24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#9729 Vajon visszafelé működik? -
SANTANTICA #9728 Lehet, de ha majd rájönnek, hogy 500K-600K-700K -ért lehet lila cuccokat venni a karakternek, akkor majd úgy kell könyörögni, hogy valaki tegyen le egy nyamvadt trebut :D -
#9727 Haha, ezen gondolkoztam a múltkor, hogy a védőket a falról a deathgrippel le lehet e "hozni" kívülre, a csatatérre? :D Videóban a válasz, igen.
Ami az árakat illeti, lehet, hogy a teszt miatt lett "olcsó" minden, mert így instant lehetett próbálgatni mindent, nem kellett kvázi szopni, mint pl a pve mount 17000-es ára miatt. De ez csak egy gondolat. -
#9726 Éjszakai ostrom még nem volt. Ajánlom nekik, hogy ne basszák el a Pvp-t, mert eddig nagyon epic.
-
#9725 Abból a szempontból tetszik, hogy kevesebb szarakodás van vele, mint gwben, ott sokszor előfordult, hogy valaki lerak egy ramot/vagy bármi feleslegeset a trebu környékére erre mindenki felépíti, mert azt hiszik, hogy az is trebu. Ilyenkor meg a commander anyázik, hogy gyerekek mekkora hülyék vagytok.
Árát nem figyeltem, de ha tényleg olcsó, akkor azon tuti változtatni fognak. Másrészt cukorkaként nem hiszem, hogy megérné majd szórni, mivel más finomságra is lehet majd költeni a pvp currencyt. -
#9724 huh +1, ez picit.... fura -
Susarc #9723 ez natgyon gáz! pláne,hogy instant lepakolsz egy bazinagy ostromgépet O_O -
SANTANTICA #9722 Igen, ezzel kezdhetnének valamit majd.
Az egy dolog, hogy 2 sec alatt felépül egy, de gyakorlatilag a pontokból korlátlan mennyiség áll rendelkezésére.
A GW2 jó példa erre, ahol bizony nyersanyagot kell foglalni és szállítani egy eszköz felépítésére, nem mondom, hogy itt is ez kell, de legyen ritkább, hogy nagyobb jelentősége legyen.
Gondolom majd ezt is "finomhangolják" idővel. -
#9721 Fú már kezdtem megijedni, hogy 1 hétnél tovább fog tartani a játék. Aláírom, hogy a kelleténél szkeptikusabb pillanatomban írtam.
Alább: hajítógépből sosem lehet elég.
-
SANTANTICA #9720 szerintem fizetős DLC-vel lehet majd venni még :) -
Berennior #9719 Haha -
#9718 igen, 6 terület van a játékban körülbelül 5-6 óra játékdiővel, és nem is terveznek soha hozzáadni többet -
#9717 Maga a béta? :D
Remélem csak vicceltek a kérdésekkel :) -
#9716 Tuti, hogy releasekor ennyi területtel indulunk? Volt erről valami? -
#9715 Első blikkre benne van az összes zóna, ami elérhető. -
Susarc #9714 kicsit hiányos ....nemde?:S -
cain #9713 hp regenre egész class van. -
ott rohangálok! -
#9711 Interaktív map @ TF -
SANTANTICA #9710 remélhetőleg itt nem az lesz, hogy akik a leghangosabban sírnak fórumon azokat tápolják....sajnos pl gw2-ben ez a móka megy :( -
#9709 Az igazat megvallva ahhoz hogy tudd, hogy van-e balance ahhoz ismerned kell az ellenfeled karakteret is legalabb annyira mint a sajatod, sokszor jottem ra(miutan Minden classal jatszodtam Minden Ellen), hogy attol, hogy elsore ugy nez ki valami, hogy az egyik sokkal erosebb, a masik oldalrol mar hamarabb meglatod a gyengeit. Ezert olyan a balance mint a lochnessi szorny a jatekosok koreben es ezert nem szabadna vakon hallgatniuk a deveknek sem a jatekosokra. -
#9708 Én még mindig azt mondom, hogy várjunk még a verdikttel, hiszen tutira változnak az értékek a következő 40-45 napban, sőt, elképzelhető, hogy maga a skill típusa/fajtája/"extrája" is.
Egy mmoban a balance kifejezés olyan, mint a havasi yeti vagy a hosszú nyakú akármi a Loch Ness tóban (fejlesztők szerint van, de a játékosok sosem látják), így aztán a skillek is - nem csak az imperial -, változni fognak. -
#9707 Mivel CD KEY-t írnak, így gyanítom, hogy kulcsot küldenek. -
pupyroby1 #9706 g2a.com
Itt ha megrendelem az Eso-t kapok kódot, vagy postai úton küldenek el mindent? -
#9705 mindamellett hogy igen, totál így értettem ahogy leírod, ennyire mélyen azért nem akartam még theorycraftolni :)
igazából fogalmam / fogalmunk nincs, hogy mennyire lesznek faktorok ezek a számok (6% vagy 12..), illetve mennyire lesz faktor a gear, és az ügyesség -
Although #9704 Abe, ismerten a nagyon jók közé tartozik, a nem éppen gyengének számító pvpvel rendelkező conanban. Bár azért meglep hogy mindezt számolás nélkül csinálja. -
Ywalar #9703 Nem egészen mert stamina regen helyett van a +hp, de amíg stamina regent tudsz akár más skillből könnyen szerezni addig az a 12% plusz hp igen sok. Orc 6/6-jával szemben elég sok ez a 12/10 ráadásul az orc-nál nem sok értelmét látom a heavy armor gyorsabb fejlesztésének mivel egy skill tartozik alá, míg az one hand+shield alá öt. -
cain #9702 nem igazán. a redguard az majdnem ugyanez, hp helyett staminával. -
#9701 pont azon agyalok, hogy telepítek melóba is majd klienst, és ami könyveket összeszedek, azokat majd ott olvasom -
#9700 Érdekességként: volt egy Mythic Dawn zászló a szobájában.
Elég sok trófea volt abban a kastélyban, így lehet, hogy ez is csak az. Teso idejében sajnos még a szervezet sem létezik, így róluk nem fogunk semmi pluszt megtudni. Engem érdekelt volna.
Ha már lore: 2,230 esohead bejegyzés a könyvet szekció alatt önmagáért beszél. Lesz mit olvasgatni. -
#9699 Igen is, meg nem is. Az a "kórság" amelyet el lehet kapni Tamrielen a TES játékokban, az kb olyan Molag Bal eredeti "tiszta vérű" átkához képest, mint a kínai "adidiass" feliratú hupilila, szétszakadt tréningcipő az eredeti futócipőhöz képest. Ezt pl. Lord Harkon el is mondja a vámpír karakternek a Skyrim Dawnguard DLC-jében, amikor vámpírrá akar változtatni minket, de szólunk, hogy bocs, már azok vagyunk. Tíz percig röhög, és csak azért nem öl meg minket, mert szereti a bolondokat. :) -
Eksz #9698 Akartam irni valami meghokkentot, de double facepalm kozben valahogy nem jott ossze. -
#9697 nem azért kértem hogy ide linkeld, hanem hogy meg tudom-e úgy nyitni alkalomadtán ezt az esoheadet anélkül, hogy olyat is megtudjak, amit nem akarok. -
#9696 Ez alapján a vámpírokat Molag Bácsi teremtette. Háttértörténetüket ennyire nem ismerem, mivel a twillightnál lemaradtam (), de ezek szerint lepacsizunk a főellenséggel, ha (opcionálisan) a vámpírságot választjuk majd? Persze ez csak egy legenda, de akkor is morális kérdéseket vet fel ! -
Player16 #9695 A skyshardból sem lesz hiányunk:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://esohead.com/search?q=skyshards -
Susarc #9694 ez alap,hogy tisztában legyünk a képességeinkel meg a cuccokkal,hogy melyik mit ad és mennyire lesz hasznos az adott karakternek....épp úgy hozzátartozik egy MMO hoz,hogy felépíted a karidat mint a bányászás -
#9693 Szuper, hogy te ilyen pro vagy, de azért ne keverd a szezont a fazonnal. :) No offense. Nincs itt semmi sem túlbonyolítva, pusztán kíváncsiak az emberek arra, hogy mi vár rájuk a későbbiekben, milyen skillek, milyen lehetőségek, és ezek kapcsán merülnek fel kérdések. Lehet, hogy te látsz többet bele ebbe, mint ami. -
#9692 Gyerekek... A jatekot elvezni kell nem kiszamolozni benne.
Jo elmentem en is sok jatekban kiszedtem a cuccokat(amihez volt kedvem) es kozbe kozbe elmentem es ronggya vertem aki szembejott, anelkul hogy tudtam volna hogy mire jo az a 3000 combat rating meg 200 hit rating meg a tobbi stat.
Ti meg mar most tulbonyolitjatok, pedig a jatek meg meg se jelent -
LadyWhox #9691 http://esohead.com/items?name=Map&type=5 -
#9690 el vannak rakva valami almenübe, vagy az arcodba rakják?