24767
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    Mert holnap este 18:00 órát lesz a béta, nem most? Kiskezitcsókolom!
  • Nephin
    Mondjuk az, hogy még nincs béta? :D
  • ceb1t
    mi lehet a hiba hogy az istenért sem tudok belépni a játékba? feltette minden hiba nélkül, de azt írja hogy login service has failed
  • McHaals
    szerintem már csak annak nincs kulcsa, akinek nem kell :D
  • Ragnar360
    Ha valakit érdekel béta kulcs az PM!
  • PiszkosFred
    99%, hogy nem lehet. 1% a csoda faktor :)
  • j0nNyKa
    igazából én el sem tudom képzelni, hogyan dolgoznak, de az tuti hogy csodálom a munkájukat
    ezek a távoli állathangos szélfújós néha villámos lágy dallamos wav file-ok kibasszák nálam a biztosítékot, abszolút pozitív értelemben
  • Player16
    Ha ugyan azt a verziót fogjuk tesztelni mint legutóbb, akkor jól sejtem, hogy most sem lehet imperial karaktert generalni?
  • Terawatt
    Nagyon állat lehet azoknak az embereknek a munkája akik ezeket felveszik. Több játéknál is csináltak videókat erről és mókás volt, ahogy létrehozták az ütésektől kezdve a zergek nyáladzásáig az ilyeneket.
  • Count Adyn
    Péntek este 6 huh, már egész elszoktam az eso gondolattól hétfőtől megint remegés lesz ájáj:D
  • j0nNyKa
    holnap még nézegetem, de a ma linkelt egyen kívül értelmeset nem találtam, és egyre gyanúsabb hogy ebben a buildben még nem is fogok
  • Terawatt
    Tudom. Elkezdtem leszedni a másikat is, mert nagyobb tisztogatás után jött egy upsz és csak az eus van meg pillanatnyilag.

Na sikerült már behányni a sok hangfile bogarászástól? Találsz valami kellemes muzsikát azt bátran szivárogtasd nekünk.
  • sWbFII
    Lehet mégse Khajiit csinálok ezek után. :/ kutya >>> macska
  • j0nNyKa
    usa szerveren lesz a béta, úgyhogy most nem a liveeu-ban kell még matatnunk :)
  • Terawatt
    Must have:

Ki lehet skippelni az összes logonak az introját amikor elindítjátok a játékot, ami elég praktikus.

Ezen belül: USERPROFILE%/My Documents/Elder Scrolls Online/liveeu van egy UserSettings nevű txt file, amiben ha átírjátok a SET SkipPregameVideos "0"-t "1"-re akkor meg is van. Értelem szerűen a liveu és a sima live a két régió miatt van.
  • PiszkosFred
    Zseniális :D
  • Terawatt
    wtf :D
  • j0nNyKa
    chrome ugye? kukázd a picsába
  • danone
    PVP-re csak annyit mondok, hogy "ratamahatta"
  • soundsonic
    Egy addonom tiltotta le ,sry
  • soundsonic
    off:

Az miért van, hogy mostanában alig látok itt youtube vagy egyéb linkelt dolgot?
  • Whysper
    Bocsi ,de miért van az ,hogy nem akarja tölteni a betat lefele? Server nem megy gondolom.
  • Terawatt
    erről jut eszembe az illető előző béta előtt, aki halál komolyan jött a topicba, hogy neki van kulcsa és eladná. kapott hideget meleget
  • sWbFII
    T33DH965DAHXEDAENDCJ - ez a kulcs eladó 2500+áfa ;)
  • Munkie
    Nekem pl van még.
  • Terawatt
    Olvass vissza és írj egy privát üzenetet annak aki lentebb írta, hogy van több is neki.
  • ceb1t
    esetleg van valakinek egy felesleges kulcsa? :)
  • Susarc
    PVP-hez pedig ez:D
  • Terawatt
    Ha már muzsika, akkor én meg erre menetelnék Cyrodiilban.
  • Susarc
    ez lesz az!
  • PiszkosFred
    Hát remélem, mert egyik bárdnak se mozgott a szája.
  • drop
    én erre tolom inkább
    haverokal kocsmába xd
  • Terawatt
    Ez nagyon szép, de az,hogy meg nem mozdul a szája az npcnek eléggé varázsromboló. (béta)
  • PiszkosFred
    Lesz a nem gyík verzió is előbb-utóbb.
  • amikkamakka
    ha valakinek kell még : K5NA45T9NCACCAC5K3C7
  • ShaiHulud
    de meg az is jobb mitn az, ami a mult hetvegen volt:)
  • Susarc
    msot nézem a hétvégi verzió még a gyíkabb verzió...:(((((
  • j0nNyKa
    hát, datamining szempontól nem túl információdús -az hogy rogyásig van fake adattal, már kiderült-, de legalább meglesz a stílus, amit keresek :)
  • BoneDragon
    MEFPWDXMGMTTEY7YN7PK
  • PiszkosFred
    Jonnyka: ahogy elnézem, más is rákapott a malu féle bárd ének dologra :)

Jött hivatalos cikk erről (is)

Illetve az egyik zene, amire vadászok: