24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• LadyWhox
    fent vannak treasure map-ok is.
  • Terawatt
    Ha azt nézzük, hogy sokszor előfordul, hogy épphogy megúszol egy csatát akkor lehet, hogy ez a kis plusz ment meg. Egy gyors csata alatt nem tud érvényesülni, de ha elhúzódik akkor nem rossz.
  • LadyWhox
    Még abból gondolom, hogy valahogy így lehet mert lvl 25!-re rakták.
    Lvl 25-ön 10% chance 6 hp az semmi.
    Namost. Ha lvl 1 vagy 5-től lehetne akkor bakker lvl 50-re nem semmi
    gyógyítás lenne mégha 10% esélyel is. Így 25-től 50-ig akkora pluszt nem érsz el ha növekedik, bár még akkor is 50-en kellemes lehet.
  • LadyWhox
    Bocs..
    1x-2x-3x..
  • LadyWhox
    Gondolj bele, hogy mennyire értelmetlen lenne egy bizonyos szinttől az a 10% chance 6 hp-ra.

Én valahogy úgy tudom ezt elképzelni, hogy:
    1-2-3 pont
    2-4-6 (alap hp)
    1x-1.5x-2x (alap hp + szintekből eredő plusz)
  • Betonfal83
    Értelek titeket és lvl 25 ez nekem is lemaradt...De én gondoltam 1skill 10% 2hp 2skill 20% 4hp stb.(de Frednek is igaza van még változhat lehet 10% 2hp 20% 2hp stb.)
  • LadyWhox
    a 2-4-6 csak kezdőérték szerintem, és ha pl. csak 1 pontot raksz rá, akkor a kezdőérték = 2 és ha erősödsz, nő a szinted akkor ez a sima 2 fog nőni.
    De ha raksz rá pl. 2 vagy 3 pontot akkor más lesz a szorzó alap.

• Terawatt
    I see. Ez mondjuk logikus, de azért az a 10% nem sok. Ha vadul hadonászol esetleg töltöget valamennyit. Tree lvl 25. Ha akkor tudod fevenni, és csak ennyit healel...szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban. Előzőt meg előbb írtam/editeltem, mint ahogy láttam a válaszod. :)
  • LadyWhox
    Az előbb válaszoltam neked erre....
  • Terawatt
    Ugye itt van maga a passive skill, és ha megnézed van egy csúszka amivel tudsz pontot adni rá.

@ Betonfal: nálam továbbra is csak 10% chance van. Szerintem csak emiatt nem hiszem, hogy megérné imperialt kezdeni.
  • LadyWhox
    Értem amit mondasz, de nem erre gondoltam.
    Szerintem minél nagyobb szintüek leszünk ez arányosan növekedni fog, ahogy idáig minden más skillnél is volt.
  • Betonfal83
    Így átgondolva passzívként lvl 10nél kb. 440 életem volt nem is rossz az a 18hp.
  • Terawatt
    Ugye itt van maga a passive skill, és ha megnézed van egy csúszka amivel tudsz pontot adni rá.
  • LadyWhox
    Lehet hogy tévedek, de sztem az csak a kezdőérték..
  • PiszkosFred
    #reposzt: Még van 45-50 nap a kezdésig, az értékek változni fognak bétáról bétára a "balance" jegyében. Ami érdekes, az a passzív "stílusa", jellemzője, hogy mit ad, mihez ad, stb. A többi képlékeny, korán sem végleges. (szerencsére)
  • Betonfal83
    3 skill pont 30% esély 6 healt. 10 ütés 3*6 18 healt ha jól értem tényleg ennyit számítana?
  • Berennior
    Légy az ami lenni akarsz.
  • Player16
    Egyébként egy imperial nightblade?
    már csak a Red Diamond passive miatt.
    vélemény?
  • Ahet
    ... nagyon úgy fest
  • Terawatt
    Fred mintha mondta volna egyszer, hogy gyűjti az okosságokat. Talán egyszer megosztja velünk.
  • PiszkosFred
    Na, közben akinek van kedve, küldje el a karakteréről készült bétás felvételt (a legjobbat, ami tetszik neki) a karakter-kuckuc-elderscrolls-pontocska-hu címre most, hogy az NDA-nak meszeltek.

Eddigi képek errefelé megtekinthetőek
  • j0nNyKa
    hm tehát a tankoknak meg kell vennie az imperial editiont.. :D
  • j0nNyKa
    ezekből van egy txt file? akarom. most.
  • PiszkosFred
    Két hete várom, hogy elinduljon, végre nem kell "vakon" dolgozni :) Ha csak fele annyira lesz használható, mint a wowhead, már akkor is ünnepnap a mai.
  • Ahet
    Az előbb linkelt esohead oldalon van még pár.
  • Terawatt
    Ez az egész most jobban ütött, mert Gw2 hungary facebook oldalon valaki írt, hogy adjon már valaki neki egy cd kulcsot, mert kell a regeléshez.
  • Player16
    Ha igaz akkor nekem kifejezetten szimpatikus.
  • Eksz
    *A* videoban talalhato addon pack
  • Ahet
    hmm Imperial Race
  • Ahet
    Tudom sokan nem akarjuk tudni ezeket, de hátha van aki szeretné: esohead
  • Count Adyn
    Ezt meg a végére!:D
  • Player16
    Jelenleg nincs folyamatban a béta!!!
    majd ha legközelebb lesz akkor kiküldik a mailcimedre, hogy mettől meddig tudsz belépni.
    Ennél szebben és érthetőbben ezt azthiszem nem lehet leírni.
  • Terawatt
    , @Fred ez ugye megy a txt fájlodba?
  • nab
    MY PURCHASED GAMES ott van a Beta Access. Nem is értem ha nincs beta akkor hol tart a játék alpha -ban?
  • nab
    Jonnyka igen így van, és?
  • PiszkosFred
    Csináld meg az accountot a hivatalos oldalon, redeem code-dal próbáld ki a kulcsot és ha van ott olyan, hogy "beta acces" a listában, nyert ügyed van.
  • j0nNyKa
    mármint ugye kedden lezárult a giveaway, amit te szerdán igényeltél, majd szombaton jöttél rá, hogy nem működik
    watwatwat
  • nab
    Ok kösz a beta kulcsot szerdán igényeltem, akkor gondolom azért nem igényelték sokan aznap.
  • PiszkosFred
    Következő bétára bejuthatsz vele, ez a mostani kedden véget ért.
  • Ubi™
    Segítek jó? A dátumot nézd.

TESO Beta Key Giveaway
    Ended 11 February 2014