24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#10289 öö szerintem azért van, mert félig meddig átnyúlkálok a TF oldalára, aztán gondolom valami cross-site hekkelésnek veszi a proxy (ami azért nem akkora hülyeség, mivel cross-site hekkelés :D)
próbáld most frissíteni, talán jó lesz -
#10288 ok :) és köszi. -
Nephin #10287 Muhaha, le vagy tiltva a cégnél valamelyik policy miatt... miket művelsz? :P :D -
#10286 na jó megvan az html-ben is :) - ez normálisan tördelt, meg nem rossz a szemnek
(fred ezek nyugodtan mehetnek ilyen facebookra meg hasonlókra, tőlem nem szedik le) -
Nephin #10285 Köszi! -
ShaiHulud #10284 mondjuk a videoban anchor van és nem fissure.
Patch notest meg köszi nektek! -
#10283 még jó hogy van egy programozóbuzi aki elővakerálta nekünk a legmélyebb bugyrakból a patch notes-t :))
itt láthatjátok (nem tököltem normális megjelenítéssel, sima txt, ha igény van rá, csinálok belőle valami kicsinosított htmlt) -
Arhenius #10282 Hm, le is vették a linket 20 percen belül :)
Pont sikerült végigolvasnom.
Legfontosabbak :
NPC collision.
A mobok kicsit erősebbek lesznek lvl 5-től.
Coldharbour után rögön a városban kezdesz, a mobok/küldetések le lettek igazítva hogy lvl 3-6-on nem lesz prob.
Ez az új event, a Dark Fissures.
Na meg rengeteg bug-fix.
Ilyenek :- Added an option to turn off quest-giver indicators, which is located under the Interface portion of the Settings menu. This will turn off the indicators both in-world and on the compass.
-The targeting reticle will now briefly flash red when you hit a target.
Mostantól lehet pénzt is tenni a bankba.
Ha majd emlékszem többre leírom. -
Arhenius #10281 Itt a válasz :
-Implementation of Molag Bal’s newest threat – Dark Fissures, smaller version of Dark Anchors.
-Dark Fissures
Molag Bal has stepped up his attacks, and Dark Fissures are opening throughout Tamriel! These are smaller events than the larger Dark Anchors. To close a Dark Fissure, several Daedra will emerge from a fissure and must be slain. They are designed for solo or a small group.
Innen : The Elder Scrolls Online v0.18 PTS Patch Notes
-
#10280 Próbáltam templarral és sorcival egyedül 18-as Dark Anchort, és... szerencsére közel volt a wayshrine. Ketten is necces volt, de végül meglett, úgy, hogy közben healeltem mint a hülye a végén. Na most 6 szinttel később (igaz AD területen) egy 24-es nightblade szólózza a 23-24es Dark Anchort. Hát, akkor lehet velem/bennem van a hiba. Mindenesetre én veszem a bátorságot, és kijelemtem, hogy szerintem ez így kicsit op.
Természetesen nem kell egyetértened vele. -
Munkie #10279 Játszottál a játékkal egy percet is? Legalábbis én folyton lerángattam a tankról.... :D -
#10278 Igen és tegyük még könnyebbé, hogy healer és tank se kelljen. Egyébként ez csak a tömeg ostoba AI-s MMO-ban van így... Próbáld ki az EVE-t, de a Secret World is tud meglepetést okozni néha. Abban reménykedem, hogy a TESO is változtat a hülye tömegMMOs szokásokon és "gondolkodni" fognak a bossok. Üsse csak a healereket, hiszen látnia kéne neki is, hogy ki gyógyí kit. :) -
Ubi™ #10277 Ez akkor derül ki, ha lesz ugyanilyen videó más buildekkel is. Akkor lesz összehasonlítási alap. De ez alapján kijelenteni, hogy OP? -
Arhenius #10276 Szerintem meg az unalmas/könnyû hogy bosst nem lehet cc-zni, van egy csomó hp-je és az egyetlen mód megölni az hogy a tank spammolja a tauntot, a healer spammolja a heal-t a tankon, a dps meg áll egyhelyben és nyomkodja a gombokat.
-
ShaiHulud #10275 low level, gondolom/remelem a max leveles anchorok joval nehezebbek lesznek -
#10274 Nekem nem. Így is túlságosan könnyű és ha lesznek 3-an, akkor 100% stun? Nevetséges lenne. Remélem csak bétában ilyen... -
Arhenius #10273 Ez nagyon impresszív...
Nagyon bejön hogy a bossok nem immunisak mindenféle cc-re. -
#10272 Nem kicsit OP a nightblade jelenleg. :)
-
Whysper #10271 Ezt másik MMO-ból van ,de nagyon jól van megfoalmazva! Sz.tem ez itt is megállja a helyét:
8)) -
Ubi™ #10270 A rengeted ládáról, skyshard-ról nem is beszélve, vagy pl. faji armor unlock. Aztán majd megy a sírás, hogy sehol nem talál ilyet. -
ShaiHulud #10269 gondolom azert rakjak ezt igy be, hogy lehessen utan kis karival is szabadon rohangalni, mert sokaknak az volt a baja hogy be vannak zarva es nincs szabadsag, most majd mehetnek a level 2 karival ahova akarnak, az mas kerdes hogy a kezdo szigen utan is le van zarva a resz:D mert pl aldmeri szigeten van megint, EP meg egy zart varosba erkezik:D szoval sok ertleme nincs ennek egyelore. -
SANTANTICA #10268 majd 45-ön visszatér :) -
#10267 jah jah true (na de majd a dragon age 3 ..!) -
ShaiHulud #10266 aha meg igyis 84 a spelldamage, ahogy 49 healthnel is az volt akarhogy varialta a max magicka geart, erdekes. -
Ubi™ #10265 "You can also now skip the starter islands and go straight to the first city in your area. You can port back to starter islands if you want."
Eddig ez a legnagyobb hülyeség amit olvastam. És mi lesz azzal a 4-5 szinttel, amit kihagysz? -
ShaiHulud #10264 jaja, melee odajon alad locsolja az olajat, aztan a caster/ijasz meggyujtja. par gamelplay youtube videon is latszik, persze az elso kezdo szigeten meg nem volt ilyen szerintem, de a nagy mapon utana mar igen. es ki tudja meg milyen kombok lesznek :) ezert is tetszik a combat rendszer, nem olyan mint pl wow hogy odamesz autoattack aztan kozbe megebedelsz:D folyamatosan resen kell lenni, mar low levelen is. -
ShaiHulud #10263 jaja en pl nem is ertem ezt hogy EP kezdo szigetet unalmasnak lehet talani. gondolom nem olvastak ezek a questeket es parbeszedeket. EP kezdo volt az, ami a legjobban megfogott a vege dontessel es annak kimenetelevel. -
ShaiHulud #10262 mi csak alkalmazkodunk, mindig amikor jon valami butitas sirunk,kiabalunk, aztan jatszunk megis, mert nincs mas es jatszani jo. de attol meg a trend az latszik sajnos. pl Dragon age origins vs Dragon age 2.
amugy a butitas a konzol generaciok megjelenesetol figyelhetok meg, ahogy egyre jobban terjedtek el, talan ps2-tol kezdve. ugye sajnos kezdtek a jatekok abba az iranyba menni hogy konzolon is jatszhato legyen ezert limitalva voltak a lehetosegek, illetve egyre inkabb atment casual dologga a gamerkedes. Ma mar nem akkroa ciki, ha az a hobbid hogy szamitogepes(konzol is az) jatekokkal jatszol.
na meg igazabol az egesz vilag/tarsadalom atment instantachievment iranyba, minden kell azonnal, a leheto legkevesebb energiaval es raforditassal. nem veletlenul nem olvassak sokan a questszovegeket es egyeb lore dolgokat. ma mar ott tartunk hogy lustak az emberek olvasni is, mert tul sok idot elvesz. tul jo dolgunk van. -
Arhenius #10261 Stats & Overcharging part 2 - most 49 a Magickán.
-
#10260 tudom én hogy a jelen lévő mindig kivétel... :) -
Nephin #10259 Nekem ez kicsit olyan, mintha mondjuk valaki olvassa a Gyűrűk Urát és az első 100 oldalt átugorja. :) -
Susarc #10258 mi nem vagyunk elbutulva:P -
#10257 Sajnos :) Nagyon tudnak szívatni a mobok, nem egy kupacban állnak és aoe, mint szokás, hanem oda vissza rohangál az egyik hátul és osztja a synergys képességeit a másik "alá". Kettőt még le is lehet győzni ha szintben vagy velük, de három már komoly kihívás. Főleg szűk helyeken, dwemer romokban, stb., ahol kevés a hely. (vagy, csak én vagyok fakezű, az is lehet) -
#10256 "Enemies will work together to kill you, for example, if there are two bandits, one with a shield the other with a bow they will help eachother, such as one using the shield to protect the one with the bow, in terms of Dwemer maybe one creates an oil-spill and another ignites it, so for once in any game the AI are smart enough to change strategies depending on the situation. " Link
Ebből láttatok valamit? -
#10255 *unk -
#10254 áh, mi vagyok a világítótornyok, kik Tamriel sötét mélységeibe is bevilágítanak majd!
ÖÖÖ, persze csak ha A Dominionnal lesztek -
#10253 Nem a skippel van a baj, nyilván sokadjára már nem annyira "izgi", és szívesen átugorja az ember, még ha ezzel kihagy pár szintet és lootot, de az, hogy unalmas, azt nem értem.
SOKADJÁRA elképzelhető, hogy repetativ - sőt, biztos :) -, de már elsőre is? Hát, sajnálom aki csak a lootért játssza ezt a játékot, mert nem arra készült. -
#10252 jogos, igazatok van
sajnálatos, de.. ja, igaz.
(bár nekem továbbra is olyan fura ez, hogy itt kibeszéljük, hogy milyen elbutult a mai gamer társadalom, dehát... mi vagyunk a gamer társadalom, nem?) -
Nephin #10251 Egyébként igen, skippeljétek csak, az összes alapanyag és lootláda az enyém lesz muhaha! :D :P -
#10250 Mert a szüleid nem vágtak nyakon hogy előbb edd meg a zöldséget aztán a desszert!:D