24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    Nem. Maximum az enchant charge csökken, ha talál, de staminát nem von le a normal attack.
  • ShaiHulud
    alap normal hit tuti nem fogyaszt, a heavyben nem vagyok 100% biztos, de szeritnem az sem fogyasztott staminat.
  • Eksz
    Sima biztosan nem, heavy meg, haat. Staffnal szerintem semmit. Meleenel staminat, bownal meg passzolok.
  • Nephin
    Valaki nem tudja esetleg fejből, hogy a sima alap fegyvertámadások (tehát nem a külön skillek) és a heavyk fogyasztanak-e staminát/magickát? Úgy emlékszem, hogy nem, de nem 100%.
  • Nephin
    Persze, olyan nézetben játszol, ahogy akarsz. Ráadásul egy pillanat alatt váltani lehet.
  • WiLDoR
    ez a game játszható csak tps nézetben is, vagy keverni kell az fps/tps nézőpontot?
    láttam 1-2 movie-t, ahol fps-ben nyomták, hát úgy nem igazán fogott meg a játék (finoman fogalmazva), viszont ebben az alább linkelt pvp video-ban végig tps-ben nyomta a srác, úgy egész hangulatosnak tűnt.
    ha tps only-ban is játszható, akkor 1 próbát megérne...
  • BEAST #9843
    Valóban, nincs túl sok extra a két pvp videóban, minimális tudással bárki csinálhat ilyeneket. Az esos kap pár plusz pontot az After Effects fényekért, meg valahogy a hangulata is egész más volt. Talán pont ezért tetszett is.

Viszont bőven elég lenne a videó második fele, azt amúgy is jobban megcsinálta. A két szám meg hiába tetszik, valahogy nem passzolt a jelenetekhez.
  • Nephin
    Jó ez az íjászos videó. A következő bétában csapatos PvP-tesztet tervezünk a klánnal, kíváncsi leszek, ebben a közegben hogy működik a felvázolt kiosztás. :)
  • j0nNyKa
    igazából ha értenék a videó vágáshoz, grammra ugyanilyen videóim lennének, szóval annyira nem egyedi ez :)
    de mindenesetre fasza volt amit csinált, megjött a kedv az tuti
  • Susarc
    CURSE KLIENS is tudni fogja sztem telepteni az addonokat a fullos játéknál....most még nincs benne a TESO sajna
  • SANTANTICA #9839
    Szuper, érthető és ez egy jó megoldás így (biztonságos), köszönöm.
    Lehet másnak is hasznos lenne, ki kéne tenni pl HQ fórumra, hogy elérhető legyen mindig.
  • PiszkosFred
    Rohadjon meg az sg motor :), pedig tudtam, hogy inkább per jelet kell használni, mert ez a fos kiszedi.

Szóval az első sor eleje: "Documents/Elder Scrolls Online/live/Addons" mappába bemásolod azt,....stb.
  • PiszkosFred
    DocumentsElder Scrolls OnlineliveAddons mappába bemásolod azt, amit leszedtél (könyvtárával együtt, vagyis minden addon külön-külön könyvtárba kerül az Addons mappán belül), majd a launcherben/karakterválasztónál aktiválod/kipipálod azt az addont, amit használni akarsz. Egyszerre lehet rengeteget is, csak arra kell figyelni, hogy ne ugyanazt csinálják, mert akkor összeakadhat.

Ha pedig nem tetszik, simán törlöd a mappáját az addonnak.

"Addons" mappa alapból nincs, neked kell létrehoznod majd manuálisan a fent említett helyre.

Három addon esetében így fog kinézni a mappád:
    Documents/Elder Scrolls Online/live/AddOns/Elso_Addon
    Documents/Elder Scrolls Online/live/AddOns/Masodik_Addon
    Documents/Elder Scrolls Online/live/AddOns/Harmadik_Addon

Kliensbe sose nyúlnak bele, vagyis nagyon el kell cseszni ahhoz valamit, hogy újra kelljen rakni a klienst.
  • Ubi™
    Valahonnan ismerős volt a videó stílusa, esküszöm ez ugyanaz a csóka. Ugyanaz a rogue/ranger class, ugyanúgy solo pvp, a videó vágás és ez is feint.
  • SANTANTICA #9835
    Tudom, hogy még korai, de valaki elmondaná, hogy ezek az addon-ok hogy is működnek?
    Játék kliensből lehet majd "telepíteni" vagy a game könyvtárban lesz ennek egy külön mappa és oda lehet "szemetelni" a rendes játék fileok keverése nélkül?
    Ha valami még sem jó, vagy bugos, aklor ezek eltávolíthatóak maradék nélkül ?
    Ne m szeretném majd a klienst rögtön hazavágni, ha majd kipróbálnék 1-2 dolgot.

Köszi az infót ( a korábbi mmoimnál minden 3th féle progi tiltott volt, így nincs tapasztalatom erről)
  • Ubi™
    Neked elvonási tüneteid vannak, iszol Te rendesen?
  • j0nNyKa
    ah és feint szól alatta
    love
  • Johika
    Igen ott, milyen jo kis hatter tortenetet lehet hozza irni: Akkor a Daedra herceg megbabonazta szegeny oz bakot. A bubaj hatasara szegeny ozon szornyu, kinzo vagy hatalmasodott el. A kozelben egy semmit nem sejto erdei elf lanyka simogatta a fak torzset, mikozben lagy hangon dudolt nekik. Az oz a kinzo vagy hatasara rarontott szegeny leanykara, es magaeva tette. Na igy szulettem en. Ki fizet meg egy sort, annak meselek a nagyszulokrol is. :))
  • PiszkosFred
    Gyors megnéztem, szerencsére csak Andornment, vagyis a kellékek között szerepel, mint a tiarák, szemfödők, stb. :) Megnyugodtam.
  • Johika
    Lehet Bambit csinalni beloluk rendesen. :)
  • Johika
    De, van 2 vagy 3 szarv fajta.
  • Nephin
    í*
  • Nephin
    Aha, van ilyen díszités. :D
  • PiszkosFred
    De ez csak valami korona vagy ékszer, nem a fejéből nő ki, ugye?
  • Although
    kösz.
  • Johika
    wood elf
  • Although
    Ez valami borzalmasan néz ki a karakter a videoban. milyen faj ez? Ezekkel a szarvaskákkal?
  • Johika
    kialtassal. (lemaradt) :)
  • Johika
    Gogos Altmerkent, eszakon raerzel a sor izere. Mar pityokasan talalkozol egy orkkal aki goblin palinkaval itat. Igy olyan fene nagy jokedved tamad, hogy ledobalod holmid es egyszal gatyaban ket fenyes elf pengevel kirohansz a zord eszaki ejszakaba a "Mit nekem egy hadsereg!".
  • PiszkosFred
    Viszont amit mond, az nagyon jó. A későbbi tartalmak is nagyon jók (20-50, illetve 50+), és ami számomra végre valami támpont - még ha csak egy vélemény is -, hogy nagyon jó oka lesz a játékosnak (nekem, nekünk), végigjátszani a másik két frakció sztoriját is. Ettől féltem ugyanis, hogy büszke és gőgös Altmerként hogy fogok én jönni és hozzáállni az északiak sztorijához. De azt mondja, lesz rá korrekt magyarázat.

Illetve, 50+ terület nem csak erősebb lesz (1-2 mob helyett 4-5), hanem ésszel kell majd játszani, nem csak szpemelni a legnagyobb sebzésű spellt/képességet, hanem CC-t és egyéb technikák nélkül szinte halott ügy.

Illetve, azt mondja, amit Angry Joe is említett, hogy nagyon sokan azért szidják a játékot, mert Ebonheart vagy Daggerfall területen kezdtek, ott pedig két - aránylag - unalmas kezdő zóna van, mire elérsz a "tutiba", szemben az Aldermivel, ahol egyből a kapod arcodban a feelinget. Arról nem is beszélve, hogy az EP és DC eléggé egyhangú, kevés színből álló terület (speciel ezt aláírom én is, EP eléggé depresszív tud lenni, főleg Morrowind része - de hát a történelem az történelem, a lore az lore).
  • cpuma
    egy baj van a stealth-el. Mire kitaláltam, hogy orc nightblade leszek, senki sem fogja látni ahogy szaladok heavy-ben kétkezes karddal felé :D
  • Susarc
    50-re amúgy még 2-3 skill slotot adhatnának ám.....
  • Susarc
    borzalamas még nézni is,FPS ben a száni FOV miatt:S
  • danone
    hm... most esett le, hogy ha valaki 5 nappal a release előtt elkezdi tolni a karakterét, és mondjuk 20 lesz mire bárki elkezdni, akkor a 6. napon gyakorlatilag bárkit lekaszál pvp-ben, mivel az emberek nagyobb százaléka lvl 10-en úgyis kipróbálja.
  • Arhenius
    Itt egy late game impression video.
  • cain
    feltehetőleg azért, mert a maintenance idők is eltérőek lesznek, és az egyik realm előbb fogja kapni az updateket. ilyenkor eltérő éles verziók vannak kint, amíg a másik szerver meg nem kapja az updatet.
  • Ubi™
    Azért azt tudni kell, hogy emberünknek ez ki volt maxolva!
  • danone
    A videón 0:49-nél van egy pillanat, ahol max 30%-os szöget zár be az egyikkel aki felé szalad, aki ráadásul már ranged távon belül van. Ki is spurizik onnan azonnal :D

Még ha szemben is jön valaki, ha hidden vagy eleve , van pár másodperced hogy te kezdeményezzél, vagy kimozogj abból a kritikus 60-90%-ból.

Azt hiszem a lóról leugrás+hide kombót nem árt begyakorolni
    Nem néztem, hogy van-e csúszka az ellenfél megjelenítési távolságára (video beállítás), de ha van nem árt fenn tartani magason :)
  • Susarc
    hatalmas a hasonlat!:D:D
  • PiszkosFred
    Szerintem is így normális, hogy ha nem szemből érkezik valaki, akkor az nyakon is csókolhatja a célpontot (magelight nélkül). Legalábbis a józan paraszti ész ezt diktálná.