24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• j0nNyKa
    ÚRISTEN törölni fogják? cinkelés!
    (na jó én befejeztem )
  • nomiss
    van csak nem nekünk átlagos földi halandóknak :)

Márc 7 már túl késő , márc 1 max
  • Terawatt
    Szerintem béta volt már, most az alfa jön.
  • Munkie
    Hát nincs... nem is értem, hogy gondolják? Ezért fizetni? Mikor simán lehetne 3-4 hét régi módi openbeta, hogy aztán sírhassak amiatt, hogy törlik a karikat launchra. Pofátlanság!
  • j0nNyKa
    ja kapják be a készítők, vissza is adom a preorder kulcsomat :(
  • Eksz
    Miert, nincs beta?!
  • Munkie
    miért nincs béta ebben a szar játékban?
  • ShaiHulud
    mmo champs forumon marcius 7-t vizionaljak a kov betara, mert hogy a multkorit megelozoen is 1 honap difi volt.
  • Kryon
    Kizárt, még biztosan reszelgetik 1-2 hétig mert azért van mit (quest bugok pl).
  • j0nNyKa
    ez a 2. videó nekem új, köszi
  • j0nNyKa
    de szerintem kezdjünk el hisztizni itt sgn hogy tuti nem lesz, meg verjük a seggünket a földhöz
    én kezdem
    ja nem, én folytatom
  • Nephin
    Odaát még reggel 7 óra sincs.
  • cpuma
    egyre inkább úgy érzem, hogy nem lesz béta hétvégén :(
  • alienenemy
    kösz
  • Eksz
    Nevezd at a The Elder Scrolls Online konyvtarat The Elder Scrolls Online EU-ra.
  • PiszkosFred
    Akkor ezek szerint nem stunnol a sneak attack, csak specializálva. Fogalmam sincs :) De hétvégén ki kell próbálni.
  • alienenemy
    Elindítottam a beta klienst és újra elkezdett letölteni 20+ GB-ot. Ez normális?
  • Chris
    Ugyanakkor meg van olyan nightblade képesség, amire külön kiírja, hogy "If stealthed, attack sets enemy off balance and stuns them..."
    Most direkt átfutottam, kicsit követhetetlen az egész.

• PiszkosFred
    Akkor igen, ezek szerint alapból is stunol a sneak attack, passzívval meg még tovább.
  • Terawatt
    Kereső nem igazán dobott ki találatot a public dungeonre ebben a topicban, szal most feldobom témaként. Találtam egy jó kis videót, (sry ha vót má) és nekem nagyon megtetszett a public dungeon ötlete. Kis szinten is elég szaftosnak tűnik, ami csak még jobb és nehezebb lesz szerintem nagyobb szinten.

Videó:

Másik ami még érdekes lesz a "felszínen" lévő group területek és más felfedezni valók. Következő videóban nagyobb szinten egyedül vissza ment egy ilyen területre, és két mezei csontváz megizzasztotta ott.

Videó:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Nyugodtan tekerjetek bele 4:20ra.
  • Chris
    Egy passzívnál ez szerepel:
    "Successful crouched attacks stun for a longer duration."
    Hogy mivan?
  • PiszkosFred
    Illetve, ESO-ban azt hiszem stunnol is, bár ezt valaki erősítse meg, mert nem próbáltam sorcival túl sokat a sneak attackot :)
  • PiszkosFred
    bárhonnan* stealthben*
  • PiszkosFred
    Automatikus a critical hit sneakből támadva - ez a hagyományos TES féle sneak attack. A sebzés az az alap sebzés x2 vagy x3 vagy x4 - ESO-ban nem tudom egyelőre, hogy meddig mennek a szorzók, függ e a fegyvertől. A fegyveren levő enchant általi sebzés állandó, +7 fire sebzésből nem lesz +14/21/28. Sneak attack mehet bárhonna, a lényeg, hogy stealthből legyél.

TES játékokban fegyvertől függött, hogy mekkora a bónusz. Daggerrel volt a legnagyobb, és kétkezes pallossal a legkisebb.
  • Chris
    Mi a szabályrendszere a sneaknek amúgy?
    Nyilván észrevettem, hogy sneakből az első ütés ill. skill nagyobbat sebez. De ez minek minősül, automatikus kritikálnak, vagy vmi szabott plusz sebzés adódik hozzá, legyen az az első támadás normál/powerattack/skill? Netalántán ez működik a 2,5 mp-es eltűnés után is és csakis hátulról?

• gatyo
    Melee moboknál CC esetén jó a power attack, mert a sima kiszedi egyből, fele sebzéssel.
  • ShaiHulud
    amire oda sneakelek a mobhoz, addigra siman odafutok es rautok 4-5 simat :)
  • Munkie
    Csak ne most hétvégére... koncertre megyek messzi városba, ahová nem követhet az ESO.
  • Eksz
    Sneak,power attack, profit!

Mas: Hogy erzitek a csontjaitokban, lesz ma 1-50es beta bejelentes? :F
  • ShaiHulud
    bar melee karim 1h+shieldes volt, lehet 2h-nal megeri :D
  • ShaiHulud
    igazabol miert is jo power attackot utni? nem tunt sokkal nagyobb damagenek es amire felemeli a karjat utok 2 normalt nagyobb overall damage-dzsel. raadasul power attacknal ki vagy teve a blockolas utani stunnak, bar itt low levelen mob meg nem blockolt bele sose.

De ugye miutan en blockoltam egy mob power attackjat utan a power attackom knockdownolja, ami nem rossz, bar elotte egy sima normal attackot is erdemes rautni.
  • Ubi™
    tamrielfoundry.com-on ezt találtam, igaz nem mostani bejegyzés, de több más oldalon frissebb leírásban is ez van.

Left clicking activates your basic melee attack, while holding the left mouse button charges a power attack. Power attacks do not cost Stamina to use, however they are slower to execute.

• Johika
    Nem hiszem hogy bug volt. Nalam is csak a skillek fogyasztottak magicat/staminat.
  • Ubi™
    Én úgy emlékszem, hogy csak az empowered verzió ette. De lehet, hogy én emlékszem rosszul.
  • PiszkosFred
    Akkor csak bug lehetett most. Megmondom őszintén, részemről nem emlékszem rá, de úgy lenne reális.
  • Torzonborz
    Én is arra emlékszem a mostani bétából, direkt próbálgattam és szippantotta rendesen a staminát.
  • j0nNyKa
    én esküszöm az első bétákban a power attack még ette a staminát rendesen, erre tisztán emlékszem
  • PiszkosFred
    Pedig a powerattacknak fogyasztania kellene a stamina/magicka valamelyikét, fegyvertől függően (staffok magicka, összes többi stamina), úgy lenne reális. Igaz, akkor jönne a Skyrim féle normal attack "kaszabolás", lehet emiatt nincs erőforrás igénye a powerattacknak. Vagy bug :)
  • Nephin
    Aha, köszi, akkor jól emlékeztem. :)
  • Ubi™
    Nem fogyasztanak semmit, pont arra valók, hogy ha nincs magicka/stamina akkor is tudj sebezni.