24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Rannah #10649 Ajánlom a banner linket az elderscrolls.hu fórumra. Ott szinte mindegyik guildet megtalálhatod, és ahol valószínűleg megtalálod a neked tetszőt. -
Nephin #10648 Fent a bannerben a "Magyar guildek @ ES HQ" szöveg alatt. :P -
shaaktii #10647 Egy ingyen bétakulcs annak aki a leggyorsabb.
TCEC9WGTGKLTJ45NKWKP
Guildet tudna ajánlani valaki? -
#10646 szivesen, máskor ha nem nyelsz le érte egybe, az fasza lesz -
Toomy_Xp #10645 Rossz smiley-t választottam véletlenül. -
Toomy_Xp #10644 Jonnyka, a második kódot(7X7AHTYMDY6MLY649976) felhasználtam. Nagyon szépen köszönöm! Több oldalon is regeltem már béta access-ért, de sajnos eddig sikertelenül, így nagyon örülök ennek a lehetőségnek. Köszönöm megint! -
#10643 megköszönni ér:
5MFLX39DJX5YX7434FP9
7X7AHTYMDY6MLY649976
WCKYHDDLFKLELDDD3JCK -
mgerihun #10642
Nemesis Guild
Jött nekem is meghívó. Kíváncsi leszek magyar játékosok eloszlására, egyre több kis guild alakúl. PvP-n nem lesz előnyös. Aldmeri Dom oldalon próbálom összevonni klánokat, de nem sokan hajlanak rá (persze akad kívétel). Így nagy nemzetközi guildekkel szemben nem sok esélyünk lesz. Engem egész nap angolok vesznek körűl, jó lenne legalább gameben hazaiakkal játtszani.
Na mindegy létszám szépen alakúl így is + gondolom sokan megjelenés napján kezdenek guildek után kutatni.
UI.: Jonnyka majd javítja szöveget -
warcat #10641 Most jött beta invite mail az ígért extra kulccsal,nézzetek rá esetleg ti is. -
Susarc #10640 pénzeket szedjétek össze :D -
Nephin #10639 Annyi hozzáfűznivalóm lenne, hogy a macskáim karmolásznak, igen. :D -
Rannah #10638 Én csak olvasom a kommenteket, de iszonyat sötétség van néhány fejben :(. De persze mindig azok a leghangosabbak. -
#10637 Lehet, hogy egy kicsit mazo és közben még karmolássza is magát. Megerősítés Nephin? :D -
cain #10636 mit? -
Nephin #10635 Már kiszálltam, megtelt a puffer mára. :D De a FB-os kommentjeik is jók... :D -
#10634 Azért csodállak Nephin, hogy bírod azt a sötétséget, amely azokból a rémült óvodásokból sugárzik a GSO-n :) Annyi primitív embert, mint amit összefújt arra a portálra a szél az elmúlt években direkt gyűjteni sem lehet. Az direkt trollkodó hírszerzőkkel együtt. Rosszabb mint a blikk vagy a bors együttvéve. -
#10633 Nincs so what csak ezt speciel lehetett volna jobban. -
cain #10632 písz tesó. -
Munkie #10631 Láttál sírást? Nem hiszem. Akkor meg? Majd megkérlek, hogy tekerd a kurblit a modemen. Ha már így felhoztad. Köszi. -
cain #10630 so what... 2014ben 3 nap alatt csak menni fog. -
Munkie #10629 Nyugi, én is tölthetem újra, pedig mindent úgy csináltam ahogy írták. Lehet valamelyik lépést benéztem, vagy csak megkergült kicsit a launcherem. -
Ubi™ #10628 Tényleg elég buta módon oldották meg ezt a régió váltást, elég lett volna egy EU vag US paraméter az exe-nek oszt jól van. Én ebből arra következtek, hogy a content patch-ek nem egy időben fognak kijönni a különböző régiókban. Előre látom, ha így lesz, abból is lázadás lesz. -
Munkie #10627 Én is tudok egy kulcsot, ha valaki lemaradna. -
#10626 Állítsd át Us-re (apply), majd utána nézd meg, és ott lesz a bejelentés (meg a link a preorderre). EU-t indítva nincs ott semmi. -
Nephin #10625 Van már kulcsod? -
Nephin #10624 Megtörtént, de ugyanaz volt, szóval ment az egész a levesbe és szedem újra. :) Ez van, kicsit (nagyon) hülyén oldották meg. -
#10623 szvsz töröld le az egyiket (az EU-sat), úgy fog találni elég helyet a temp file-oknak, amiket végül el sem fog kezdeni letölteni
persze usa legyen kiválasztva a launcherben -
Nephin #10622 Nekem is összekutyulta magát, szedhetem le újra, mert folyamatosan a 30 GB helyért visít két letöltött full mappával. :D -
#10621 Najó, de aki korábban nem regelt a bétára, és csak most kapcsol, az b...szhatja :) Annak maradnak a siteok giveaway cuccai. -
Munkie #10620 Meg kell nézni mit ír kliensben... "Milliókat hívnak meg a mostani bétába" :d -
#10619 PTS tér el csak, EU meg USA grammra ugyanaz, csak hülyén van megírva a launcher, és nem tud köztük szépen simán váltani :) -
#10618 De most kb minden gamer site osztogatja még azoknak a kulcsokat ingyen, akik a múltkori félmillióból nem kértek. cikk alján pár link, ahol lehet gyors szerezni. Kapsz majmócát is, feltéve, hogy nem uninstallálod szitkozódva szombat reggel a játékot. -
#10617 fck, akkor ténytelen leszek vadászni kulcsot. :) ty -
Nephin #10616 Nem. -
#10615 Aki megvette az Imp. Edition, az nem kerül be automatikusan a bétába? :/ -
#10614 Lehet, hogy az eu klienssel már az 0.18-at tesztelik, az us a publikus. Más értelmét én sem látom. -
#10613 nem akarja újratelepíteni, csak ellenőrzést végez
vársz vele max 10 percet, és kész
csak nekem totális hülyeség az az ötlet, hogy teljesen más klienst írnak eura mint usára? :)
szépen nevezzétek vissza a * EU -t * -ra, launcher indít, vár kicsit, örül :) -
Nephin #10612 + guildshop, ha összejön
-
SANTANTICA #10611 sőt! Mind a két klienst updateli, persze a régió választástól függően.
A lényeg, hogy mind a kettő naprakész, az egyik majd csak elindul. -
SANTANTICA #10610 én ezért hagytam meg mind a kettőt...nem lehet tudni melyik kell majd