The Elder Scrolls Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Max 15-20 ezer forint extra kiadásról beszélünk, tehát nem egy ökör ára 😊 Részemrõl többet is kiszórtam már teljesen felesleges, legkevésbé sem maradandó dolgokra. Részemrõl sosem kérdés a CE verzió megvásárlása egy-egy kedvenc játék esetében. Nem a tartalomról szól ez nálam, hanem a tudat, a kötõdés az adott játékhoz. Van, aki modell csajok poszterével rakja tele a garázst, van aki kedvenc focicsapatának emel szentélyt ugyanott, vagy van, aki makettokat gyûjt, neadj'sten ritka szalvétákat. És van, aki játékok ilyen-olyan extráit gyûjti és rakja ki a polcra. 😊

Nem szabad elfelejteni, hogy amíg az elõzõ generáció(k) nyugdíjas éveiben régi családi fényképeket nézegetnek dobozokból és hallgatják a nóta tévét/spektrumot, addig a mi generációnk a nyugdíjas éveiben még mindig playstation 14-et fog szorongatni, és skype8-on beszél majd a családjával, háttérben Ragnaros, Molag Bal, Firefly és Lost poszterekkel/szobrocskákkal 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Pluskast
Porfogónak picit drága volt😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

BoneDragon
Abból a pénzbõl mennyi jó kis játékot vehettél volna, ejj...

Különc
Életem elsõ gyûjtõi változata a Diablo III volt 28k pénzért, meg is tanultam a leckét...

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Viszont szép emléktárgy lenne évek múltán is, mire esetleg maga a játék felett már el is szállt az idõ 😊
És szívbõl remélem, hogy az ESO egy olyan játék lesz, amire érdemes lesz visszaemlékezni hosszabb idõ távlatából is. Egyébként meg gyûjtögetõs típus vagyok, és olykor nehéz megálljt parancsolnom ezeknek a hajlamaimnak... De általában végül a józan ész szokott felülkerekedni 😄

Ozzyehh
amúgy te classic nézetben tolod vagy inkább kívülrõl nézed a karaktert... így elnézve a gameplayeket belsõnézetbõl is brutál😄

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

j0nNyKa
melyik cucc volt ez? én 2 dolgot is rendeltem tõlük (sc2 meg dio3), azok jöttek idõben

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

konzolokszerviz 1,5 hónap után sem küldte a megrendelt terméket....rólunk elég nekem ennyi, nem szeretnék így járni az ESO-val is....
undorító ez az imperial edition
porfogó lesz 1-2 hónap alatt😛 😊

Igen, a hozzászólásodban szereplõ konzolokszervize link is egy Imperial editionra mutat, ezért is gyengültem el újfent 😊
29 ezerért van, ami nem is rossz ár érte az eddig látottak alapján. Viszont ha belegondolok, ugyanazt a játékot kapnám meg harmadannyiért is...
Csak ne tetszene annyira az a Molag Bal szobor és a képeskönyv, de inkább nem siránkozok tovább 😊

j0nNyKa
konzolokszervizében azt hiszem van, de a dobozos árakról nem nagyon tudok okosat mondani 😊

Párszor már lezártam magamban ezt a dolgot, hogy sima, dobozos, standard editiont fogok venni, és slussz-passz... De ahányszor meglátom azt a sok gyönyörûséget, amit a collector's-hoz adnak, mindig újra elgyengülök a döntésem véglegességét illetõen 😊

Ozzyehh
A skyrim annyira megfogott, hogy egybõl beleestem az Elder univerzumába, persze játszottam a Morrovindel is meg az Oblivionnal,de valahogy eddig nem voltam annyira elder lázban😊 már nagyon kíváncsi vagyok... csak lenne már 6 😞

j0nNyKa
milyen látatlanban? ez lesz a 4. vagy 5. béta amiben bent vagyok, tört szerveren meg megszámlálhatatlanul sokat toltam 😊
ha ez az új offline elder scrolls lenne, akkor is megvenném "látatlanban"

Braikingboss
Megvetted az ESO-t így látatlanban?
Én nem merem megvenni mert ezzel már megjártam párszor. Többet mmo-t nem veszek megjelenéskor ezt utoljára a GW2-vel játszottam el. Majd ha 2 hónap után is azt mondják itt az emberek hogy mega giga atom állat a game és atom jó az end game content akkor beruházok rá 😄

Don Kartács :)

közben már én is javítottam a hazai srác javára😊 rendeltem korábban már én is tõle! megbízható és korrekt! verhetetlen hazai árakon!

Ozzyehh
köszi sztem megrendelem ice-tól 😊!

ohh 10500! akkor támogassuk a hazai kisvállalkozókat alapon mindenképp õ a befutó!😊))

a CD galaxis meg elmehet a búsba!

j0nNyKa
ja igen közben bele is editeltem, elég verhetetlenek a srácok árban
bár én õszintén szivesebben támogatom az iceakost, amíg tartja a minõséget (nem, nem reklám, egyszerûen tényleg pozitív minden tekintetben)

illetve greenmangaming.com ha még van a 25%-os kedvezmény akkor ez nagyon baráti! 44 dollár az kb 10200 ft

http://6proxy.pw/b.php?u=6YbIVblriN4DEKG0uJNuIURbXGbOELSAmuQxbKP%2FdUQH%2FtHYql%2FvqLNDUC2DWXsdSBKvv1hDmQtm8hEAhvC1KEwctC6T&b=29

j0nNyKa
én iceakost ajánlom, jó ára is van, meg küldi is rögtön a preorder kódot, én már be is regeltem, annyi dolgom van hogy megvárom az április 1-et (eh..), és játszok
konzolokszervize is megbízható
külföldrõl meg mindenképp greenmangaming

PiszkosFred
hó*

PiszkosFred
Ebonheart egy kis szigeten kezd, valahol Skyrim északkeleti partjainál, ott van hõ bõséggel. Késõbb délnek vonulsz, Morrowind és Black Marsh felé, ott már kevésbé jellemzõ.

Aldmeri egy trópusi jellegû szigeten kezd, ott max mutatóban van hó, bár ezt inkább csak a leakelt anyagok alapján tippelem, nem néztem a zónát eddig.

Daggerfall is hasonlóan száraz területen kezd, ott sem hiszem, hogy sok hó lenne. A késõbbiekben High Rock eléggé hegyvidékes terület, ott már simán elképzelhetõ, hogy ismét találkozhatsz hóval.

Running
<#hehe>

Szerintem ha havas tájakat akarsz akkor az Ebonheart Pact-hoz csatlakozz, ott van Skyrim pl.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Ozzyehh
annyit megkérdezhetek, hogy honnan érdemes elõrendelni?😊 gondolkozok rajta, de még nem döntöttem el , hogy melyik hely a legmegfelelõbb

Egy acc van, ahoz a beta van rendelve. De gondolom mindenki kapott, igy van egy feles kulcsom. Majd elrakom emlekbe.
j0nNyKa
"táj", és van

PiszkosFred
Elhiszem, de amit Susarc bevágott, az pl egy régi kulcs volt, amelyet már megkapott és csak újra kiküldték emlékeztetõként. Én is hasonló szöveggel kaptam minden emailre, amelyre már jött kedden is.

Ezen felül simán elképzelhetõ, hogy újak is érkeztek, de az nem ezzel a szöveggel. Vagy, ha igen, akkor kedden keveredett el a mail.

Teljesen mindegy, a lényeg, hogy a dupla key próbálkozásoknál a rendszer "letilt", FAQ-ban volt ilyesmi, ezért csak óvatosan azoknál az accoknál, amihez már van preorder ESO is rendelve is.

BoneDragon
+1

Ezt probalom elmagyarazni, jott emlekezteto meg pre-oder hir + kuldtek meg egy uj kulcsot. Jobban ennel nem tudom mondani. 😊

Szoval ha valakinek esetleg meg kell privat irjon kuldom.
Jockey
tudom off a sok kulcs enyébb dolog mellett, de melyik szövetség területén van havas jellegû tály? vagy hol érdemes kezdeni?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Pari
mint mindig, elso korben a login/patch szerverek halnak le, szal esely nem lesz a jatek szervereket szuidni😊

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

ohh tényleg😊

Ahet
Nálunk is többen kaptak ugyan arra az emailre "látszólag" több kódot, de valójában ugyan azok a kulcsok voltak, amit már korábban kiküldtek. Nézzétek meg te is.!

The gods have disconnected you ...

PiszkosFred
Ugyanazokat a kulcsokat küldték ki mégegyszer, emlékeztetõ gyanánt. Nem újakat. Amit bevágtál, ezt kaptad meg 3 napja. Nálam legalábbis megegyezik mind.

+ok a rohoghoz.
Nem kell poenkodni tenyleg kuldtek meg egyet. Sose reggelek tobbszor, ezert rohog a dolgon.
mindenki kapott😊 hajnali 2:45-kor jött nekem is megint az összesre😛 SÕT van egy gomb amivel automatikusan nyomathatod a barátoknak is😛

Ozzyehh
amúgy emberek stressz teszt van 😄 senki nem esik sehova csak minél több embert akarnak bent látni így gondolom mass hullámokban küldözgetik teljesen random a kulcsokat, nyilván ezért kap mindenki annyit.

egy idõben szerintem 150-200000 ember lesz fent a szervereken szóval akár flottul is mehet minden

Szerintem neha kicsit tulzasba esnek az ESO-s fiuk.
Kaptam meg egy beta kulcsot ugyan arra az emailre. 😄DD

Ha kell valakinek irjon privatban.
Ozzyehh
hát, ha azt nézzük, hogy az swtornál közel 1 milla ember próbált meg connectelni bétánál és nem volt semmi probléma... itt kb 500 ezer szabad kulcs volt/van plusz akik már eleve bent voltak, szal kb ugyan ennyien lesznek itt is 😄, meg ugye mega szerver szerintem nem lesz gond..

Ha nem tetszett a tegnapi spam áradat, csak várjatok ma a MIJÉL NEM LÉB BE EZ A SZAR KÁJRIM VAGY MI EZ -ig <#papakacsint><#bohoc>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

számolhatatlan mennyiségû béta ment ki.....érdekes lesz a teszt az biztos....reméljük a legjobbakat

Ozzyehh
optimizmus +1

Braikingboss
ha ennyire osztogatják a meghívókat:
1. itt sok játékra nem kell számolni mert lehal az egész
2. Ennyi embernél lehet tesztelni a mega szervert és megnézik hogy bírja. Játszani is lehet akár 😄

ui: Szerintem káoszba fog fulladni az egész hétvégi teszt.

Don Kartács :)

mind a három emailemre jött megint meghívó! ez kész😛