24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• SANTANTICA #10569
    picit frissít is a kliens
  • BryceHUN
    The Elder Srolls Online bétakulcs a PC Guruval!

"Fontos: összesen 250 kód áll rendelkezésünkre, szóval ha biztosan szeretnétek bétázni, akkor mihamarabb írjatok e-mailt!"
  • Ubi™
    Nekem rossz volt a launcher verziója és nem frisítette magát sehogy sem. Leszedtem a hivatalos oldalról újra a Install_ESO_Beta.exe-t és újratelepítettem, utána már jó volt. Csekkold le. Launcher version: 1.3.5.732111. Ha ennél kisebb a tied, akkor szedd le újra.
  • Torzonborz
    Olvasni tudsz e bammeg...
  • j0nNyKa
    átnevezni a mappát úgy hogy a végén legyen egy " EU" string az mitől nehéz?
  • drop
    MA5E3F79WRMW9ECFCTDJ esetleg ha nincs valakinek
  • Torzonborz
    Fred nem tudod van más megoldás az újratelepítés megkerülésére az EU-s könyvtár létrehozás -> másolás verzión kívül ?
    Launcher nem érzékeli így a foldert pedig EU régió van kiválasztva.
  • Munkie
    Én szereztem egy kulcsot, próbáltam regelni és nem fogadja el, így feltételezem akinél már ott van, hogy "Beta Access" automatikusan mehet a kövire (az előzőkből). :)
  • BoneDragon
    Ez jó hír, köszi.
  • warcat
    Máshol is van giveaway,azért kértem egy kulcsot meg is jött.
    Érdekes lesz,mert wildStar hétvége is lesz :D
  • PiszkosFred
    Automatikusan résztvevő vagy elvileg. Legalábbis nálam nem kellett új key, csak egyszer, a legelején.
  • Ubi™
    Mindenki csekkolja a postaládáját, nekem már elküldték.
  • BoneDragon
    Amúgy aki az előző betaba benne volt, az automatikusan bekerül a kövibe, vagy megint kulcsot kell szerválni?
  • Ubi™
    Én meg megyek veszek lottót.
  • Rannah
    Lehet, hogy mégis lesz hétvégén béta?

MMORPG BETA Giveaway
  • PiszkosFred
    Na, bétázunk a hétvégén.
  • PiszkosFred
  • Barbosa
    Legalább még egy 0-val toldd meg (de szerintem még az is bőven alatta lesz).
  • j0nNyKa
    ahahahaha igen :D

nem tudom hány file lesz a vége, ~5000-nél ott hagytam, reggelre csak végez
    nem kis munka van ebben a tesoban, azt már látom (200 millióból mondjuk érthető... :D)
  • Terawatt
    Biztos láttad a skyrim phone call prank videókat youtubeon. Képzeld el ebből mennyi mindent lehetne csinálni.
  • Ubi™
    Crafting Basics
  • Nephin
    Neked bármikor. :P :D

Mivel a játék feltűnően sok környezeti hangot használ (legalábbis imádtam hallgatni a mindenféle zajokat legutóbb is), csak ha ezeket nézzük, az is gondolom több ezer tétel. Együttérzek, ha ez segít. :)
  • j0nNyKa
    köszönöm!!4

cain: értem én, de eddig ez a bioware buzulása volt (megjegyzem imádom a fullszinkront, csak amikor így úszok a hang file-ban, akkor pont ütném aki kitalálta)
  • cain
    sokat. fullszinkronos minden swtor óta.
  • Nephin
    Sokat? :P
  • j0nNyKa
    igen igen kb mind olyasmi, mindenesetre 3000 wav file-nál járok, és továbbra sincs se eleje se vége

mennyi hangot vesznek ezek fel egy mmo-hoz te jó isten ?!
  • Terawatt
    Igyad a kávét dögivel.
  • cain
    ezek túlnyomó része gondolom egy néhány másodperces effekt, szóval méret alapján jó jelöltjeid lesznek. :)
  • j0nNyKa
    fred: sikerült elkezdenem extractolni a hang file-okat a .dat file-okból, öhm... hát így most járok 850 .wav file-nál, és lövésem nincs, hol lesz a vége
    ebből kivadászni a zenéket, amik neked kellenek... hátjólesz :D
  • j0nNyKa
    huhuhu köszönöm
  • Ubi™
    *saját
  • Ubi™
    Igen, ahogy Nephin írja. Megvették a Hero engine, de csak azért, hogy azon modellezzék a sajáz grafikus motorjukat, és abban a fizikai motor Havok. Ami egyébként nem kötődik hardverhez, úgy mint az nVidia Physics, ezért jobb keresztplatformos megoldás.
    Info
  • cain
    nem hiszem el, hogy ez a baromság még mindig tartja magát.
  • j0nNyKa
    vannak itt köztünk modderek (vagy bárki akit érdekelnek a nyers file-ok, pl. textúrák, ui elemek és társaik) ?
  • Kryon
    Kinézete alapján valami Hero Engine átiratra gondoltam eddig én is (azt bámulom 2 éve, és egy alapos átírás szerintem még belefér, a "nem Hero Engine" nyilatkozatba). De mivel úgy olvastam, hogy azt az Nvidia támogatásával fejlesztették, és ezért Physx került bele, nem valószínű hogy átírnák Havok-ra, bár nem értek hozzá.
  • j0nNyKa
    igen igen, ezér írom, hogy saját grafikai motor van Havok fizikaira írva (?)
  • Nephin
    Jaj, a kedvenc mocsys témám hihi...

Szóval nem Hero, azt csak modellezésre használták, míg megírták a full saját, új motort, tehát nem azt írták át. Van valahol egy interjú, most nem tudom megkeresni, de majd otthon, ha lesz rá igény. :D
  • Munkie
    Az egyik fizikai, másik grafikai motor, nem? :o
  • j0nNyKa
    hú na most 2 dolgot írtok :D
    én úgy értettem az újraírást, hogy nem is Hero Engine-re alapoznak, hanem mégis inkább sajátot írtak (?), és a file-ok szerint a Havokot felhasználva (?)
    valami.. ilyesmi, nincsagyam, javítsatok

(zenék egyébként holnapra várhatóak, nem ígérem biztosra)
  • Kryon
    Másképp tudtam, de lehet.