24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Munkie
    Levél =! meghívó, szóval mindenki kap levelet aki eddig benn volt, új meghívót viszont az nem, aki eddig is volt.
  • Pluskast
    Mondjuk a haverom tegnap kapott levelet és ő is benne volt a legutolsó bétában akárcsak én.
  • csimposz
    Micsoda jó hírre aludtam el tegnap este, hétvégén jövök! :)
  • Pluskast
    Ha otthon leszek megnézem, hogy az én esetemben mi a helyzet, aztán ha érdekel leírom ide, hogy nekem mint mond az account infóm :)
  • PiszkosFred
    Felesleges ilyen hülyeségekre gondolni, mert lesz aki komolyan veszi, aztán jön megint ezzel mindenki, mint a mtx vagy hero engine. NEM KELL új kulcs, aki már egyszer bejutott. Pont.
  • cain
    reméljük, nem csak a support tudja így. :)
  • Pluskast
    Értem, tehát akkor részt tudok venni benne. Köszönöm az infót (meg neked is Cepi) !
  • PiszkosFred
    Ha már egyszer bétáztál, akkor nem kell új kulcs.
  • cain
    seems legit:

Thank you for contacting The Elder Scrolls Online Team.

The key you received for a previous beta will be the only one you need for future sessions. To confirm if you have beta access for this session, log into the account website: http://account.elderscrollsonline.com/ . Under the Games section you should see Elder Scrolls Online, and if you have beta access it will be listed underneath.
  • Munkie
    Nálam is van továbbra két kulcs, ha valakinek szüksége van rá, jelezze privátban.
  • Pluskast
    Köszi Cepi! :)
  • Cepheus
    Küldtem mailt Plusi..
  • Pluskast
    Ok csak én a múltkorira kaptam, szóval akkor most megint kellene kulcs ismét, vagy, hogy legutóbb kaptam akkor nekem nem is kell (bocsi, ha értetlen és noob kérdés volt) ?
  • danone
    Lejjebb találsz vagy 5 kulcsot
  • cain
    én se. de most néztem a fácsét, ott azt írta valaki, hogy valószínűleg nem is fogunk. mondjuk orbitális flame lett belőle utána, szóval ki tudja.
  • Pluskast
    Francba. Én nem kaptam meghívót :(
  • oneal1
    köszi!

óóóh hogy az a....hétvégén költözünk...:D:D
    azért megpróbálok majd ránézni
  • PiszkosFred
    Péntektől. (emailt olvasd el!)
  • oneal1
    végre én is megkaptam a meghívót, de nem tudok csatlakozni a szerverekre.
    másnak sem megy most?
  • j0nNyKa
    tényleg a dnd... 2.0(?) óta tudnia kellene a helyi moderátoroknak, hogy troll ellen tűz vagy sav :|
  • Count Adyn
    kivéve ha tűz vagy sav általi halált halnak!:D
  • mgerihun
    ala Jonnyka
  • Kryon
    Ez a trollok alapképessége, halhatatlanok :)
  • j0nNyKa
    ala sg
  • mgerihun
    Olvassátok pcgurut. Tényleg az a baj GSO-val, hogy van egy-két troll akit már vagy 10x bannoltak, de valahogy mindig visszatérnek.
  • PiszkosFred
    amiből egy évig fizetne három mmo-t párhuzamosan)*

Ez lemaradt vmiért.
  • mgerihun
    Nálunk VirginMedia 100mb van havi 50fontért ami jó ha 30-40 -et eléri...
  • PiszkosFred
    Az a baj a GSO-val (leszámítva az ott összegyűlt közösségi színvonalt), hogy a szerkesztők az olvasottságra és a klikkekre hajtanak, és nem a pontos tájékoztatásra. Mert szép, amit lefordított a kedves hírszerkesztő, csakhogy nem a teljes interjút adta közre. Mert úgy már nem annyira érdekes, ha bevágja a Hines által felhozott magyarázatot is. Kevesebb troll ugrik rá a témára. (vicces, hogy a kommentek 80% a pénz miatt sír, olyan konfigokkal a segge alatt, amiből egy év

Ennyit a GSO tájékoztatásáról.
  • Count Adyn
    Hjah nálunk is az O2 bekötötte anno a 25 mbites netet, aztán volt ien 0,5 nyi sávszél, 1 hét csesztetés után kiderült hogy boccs nincs is kiépítve a hálózatuk erre(wtf) és képesek voltak igy szerződést kötni, el is küldtük őket a halál f@szára:D
  • Kryon
    Legfeljebb a duma, bár igaz azok nem olyan hosszúak.
  • j0nNyKa
    rendezem méret szerint és az első X lesz az :)
    feltételezem legalábbis, hogy az ingame zenéknél nagyobb méretű hangfile-ok nincsenek
  • mgerihun
    Végülis Ha csajokról és kajáról lenne szó az már más kérdés, de így mindkettő azt kell, hogy mondjam Német
  • cain
    /off
    hát tudod, ezek az őrült germánok néhány helyen még 2014ben is képesek ISDN vonalon (érted, ISDN. nem is 2/3/4G/edge meg hsdpa, haenm ótvar fos ISDN. olyan packet lossaik vannak egyes helyeken, hogy a hajamat befonom tőle.) netezni. orbitális szopásunk volt, mert azt hittük, van egy normális infrastruktúrájuk, és nem írtuk be a követelményspecbe, hogy stabil hálózati kapcsolat. german engineering a faszom.
    /on
  • Kryon
    Nem fogsz unatkozni míg megtalálod közte amit keresel :D
  • j0nNyKa
    autóban vagy szerverparkban?
    merhogy szvsz mindkettőben
  • mgerihun
    Mivel Francia lenne az alternativa így a Germánok mindenképp jobb választás.
  • j0nNyKa
    93000-nél jár és nem végzett éjszaka, nagyon igazad lett :)
  • j0nNyKa
    autóból szerintem nem is akkora garancia, mint szerverparkból
  • mgerihun
    "Németben lesz, ami garancia"

Khmmm, vegyél Mercedes Vitot, majd mond ezt újra fél év múlva
  • PiszkosFred
    Nem meggyőzés céljából írtam, csak a kommentedhez kapcsolódva :) Aki nem érti a p2p lényegét, nem én fogom meggyőzni a szükségéről, se energiám se időm se kedvem. :)