24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Munkie #10609 Most visszaállítottam a régiót + visszaneveztem a mappát, és nem ismeri fel, újra akarja telepíteni. Szóval időben gondolkozzon mindenki. :P -
#10608 Ezt a kis örömöt is elveszed az embertől. /joking/
Engem a lopakodás érdekel most leginkább, mert látványilag mókás, hogy az út közepén vagy legugolva, de nem látnak meg ha messze vannak. addiktív lesz ez a cucc már előre látom. -
MaRee #10607 Ajjaj lesz itt értetlenkedés pár nap múlva -
#10606 ez mindenkinél működik is így, aki képes arra az egy darab átnevezésre, de nyilván én leszek a fasz, mert van akinek ez nehéz :|
update: és igen, visszafele is működik eu-ról us-re váltva, most próbáltam ki -
warcat #10605 Szóval aki hétvégén bétázni akar,az pakolja vissza a régi,US klienst/váltsa vissza a régiót EU-ról :P -
warcat #10604 'm a player from Europe, which server should I be connecting to for this beta?
Updated 02/25/2014 12:12 PM Published 02/24/2014 11:53 AM
Players should note that the current beta will ONLY be testing the North American server and requires the launcher's region to be set to the United States.
Changing the region to Europe will result in the launcher downloading a new version of the game client. Using that new client, the player will not be able to take part in the upcoming beta.
Players will still have the ability to play the game in any of the three supported languages (English/French/German) by selecting the desired language from the Language dropdown in the Settings menu. -
Munkie #10603 Én úgy csináltam, hogy szimplán csak odabiggyesztettem az EU-t a mappa végére a névben. A régió EU, frissítést viszont nem töltött, legalábbis nekem nem tűnt fel (az én netemmel pár giga érezhető lett volna). 29,4GB-ot ír jelenleg a mappa méretének. Lehet érdemes lenne újra leszednem. :D -
#10602 Ők is kapnak majd valamit áprilisban. -
#10601 Háh! a konzolosoknak. Majd jól ki lehet bökni a szemüket vele. nyehehehehe -
Tarki #10600 mmorpg.com-on kulcsosztás:
Itt ni. -
#10599 Ha lecseng ez a mai "őrület", holnap térjünk már vissza olyanokra, hogy miket is akarunk letesztelni a hétvégén:
- addonok, amelyek eddig elérhetőek
- stealth ellenfelek között, ha jön szemből/oldalról, látszik? nem látszik?
- skill, attrib resetek
- overcharge dolgok!
- és még stb. -
#10598 Pedig működik úgy. Így is le fog tölteni pár gigát, de nem 30-at.
Én úgy csináltam, hogy
- launcher indít (eu régióra vált, bár nálam január óta ez van)
- update elkezd
- exit
- copy paste a The Elder Scrolls Online-t az időközben létrejött The Elder Scrolls Online EU mappába
- launcher indít
- update kb 60-70%-tól folytatja, pár giga letöltés maradt csak (feltételezem a fra-német nyelvi fileok).
- profit. -
warcat #10597 Ejnye,eltitkoltátok a legfontosabb infót:
"Participants this weekend will also unlock an exclusive monkey vanity pet for PC/Mac that you can have at launch." :)
Forrás -
#10596 Tényleg nem megy az olvasás mert pont ezt írtam hogy így nem megyen. Pihizz inkább és igyál egy kis párolt szeszt. :P -
#10595 pl nekem sem jött de kaptam egy másik mailra meghívót.. lol -
#10594 Köszi a kulcsot, havernak jól jött. -
Berennior #10593 Pontosabban 34-et :D -
#10592 Fogsz is még legalább 37et. -
Berennior #10591 Már vagy 150 napja várok erre a játékra, biztosra akarok menni :D -
#10590 Már remeg szegény, hogy nem írnak neki semmit. :D
-
Rannah #10589 Ha jól sejtem azért, mert még nem tud kapcsolódni a szerverhez. -
Ubi™ #10588 Medve anyám. Ezt most direkt csinálod??? -
Berennior #10587 Ott van, hogy "Could not retrieve announcements" -
Ubi™ #10586 mimimi? A képen ott van a verziószám és az infó és stimmel. Mi gondod??? -
#10585 "valamiért nem jeleníti meg az információkat" Ezt kifejtenéd pls? Nekem is ez a verzióm, de nem észlelek semmi bizarrt. -
Berennior #10584 A kliens át van állítva: EU-ra és a mappa is át van nevezve. -
Berennior #10583 Nem tudom, hogy mi van a klienssel, de valamiért nem jeleníti meg az információkat meg "elvileg" a verziószám sem stimmel.
-
Munkie #10582 Szerintem péntekig van idő, hogy jöjjön... előző bétában volt vagy X száz ezer ember, gondolom nem egyszerre küldik ki mindnek. -
#10581 Szerintem ebből pvpzés lesz a részemről. Ha nincs benne a kezdő terület skippelés, akkor megint lehet majd győzködni az embereket, hogy nem marad így és nem lesz "uncsi/korlátozott " whatever. -
cain #10580 én se. ráadásul nem engedi a kódot sem regisztrálni. -
LadyWhox #10579 Mindenkinek jött már levél a régiek közül? Mert én még nem kaptam. :( -
#10578 Közte az enyémet is, mert nagyon reméltem, hogy láthatom a CD-t működés közben. Így viszont nem mondom le a hétvégi programokat, mert sok újat nem tudok látni a játékban, maximum ha spoilerkedek a többi területen - amit nem akarok. -
warcat #10577 Vááá,bezzeg most sikerült WildStar kulcsot is szerezni a hétvégére,tudom, #firstworldproblems nade akkoris :P -
#10576 Pedig azt hittem.... -
SANTANTICA #10575 nem árt leszögezni: 2 béta kulccsal nem fogsz 2x gyorsabban fejlődni....
;) -
cain #10574 na pont most kell nekem külföldre mennem... -
#10573 Már szinte hallom is a hangos felsírásokat a worldwide audience "okos felétől". -
#10572 1500 béta kulcs a hétvégére. -
#10571 "Please be aware that this is not the build currently on our PTS that has been in the news recently. That version is still in testing and is being refined on our PTS server before it is ready for a mass test. This test focuses on the overall stability of the game’s underlying infrastructure. Our goal for this test is to have very short – or no – login queues and to have an overall smooth user experience for our worldwide audience." -
#10570 nem, nem tudok, tehát át kell másolgatni meg ilyesmi, nem elég egy darab mappát átnevezni. tényleg nem elég, tehát nem 5 mp megoldani a problémát.