lemaradt...De én gondoltam 1skill 10% 2hp 2skill 20% 4hp stb.(de Frednek is igaza van még változhat lehet 10% 2hp 20% 2hp stb.) -
LadyWhox #9683 a 2-4-6 csak kezdőérték szerintem, és ha pl. csak 1 pontot raksz rá, akkor a kezdőérték = 2 és ha erősödsz, nő a szinted akkor ez a sima 2 fog nőni.
De ha raksz rá pl. 2 vagy 3 pontot akkor más lesz a szorzó alap.
-
#9682 I see. Ez mondjuk logikus, de azért az a 10% nem sok. Ha vadul hadonászol esetleg töltöget valamennyit. Tree lvl 25. Ha akkor tudod fevenni, és csak ennyit healel...szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban. Előzőt meg előbb írtam/editeltem, mint ahogy láttam a válaszod. :) -
LadyWhox #9681 Az előbb válaszoltam neked erre.... -
#9680 Ugye itt van maga a passive skill, és ha megnézed van egy csúszka amivel tudsz pontot adni rá.
@ Betonfal: nálam továbbra is csak 10% chance van. Szerintem csak emiatt nem hiszem, hogy megérné imperialt kezdeni. -
LadyWhox #9679 Értem amit mondasz, de nem erre gondoltam.
Szerintem minél nagyobb szintüek leszünk ez arányosan növekedni fog, ahogy idáig minden más skillnél is volt. -
Betonfal83 #9678 Így átgondolva passzívként lvl 10nél kb. 440 életem volt nem is rossz az a 18hp. -
#9677 Ugye itt van maga a passive skill, és ha megnézed van egy csúszka amivel tudsz pontot adni rá. -
LadyWhox #9676 Lehet hogy tévedek, de sztem az csak a kezdőérték.. -
#9675 #reposzt: Még van 45-50 nap a kezdésig, az értékek változni fognak bétáról bétára a "balance" jegyében. Ami érdekes, az a passzív "stílusa", jellemzője, hogy mit ad, mihez ad, stb. A többi képlékeny, korán sem végleges. (szerencsére) -
Betonfal83 #9674 3 skill pont 30% esély 6 healt. 10 ütés 3*6 18 healt ha jól értem tényleg ennyit számítana? -
Berennior #9673 Légy az ami lenni akarsz. -
Player16 #9672 Egyébként egy imperial nightblade?
már csak a Red Diamond passive miatt.
vélemény? -
#9671 ... nagyon úgy fest -
#9670 Fred mintha mondta volna egyszer, hogy gyűjti az okosságokat. Talán egyszer megosztja velünk. -
#9669 Na, közben akinek van kedve, küldje el a karakteréről készült bétás felvételt (a legjobbat, ami tetszik neki) a karakter-kuckuc-elderscrolls-pontocska-hu címre most, hogy az NDA-nak meszeltek.
Eddigi képek errefelé megtekinthetőek -
#9668 hm tehát a tankoknak meg kell vennie az imperial editiont.. :D -
#9667 ezekből van egy txt file? akarom. most. -
#9666 Két hete várom, hogy elinduljon, végre nem kell "vakon" dolgozni :) Ha csak fele annyira lesz használható, mint a wowhead, már akkor is ünnepnap a mai. -
#9665 Az előbb linkelt esohead oldalon van még pár. -
#9664 Ez az egész most jobban ütött, mert Gw2 hungary facebook oldalon valaki írt, hogy adjon már valaki neki egy cd kulcsot, mert kell a regeléshez. -
Player16 #9663 Ha igaz akkor nekem kifejezetten szimpatikus. -
Eksz #9662 *A* videoban talalhato addon pack -
#9661 hmm Imperial Race
-
#9660 Tudom sokan nem akarjuk tudni ezeket, de hátha van aki szeretné: esohead -
#9659 Ezt meg a végére!:D
-
Player16 #9658 Jelenleg nincs folyamatban a béta!!!
majd ha legközelebb lesz akkor kiküldik a mailcimedre, hogy mettől meddig tudsz belépni.
Ennél szebben és érthetőbben ezt azthiszem nem lehet leírni. -
#9657 , @Fred ez ugye megy a txt fájlodba? -
nab #9656 MY PURCHASED GAMES ott van a Beta Access. Nem is értem ha nincs beta akkor hol tart a játék alpha -ban? -
nab #9655 Jonnyka igen így van, és? -
#9654 Csináld meg az accountot a hivatalos oldalon, redeem code-dal próbáld ki a kulcsot és ha van ott olyan, hogy "beta acces" a listában, nyert ügyed van. -
#9653 mármint ugye kedden lezárult a giveaway, amit te szerdán igényeltél, majd szombaton jöttél rá, hogy nem működik
watwatwat -
nab #9652 Ok kösz a beta kulcsot szerdán igényeltem, akkor gondolom azért nem igényelték sokan aznap. -
#9651 Következő bétára bejuthatsz vele, ez a mostani kedden véget ért. -
Ubi™ #9650 Segítek jó? A dátumot nézd.
TESO Beta Key Giveaway
Ended 11 February 2014