24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Nephin #10689 Dehogy ragaszkodom, nem is értek hozzá, csak feltételezem, hogy azért egyszer azt is be akarják dugni a konnektorba, mielőtt élesben ráengedik a népet. :) -
Kryon #10688 Majd meglátjuk mennyire tudják ezt tartani. Most leginkább úgyis Landmarkban legózok, aztán majd ~fél év múlva visszatérek a kérdésre, akkor már okosabbak leszünk. -
mgerihun #10687 Béta hétvége közepén is bedobhatják új patchet. Reménykedjünk. -
#10686 A beállítások oké, de azért jó lenne "látni", hogy mit tud az eu park is. Németben lesz, ami garancia persze, de én kíváncsi vagyok :) -
mgerihun #10685 Engem nem kell meggyőzni, nálam nagyobb P2P pártit nem találsz. Bár SWTOR esetében hiába fizettünk, ott álltunk guildel kivégezve full contentet 3hónappal köv content érkezése elött. Reméljük itt máshogy lesz. -
#10684 Annál jobb állapotban van a játék jelenleg. -
Kryon #10683 Nem akarok ünneprontó lenni, de lehet hogy az első pár hónap itt is "béta" lesz. -
cain #10682 nagyon ragaszkodtok ehhez az eu szervereket is tesztelni kell dologhoz, de megfelelő mértékű kódegyezés felett nincs érdemi haszna egy ilyen nyílt bétatesztnek. -
#10681 " Igaz ez is egy ördögi kör, mert az állandó új tartalom állandó új geart is eredményez amit ugye ki kell szedni, farmolni, craftolni....."
De legalább van mit csinálni mindig, mert kapsz új tartalmat. Ezt nem érti meg sok ember. Ez az "mmo" egy hobbi, egy szórakozás, a kikapcsolódás/rekreáció egy formája. A lényeg, hogy találj benne élvezetet. Ha találsz, fizetsz. Ha nem, akkor ki az a hülye, aki fizet? A p2p - papíron - garantálja, hogy találhatsz benne újdonságot sűrűn, azután is, hogy már mindent láttál. Anélkül, hogy arra menne rá a szabadidőd, hogy ezeket 20 óra grindeléssel vagy extra 10 dollárért megszerezd hónapról hónapra. -
Kryon #10680 F2P egyetlen hátránya, hogy a környezetbe nem, vagy kevésbé illő item shopos dolgokkal pakolják tele a játékot, mert azokat veszik és ebből van pénz. P2P annak jó aki egy játékkal játszik viszonylag rendszeresen (pl. raiderek). F2P inkább casual barát. -
nomiss #10679 beszélgetünk barátokkal tegnap és nem értjük hogy is van az hogy ha egy ember Adbe indul a másik meg Dc be , és egyikőjük guildjébe vannak mind ketten akkor tudnak együtt instázni questelni ? mert ugye 2 külön campaign indul ? ez hogy van ? -
Susarc #10678 LIKE! -
mgerihun #10677 StarTrek online nem lett olyan sikeres, viszont abba elég jó a F2P. Minden elérhető ingame is ami megvásárólható + van farmolható gear ami nem megvehető. Szerintem ott jól eltalálták az egyensújt. Amúgy meg P2P ofc. Igaz ez is egy ördögi kör, mert az állandó új tartalom állandó új geart is eredményez amit ugye ki kell szedni, farmolni, craftolni..... -
#10676 Két helyen felcseréltem a megnevezést, kérem behelyettesítésüket. :) -
#10675 Nekem a legnagyobb bajom a F2P-vel nem az hogy fizetni kell a cuccokért, azzal nincs gond, egyszerűen csak egy másik üzleti modell.
A nagyobb gond, hogy amíg a P2P az esetek 90%-ban a közösségi kommunikációt támogatja (a komolyabb tárgyakhoz end game-ben általában azért minimum egy group nem árt), addig a F2P épp hogy rombolja azt.
Megveszem, megvan, és paff, más skippeltem is az egészet.
Ez alapján -számomra- P2P-ben a vezérelv az, hogy mutogassam a cuccaimat másoknak (hiszen épp ezért legerősebbek a P2P tárgyak), ami utéán ráadásul csak másodlagos az olyan cuccoknak a "kifarmolása", ami rosszabb mint a mienk...
Nem véletlen, hogy mindenki a régebbi, P2P-s játékok hangulatát keresik. De ezt egy F2P-ben megtalálni nem fogják épp ezért. -
MaRee #10674 Van öt darab bétakulcsom, akinek kell írjon PM-et. -
mgerihun #10673 Tuti GameStaron -
#10672 beta kulcs: THY5P6NADCLWLLYYKH3D -
soundsonic #10671 Ha volt már akkor sry! http://www.gamestar.hu/bethesda-the-elder-scrolls-online-ezert-dontottek-a-havidij-mellett.html -
MaRee #10670 Valahol láttam a kérdést, hogy tab-ra mikor jön ki a játék? -
mgerihun #10669 Sry tablet átjavított pár szót, még nincs belőve csak pár napos, inkább írok gépről -
Nephin #10668 Na ez az. A mostanin kívül 3 hétvége van a megjelenésig, ha mondjuk legközelebb EU szerverek is lesznek (mert gondolom ezt is kellene tesztelni azért), plusz rárakják a belsős patchet, akkor ezt teszteljük és utána még egyszer kellene a módosításokkal, szerintem, tehát a 3-ból két hétvégén indokolt lenne a béta (feltételezve, hogy marad a hétvégi időpont).
Kissé szorítja őket az idő, azt hiszem... -
mgerihun #10667 ha kiragadsz mondatokat akkor az előzményt is rakd hozzá pls, mert így olyan mintha narancs politikai kampány stábot képviselnél
"Armen: Fórumon, bár hostunknak nem tetszett beta, így lehet másik lesz :P"
Igen, hostunk aki TS3-mat adta volna még nem tudja belevág-e, így TS cím még képlékeny, kár, hogy ezt lemaradt az idézetedből, de akkor legyen telejes :
"LadyWhox: Van vmi TS cím? Mondjuk ha lesz beta, akkor jól jönne."
"Armen: fórumon regeljetek, még nem tudjuk, hogy belevágunk-e, béta nem volt meggyőző"
Gondolom azért toborzom, mert nem indítunk klánt és csak unatkozom? Vagy mi van? Biztos én vagyok a hülye Gyors kérdés, postols GS ESO cikkekhez is?
-
Susarc #10666 -
#10665 Fogalmam sincs. De ha már raktak bele Coll.det. rendszert, akkor pont most kellene tesztelni ezeket, masszív stressz tesztnél - szerintem. Nem értek hozzá, de az terheli majd a szervert feltehetően (főleg, ha a mobok egymáshoz viszonyított helyzetét, mert gondolom nem csak player-npc, hanem npc-npc esetében is érvényesül), így azért kellene ezt vizsgálni sok emberrel. -
#10664 Ha valaki lusta volt itt egy kulcs: J5G95FH6PDH5H59D736E -
Nephin #10663 "Our goal for this test is to have very short – or no – login queues and to have an overall smooth user experience for our worldwide audience."
Ezt az amcsi szervereken beállítják és kopipészt az EU-ra majd? -
#10662 Ugyanaz lesz, mint a múltkor, semmi új nem lesz. 1-17-es területek, stb.
The Elder Scrolls Online v0.171 focuses on stability at high peak user load as we prep for launch day.
Please be aware that this is not the build currently on our PTS that has been in the news recently. That version is still in testing and is being refined on our PTS server before it is ready for a mass test. This test focuses on the overall stability of the game’s underlying infrastructure. Our goal for this test is to have very short – or no – login queues and to have an overall smooth user experience for our worldwide audience.
Here’s a brief overview of what awaits you in this test:
Continue your characters from v0.17.
Play through level 1-17 content for all three alliances.
Create up to eight characters, increased from four.
Fight for your alliance by participating in the Alliance War in Cyrodiil.
During this test, you will have access to the following areas:
Khenarthi’s Roost
Auridon
Stros M’Kai
Betnikh
Glenumbra
Bleakrock Isle
Bal Foyen
Stonefalls
Cyrodiil
TEST GOALS
For this test, we have a few goals we’d like you to try to reach while playing the game.
Attain level 10 on at least one character.
Reach Rank 10 in any crafting skill.
Find and complete at least one group dungeon.
Travel to Cyrodiil and participate in the Alliance War.
FIXES AND IMPROVEMENTS
Fixes for game stability at scale
-
Nephin #10661 Nincs olyan, hogy "ember frakció". Mindegyikben 3 faj van, de ha preorderelsz, akkor ez teljesen mindegy, mert mindegyik fajjal lehetsz mindegyik frakcióban. -
shaaktii #10660 Na szóval csak ismerkedem a játékkal még, eddig nem igazán érdeklődtem iránta. Daggerfal -ha az az ember, de ahogy elnéztem több frakcióban is van - Nightblade karaktert terveztem indítani, és persze az ahhoz leginkább hozzáillő passive-kal rendelkező fajt. -
#10659 szvsz trollkodik -
Nephin #10658 Daggerfall* -
Nephin #10657 Ember? Mármint a Dagerfall Covenant? -
#10656 Nem tudom volt-e már (ha igen akkor bocsesz)
Béta időpont:
from Friday, February 28th at 12:00PM EST until Sunday, March 2nd at 11:59PM EST. Lehet matekolni, hogy akkor ez magyar idő szerint mennyi.
Azt is írták, hogy lehet folytatni a már elkezdett karaktert.
Viszont azt nem tudom, hogy van-e szintkorlát. -
shaaktii #10655 Az ember leginkább -
Nephin #10654 Melyik frakció szimpatikus? -
shaaktii #10653 Tudom hogy hol találhatóak, de mivel már nagyon régen nem játszottam csak swgemu-val nem ismerem annyira a guildeket, azért kértem ajánlást hátha valaki ismer olyat ami életképes. -
#10652 Ha véletlen valaki nem tudott még szerezni a millió oldalról kulcsot nekem van 2 ami nem kell szal privátban az elsők nyernek. -
Ywalar #10651 Vagy csak megfontoltan kivárnak mi is lesz a megjelenésig ki marad talpon.
"Armen: fórumon regeljetek, még nem tudjuk, hogy belevágunk-e, béta nem volt meggyőző"
"Armen: Fórumon, bár hostunknak nem tetszett beta, így lehet másik lesz :P" -
Berennior #10650 köszi