The Elder Scrolls Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak mert nem akarok olyan játékot kezdeni ami elõbb f2p áldozata lesz. Volt már részem benne és nem volt kellemes. itt nem arról van szó, hogy nem akarom kicsengetni érte azt a fránya 4-5e forintot. EVE online-tól se sajnáltam 😊
Ne haragudj de 2-3 óra béta játék után elég nagy butaság eldönteni hogy milyen a játék....
Kifizetsz érte annyit amennyibe egy single player játék kerül, játszol vele egy hónapig aztán majd eldöntöd hogy megéri-e vagy sem. De egy béta délután után megmondani hogy a játéknak többet kell letennie...

Ha csak végigjátszom lvl50-ig a játékot egyszer is megér annyit amennyit egy másik szóló játékra költöttem... és némelyikkel nem is játszottam többet 1-2 óránál.
PiszkosFred
Kiválasztod, hogy melyik itembõl milyen traitet akarsz megtanulni, majd research opcióval megtanulod kb 6-8 óra alatt, az item eltûnik, viszont onnantól a traitet rárakhatod az adott típusú tárgyra.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
lvl12-15 és felette válik igazán érdekessé, az elsõ két zóna aránylag kicsi és egyhangú. Utána nyílik ki a világ, szó szerint.

Havidíj tényleg jó kérdés, PC-sek nagy része biztos, hogy sír majd mint a fürdõs k*rva, de talán lesz egy elõfizetõi bázis. Viszont konzolon más a helyzet, a TES sorozatot mindig is az tartotta el, nem a PC. Ha nekik tetszik majd az, amit júniusban kapnak, akkor nem lesz gond. MS-tal kellene még összebútorozni a live elõfizu miatt, és akkor nem lenne semmi gond.

Leszámítva a több milliós tesztelõ miatti lagokat, nagy gáz nincs a játékkal. Persze, a maradék másfél hónapban így is napi 25 órában kell a performance, grafika, animáció, bugok, stb-ra feküdni, hogy meglegyen minden a premierre.

Üdv!

Valaki megtudott valamit a researchelésrõl és a traitekrõl? 😊
Tudtommal 50.es szint.
Érdekes játék bár nem tudom a havidíjmatt sokan ódzkodni fognak tõle. Kicsivel többet kell majd letenni az asztalra.
drop
menyi most a max szint amit el lehet érni a bétába?

Na hát erre kíváncsi leszek mert eddig a képi világon kívül nem igazán emlékeztet az ES játékokra sajnos.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Ez is egy vélemény :
"After 20+ hours of questing, the game's larger world will open up to you. You should be in the late teens or early twenties in terms of level when this happens......Picture the open world of Skyrim. Now picture that mashed up with Oblivion's world, and maybe even some of Morrowind, too. Bethesda has stated in the past that ESO's world is bigger than Skyrim's, but it's got much more variety, too. Each race's starting experience will differ drastically from the other's, and the size of those stating areas is already bigger than any individual area in Skyrim by leaps and bounds. Once in the full world, you can explore any cave, any ruin, and any town you come across. You can read any book (some of which will provide you with unique quests, and all of which will add to the lore of the world), and you can fight any enemy. This is The Elder Scrolls done on a staggering scope."

Link
Nem'tom, ez a harmadik karakter amit csináltam ( nekem nem voltak meg az elôzôek a korábbi bétából ) és a többivel mindig minden trunk/urn üres volt.
Terawatt
Ismerem. Azért kérdem, mert a 3 frakcióra 16 map mindennel beleértve, ami ott van az nem tûnik túl soknak. Fõleg, ha az az endgame, hogy a másik frakciók területeire megyünk át. Endgame nálam a lvl 50tõl kezdõdik, és az az 5 terület, ami itt van a frakciómnál nem tûnik elégnek addig a szintig. Coldharbour passzolom, mert azt nem látom, hogy mekkora stb.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

PiszkosFred
Clickable fixtures (crates, barrels, nightstands, bread, etc.) are now instanced on a per-character basis as opposed to having to compete with others for the items.

Érdekes, olyan mintha csak egyedül lennék... Amikor a prófétával beszéltem a legelején a terület tele van urnákkal meg ládákkal, mind tele volt, összeszedtem vagy 46 lockpicket, csomó kajaanyagot, meg két kék könyvet amik megtanítottak a Breton és a Durmer crafting style-ra...
Jobbklikkelj a mapon. 😊

Terawatt
Térkép területe nagyobb lesz mint ami most megnézhetõ? /gondolom igen, csak nem elérhetõ még a béta alatt, hogy ne lõjék le/ Biztató szót srácok. <#zavart1>

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Legutobb semmi ilyesmi nem volt, szoval valoszinusitem, hogy igen.

Ezek az ultra hosszú töltési idõk a sok játékos miatt vannak?

Én most léptem be, csináltam egy Nordot random kinézettel, elindítottam és már bent is vagyok.
Én is elszorakoztam vele fél órát aztán feladtam, nem volt elég dps, többet healt kapott vissza. :/
TDC Geronimo
Nameplatekkel mivan? Lesznek amúgy késõbb? Csak mert elég gázos így. Elég nehéz megkülönböztetni, hogy ki ally, ki ellenség meg ki npc.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Ehh Balrath <#falbav>

PiszkosFred
Azt a mai napig nem értem, hogy miért szívatják a népet ennyire, hogy se csúszka, se .ini beállítás, semmi. Remélem észhez térnek hamarosan.

A Császár személyesen: 😊

TDC Geronimo
FOV még mindig taszító 😞

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

sziasztok, van valami infó arról meddig tart ez a maintenance? Köszi!
PiszkosFred
Nem engedi az idõzítést. Szóval 2:55-tõl érdekes, bár némi spoilert tartalmaz.

PiszkosFred

BoneDragon
Interfaceba állítsd be a healthbarokat, talán segít rajta egy kicsit. Viszont én a vendorok jelölését hiányolom, vagy legalább írnák az npc felé, hogy hé vazze rám kattintsál... Teljesen véletlenül találtam rá az árusra egy kis faluba.

Maintenance😛 akkor jó éjszakát! este remélem megfixálják! amúgy annyira nem volt gáz lag nem is volt mikor bent voltunk! jó lesz ez

Count Adyn
Annál jobb lesz😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

drop
behalt a login szerver megint

Ore-bol hogy lehet ingotot csinalni?
Nem igazán lehet belépni sajnos a pvp-re jelenleg, nagyon sok játékosnak nem megy most pedig már én is kipróbálnám.

akkor még 3 szint, kíváncsi leszek a pvp-re, eddig egészen jó a játék, mondjuk az elsõ órában megijedtem picit, de aztán mióta megy a béta nem tudom lerakni 😄
drop
10 a pvp 12 az elsö insta

Bocsi a hülye kérdésért, de pvp-zni hányas szinttõl lehet, ileltve az elsõ insta menyitõl van?😊
drop
elsö insta megvolt hát nagyon jó volt tank nélkül xd

Hmm, pedig itt Stonefallban mintha mindig naplemente lenne, mióta ittvagyok.

PiszkosFred
/reloadui is segít.

PiszkosFred
Rosszul látod. 6 órás ciklus van.

Jól látom, hogy nincsenek napszakok?

Amúgy a mountokból csak ez a 4 féle lesz vagy lesz majd még? 😊 egyébként nagyon drágák 😊
Elég sûrûn beakad NPC/QUEST -be a program, a megoldás:

alt, belépés a chat ablakba klikk a mailre, majd megint alt és voálá kienged a rabságból.

A mohának mindig a déli oldala fás!

Running
Oké köszi, megnézem!

Teppik Amon
horgászáshoz nem kell bot, csak megfelelõ helyet kell találni, ahol ugrálnak a halak

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Teppik Amon
Na most nem tudok visszamenni én sem 😄 Idáig hamar visszaengedett, szinte várakozás nélkül.
Állatjó a játék, nekem bejön!

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Nekem nem kellett pecabot hozzá, de lehet elnéztem valamit.

Running
Daggerfall kezdõn talált már valaki pecabot árust?

találgatok ezt, -azt
Lolwut... Nem eztet akartam xD

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Nem olvastam vegig ugyan a gamestar cikket de full of win...