The Elder Scrolls Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ozzyehh
huh, nah munkával végeztem.... testformálás megvolt.... ettem ittam, aludtam.... és még csak 2 óra van:/ nagyon csalódott vagyok...<#banplz>

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

5000-en vannak Kungen streamjén most....megkérdeztem ki jön TESO bétázni.....azt az oltást és kopködést amit kaptam:S

árulja már el valaki ki a fene generálta ezt a globális TESO gyûlöletet? és miért érdemelte ki ezt a játék?? nem vágom

Szaruman
Hát ööö... én ilyet nem látok a bétás levélben.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Ahogy fred irta a beta kulcsos levelben van egy forum username, forum password kombinacio, ezzel tudsz belogolni a beta forumba.

Szaruman
Korábban csináltam már accot, ahhoz adtam hozzá a béta kulcsot. Szóval az acc megvan, és a fórumra mikor be akarok jelentkezni, azt mondja, h resetelni kell a jelszót.

PiszkosFred
Ha a Zenimaxtól kaptál keyt, akkor abban van a spéci login/pass kombináció, amellyel be tudsz lépni elõször, és amelyet átírva kapsz elérést. Máshonnan szerzett kulcsok esetében nem tudom, hogy lehet e regelni a béta fórumra.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Szaruman
Az eso fórumra külön account kell? Vagy a normál accal oda be lehet vhogy jelentkezni? Ugyanis baszogat, h reseteljem a jelszavamat <#wow3>

Ahet
".. + Scuttler Vanuty pet és mind a 9 játszható kaszt és egy kincses térképet is ad a kód."
Szerintem a 9 játszható kaszt akar lenni az Explorer's Pack - play any race in any alliance opciója.

The gods have disconnected you ...

PiszkosFred
Hát én azt mondom, hogy igen, muszáj(!) neki ezt is tartalmaznia. De egy telefon talán megnyugtatóbb lenne.

Running
Ja ezt láttam, csak a legfontosabb mondat hiányzik belõle, ezért kérdeztem. 😄

Pluskast
Juj már most látom elõre lelki szemeimmel, hogy jönnek majd az anyázások meg a szitkozódások, hogy fos, szar, laggos használhatatlan a szerver😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

PiszkosFred
"Az elsõ véglegesített elõrendelõk, 3 napos EARLY ACCES kódot kapnak, amivel már 04.01-én elérhetik a játékot. + Scuttler Vanuty pet és mind a 9 játszható kaszt és egy kincses térképet is ad a kód."

Ez az Explorer pack leírása, vagyis ebben benne kell, hogy legyen a szabad frakció választás is a 9 faj esetében.

Értem. Azt levágtam, hogy a nagy számú kiküldött meghívóból számítani lehet szerver összeomlásokra. Én is bízom benne, hogy lesz legalább egy pár órás intervallum, amikor viszonylag élvezhetõen ki lehet próbálni a játékot.

Pláne mivel, mint ahogy gondolom itt is többen, én is ettõl teszem függõvé, hogy megveszem-e launch-kor (vagy egyáltalán...)
drop
mig nem èrek haza adig nem lesz beta èn inditom az agregátort mig az àll nem megy a vursli Xd

Running
Jól látom, hogy az itt kapható játék nem tartalmazza a szabad szövetség választás jogát? livekodok.com

Ozzyehh
Igen bármikor 😊

Igen, de arra számíts, hogy nem feltétlenül fogsz tudni belépni, mert rengeteg béta meghívót osztottak ki, lehetséges, hogy lehalnak majd a login szerverek. Ez egy stressz teszt, próbálgatják mennyit bírnak a szerverek. Azért reméljük a legjobbakat!

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Bármikor be lehet lépni, amennyiben éppen mennek a szerverek. (Stress tesz lévén elõfordulhatnak szerver crash-ek)

Üdv!

Tegnap kaptam beta kódot, örültem is nem gyengén. Feltehetõen láma kérdés (soha semmilyen beta-ban nem vettem még részt): a mostani beta teszt alatt (péntek-hétfõ) bármikor beléphetek? akár egy órával a vége elõtt, holnap délben, stb? nem kell induláskor megpróbálnom igaz?
Felteszem nem, de szeretnék az itteni hozzáértõ közönségtõl bizonyosságot nyerni.

Válaszokat elõre köszönöm!
PiszkosFred
Igen, ezért is csúszik a megjelenés õszre, mert játszhatatlan az egész már lassan egy éve.

MrStokes
Megaszerver mega laggal? ;D

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Köszönöm!

WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro

PiszkosFred
Account szintû, cross faction, és maximum 5 guildnek lehetsz tagja.

Igen, amennyire én tudom, egy nagy megaserver lesz.

Még egy kérdés a guildekkel kapcsolatban: a tagság character vagy account szintû lesz?

hát ez éppenséggel elég ritka😛 ,de én jó áron jutottam hozzá Japánból😊

Különc
Megaszerver? Mármint az összes játékos az adott kontinensen egy szerveren lesz? lol?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

PiszkosFred
Valószínûleg igen, a gyorsabb viszi a nevet. Mivel egy guilden belül a tagok más és más campaignhoz is tartozhatnak, így nem lehet ezekhez rendelni. Aki gyors, azé a név.

Nézd meg lehet ibéjen el lehet adni egymillióért <#idiota>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Sorry, hogy megint kérdezek:

Mivel Megaszerver lesz, felmerült bennünk a kérdés, mi a helyzet a guild nevekkel? Valahogy ( Pl Tamriel Foundry ) le lehet foglalni guild neveket, vagy aki gyorsabb, azé lesz a klán név, a többiek nézhet új név után?

És tényleg XD Sorry

najó azért nekem is van porfogóm😊

Ozzyehh
relaxálunk és közbe nézzük az órát, mondjuk van aki dolgozik is <#wave>

Vihar elõtti csend? Semmi spam? Tegnap ilyenkor ment a vérontás <#ravasz1>

eso-nemesis.blogspot.com Aldmeri Dominion Armen

Ozzyehh
<#idiota><#idiota>

PiszkosFred
Dolgozik az adrenalin 😊

Crokin
"Bétázunk"-nak olvasta szerintem <#taps>

Repatarurgyán

Ozzyehh
What are you talking about?

Muszáj szivatni minket?

Ozzyehh
már betáraztunk😄

TDC Geronimo
Szed új patchet megint, patcheljetek ne este kelljen.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

A béta beli élmények remélhetõleg segíteni fognak majd nekem is az optimális döntés meghozatalában 😊

PiszkosFred
Imperial verzióhoz ellenben van, az Imperial, mint játszható 10. faj. Késõbb ez majd megvehetõ (az accountot lehet majd upgradelni Imperial verzióra), vagy feltehetõleg unlockolható lesz szabadon ingame is. Ez utóbbi csak félmondatok alapján egy remény, pletyka, semmi hivatalos.

Fpocok
"Extra".

Parasite Eve 2, best game EVER!

kemotox
Oké, köszi, helyes, ezt akartam hallani/látni😛 Gugliztam ezerrel de semmi ilyesmit nem találtam.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

PiszkosFred
Nem, Pre-orderhez nincs extra nemzet/faj.

kemotox
"+ Scuttler Vanuty pet és mind a 9 játszható kaszt és egy kincses térképet is ad a kód." ? Lesznek olyan kasztok amikkel csak az elõrendelõk tolhatják?

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

PiszkosFred
Te leszel az isten, mert õk csak a Diablo 4-5-6 ismerik 😊 Nem szabad mindent túlbonyolítani. Élj a mának 😊 (még ha elcsépelt is ez a mondás). Ha tetszik valami, vedd meg, élvezd ki, és ne azt nézd, hogy mi lesz 10 év múlva... @szerintem

Különc
Ja, de szerinted én mit fogok kapni az unokáktól, ha meglátják a Diablo 3 dobozt? "Ej tatter, te balfasz..." Vagy mikor én nézek rá...

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

A Diablo az egy fájó pont nálam is...