The Elder Scrolls Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igaz, bár ez nagy részt a launcher, egy admin/moderátor törölné a kommentem?
benőmenő
zOMG megy a játék!!!44négy
Csak óvatosan a kép megosztásokkal nehogy bepereljenek 😄 ugyebár titoktartás kötelez még egy screent sem publikálhatsz a játékról.

Whysper elment a key! jó szórakozást!
j0nNyKa
johat nyilvan feladtam, ez vagy hulye vagy troll vagy mind2 😊
nektek jo jatekot, en meg mindig dc hegyekre szamitok, ugyhogy majd vasarnap kornyeken benezek

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Bocsi, hogy még ezen lovaglok, de ötletem, se az oldalon se a játékba nem találom a régiót. :/

sok sikert vele Johnnyka......

benőmenő
Páran már rá lehetnek szabadulva.
Megcsináltam a karit és percek óta megy a requesting character load...
https://account.elderscrollsonline.com/users/account --- ide van regelve userem.
Pedig komolyan mondtam <#puszi>
ˆ sayiid: igen neked akartam 8)

Jonnyka. felvagyok regelve curse-re
PiszkosFred
Viszont a restoring order már nem bugos, végre egy hónap után be tudtam fejezni az utolsó lépést 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
Miért? Egész korrekt a cikk, Gyu és mazur is leírta mit tud jelenleg a játék, hibákkal és a TES feelinggel. Mocsyval nem kell foglalkozni, õ annyira elvakult és hithû wow játékos, hogy ha fizetnél érte se írnak jól bármely más mmoról. Õ ilyen, tudni kell kezelni a dolgot, és lehetõleg jelen lenni majd tíz év múlva, ha bezár a wow, mert azt a hisztit amit le fog vágni, azt látni kell 😊

Nem nekem akartad?😄
j0nNyKa
es curse.com -ra tudsz regisztralni?

Én kérhetnék egyet mert nekem nem küldtek pedig már nyár óta fel vagyok regelve?
Nem tudom, hogy mit valtoztat az ha alapjaban valasztom ki a grafikai beallitasokat de finomhangolasnal nem lehet tenylegesen testre szabni. Ez fura.
ricsaj
Köszi de akkor marad inkabb a bolt a plazaban mert kb ugyanannyi de ez 300m-re van tolem. Meg atvaltassal postakoltseggel az meg dragabb is lenne

Én most telepítem a játékot. Rakat béta keyem van de mindenki kap most aki regisztrál szóval mind1 is. Nem tudom milyen érzéseket fog kelteni mert én még sosem játszottam egy elder of scroll-al sem.
drop
kérdés nektek van olyan hogy q instancolt rész nem tölt be ?most main story barlang pl

Vissza néztem most újra, a te képeden is amit beraktál van PTS (nyilván független a gondomtól), de pl nálam nincs, de van opció rá, de a tesómnál nincs. 😄
j0nNyKa
ma linkeltem konzolokszervize-t, pl ott

danone
Egyik monitoron Téli olimpia megnyitó, másikon az TESO. Az élet szép ^^
én ezt nem értem megy a rinya hogy 2007 es grafika , de nekem leesett már az állam nem egyszer...
Igen, nekem is ott van. De hidd el tesómnál nem, sõt nála jobb oldalt még egy PTS opció is van. Elég furcsa. Most a játékba partyba tudunk lenni, meg friendsek, de egy helyen vagyunk és nem látom.
ricsaj
Nem teged kovezunk meg. Mindenki tudja hogy a GSnel szarpocsu wow gyokerek vannak ha egy mmo tul mutat a klikk es 1234en akkor az a ketbalkezes gyoker azt irja rola hogy szar. Az a baj hogy sokan olvassak.

A masik pedig egy kerdes lenne: tud valaki olyan oldalt ahonnan £90alatt megkapom a imperialt postakoltseggel egyutt?

Ezek orultek!?

"A Bethesda a World of Warcraft trónfosztására készül a The Elder Scrolls Online-nal"

Ezt maguk talaltak ki vagy a Bethesda tenyleg tett ilyen kijelentest? Nem hinnem ...
Lehet a cimnel nem is kellene tovabb olvasnom ha mar igy kezdodik xD
j0nNyKa
erdekesseg: mult pentek ota 1263 hsz erkezett 😊

<#banplz>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Miért nem hagyák a tesók TESÓ-zzunk legalább 1 hetet, miért csak 3 napot?
Lehet sokan megfognak most kövezni skyrim rajongók és teso rajongok.
http://www.gamestar.hu/the-elder-scrolls-online-betateszt.html
GS TESO

Ez itt a GS beszámolója a játékról és a béta perceirõl.
Mit ne mondjak nem lesz egy világmegváltó játék de biztos lesz olyan aki élvezi. fõleg rajongó..
Nekem is szaggatgat minimálisan fõleg ha valami speckó effekt van. Lejjebb vettem az árnyékokat, most viszont lefagyott vagy nem tudom de 4perce tököl valami loading screen 😄

BoneDragon
Milyen vihar elõtti csend van...
Eddig csak a karaktergenerálásig jutottam, de teljesen megvagyok elégedve vele. Átlátható, részletes, nem is kell ennél jobb. El is készítettem a kis fekete párducomat. <#finom>

PiszkosFred
Megnéztem liveon, ott van.

Remek, hamarabb indult de mégse szólnak legalább egy emailt küldhettek volna 😄 kösz, hogy szóltál!
úristen milyen hate megy a zoneon hogy milyen szar , pedig nagyon jó
kicsit esett az FPS😛

kemotox
C betû és bal felsõ sarok.
xalyy: Én már toltam egy negyed órát vele... Már megy😛

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

MINNYÁ INDÚÚÚ 😄DD
Ozzyehh
srácok hogy láthatom a haveromat? csak egy nyilat látok, nem tudom hogy kell instanszot váltani help😊

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

drop
pvp kilépés keres portált shirent vagy mit ugy lépj ki

Hmm, fasza. Belépett nekem is végre egy 10 perces várakozás után, irány Tamriel.

Acidlich
Jo otlet reszukrol, igy legalabb nem mindenki 6kor zuhan ra a serverekre

hmm hol az xp bar ?
PiszkosFred
Múltkor is ment már 16 körül. Hivatalosan 18:00-tól van a kezdés, de a kapukat kinyitották két órával korábban, a jelek szerint most is.

Hoyhogy elindult a teszt ennyivel hamarabb?

PiszkosFred
Akkor azóta változott, még jobb 😊

Na most akkor mivan? Hogy-hogy megy 2 órával hamarabb? Én is beléptem, nekem is forog alul. A launcser nekem sem olyan mint a #7246-ben.

PiszkosFred
Nem kell velük foglalkozni. Úgyis te döntöd el, hogy tetszik e, nem más.

kemotox
Egyértelmû, hogy mirõl van szó... Ha tényleg szar lenne szerintük, akkor valszeg nem nézegetnék, hogy más játszik vele... Tolnák õk is, csak nem engedi fel õket a játék. És ezért világfájdalmuk van. Vagy mint amit Freddy mondott, hogy valami ellenzékbõl valóak és propagandázni mentek oda 😄 (Tudod divat az mostanság, hogy ha játszol egy játékkal akkor kötelezõ minden másnak szarnak lennie)

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Miért lehet az hogy nincsenek meg ezek az opciók meg? Tesómnál más picit a launcher és nála nem lehet beállítani a régiót.