The Elder Scrolls Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

drop
nekem 13 szintre lett úgy 9k aranyam sokk nyitogatás plusz levarrtam a ruhát így sok zöldet eladtam

Running
Ékezet nélkül töltsd ki.

Engem az is erdekel meg, hogy a sajat inventory meddig fejlesztheto, de attol felek erre a kerdesre nem ezen a hetvegen kapok valaszt.

PiszkosFred
Igen, bár szerintem minden lóra lehet pakolni, csak a mennyiség változik.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Terawatt
Málhásnak gondolom lesz egy inventoryja. Fincsiül hangzik.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Terawatt
Pressek NDAja lesz feloldva. Írhatnak a régebbi bétás tapasztalatokról, amivel gondolom jön pár videó is.

PiszkosFred
Etetned kell, és annak megfelelõen fejlõdik: vagy harci ló lesz, vagy gyorsan vágtató versenyló, vagy málhás ló. Füttyentesz és elõjön. Több lovad is lehet, az istállókban tudod cserélni az aktuális lovaidat, a városok mellett.

Horse combat engem is érdekelne, ha valaki próbálta az megoszthatná a tapasztalatokat 😊

pénteken oldják fel az NDA-t? ugye?

most annyian bekerülnek olyanok is akik meg se veszik szinte 100% ban,hogy tuti elárassza a netet a sok videó,SS.....

PiszkosFred
Mondjuk az meg sem fordult a fejemben, hogy craft alapanyagot eladjak, de ez jó ötlet a késõbbiekre nézve, kösz 😊

Különc
Lovat kell gondozni? Csak úgy elõvarázsolod az inventoryból, vagy itt is fütyülni kell neki és megjelenik? Harcolni lehet rajtuk vagy csak utazni jók? Bocs a sok hülye kérdésért, de én nem jutottam be 8(

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

PiszkosFred
Minden Bosmer Mer, de nem minden Mer Bosmer 😊

A mobok igen keves goldot dobtak a legutobbi betaban, de velemenyem szerint ez direkt volt igy. Viszont, feldolgozott nyersanyagokat a vendor is igen jo aron vette, szoval nemhiszem, hogy elesben gondot fog ez okozni. Ha akartam volna lehetett volna lovam, de inkabb a craftba oltem bele a penzt, hogy kicsit informalodjak. (17 ora played timerol beszelunk)

PiszkosFred
Hát, én január elején 20-25 óra alatt szedtem össze 8000 aranyat, és 17k a mount 😊 Vagyis eleinte biztos, hogy elõny az Imperial (CE) által biztosított mount, anyagiak miatt. Késõbb tuti, hogy meg sem kottyan 17k.

Aranyat nem nagyon lehet grindelni, mert nem sokat dobnak a mobok. Kvesztekbõl jön a legtöbb, meg trash/nem megfelelõ item eladásból vendornak.

Olvasgatom a wikin a lore-t, azt egy ilyen:

"The Bosmer are strict carnivores and cannibals. They eat the dead after battle"

WTF? Ezt eddig nem is tudtam, bár sose szerettem az elfeket, most már külön öröm lesz a kis kannibál pojácákat kardélre hányni <#eplus2>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Különc
Mennyi elõnyt jelent ez a 17k gold? Mennyire kell goldot grindelni a játékban? Emlékszem WoW Vanillában (szinte egyik kiegészítõben sem, de akkor nem voltak napi questek sem) nem használtam az AH-t, Winterspringben farmoltam ki a goldot az elsõ cicára, vért izzadtam, nagyon örültem neki. Itt hogy van ez a pénz dolog?

PiszkosFred
lvl1-en már használhatod a lovat. Annyi elõnye van az Imperial kiadásnak, hogy a premierkor már lesz egy lovad, a Standard esetében viszont 17k aranyba fog fájni. Második karakternél már kutyát sem fogja érdekelni, simán átadsz postán 20k aranyat a lvl1 altodnak és már neki is van lova.

drop
remélem a bugos küldik javítva lettek mert 5 küldimböl 4 volt bugos abból 1 main küldi volt+pvp re se tudtam belépni, de zseniális a játék

Különc
Gondolom a lovat késõbb tudod csak használni, olyan szinten, amikor másnak aki nem vett Imperial Editiont lesz pénze lóra

drop
köszi

Tomor agyfasz.

Terawatt
Arról ír, hogy szerinte p2w, hogy plusz pénzért kapsz egy lovag az imperial editionnel, amiért mások több ezer goldot adnak ki ingame és ez szerinte nem fair. <#banplz>

danone
A guruló fej elgurult bocsi 😄
danone
Hát igen, a q<#vigyor2>uickload hiányozni fog ESO-ból
Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Terawatt
Érdekességnek szántam, hogy nálam túlreagálta valamiért. Lehet a Cre ellenõrizte, de közben ugye nem oda szedi.

benőmenő
Az most, mindegy, mert a másik meghajtónál is kiírta, viszont:
1. C-re nem telepítek játékot
2. ~34 GB szabad helyem van ott, így miután lejött túl kevés maradt volna
Nem akartam ennyi hsz-en keresztül vinni, nem fikának szántam.
Terawatt
Nekem is ezt írta ki, de aztán nem zártam be és nyomtam egy playt, majd beindult a letöltés.

BoneDragon
Ahova telepíted a launchert oda tölti.

benőmenő
Megnéztem jobb fent a fogaskerekes settingsben és bal oldalt a TESO felirat alatt is. Illetve a downloadra csak annyit írt, hogy nincs elég szabad helyem, amikor a c-n volt a kliens.
Na mindegy, most már csorog lefelé, kemény 2%-nál tart a cucc.
Terawatt
Ezer köszi <#worship>Holnap igyekszek szerezni egy curse kulcsot is és oda adom annak aki nem ért rá.

A steam, origin stb.. alapértelmezetten a C:program files mappába teszi a játékokat. Ott is egyénileg kell kalibrálnod, hogy a játékokat másik particióra, mappába telepítse. ESO-nál sem volt ez másképp (emlékeim szerint, hiszen nem az ssd-men van.. )
benőmenő
Persze rákérdez. A hetvenvalahány megás launcherre.
Nem tart semmibõl újrarakni, de szvsz alap dolog lenne egy letöltõ kliensnél, hogy kiválaszthatom hová szedje le és telepítse a játékot (ahogy ezt a többi amit használok - Steam, Origin, GoG downloader - mind tudják.
danone
Megkérdezi, de csak a launcher helyét, a játékét nem, ebben igaza van. 😊
danone
30,8 Gb itt, gondolom ez azért nagyobb különbség, mint a bejegyzések nagysága között lehetne 😊
Kilehet, a hiba benned van.

Nekem csak 29,4Gb.

PiszkosFred
"A hiba az Ön készülékében van." Amikor leszeded a kb. 40mb-s telepítõt, akkor rákérdez, hogy hova szeretnéd pakolni a cuccost 😊

drop
még van béta kulcsom aki nem kapott írjon bocs csak elég sokk priv jött és nem tudom ki kapott mástól 2 embernek küldtem

PiszkosFred
Igen.

benőmenő
Elsõ komoly fogyatékosság:
Az idióta kliensben nem lehet kiválasztani hová telepítse a játékot <#zavart2>
Jól indul 😄
yes bennt vagy ott a profilodban a béta access

köszi

benőmenő
Hú, ma láttam meg, hogy küldtek béta kulcsot.
Azt hiszem hétvégén nem sokat fogok aludni 😄
drop
31gb nekem a eso most

drop
nem olvasok vissza de aki múltkor bent volt most az is bent lesz? csak arra a e-mailre nem kaptam semmi infót

Kérdés: most 21GB-t kell letöltenem, (az én "kemény" internetemmel ez 14 óra) ezután van még valami amit le kell töltenem?

PiszkosFred
Ez teszt, a premierre kukázva lesz minden(ki), nyugodtan próbálkozz! De azért játssz is majd! 😄

danone
Nekem onnan folytatta, de lehet ez nem általános