24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    Vagy pedig, figyelni, hogy enemy vagy friendly :) Ha enemy, leverheted, nem gond ha útban van. De ha friendly - aki épp szopatja a népet -, akkor simán ne figyelje. Vagy így, vagy úgy, félek, hogy a performance látná kárát pvpben, és a végén ott lennénk, mint a gw2. Akkor inkább ne legyen.

Vagy, mivel úgyis lesz pár speciális Campaign, legyen ott ilyen opció.
  • j0nNyKa
    akkor meg azzal lenne a baj hogy szeded a virágot, és seggberugdosnak egyfeszt, amivel megszakítják
    körbeállná X ember a virágot, és rugdosnák egymás seggét all day
  • Kryon
    Be kell rakni erre az esetre valami skillt. Ellököd, felrugod stb. :D
  • Johika
    Arrol ne is beszeljunk, mikor afk-s emberek alldogalnak egy ajtoban, es ott kinlodsz mert be kene menni npc-hez. Szoval nem biztos hogy jo az.
  • Johika
    Ha pedig beteszik, akkor azon fog sirni a nep. AoC-ban akkor vettek ki mikor mokas emberek bealltak a hidra es aki arra jart azt lerugtak a loval.

• PiszkosFred
    Várjunk még azzal PVP-ben.
  • Susarc
    elég korrekt dolgokat változtattak/upgradeltek! köszönjük! az animot még lehetne csiszolni....és mehet sztem PVP-be is a collision detection

• Susarc
    az ütközéssel kapott "súlyt" a kombat! cool
  • j0nNyKa
    nem vagyok az a könnyen feladós fajta sajnos :)
    btw ilyen datamine-os emulátoros témában mindenképp ownedcore-t érdemes nézegetni, ma én is belebújok melóból, hátha valaki talált már jó megoldást
    sokszor elég geek nyelven megy a diskurzus, de ha valaki csinált valami jól működű toolt, azt meg szokták osztani érthetően
  • PiszkosFred
    Hagyd akkor, azt hittem egyszerűbb. :)
  • j0nNyKa
    egyelőre*, és nem ajánlom, hogy belekezdj, rohadtul idegölő, hogy ilyen random kamu bitek vannak minden egyes adat mellett
    ráadásul most ahogy nézem, minden data file-ban más logika szerint vannak ezek a kamu bitek beégetve, én már ilyen hulk üzemmódban vagyok idegileg tőle :D
  • Arhenius
  • Susarc
    legjobbak azok a kill-ek mikor fél HP vesztésig fel se fogják mi történik...aztán elkezdenek totyogva hátrálni /ettől már WOW-ban is leestem a székről a röhögéstől/ majd elnyomnak 1-2 skill-t és meghalnak.... GG!!!
  • Susarc
    nah ez értelmes addonokat használ!!
  • Terawatt
    Elkezdtem nyálazni funból, de egyenlőre még a munkásabb résznél tartok. :D
  • j0nNyKa
    holnap ránézek, most hirtelen volt rá egy 10 percem, máshogy vannak kódolva a file-ok mint eddig, úgyhogy lehet munkásabb lesz :)
  • j0nNyKa
    azért nevezgettük át, mert új fog kelleni!
    teccikérteni
  • Munkie
    Kövi bétára új kliens fog kelleni, vagy elég volt csak átnevezni a mappát EU mappára? : Időben akarnék nekiállni, ha feltétlen szükséges. ötletek?
  • PiszkosFred
    Benne kell, mert nem ptsről vannak a videók, hanem a mi februári bétánkból. A linkelt videó meg persze, hogy megvan, azért nem most kezdtem a "szakmát" :) Írtam Judithnak is, de nem válaszolt, ami persze nem csoda, csak egy kósza próbálkozás volt.
  • j0nNyKa
    mindenképp meg tudom nézni, a mi mostani kliensünkben benne van biztosan ?
    addig is gondolom a hivatalos oldalon lévő az megvan
  • mgerihun

Aldmeri Dominion színeibe indulókat keresünk guildünkbe. Mindenki jöhet. Lesz külön HC PvE, PvP részleg, de casualoknak is biztosítunk helyet. Minél nagyobb a guild létszáma, annál életképesebb lesz.
    Háttér story szokásos, régi mmo motorosok a kemény mag, többünk hosszú évek óta együtt játszik, előző guildjeink már bizonyítottak WoW-ban, SWTOR-ban stb...számtalan szerver first killel és még több hun first-el. Célunk, hogy megpróbáljuk egybefogni az Aldmeri Dominion alatt játszó magyar játékosokat egy jó hangulatú és jól szervezett segítőkész guildbe, ami természetesen igyekszik majd a top pve guildek közé tartozni + PvP-n is hírnevet szerezni magának. Ha érzed magadban a késztetést, vagy kihívást keresel, vagy csak casualkodni akarsz, de azt egy nagy és erős guildben, akkor jelentkezz hozzánk.

Nemesis Guild Oldal
  • MrDevil
    Nem tudja valaki, hogy honnan lehetne megrendelni a CE-t külföldről ?
  • PiszkosFred
    A címmel és az előadóval sokra megyek (mindegyik ismert btw), ha egyelőre ezek nem publikált dalok, csak a játékban hallhatóak, és jóindulattal is csak később lesznek elérhetőek. De én most is hallgatnám, ajtócsapkodós youtube videó helyett :)
  • Whysper
    Shazaam nem ismeri fel?
  • PiszkosFred
    Jonnyka: nem lehet valahogy a kliensből előbányászni a Malukah féle zenéket, amelyek a reggeli videóban elhangzanak? :)
  • petecz
    Nagyon jók ezek a pvp videók. :)
  • ShaiHulud
    Bal Foyen
    The gate to Stonefalls is now unlocked.
    ahaaa
  • cain
    Fixed an issue where Lightning Flood III was doing several million more damage than intended (whoops!)
    'csába
  • Ahet
    Nem, jól láttad.

Mivel már nem találom a topikot, feltehetően törölték, de tessék: Patch Notes
  • danone
    Rosszul láttam, hogy a videóban 50-esek ellen győzött PVP-ben?
  • Terawatt
    Visítok
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Pillanatkép az általad belinkelt videóból. 10ből 9 sunázná ezt a csodálatos lényt.
  • Szaruman
    Meh...

• j0nNyKa
    próbálom elképzelni a mögötte húzódó .. szerepet, de nem vagyok rá képes a röhögéstől
    this is art.
  • Ahet
    Jaja és végre nem kicsiket mészárolnak, hanem beleköt 50+os veterán rank-os ellenfelekbe is. Érdemes ránézni a többi videójára is.
  • Terawatt
    Sajnálom, hogy Esoban már nem lehet olyan részletesen karaktereket generálni, mint ami oblivionba volt. (kép alább )
  • Eksz
    ASL PLS
  • Terawatt
    Nagyon király videó lett. :)
  • LadyWhox
    Remélem, hogy a hétvégén bétázunk. Mert már elvonási tüneteim vannak.
    Meg jó lenne már megnézni a többi content-et is..
  • Ahet
  • LadyWhox
    :))))