The Elder Scrolls Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem is, szerintem minden Pistike most loggol, várok éjfélig 😊

BoneDragon
Minimum és maximum grafikai beállítás.
Azért ez így durva minimumon, kb 15 éves játéknak néz ki, de lehet keveset írok.

benőmenő
Eddig játszottam, most azért léptem csak ki, mert beragadt quest közben, amikor egy elf hulláját kellett vizsgálni.
Ez a sok rohangáló ember furcsa, és az is, hogy az ellenfelek összes távolsági támadása ilyen homing missile, tehát nincs az mint a többi TES-ben, hogy majd kikerülöm és kész.
Eddig a legjobb mmo, amit próbáltam, de nem fog rávenni, hogy lemondjam a DaS 2 elõrendelésemet 😄
Gondolom ez is az mmo mivoltból fakad, hogy brutálisan be bír szaggatni, a tutoriálban voltak 25 frémes részek helyenként, a sok npc-t és player-t biztos nagyon szereti a cpu.
BTW csak szerintem fura, amikor egy Khajiit engem kér meg, hogy oldjam meg a patkánygondjait? 😄
PiszkosFred
Azt, hogy kicsik a mappok, te vagy az elsõ a történelemben, aki ezt állítja 😊 Mi számít akkor nagynak?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Igaz. Bocsi. Egyébként nekem tetszik nagyon a cucc.
Nekem atjott a Elder Scrolls feeling ha meg a PVP is jo lenne.

Masik meg, mar a nagyanyam kutyajanak is van kulcsa stress testre minek az NDA, hadd streameljenek szerencsetlenek.
j0nNyKa
ezen az utolso mondatodon azert ha megengeded, rohognek egy ~3-4 orat 😊
amugy a kis mapokat megmutatod nekem? esetleg az ocsmany textura ismetlodest is melle csaphatnad, illetve az alacsony latotavolsagot is

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Különc
Te vagy a trollok védõszentje

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

En csak a Pvp/ben remenykedem, hogy jo lesz. Ami bejott a TES jatekokban azok miatt maradnek ott is single-ben (soha nem voltam egy MMO-ban sem csapatjatekos).
Mekkora lvl kell a pvp-hez, tudja valaki?
Rányomok a karakter készítésnél a Create gombra és nem történik semmi :S
Noh, azt hiszem már túl sok mmo-t láttam, ez abszolút nem jön be... 😞 Az egész világ teljesen statikus, a nap sem mozdul az égen, a látótávolság röhejesen alcsony, a mapok kicsik, a grafika idõnként szép, de messzebbrõl nézve az ocsmány textúra ismétlõdés megöli a látványt teljesen, ezt már az Everquest 2-ben is utáltam.. 😞 Mind1, nem nekem készítették úgy néz ki.

Aki pedig nagyon bétázza, a verziószám már 1.0 felett van..
PiszkosFred
Tényleg, ezt ne. NEM KÖTELEZÕ, hogy tetsszen a játék mindenkinek. Ezt el kell fogadni, akár tetszik, akár nem. Majd ha valaki elkezd hangoskodni, hogy hülyék vagyunk mert nekünk speciel tetszik, akkor lehet nekiesni. Addig respect pls.

Trololo
PiszkosFred
Nem, ez már nagoyn nem fog változni. Nem tetszett neki, kész, pont. Nincs ezzel gond, van neki való játék még rengeteg. Mindenki így fog járni, aki egy Skyrim 2.0-t várt, de inkább most essenek pofára, mint amikor kifizették volna. Ilyen az élet, ne akard meggyõzni, se vitatkozni vele, úgysem tudod.

j0nNyKa
hagyd ra hagy menjen messzire 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

De még BÉTA mi a baj vele? Biztos egy skyrim után nem lefele fognak menni, ne légy kókó
kemotox
Én azért elég erõteljesen csalódtam a játékban. Megértem a lehúzásokat. Szinte köze nincs a korábbi TES játékokhoz. Árkád darálás, csapkodsz mint az állat. Oblivionban és Skyrimban nem ezt szoktam meg 😞 Gagyi a harc egyszerûen. A játék semmivel sem több, mint egy átlagos mmo. Kár érte.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

PiszkosFred
Hát ezt tényleg csak fórumon 😊 Bár elõtte egy repair lehet nem ártana, ha állandó jelleggel történik.

Ezt, hogy juttassam el hozzájuk?
PiszkosFred
/bug

PiszkosFred
Tetszik, hogy bow animaciojat javitottak, foleg a powerattack reszet 😊

Van külön Béta fórum, vagy a normál fórumba kell jelezni a bug-ot?
Most jutottam át Morrowindre, tetszik eddig a játék, tiszta Skyrim. Csak furcsa a rengeteg player, meg troll chaten 😄

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Jah, szerintem is egy ilyen neves játéknál simán visszajön a befektetett pénz még az indulás elõtt, a profit pedig nem kevés lesz az biztos!
ricsaj
Hidd el visszajon meg a megjelenes elott!
En a "paraszt magyar" veszem meg 3 peldanyban hogy a kolykok se vitatkozzanak, ebbol egy Imperial Edition.
Es mashol a vilagban sokan gondolkoznak meg hasonloan mert nagy nagy nev, nem akkora mint a SW, DE az SWvel ellentetben ez egy olyan jatek amin nem ront hanem nagyon erosen javit az hogy MMO lesz. Ne felejsuk el ennek a solojaban is nagyon jol volt megoldva a kuldetes es fejlodes rendszer.
A masik meg az hogy 200M nem egy nagy penz ilyen teren, mert nagy jatekoknal az 1M vevo siman van mar a launch napjaig

Már kíváncsi vagyok rá. Egyébként itt nem egyszerûbb partyban játszani? vagy nem lehet? mert sokan panaszkodtak hogy néhol nehéz.
Annyian vannak a kezdõhelyen mint a hangyák
Azért szép a graf. High-on van most.

TESO STREAM

Vannak akik streamelnek. Nagy seggberúgások lesznek itt 😄
Titoktartás bekaphatja.
PiszkosFred
Én is úgy kaptam a tippet az elõzõ béta utolsó napján, addig ki-be logoltam 😊

Vigyázat becsapós! Nincs is a játékban "ui" 😄
tutituti
ezer hálám!

negyedszer loggolok ki majd be.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

PiszkosFred
/reloadui ilyenkor, és nem kell ki-be lépkedni.

Ja lehet növelni de olvass utána overclocker fórumokon!
tutituti
5-10 percet kell várni és beenged.bármelyik crafting stable-nél beragadok.eltûnik a karakter teste.csak log out segít!

ricsaj
Amugy biztos irta mar valaki, de azert megis szeretnem megkerdezni, hogy majd a live jatekban pl eu accountal tudok USA serveren jatszani? A masik ami perpill lehet nehezebb kerdes, de topos vassal es valami korrekt halozattal mekkora lesz a kulonbseg latencyben ha EUbol USA szerveren jatszok es forditva?

Nem is arrol van szó, hogy ez mennyire "veri" meg a többi MMO-t mert TESO-t nem is emiatt készítik. Itt az a baj, hogy 200 millió dollárt beleöltek a játékba szóval nagyot kell ütnie hogy ez a pénz vissza jöjjön mert máskülönben ez is az Aion sorsára jut.
Ha Te mondod akkor hülye!

ˆ sayiid: köszönöm. 8)
Nekem MAC-en már el sem akar indulni... "eso quit unexpectedly" irány a béta forum grrr. (PC-n semmi baja.)

twitch.tv\mnk_official

Ez az afterburner mire jó? Nem lehet növelni a vga-m teljesítményét vele? GTX660-om van
Uristennn
Azért vigyázzatok a játékkal könnyen meggyúlhat a vidikari 😛
tutituti
requesting character load-nál eléggé megállt a mutatvány.ne nagyon loggoljatok ki.elég nehéz visszamenni.legalább is nekem ez van most.

McHaals
tutorial végén ahogy átmegyek a portálon tamrielbe megállt a game, kb 5 percig töltött 😄

MadWolf#11626

EP bétaguild lesz? 😊

tutituti
eléggé látszik ki játszott már tes játékkal ahogy nézem.egy csomó ember csak rohangál kaotikusan.viszont az elején a blacksmithnél a nõvel beszéltem és benn ragadtam a beszélgetés menüben.

de tetszik hogy sokan megköszönték mikor heal-eltem egyet.eddig megvett kilóra.

Kíváncsi leszek nekem mennyi lesz. i7 em van de a videokártyám nem egy nagy durranás. GTX660. Elvégre ez csak egy optimalizálatlan béta. A gép igény de talán még a grafikai is változik általában a teljes játék kiadásakor.
Nekem nagyon tetszik. Egyesek panaszkodnak arra, hogy átláthatatlan a kezelõfelület... szerintem nincsen vele semmi gond. A grafika sem rossz egy MMO-hoz képest... a karakterek mozgásán lenne még mit "csiszolgatni"...
Összeségében: jó játéknak ígérkezik.

Instance-os küldiket nem nagyon akarja betölteni....:S

Tiszta hulye vagyok. Azert volt keves FPS-em mert USA region volt megadva. Most meg High-on 45+ 😛
árnyékok leszednek kb 15 FPS-t! bakki😛 KIKAPCSOLNI!!!😄

BoneDragon
Mikor kiértem a nyílt területre azért megakadt a szemem. Amilyen szép volt a barlangos rész...