24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#10449 Vagy pedig, figyelni, hogy enemy vagy friendly :) Ha enemy, leverheted, nem gond ha útban van. De ha friendly - aki épp szopatja a népet -, akkor simán ne figyelje. Vagy így, vagy úgy, félek, hogy a performance látná kárát pvpben, és a végén ott lennénk, mint a gw2. Akkor inkább ne legyen.
Vagy, mivel úgyis lesz pár speciális Campaign, legyen ott ilyen opció. -
#10448 akkor meg azzal lenne a baj hogy szeded a virágot, és seggberugdosnak egyfeszt, amivel megszakítják
körbeállná X ember a virágot, és rugdosnák egymás seggét all day -
Kryon #10447 Be kell rakni erre az esetre valami skillt. Ellököd, felrugod stb. :D -
Johika #10446 Arrol ne is beszeljunk, mikor afk-s emberek alldogalnak egy ajtoban, es ott kinlodsz mert be kene menni npc-hez. Szoval nem biztos hogy jo az. -
Johika #10445 Ha pedig beteszik, akkor azon fog sirni a nep. AoC-ban akkor vettek ki mikor mokas emberek bealltak a hidra es aki arra jart azt lerugtak a loval.
-
#10444 Várjunk még azzal PVP-ben. -
Susarc #10443 elég korrekt dolgokat változtattak/upgradeltek! köszönjük! az animot még lehetne csiszolni....és mehet sztem PVP-be is a collision detection
-
Susarc #10442 az ütközéssel kapott "súlyt" a kombat! cool -
#10441 nem vagyok az a könnyen feladós fajta sajnos :)
btw ilyen datamine-os emulátoros témában mindenképp ownedcore-t érdemes nézegetni, ma én is belebújok melóból, hátha valaki talált már jó megoldást
sokszor elég geek nyelven megy a diskurzus, de ha valaki csinált valami jól működű toolt, azt meg szokták osztani érthetően -
#10440 Hagyd akkor, azt hittem egyszerűbb. :) -
#10439 egyelőre*, és nem ajánlom, hogy belekezdj, rohadtul idegölő, hogy ilyen random kamu bitek vannak minden egyes adat mellett
ráadásul most ahogy nézem, minden data file-ban más logika szerint vannak ezek a kamu bitek beégetve, én már ilyen hulk üzemmódban vagyok idegileg tőle :D -
Arhenius #10438 -
Susarc #10437 legjobbak azok a kill-ek mikor fél HP vesztésig fel se fogják mi történik...aztán elkezdenek totyogva hátrálni /ettől már WOW-ban is leestem a székről a röhögéstől/ majd elnyomnak 1-2 skill-t és meghalnak.... GG!!! -
Susarc #10436 nah ez értelmes addonokat használ!! -
#10435 Elkezdtem nyálazni funból, de egyenlőre még a munkásabb résznél tartok. :D -
#10434 holnap ránézek, most hirtelen volt rá egy 10 percem, máshogy vannak kódolva a file-ok mint eddig, úgyhogy lehet munkásabb lesz :) -
#10433 azért nevezgettük át, mert új fog kelleni!
teccikérteni -
Munkie #10432 Kövi bétára új kliens fog kelleni, vagy elég volt csak átnevezni a mappát EU mappára? : Időben akarnék nekiállni, ha feltétlen szükséges. ötletek? -
#10431 Benne kell, mert nem ptsről vannak a videók, hanem a mi februári bétánkból. A linkelt videó meg persze, hogy megvan, azért nem most kezdtem a "szakmát" :) Írtam Judithnak is, de nem válaszolt, ami persze nem csoda, csak egy kósza próbálkozás volt. -
#10430 mindenképp meg tudom nézni, a mi mostani kliensünkben benne van biztosan ?
addig is gondolom a hivatalos oldalon lévő az megvan -
mgerihun #10429
Aldmeri Dominion színeibe indulókat keresünk guildünkbe. Mindenki jöhet. Lesz külön HC PvE, PvP részleg, de casualoknak is biztosítunk helyet. Minél nagyobb a guild létszáma, annál életképesebb lesz.
Háttér story szokásos, régi mmo motorosok a kemény mag, többünk hosszú évek óta együtt játszik, előző guildjeink már bizonyítottak WoW-ban, SWTOR-ban stb...számtalan szerver first killel és még több hun first-el. Célunk, hogy megpróbáljuk egybefogni az Aldmeri Dominion alatt játszó magyar játékosokat egy jó hangulatú és jól szervezett segítőkész guildbe, ami természetesen igyekszik majd a top pve guildek közé tartozni + PvP-n is hírnevet szerezni magának. Ha érzed magadban a késztetést, vagy kihívást keresel, vagy csak casualkodni akarsz, de azt egy nagy és erős guildben, akkor jelentkezz hozzánk.
Nemesis Guild Oldal -
#10428 Nem tudja valaki, hogy honnan lehetne megrendelni a CE-t külföldről ? -
#10427 A címmel és az előadóval sokra megyek (mindegyik ismert btw), ha egyelőre ezek nem publikált dalok, csak a játékban hallhatóak, és jóindulattal is csak később lesznek elérhetőek. De én most is hallgatnám, ajtócsapkodós youtube videó helyett :) -
Whysper #10426 Shazaam nem ismeri fel? -
#10425 Jonnyka: nem lehet valahogy a kliensből előbányászni a Malukah féle zenéket, amelyek a reggeli videóban elhangzanak? :) -
petecz #10424 Nagyon jók ezek a pvp videók. :) -
ShaiHulud #10423 Bal Foyen
The gate to Stonefalls is now unlocked.
ahaaa -
cain #10422 Fixed an issue where Lightning Flood III was doing several million more damage than intended (whoops!)
'csába -
#10421 Nem, jól láttad.
Mivel már nem találom a topikot, feltehetően törölték, de tessék: Patch Notes -
#10420 Rosszul láttam, hogy a videóban 50-esek ellen győzött PVP-ben? -
#10419 Visítok
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Pillanatkép az általad belinkelt videóból. 10ből 9 sunázná ezt a csodálatos lényt.
-
#10418 Meh...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#10417 próbálom elképzelni a mögötte húzódó .. szerepet, de nem vagyok rá képes a röhögéstől
this is art. -
#10416 Jaja és végre nem kicsiket mészárolnak, hanem beleköt 50+os veterán rank-os ellenfelekbe is. Érdemes ránézni a többi videójára is. -
#10415 Sajnálom, hogy Esoban már nem lehet olyan részletesen karaktereket generálni, mint ami oblivionba volt. (kép alább )
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Eksz #10414 ASL PLS -
#10413 Nagyon király videó lett. :) -
LadyWhox #10412 Remélem, hogy a hétvégén bétázunk. Mert már elvonási tüneteim vannak.
Meg jó lenne már megnézni a többi content-et is.. -
#10411 -
LadyWhox #10410 :))))