24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
SANTANTICA #10569 picit frissít is a kliens -
BryceHUN #10568 The Elder Srolls Online bétakulcs a PC Guruval!
"Fontos: összesen 250 kód áll rendelkezésünkre, szóval ha biztosan szeretnétek bétázni, akkor mihamarabb írjatok e-mailt!" -
Ubi™ #10567 Nekem rossz volt a launcher verziója és nem frisítette magát sehogy sem. Leszedtem a hivatalos oldalról újra a Install_ESO_Beta.exe-t és újratelepítettem, utána már jó volt. Csekkold le. Launcher version: 1.3.5.732111. Ha ennél kisebb a tied, akkor szedd le újra. -
#10566 Olvasni tudsz e bammeg... -
#10565 átnevezni a mappát úgy hogy a végén legyen egy " EU" string az mitől nehéz? -
#10564 MA5E3F79WRMW9ECFCTDJ esetleg ha nincs valakinek -
#10563 Fred nem tudod van más megoldás az újratelepítés megkerülésére az EU-s könyvtár létrehozás -> másolás verzión kívül ?
Launcher nem érzékeli így a foldert pedig EU régió van kiválasztva. -
Munkie #10562 Én szereztem egy kulcsot, próbáltam regelni és nem fogadja el, így feltételezem akinél már ott van, hogy "Beta Access" automatikusan mehet a kövire (az előzőkből). :) -
#10561 Ez jó hír, köszi. -
warcat #10560 Máshol is van giveaway,azért kértem egy kulcsot meg is jött.
Érdekes lesz,mert wildStar hétvége is lesz :D -
#10559 Automatikusan résztvevő vagy elvileg. Legalábbis nálam nem kellett új key, csak egyszer, a legelején. -
Ubi™ #10558 Mindenki csekkolja a postaládáját, nekem már elküldték. -
#10557 Amúgy aki az előző betaba benne volt, az automatikusan bekerül a kövibe, vagy megint kulcsot kell szerválni? -
Ubi™ #10556 Én meg megyek veszek lottót. -
Rannah #10555 Lehet, hogy mégis lesz hétvégén béta?
MMORPG BETA Giveaway -
#10554 Na, bétázunk a hétvégén. -
#10553 -
Barbosa #10552 Legalább még egy 0-val toldd meg (de szerintem még az is bőven alatta lesz). -
#10551 ahahahaha igen :D
nem tudom hány file lesz a vége, ~5000-nél ott hagytam, reggelre csak végez
nem kis munka van ebben a tesoban, azt már látom (200 millióból mondjuk érthető... :D) -
#10550 Biztos láttad a skyrim phone call prank videókat youtubeon. Képzeld el ebből mennyi mindent lehetne csinálni. -
Ubi™ #10549 Crafting Basics -
Nephin #10548 Neked bármikor. :P :D
Mivel a játék feltűnően sok környezeti hangot használ (legalábbis imádtam hallgatni a mindenféle zajokat legutóbb is), csak ha ezeket nézzük, az is gondolom több ezer tétel. Együttérzek, ha ez segít. :) -
#10547 köszönöm!!4
cain: értem én, de eddig ez a bioware buzulása volt (megjegyzem imádom a fullszinkront, csak amikor így úszok a hang file-ban, akkor pont ütném aki kitalálta) -
cain #10546 sokat. fullszinkronos minden swtor óta. -
Nephin #10545 Sokat? :P -
#10544 igen igen kb mind olyasmi, mindenesetre 3000 wav file-nál járok, és továbbra sincs se eleje se vége
mennyi hangot vesznek ezek fel egy mmo-hoz te jó isten ?! -
#10543 Igyad a kávét dögivel. -
cain #10542 ezek túlnyomó része gondolom egy néhány másodperces effekt, szóval méret alapján jó jelöltjeid lesznek. :) -
#10541 fred: sikerült elkezdenem extractolni a hang file-okat a .dat file-okból, öhm... hát így most járok 850 .wav file-nál, és lövésem nincs, hol lesz a vége
ebből kivadászni a zenéket, amik neked kellenek... hátjólesz :D -
#10540 huhuhu köszönöm -
Ubi™ #10539 *saját -
Ubi™ #10538 Igen, ahogy Nephin írja. Megvették a Hero engine, de csak azért, hogy azon modellezzék a sajáz grafikus motorjukat, és abban a fizikai motor Havok. Ami egyébként nem kötődik hardverhez, úgy mint az nVidia Physics, ezért jobb keresztplatformos megoldás.
Info -
cain #10537 nem hiszem el, hogy ez a baromság még mindig tartja magát. -
#10536 vannak itt köztünk modderek (vagy bárki akit érdekelnek a nyers file-ok, pl. textúrák, ui elemek és társaik) ? -
Kryon #10535 Kinézete alapján valami Hero Engine átiratra gondoltam eddig én is (azt bámulom 2 éve, és egy alapos átírás szerintem még belefér, a "nem Hero Engine" nyilatkozatba). De mivel úgy olvastam, hogy azt az Nvidia támogatásával fejlesztették, és ezért Physx került bele, nem valószínű hogy átírnák Havok-ra, bár nem értek hozzá. -
#10534 igen igen, ezér írom, hogy saját grafikai motor van Havok fizikaira írva (?) -
Nephin #10533 Jaj, a kedvenc mocsys témám hihi...
Szóval nem Hero, azt csak modellezésre használták, míg megírták a full saját, új motort, tehát nem azt írták át. Van valahol egy interjú, most nem tudom megkeresni, de majd otthon, ha lesz rá igény. :D -
Munkie #10532 Az egyik fizikai, másik grafikai motor, nem? :o -
#10531 hú na most 2 dolgot írtok :D
én úgy értettem az újraírást, hogy nem is Hero Engine-re alapoznak, hanem mégis inkább sajátot írtak (?), és a file-ok szerint a Havokot felhasználva (?)
valami.. ilyesmi, nincsagyam, javítsatok
(zenék egyébként holnapra várhatóak, nem ígérem biztosra) -
Kryon #10530 Másképp tudtam, de lehet.