The Elder Scrolls Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Running
Ennyi gyökeret, akik írnak errõl a játékról, valami döbbenet. Még mindig ott járunk, hogy nem lesz WoW killer, fantasztikus.
Remélem az összes kretén eltakarodik majd a megjelenés után egy hónappal és keresik tovább a WoW killer mmo-jukat.

PiszkosFred
Egy átlag mmoban igen, egy online rpgben elég.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Skyrim-hoz kepest elore lepes az action bar gyors hasznalata de egy atlag MMO-ban ez a par gomb keves.
Terawatt
Alt+f4 és menni fog másodjára 😊

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

TDC Geronimo
Hát ez a combat még mindig elég lapos, mondjuk valamennyit lépett elõre az elõzõ beta óta.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Nekem is ez van.

ricsaj
Linket! 😉

20 perce nem tudok belépni új karakterrel 😞 Haverommal egy idõben alkottam, de Õ Angliából bent volt rögtön
Jaj, nagyon hosszúak a töltési idõk. Öt percig kell várni, míg egy kriptába be tudok menni egy egy perces küldetés miatt <#gonosz3>

Egyébként másnak is okoz gondot a mobok megkülönböztetése a játékosoktól? Én gyakran azt hiszem a playerekre, hogy õk is ellenségek, de ahogy a tömeges harcokat elnézem elég sokan próbálnak egymásra vagdalkozni 😄 Mielõtt bele kötne valaki nyilván nem a skeletont nem tudom megkülönböztetni a többi playertõl hanem mondjuk egy embert.

És miért ilyen kevés goldot dobnak a mobok? Bármit öltem eddig egy gold volt a legtöbb, ez nagyon kevésnek tûnik tekintve hogy mennyibe kerülnek a dolgok jelenleg.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Thx. Most mar jó 😊
Nem akarom meggyõzni, csak jót nevetek, hogy égeti magát, azért ez az angolcucc tényleg kíííííínos... 😄

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

PiszkosFred
Hát Nephin, kitartást! Bementél a troll barlangba a GSO-n, ellent mertél mondani az mmo szinten a legelvakultabb szerkesztõjüknek, és erre jön az ovi megvédeni az óvóbácsit. 😄 Már fenyegetnek... Sosem fogod mocsyt meggyõzni, csak ha leitatod, de másnap úgyis letagadja, hogy igazad volt 😊

ne használj ékezetet!

twitch.tv\mnk_official

Ékezetek nélkl írd

Sziasztok.
Kaptam key-t a stressz tesztre de amikor próbálom aktiválni akkor amikor megkel adni a címet ott mindig valami billing adress hibával eküld lehet hogy rosszul írom be amit kellene valaki megmondaná milyen formában kel megadni esetleg.
PiszkosFred
Egy restoration staff és bárki lehet backup healer.

Templar jobban bejon mint gondoltam volna. Elsodleges healer a jatekban ha jol latom a skilleket de inkabb hybrid. A tobbi class-nal is vannak/lesznek tamogato heal-ek? 😊
PiszkosFred
Xp alapon lép a karaktered. A skillek pedig használat és a karakter szintje alapján. A képességek használat alapján. Mágusok könyvekkel, Harcosok daedrákkal.

Nekem épp, hogy nem nagyon akar mûködik, érdekes. A kocsmás küldetés tényleg jó volt. Thieves guild még nincs? Egyébként a fejlõdés hogy is mûködik tulajdonképpen, mi alapján lépünk szintet? A skill használattal, mint az eddigi ES játékokban? Mert egyes küldetések teljesítésekor is lépek szintet, ilyenkor "skillpontot" ad a játék xp helyett?

Terawatt
Újra kellett indítanom, mert beragadt a töltõképernyõre, már majdnem anyáztam, erre sor nélkül beengedett, és szinte instant betöltött a játék is. Yay! <#vigyor> (lehet, hogy egy ideig tartja a helyed, ha ki dcznél?)

DasIsFuck
letöltött 30 gb-t mi a franckan kezd megint letölteni ahelyett h installálná?....

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

tutituti
szerintem a lopakodás pont hogy túlontúl jó!
bármilyen kasztot próbáltunk csak odalopakodunk egy enemy mögé és nem elég hogy a hp 80%-át leveszi még stun-olja is.konkrétan esélye sincs a kisebb moboknak.

A kocsmai küldetés viszont tetszett 😊
ahol a bort kell ellopni.Elég nehéz volt rájönnöm hogy is lehet megcsinálni,de mellettem is próbálkoztak.Végül kicsit besegítettem mikor rájöttem.

Vannak vicces mellékküldetések.Ami még zavar hogy felesleges szinte a kill.1 arany ha esik meg néha fegyver.bár gondolom mert még az elején vagyok.lvl6 körül mozgok épp.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

McHaals
mondjuk karakterválasztásnál meg kidob hibával...
van itt még mit foltozgatni úgy érzem 😄

MadWolf#11626

McHaals
na jó most már énis bent vagyok, kb 10 perc alatt

MadWolf#11626

Terawatt
Engem hamarabb bedobott, mint a kiírt idõ. 😊

McHaals
kár volt elmennem futni, én hülye azt hittem, hogy egybõl bejutok mint fél 6kor

MadWolf#11626

McHaals
48 perces queue

MadWolf#11626

DasIsFuck
igen, rájöttem elnézhettem, összezavart h a launcher csak 30-at írt, de annak is illett volna jeleznie h a telepítéshez még 30gb kell...

Nekem is 30 gigát használ kb. Mindjárt lvl 10 vagyok, remélem ki tudom próbáni a pvp-t.

Nem tudom, nekem az jön belõle. Sajnos nem olyan szabad a világ mint képzeltem, az eddigi területek instanceolva vannak, a küldetés lineáris és csak úgy tudsz(legalábbis úgy van értelme gondolom) elõrébb haladni, hogy cisnálod az egymás után következõ küldetéseket. Minden npc le van szinkronizálva mint a tor-ban, ez tetszik. A sztori eddig érdekes, bár engem annyira nem érdekel, mindig is a szabadsága miatt tetszettek az ES játékok, ami itt nincs, legalábbis ez alatt a ~10 szint alatt nem ez jött le, késõbb lehet ez lesz.

A lopakodásnak én sem sok értelmét látom, a területek és a grafika tényleg nagyon szép. A harcrendszer nekem egy csöppet fura, mint valaki említette, olyan arcade-os egy kicsit, vagy nem tudom hogy mondjam. A karakterek futása is fura, olyan hátulról nézve a karakterem, mintha orra akarna esni 😄 First person módban nekem eddig lehetetlen volt játszani.

PiszkosFred
Hivatalos system req-ban 60 van. DVD-rõl telepítve vszínû elég lesz a 30-35 is, de digitális letöltés esetében 60-65 a temp fileok miatt.

Tatyla
TESO oldala nem akar beloggolni az oldalra hogy beírjam a kulcsot,mondom jelszó változtatás de a nevet sem fogadja el az e-mail cím mellé... <#falbav>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

valami van 😊

A mohának mindig a déli oldala fás!

DasIsFuck
nyilván telepíteni nem kell csak játszani....
jelezni kellene h 60 kell a telepítéshez minimum..

Az a játék igénye de a telepítésnél a win mint ideiglenes fileok szintén használ 30-at.
Azokat bontja ki az install ami +30, de után törlõdnek.

36 perc fincsi 😊)) Azt viszont nem értem ,hogy lehet negatívum az, hogy 60 GB hely kell neki, hát apukám 1 terrás winyó 15 ezer 😊 Vagy letörölsz két elõzõ játékot. Továbbá nem értem a nem megy a 4-5 éves videokártyámon dolgot sem 😊 Csak szólok annyi idõs kártyán már a WoW is laggol raid környezetben 😊

drop
nem tudom de azért gáz hogy felfelé megy az idõ k.. anyukat

DasIsFuck
akkor miért csak 30-at írnak a rendszerkövetelménynél?

drop
60gb

drop
8 percröl 22 percre nem is szidtam a játékot xd

DasIsFuck
mennyi hely kell ennek, 30gb-ot írt, de az nem volt neki elég....

BoneDragon
16 percnél kiléptem, boldog lehetsz. 😄

én is csak olvastam valahol...

Miben hasonlít rá szerinted? Ém spec nem tudom mihez hasonlítani, sõt a TES játékokkal sem játszottam, de nagyon tetszik. Viszont a lopakodásnak egyenlõre semmi értelme és nem csak azért mert mire a mob közelébe lopakodsz átmegy rakta a játékosok fele és már rég halott. Nemsokára indítok egy sorcit is mert a nightblade-hez képest mintha gyorsabban henteltek volna. Mindenki megy mint a tank ami viszont kissé zavar. De a grafika ultrahájon nagyon szép 😊
PiszkosFred
Sose volt az, ez kb akkora marhaság, mint a yeti vagy a loch nessi szörny. Egyszer valaki kitalálta, és azóta minden idióta ezt ismétli. Hiába is írták a fejlesztõk, hogy a hero engine csak tervezésnél kellett a legelején, látták mit tud, és inkább saját motort írtak a játék alá.

lépjetek ki akkor elõrébb kerülök😛 majd elmondom milyen volt😄😄😄

Torzonborz
Nem , párszor el lett már mondva hogy semmi köze a HE-hez.

Susarc : változik az csak nagyon ritkán frissül , nekem 8:21-rõl felment 8:59-re 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

BoneDragon
Cserébe viszont növekszik. 8 percrõl 11 lett. 😊

hát nem, viszont nõ! eddig 3:37 volt most 7:45 😄

elvileg a motorja annak az alapja

BÓNUSZ! NEM CSÖKKEN A QUEVE TIME😄😄😄