24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Kryon
    Számoltam kicsit. Valaki írta korábban, hogy még legalább 2 lesz. Ha feltesszük, hogy 2-2 hét lesz a béták és az indulás közt, akkor most következne, meg hó közepén egy.
  • Terawatt
    EgyeNlőre() hagytam a francba mert hajtépős. Még gw2-t akkori béta alatt egész könnyen boncoltam, de itt nem szaroztak.

Szerintem meg kéne kérdezni azt a kollégánkat aki panaszkodott még legutóbb, hogy nem ér rá a hétvégén, és mindig ilyenkor marad le valamiről. Remélem viszed az asszonyt wellnessezni a hétvégén, mert akkor tuti bétázhatunk.
  • cpuma
    tartom és 100 Ft a március 8-i hétvégére :)
  • BoneDragon
    Hát ha már azt írták, hogy very soon...
    Lehet kevésbe fogadtál. :P
  • Kryon
    Lesz, megérzés :)
  • cain
    tartom.
  • Susarc
    meglesz a Cappuccinom:D
  • Susarc
    újságíróknak és bennfenteseknek.....
  • PiszkosFred
    Tartom, 50 Ft, hogy sajnos nem lesz.
  • sWbFII
    Most látom hogy létezik teszt szerver, oda fel lehet menni? :D Vagy ne szedjem le, mert nem?
  • Susarc
    50 ft,hogy lesz béta hétvégén:P
  • sWbFII
    Arról tudtok mondani valamit hogy a world pvp milyen lesz?(eltekintve a pvp területtől) tehát lehet-e máshol is pvpzni és mi alapján lesz valaki ellenség/"barát"? Olvastam hogy bármelyik faj be tud lépni egy guildbe és ebből kifolyólag nem értem hogy a pvp hogy fog kinézni ha találkozom egy ellenséges fajjal aki a guildemben van (feltételezem nem tudom megtámadni) de ha mondjuk egy fajtársam megtámadja ezt a guild társamat akkor én nem tudok majd rajta segíteni vagy hogy néz ez ki? :D
    Így hát csak arra tudok gondolni hogy nem lesz world pvp a kijelölt területen kívül, a pvp zónában meg előre el kell döntenem melyik oldalra állok.
  • cain
    tehát alapvetően kell egy feature, de legyen gyárilag széthekkelve, hogy csak előnyei legyenek, hátrányai nem, illetve mindezek csak akkor álljanak fenn, amikor az egyik játékosnak az úgy tetszik.
  • sWbFII
    Vagy kell egy képesség pl elgurulás amivel át lehet gurulni a tömegen.
    vagy csak egy sima "3secre kikapcsolja a collision-t" hotkey.
  • Chris
    Ezt meg nem teljesen értem.
  • Chris
    Én ezt a frakciótársakkal való collisionra írtam.
  • Susarc
    ennyi bakki! DODGE!!! még meg is lehet szerepjátszósan magyarázni! a nehéz vértes meg mondjuk arrébb taszít.....medium armor dodge-ol....clothos meg ilyen minor teleportol mögéd! kész! ITS FIXED!:P
  • PiszkosFred
    vagy IDSPISPOPD :) Pont tegnap beszéltünk a remake kapcsán, hogy elő kellene venni a régi doom II-t egy hétvége erejéig valamelyikünknél összecuccolva, miközben a családnak azt mondjuk, hogy egy outdoor tréningen vagyunk Bükkfürdőn :)
  • cain
    konzolba: IDCLIP
    o/
  • Ubi™
    Sablonosan:
    if target == enemy then collision_detection = true;
  • Chris
    AoC free-for-all volt, nem? Itt nem lehet belekötni a frakciótársadba.
    Annyi kéne csak, hogy dodge-al át lehet gurulni bárkin, vagy még felhasználó-barátabb módon mondjuk csak combatban lévő játékossal lenne collision.
  • Johika
    Furcsa vagy. :DD
  • cain
    kerbíreknek általában nem szokott... =]
  • Kryon
    Ok, csak a videón úgy látszik van még előtte is hely.
  • j0nNyKa
    nekem sem jutna eszembe csinálni, de nemhogy számítanék rá, hanem már-már elvárnám a játékostársaimtól..
  • MaRee
    Az kirva jó pedig :D Üde színfoltja egy játéknak az ilyesmi, látod még 6 év után is röhögünk rajta .D
  • PiszkosFred
    Ha a furcsa alatt "naiv és álmodozó"-t értesz, akkor igen :)
  • Ubi™
    Talán azért mert a Collision detection miatt, ott nem tud elmenni?
  • Susarc
    én vagyok a furcsa srác,hogy ilyesmi még véletlen se jutna eszembe se???

ezek betegek baszki?
  • PiszkosFred
    Nem vettek ki semmit sem. Csak a városban kezdesz a szökés után, illetve a közvetlenül a város körüli mobokat levették 3-4 szintűre, hogy legyen esélyed.
  • Kryon
    AoC-t kihagytam, miért nem a ló előtt futottak el?
  • Kryon
    A trollok is fejlődnek :)
    Az ajtóba állás túl egyértelmű, a kreatív szivatás az igazi. Körbeállni az npc-t, esetleg a játékost... :D
  • nomiss
    biztos megint én vagyok nehéz felfogású , de a videóban arról van szó hogy rögtön nagyvárosba kerülsz a börtön után... de ott 2 sziget ( terület) is volt közte , nem értem látom hogy mint kijön a börtönből az első questje egy tutorial q ami ha akarod visszavisz , de nem az első hanem a második terültre... kivettek egy területet ?
  • Ubi™
    Áááá, dehogy.
  • MaRee
    Érdekes a war-ban is meg az aoc-ban és a daoc-ban is volt ütközés, mégsem emlékszem hogy ezzel szórakoztak volna emberek,hogy beállnak az ajtóba aztán se ki, se be. Ellenben wowban pl mindig rá álltak a mamuttal a mailboxra
  • Running
    Tudom kényes kérdés, de szerintem 2014-ben már kötelezővé kéne tenni és megoldani, hogy a trollok, afkzók ne okozzanak gondokat.
  • Kryon
    Akkor meg pvp státuszba rakna a játék és a seggberugott kapna mellé valami ütős buffot. Aztán ha nem voltál afk, akkor így járt aki rugdosott.
  • Torzonborz
    A kényes helyeken akkor ki kell kapcsolni.
    Várvédésnél azért ez elég hasznos lenne.
  • cain
    crafting alatt biztos jó poén, hogy kirúgdosnak az üllő mellől.
  • Kryon
    Ez jutott eszembe nekem is erről. Kellő számú emberrel mókás dolgokat lehetne csinálni. Szivatásra meg mindig van jelentkező.