24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Eksz
    Epicre sikerult a krafting ez teny. De azert vannak meg erdekes dolgok. (80%os zold upgrade befailel, 15%os epic sikerul.)
  • Ubi™
    Crafting alapok
    Imádom ezt a crafting rendszert.
  • Nephin
    A karakterkreálón eddig a frakciót kellett kiválasztani, utána kötött fajt engedett, de egyszer volt egy bug, amikor a frakcióhoz bármilyen fajt csatolhattál. Szerintem így lesz (lehet, hogy nem is bug volt).

A karaktered belép az X frakció területére, amit kiválasztottál. Ott keres majd egy klánt. A másik karaktered is belép az Y frakció területére, beléphetsz vele az első, X frakciós klánba, vagy beléphetsz egy bármely Y frakciósba, vagy akár Z frakciósba is, de nem választhatod ugyanazt a kampányt, mint az első karakterrel.

Mivel az accok rendelődnek a klánokhoz, szerintem minden karakterrel bent leszel mindegyikben, de a kampányok közül nem választhatod majd azokat, amelyikben már van valamelyik konkurens frakcióbeli karaktered. Az azonos frakciós karakterek mehetnek egy kampányba.
  • j0nNyKa
    látszik a kommentjén mennyire :)
    abba ne is menjünk bele hogy látszik a fején
  • amikkamakka
    "...mikkamakka nevű user belépek a három guildbe..." Te valamit tudsz rólam ;)
  • Torzonborz
    Biztos "tiszta" lehet a gyerek ha coffeshopban lóg :D
  • Eksz
    Azon jot nevettem, hogy a guild hatarozza meg amiben benne vagy, hogy melyik frakcioban kuzdesz cyrodilban. Nade... Tetszikerteni.
  • Munkie
    Nemes egyszerűséggel teljesen hülyeség különböző frakciójú guildekhez való csatlakozást engedélyezni. Az, hogy nincs AH megoldódik azzal, hogy a frakciódon belül több guildhez csatlakozol s így nő a felvevőpiac is.
  • Eksz
    Torbjörn Lindskog, ha jol sejtem.
  • PiszkosFred
    Egyszerűen lövésem sincs már. Ami fix: Account szinten csatlakozol max öt guildhez. De, mivel az összes karakterrel is automatikusan tagja leszel/lehetsz az öt guildnek, akkor hogy mi a helyzet a guild hovatartozásának (alliance választás) a követezményeivel?

Én, mikkamakka nevű user belépek a három guildbe. 1 EP, 1 DC és 1 AD kötődésűbe. Csinálok egy Altmert. Mind a háromnak a tagja leszek ezek szerint. Ha mi alapján dönti el a rendszer, hogy az Altmerem kinek a nevében fog gyilkolni? Én döntöm el, már a kreálásnál, hogy melyik frakciót választottam? De ott csak Aldmerit tudok, ha Altmert akarok. Vagy a preorder miatt fel lesz ez oldva, és a másik hatból is tudok majd? Vagy erre a választásra, hogy kihez tartozok később kerül sor, és ugyanúgy választanom kell, mint a guild vezetőjének egy-egy oldal közül?

Basszus, ezt le kell tesztelni majd, mert a preorderig nem volt gond, volt három fix frakció és kész is.
  • j0nNyKa
    méghozzá egy holland kávézóban dolgozó "ránézésre intelligens" jószág kommentjét
  • Munkie
    Na ezt már én sem hagytam szó nélkül ott.
  • Eksz
    Soha nem tennek ilyet!
  • Nephin
    Csak nem hivatalos FB-kommenteket olvasol? :)
  • Eksz
    Mai napi nyertesunk:

"Noone will pay so many $ + cost per month.... Better play for legendary WoW than this. I will wait when you do it f2p , because it is too much money for new project . You will do f2p , but when stupid to done this game not f2p"

Hogy nem szakad ra a folotte levo 3 emelet amikor megnyomja a postot.
  • Nephin
    :D
  • Eksz
    Red is dead, orokervenyu es nem reszrehajlo kozmondas.
  • Munkie
    Igen Úrnőm! Úgy értettem, hogy az ellenfél úgyis pirossal fog felvillanni, kit érdekel ki az mi az, honnan jött, s az élete története, a lényeg, hogy a pengém a torkába férjen bele. Muahaha.
  • Eksz
    En is elvesztettem mar a fonalat azzal kapcsolatban, hogy akkor lehetsz e masik frakciobeli guildben akar csak kereskedni is. Kikell probalni a kovi verysoonester betaban.
  • Nephin
    Ne már, az EP a piros, te. :D A kéket üsd meg a sárgát. :D
  • Munkie
    "Ami piros azt ütni köll."
  • Nephin
    Hmm, egy karakter egy klán? Ez valami friss, vagy én is félreértem? :D A bétában simán voltam két klánban ugyanazzal a karakterrel és eddig erről volt szó szerintem - 5 klán egy karakterre akár.
  • PiszkosFred
    Javítottam egy szót, mert félreérhető volt ezek szerint. Vagyis, account szinten csatlakozhatsz egyszerre 5 guildhez, de a karaktereiddel (maximum 8 db) választanod kell majd, hogy egy-egy karakter melyikbe fog belépni. Mind a nyolc karaktered beléphet akár ugyanabba a guildbe, de akár szét is dobhatod az öt guild között őket.

Mivel crossfaction guildekről van szó, vegyes lesz a társaság, ezért kell meghatározni annak hovatartozását. Az már más kérdés, hogy ezek a karakterek, akik más és más szövetségből jönnek, nem fognak együtt PVP-zni ha szemben állnak egymással, mert akkor másik campaignba fognak kerülni. Elvileg.

De megmondom őszintén, már én sem értem mindig a dolgokat, a preorder bónusza megkavarta a dolgokat.
  • Nephin
    Ha preordereltek, akkor igen. A klánjaik is legyenek ugyanabban frakcióban és válasszák ugyanazt a kampányt és akkor mindent együtt csinálhatnak.
  • Ywalar
    "Minden játékos alkotta guild vezetőjének jól meg kell gondolnia azt, hogy a guild melyik Szövetséget fogja támogatni a három közül. Nincs visszaút, ha egyszer a döntés megszületett. Onnantól kezdve értelemszerűen az adott guild csak a választott Szövetség oldalán/érdekében fog harcolni Cyrodiilban. Ha egy játékos becsatlakozik egy guildbe, akkor nem a játékos származása fog számítani, hanem a guild elkötelezettsége (vagyis, Altmerként is harcolhatunk Ebonheart oldalon, és Északiként is a Daggerfall Covenant kötelékében)."

Nem arról volt szó, hogy a karakterem több guildnek is tagja lehet? Akkor, hogy is van ez? Tehát ha az egyik guildem mondjuk EP-ot támogatja a másik pedig a DC-ot akkor én kinek is az oldalán fogok harcolni? Vagy az első guild amihez csatlakozom meghatározza, hogy még kihez csatlakozhatok még?
  • Munkie
    Felmerült a csoportban egy ilyen kérdés: Viszont nem jutottunk dűlőre... vélemények?

"Ha én egy altmert kezdek de a haverom egy breton, ettől függetlenül lehetünk egy guildba?A másik pedig hogy ha jól szürtem le az interjúkból, akkor pvpben is lehetünk egymással a lényeg csak annyi legyen hogy a guild melyik frakciót támogatja?És még egy utolsó, lesz később lehetőség hogy egy földrészen questeljünk /egy dungeonba betudjunk menni mind a ketten?"
  • Eksz
    Eh, az szivas mert asszem pentek 13-ra esik, pont mint tavaly szilveszter.
  • drop
    héten nem lesz béta sajnos majd február 30 xd
  • Nephin
    Bocsi. :D
  • Count Adyn
    Ha szobatiszta bevállalom:D
  • Ubi™
    Engem is az zavar, mint amit Nephin említett, hogy ezzel azokat is rákényszerítik a használatra, akik nem akarják, mert nélkülük elég nagy hátrányba kerülnek. Persze senki sem szegez pisztolyt a fejemhez, de azért mégis csak na.
  • Munkie
    Persze, arra gondoltam, hogy két koncepcióval megy ez csak: vagy mindenkinek legyen vagy senkinek.
  • Ubi™
    Pedig az lenne az igazi. Mindeféle addonons statisztika, számadatok nélkül, csak is a saját skilledre hagyatkozva. Így ez csak bűvészkedés a számokkal.
  • Eksz
    Barmit csak ezt ne!
  • Munkie
    Azért a WoW is elég gyász megfelelő addonok nélkül... (és lévén PVPről van szó, képzeljük el gladius nélkül az arénát... már szinte lehetetlen :))
  • Nephin
    Szúúúntéem. :D
  • Eksz

Kezdem jobban utalni az orok "soon"-t mint wowos idoszakban tettem...
  • Eksz
    Hat, ha valoban ez a helyzet, akkor megoldjak, hogy ilyen addonok ne mukodjenek igy, ahogyan most.

Gyuru miatt meg csak azer sirok mer valami miatt sirni kell. :F
  • Nephin
    Pont ez az, hogy a játékban nem látod. Ha az lenne, hogy alapból targetelsz és látod az összes csíkját, az addon pedig csak a számértékeket/százalákokat rakná rá, nem lenne gond. De EGYÁLTALÁN semmilyen infód nicns semmiről az addon nélkül, csak a HP-ról, tehát nem akarták, hogy lásd...

A gyűrű pedig (ha megnézed az eladásokat) kb. mindenkin lehet a "keresztbegyűrűzésekkel", ráadásul azt sem hiszem, hogy nagymértékű emelést adna.
  • Eksz
    Engem az addonos latom/nemlatom mizerianal sokkal jobban zavar a gyuru effect stackeles, es, hogy tegnap nemvolt beta bejelentes. :( Szerintem egy ilyen szintu kompetitiv pvpvel rendelkezo jateknal varhato volt hogy megoldjak, hogy a pvp minden egyes pillanataban ilyen szinten belelathass a tortenesekbe, most hogy ez addon vagy a jatekba beepitve valosul meg, szamomra vegulis mindegy. Elegedett lettem volna egy scrolling combat textel is, de ez ellen sem tiltakozom ket kezzel, ha mas nem, az x ev y mmojaban ugyanez volt a helyzet.