24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Kryon
    Szerintem igen. Egyben bizonyítottad, hogy nem Hero engine, mert abban Physx van (ha jól tudom).
  • Ubi™
    A TESO grafikai motorja alapjában a "Hero Engine"-ből származik (ala SWTOR), ami a Havok fizikai motort használja. Szerencsére a studió teljesen újraírta, de a fizikai motor ugyanaz.
  • PiszkosFred
    Valami fizikája kell, hogy legyen. Eddig minden Bethesda motor alá Havokot licenszeltek az Oblivion óta, simán lehet, hogy nyomokban az ESO alatt is az fut.
  • Nephin
    Ó, hűha, köszi, ma is tanultam valamit. :)

@Kryon: tudom, csak égnek áll a hajam attól a szótól, bocs :)
  • j0nNyKa
    Fred: találtam egy ilyen file-t, hogy havok-physics.txt, ez azt jelentené, hogy Havok motor fut a játék alatt? sorry ha totál buta kérdés, picit el van most veszve az agyam
    (a tartalma egyébként hablaty, "0x19a4c4a2-0x7181c309:2013-12-14.Physics.ZenimaxOnline_Bethesda_ElderScrollsOriginOnline_PC-Win32-Mac-MMOG")
  • Ubi™
    Ezt normális helyen a hostid vagy machineid alapján azonosítják, ami MAC address és/vagy HDD/SSD serial alapján egy hash szám. Szerintem itt is inkább ez alapján azonosítanak.
  • PiszkosFred
    Nem tudom, de ha olyan a júzer emailje, amelyre nem instant jön a conf.mail, akkor lesz mérgelődés :)
  • ShaiHulud
    szerintem nem az IP-t nezi
  • Kryon
    Mondják így is úgy is, a végigjátssza helyesebb, de a kijátssza pistikésebb volt :)
  • Nephin
    A kliensben be lehet állítani, hogy megbízható hely-e az adott gép... vajon ha rányomjuk, hogy igen, akkor is küldi IP-váltásnál?
  • Terawatt
    Ez szerintem manapság már elég alap dolog. Főleg azok "hisztiznek" majd, akik freemail gagyira vannak regelve, mert az ...hmmm tudjátok.
  • Ubi™
    Miből nincs? Ha van rajta sapka az a baj, ha meg nincs rajta, akkor meg az. Ez a trendi most, hisztizni mindenért ami kicsit is különbözik a mi igényünktől. "Brave new world."
  • PiszkosFred
    "One Time Password functionality is now live. Untrusted devices will be prompted to enter a one time password – provided via email – in the same way that the Account website challenges untrusted devices."

Lesz még ebből is "hiszti" :)
  • PiszkosFred
    Értem én, hogy segghülyének nézzük a fejlesztőket, akik csak a pénzünkre utaznak, és az saját anyjukat eladják két aranyért... De, ha 3 hét alatt unalomba fulladna az egész, akkor szerinted p2p lenne? Kiadnák b2p vagy f2p-ként, mint a mostani mmokat, aztán "csókol anyád pityu".
  • Nephin
    Jajnembírombocsiááá.

A "kijátssza" mást jelent, amire te gondolsz, az a "végigjátssza", bár ez egy MMO-nál úgysem igazán releváns.

• Kryon
    Van egy réteg, aki már egy hét után sírni fog, hogy nincs mit csinálni. Minden normális játékosnak ez egy csapás, de a pénzük sajnos ugyanannyit ér.
  • sWbFII
    Erre majd 1óra múlva tudok választ adni :D Egyelőre még nem vettem észre ha ismétlődik :D
  • sWbFII
    Hát ha 3hét alatt ki lehet majd játszani/meg lehet unni, akkor nagy bajban leszünk (velük együtt).
  • j0nNyKa
    hahahaha az is egy megoldás :)
    ha jól sejtem, az 1 darab zene loopon (?), a kliensben viszont van sokkal több, mint az az 1 (?)
    komolyan kérdem, nem tudom megnézni, itt melóhelyen már szét van hekkelve a kliens, és nem is indul
  • Nephin
    Igazán nincs mit, bármikor. ;) :)
  • sWbFII
    Nálam a háttérben fut a béta: Audio -> Play in Background [on]
    mire megjelenik a játék agyfszt kapok majd a zenéktől :D
  • Kryon
    Ha fejesek egyik reggel úgy ébrednek, hogy mégis inkább f2p-lesz akkor igen, egyébként kizárt :)

Ha ifjabb Vér István "kijátssza" béta alatt és nem veszi meg, az nekik nem jó.
  • j0nNyKa
    hogyne lenne, munka címszóval frednek datamine-olom a zenéket ebből a trágyából, meg fórum trollkodok
    szóval nem, nincs sajnos :)
  • sWbFII
    tényleg nincs jobb dolgod...? :D
  • cpuma
    az a baj, hogy már hinni akar az ember, így én is leteszem a voksomat a hétvégi béta mellett...
  • j0nNyKa
    abszolút elhittem! :)
    na, hétvégi 3 hetes béta? igen vagy igen?
  • cpuma
    nekem egy ismerősömnek az ismerőse olvasta valahol, de az 100% :)
  • j0nNyKa
    mutass nekem az... egész univerzumban egy értelmes mondatot / távolról is valósnak ható adatot, ami úgy kezdődött, hogy "valahol olvastam" :D
  • sWbFII
    valahol olvastam egy félreérthető cikket erről, ami nekem úgy jött le hogy megmarad de mivel nem tűnt hihetőnek azért kérdeztem meg naaaaa
  • cain
    mechwarrior online-nak volt egy nyílt bétának álcázott szakasza, ami után nem volt wipe. mondjuk kétséges, mennyire volt ez tényleg nyílt bétának tekinthető, mivel a preorder bónuszok életbe léptek már a nyílt béta kezdetekor.
  • Eksz
    Koszonom az ismetelt emleztetest arra, hogy miert nincs az asztalomnak sarka!
  • cain
    nem.
  • Running
    Volt egyáltalán játék amiben megmaradt?
  • j0nNyKa
    igen, mint minden más mmo-ban, itt is megmarad a tök máshogyan működő bétában összevakart karaktered élesre!
  • j0nNyKa
    szerintem ráférne egy olyan béta hétvége hogy Febr. 28 - Márc. 24
  • sWbFII
    amit bétán elérünk az megmarad az eredetire?
  • Ubi™
    Mivel tesztelni kell az EU szervert is szerintem béta hétvégék: Febr. 28. - márc. 3. és márc. 21-24.

• Nephin
    Szúúúntéem... :P :D
  • Eksz
    En most 100%ig biztos vagyok benne, hogy ma lesz beta bejelentes, alapozom ezt arra, hogy twitteren egy beszelgetesre jott valaszkent ez a very soon.
  • Kryon
    Lehet, hogy ő is így sakkozta ki.