The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más harmadjára csinálja, hogy nem tudok kilépni egy beszélgetésbõl/merchantból.
Legutóbb kaptam hibaüzit is (természetesen a betaforumra is kiraktam):

Legutóbb kaptam hibaüzit is (természetesen a betaforumra is kiraktam):

köszi
köszönöm szépen 😊
Jo a jatek, egyedul a toltes idok zavaroak kicsit.
Eddig kétszer próbáltam belogolni, egybõl nyitás után és most, mind a kétszer gond nélkül tulajdonképpen. Ezzel kb túl is szárnyalta az általam játszott StressTest-ek 90%-át, úgyhogy le a kalappal.
Megjegyzem, dungis küldiért is kaptam skill pontot. pl. BC.
Valaki írta hogy azok akik elõrendelték, tudnak 100g-ért lovat venni, hol lehet? a sima mount árusnál?
200 korul kb.
Csak pve-t csinálom eddig és eléggé tetszik.
Viszont lesz mit optimákolni a véglegesig. Vga-t 50%-on, cpu-t 60-70%-on terheli a játék (cpu-nál külön furi, ahogy az elsõ magot hajtja maxon a másik 3 meg 40%-ot mutat lol), és mégis bedroppol nem ritkán 40 frame alá.
Szuper kis játék lesz ez!
Viszont lesz mit optimákolni a véglegesig. Vga-t 50%-on, cpu-t 60-70%-on terheli a játék (cpu-nál külön furi, ahogy az elsõ magot hajtja maxon a másik 3 meg 40%-ot mutat lol), és mégis bedroppol nem ritkán 40 frame alá.
Szuper kis játék lesz ez!
12....😞
nincs meg valakinek a skill calculator lementve ? bocsi de nem szeretném 20 percig keresni a forumon ,tudom Nephin linkelte.
Vár türelmesen... egy darabig. 😊
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
ez kari requesting charahcter loadnal, kilép és probálkozik vagy vár türelmesen ?
4. szinten vagyok még csak. Teli van idegesítõ dolgokkal, mint pl. groupon belül nem tudunk kereskedni, ki kell lépni hozzá. (Vagy nem jöttünk rá hogyan kell.) Térképrõl nem lép ki a bindelt egérgombbal ha a kurzor a térkép felett van, csak belépni lehet rá. Láthatatlan társak és ellenfelek.
Túlságosan könnyû. Esküdöztek, hogy nem lesz az, de sajnos az. (Eddig egyetlen MMO volt megfelelõ nehézségû, a Secret World.) Magától gyógyul a karakter. Nem akar fogyni a stamina, sem a magicka. Túl nagy a regeneráció. Ellenfelek gyenguszok. Aki elõrébb tart nyugtasson meg, hogy ez máshogy lesz. 😞
Ezeken kívül viszont hangulat és a világ egy az egyben hozza a jó ES hangulatot és designt. Tetszik a harcrendszer is. Igaz az emberek szinte megklönbözhetetlenek egymástól, a felszerelések kidolgozottsága egyelõre kritikán aluli.
Összességében ezek ellenére tetszik. A jelenlegi havi díj mértékét viszont csak icipicit soknak tartom.
Túlságosan könnyû. Esküdöztek, hogy nem lesz az, de sajnos az. (Eddig egyetlen MMO volt megfelelõ nehézségû, a Secret World.) Magától gyógyul a karakter. Nem akar fogyni a stamina, sem a magicka. Túl nagy a regeneráció. Ellenfelek gyenguszok. Aki elõrébb tart nyugtasson meg, hogy ez máshogy lesz. 😞
Ezeken kívül viszont hangulat és a világ egy az egyben hozza a jó ES hangulatot és designt. Tetszik a harcrendszer is. Igaz az emberek szinte megklönbözhetetlenek egymástól, a felszerelések kidolgozottsága egyelõre kritikán aluli.
Összességében ezek ellenére tetszik. A jelenlegi havi díj mértékét viszont csak icipicit soknak tartom.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
én mennék, de még csak 5-ös vok..hányastól enged instbe? 10?
Most nézem, hogy a kontrollert meg fel sem ismeri, hogy tv-n messzebbrõl játsszak, akkor ennek mi értelme van ilyen alacsonyra tenni?! <#falbav>#falbav>
jó kérdés....mindenki panaszkodik a LOS miatt
Sziasztok! Már tegnap óta próbálgatok belépni, de folyton kidob ezzel a crash report-al. Valaki esetleg tudja mi lehet a gond? A sz.gép elvileg elég hozzá.
====================================================================
eso has stopped working.
version = 0.01
ProductName = eso
Version = eso.live.1.0.0.730626
branch = live
char.account = pupyroby1
client.executablebits = 32
client.mode = login
client.renderertype = D3D9
client.session_start_timestamp = 2014-02-08T06:54:51.796Z
client.time_since_load = 0
client.timestamp = 2014-02-08T06:55:25.312Z -frme 2284-
client.uptime = 33.6
computer.name = LOTRO-CC5F9ABB3
computer.user = p.robert
cpu.arch = 0
cpu.count = 2
cpu.level = 15
cpu.type = 586
data.depotid = 4000
data.dir = E:/The Elder Scrolls Online/depot/
data.syncm = databuild
data.version = 0.win.0.live.729239
exe.buildnum = 730626
exe.opt = release
exe.reltype = public
exe.type = client
gfx.description = 6.14.10.7267
gfx.deviceid = 38032.-394258613.0
gfx.driver = ati2dvag.dll
gfx.vendorid = 4098
globby.address = 198.20.200.183
globby.port = 24502
login.address = 198.20.200.183
mem.current = 302
mem.peak = 302
mem.physical = 2047
os.osbits = 32
os.platform = windows
os.version = 5.1.2600.Szervizcsomag 3
ptime = 0
realm.depotid = 0
realm.id = 4000
realm.name = NA Megaserver
reportfield.ver = 3
version.major = 1
version.patch = 0
version.subpatch = 0
eso has stopped working.
version = 0.01
ProductName = eso
Version = eso.live.1.0.0.730626
branch = live
char.account = pupyroby1
client.executablebits = 32
client.mode = login
client.renderertype = D3D9
client.session_start_timestamp = 2014-02-08T06:54:51.796Z
client.time_since_load = 0
client.timestamp = 2014-02-08T06:55:25.312Z -frme 2284-
client.uptime = 33.6
computer.name = LOTRO-CC5F9ABB3
computer.user = p.robert
cpu.arch = 0
cpu.count = 2
cpu.level = 15
cpu.type = 586
data.depotid = 4000
data.dir = E:/The Elder Scrolls Online/depot/
data.syncm = databuild
data.version = 0.win.0.live.729239
exe.buildnum = 730626
exe.opt = release
exe.reltype = public
exe.type = client
gfx.description = 6.14.10.7267
gfx.deviceid = 38032.-394258613.0
gfx.driver = ati2dvag.dll
gfx.vendorid = 4098
globby.address = 198.20.200.183
globby.port = 24502
login.address = 198.20.200.183
mem.current = 302
mem.peak = 302
mem.physical = 2047
os.osbits = 32
os.platform = windows
os.version = 5.1.2600.Szervizcsomag 3
ptime = 0
realm.depotid = 0
realm.id = 4000
realm.name = NA Megaserver
reportfield.ver = 3
version.major = 1
version.patch = 0
version.subpatch = 0
Ne bazz? Akkor mi értelme az FPS nézetnek, ha nem tudom használni mert fáj a fejem tõle?
Parasite Eve 2, best game EVER!
Hol lehet venni lovat?
valaki Insta? 12 sorci vagyok
atm sehogy:S
AKIK ELÕRENDELTEK TUDNAK VENNI LOVAT 100!!!!! ARANYÉRT!!!!
SRY CAPS
SRY CAPS
Igen.
persze tudom...csak ha van olyan képesség ami adott castnak hasznos lenne bow mellé azért kérdeztem..de ha nincs akkor maradok nightblade-ben vele... amúgy templer milyen módon harcol? olyan karim még nincs.. paladin jellegû a speckó képességei?
Nem kötelez rá arra senki sem, hogy fejleszd a class skilleket. A Classok csak azért kerültek be, hogy legyen egy "kiindulópont"
Ha BOW-ot akarsz használni, akkor elég ha fejleszted a BOW skilleket.
Ha BOW-ot akarsz használni, akkor elég ha fejleszted a BOW skilleket.
Sziasztok!
Eddig egy varász castot lestem meg, nagyon tetszik a játék stb. Kihasználom minden percét amit ad a beta, de eddigiek alapján bow-s játékstílushoz melyik castot mondanátok? sour. kilõve egyértelmû... nekem a nightblade nekem totál rogue-ra hajaz... lopakodás..két kis tõrrel..nah meg ahogy látom a kaszt egyedi képességei is erre mutatnak. De akkor dragonnight inkább?
Eddig egy varász castot lestem meg, nagyon tetszik a játék stb. Kihasználom minden percét amit ad a beta, de eddigiek alapján bow-s játékstílushoz melyik castot mondanátok? sour. kilõve egyértelmû... nekem a nightblade nekem totál rogue-ra hajaz... lopakodás..két kis tõrrel..nah meg ahogy látom a kaszt egyedi képességei is erre mutatnak. De akkor dragonnight inkább?
Sajnos most is találtam olyan hibát mint Jonny-kánál, hogy a quest-et csak relog után tudtam teljesíteni.
Nincs valakinek vsync problémája? Hiába van bekapcsolva, ugyanúgy van csíkozás.
PSN: lacibacsi77
Vagy itt is úgy van mint a skyrimben ,hogy a stamina csak annyit jelent ,hogy hányszor tudsz nagyot ütni a staminas skillekbõl meg mennyit tudsz futni DK-val ,de ha templar harcost csinálsz akkor full magika?
csak lvl 3-ig volt idõm és akkor TEMPLAR teljes mértékben magika-ból harcol? Staminara nem is kell rakni neki?
csak lvl 3-ig volt idõm és akkor TEMPLAR teljes mértékben magika-ból harcol? Staminara nem is kell rakni neki?
Tegnap volt lehetõségem egy picit játszani ORC templarral. Igazából nem volt idõm kiteljesedni,hogy skillek mennyire passzolnak és átlátni,hogy számomra egy harcos templar mint ahogy látom híbrid ként mennyire lesz életképes ,de ahogy kérdésem az,hogy a fegyveres melee skillek azok DK-nál stamina tudom ,de itt spellbõl harcolok és így staminara kevesebbet rakhatok mert kell magika. viszont a fegyverekhez meg kell a stamina. Amúgy nagyon tetszik!! Nállam FULL HD ultran megy és nagyon szép a játék!
bocs megvan
tényleg mondja már el valaki mire jo morph ? és hogy kell csinálni?
Mindig ettol kaptam agygorcsot megy a rinya hogy a havidij.
Sose vetett fel a penz de ugyanmar.
van munkad? Igen? Van hiteled? Ha nincs akkor siman vallalhato.
ha mar az elso kerdesre nem a valasz akkor meg komolyabb gondod is van minthogy egy jatek havidija miatt fajjon a fejed
Sose vetett fel a penz de ugyanmar.
van munkad? Igen? Van hiteled? Ha nincs akkor siman vallalhato.
ha mar az elso kerdesre nem a valasz akkor meg komolyabb gondod is van minthogy egy jatek havidija miatt fajjon a fejed
Maintenance on the beta server from 10:45PM EST to 12:45PM EST
Az 4:45-6:45 magyar idô szerint.
Az 4:45-6:45 magyar idô szerint.
Nem mennek a szerverek 😞 ennyit jelent.
Wow:Gyogyito pap lvl 70 Warhammer:Gyogyito rune priest lvl 80/ RR/80 Aion:Reiki Cleric lvl 50 GW2:Reiki.1948 Lvl 80
103 hibakódra tudja valaki a megoldást? Failed login van
Igaz hogy legalább 500 ezer ember feltelepítette gond nélkül, de biztos hogy a launcherrel van a baj...
rohadjon meg aki egy ilyen pocsék launchert kiszart magából...
egész nap ezt a foshalmazt töltöm, de nem elég neki a 30 gb...igaz csak 3x csináltam ennyi üres helyet...
ehelyett tölti azt a 21 gigát már 3-adjára...mi azon olyan kurva bonyolult h letölti majd onnan felteszi?
<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
egész nap ezt a foshalmazt töltöm, de nem elég neki a 30 gb...igaz csak 3x csináltam ennyi üres helyet...
ehelyett tölti azt a 21 gigát már 3-adjára...mi azon olyan kurva bonyolult h letölti majd onnan felteszi?
<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
nem tudtam utazni hozzájuk, mert beragadtak a "tutorial" részen
Ez elég érdekes, hogy nem sikerült partizni. Igaz, bár csak ketten zúztuk fél 5tõl fél 1ig, de mindig együtt tudtunk haladni. Gondolom néztétek azt, hogy partyban van opció a másik playerhez travelre, ha nem akkor az lesz a megoldás. 😊
Ennyi idõ alatt, mi 7 szintet léptünk szintén mindent bájárva, craftolva, és ha 12+ fölött, ahogy Fred írta még jobban kinyílik a világ, akkor -3. napon már csinálom is majd a karim veletek együtt. <#smile>#smile>
Sok hatert meg le kell szarni akinek nem tetszik a játék. /Fõleg fórumon kívül fröcsög a bullshit/
Ennyi idõ alatt, mi 7 szintet léptünk szintén mindent bájárva, craftolva, és ha 12+ fölött, ahogy Fred írta még jobban kinyílik a világ, akkor -3. napon már csinálom is majd a karim veletek együtt. <#smile>#smile>
Sok hatert meg le kell szarni akinek nem tetszik a játék. /Fõleg fórumon kívül fröcsög a bullshit/
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Nem tudom, majd megmondják az okosok, de szerintem ez marhaság!
6 óra folyamatos béta volt részemrõl (17.00-23.00, és logolok is vissza 6 perc sorban állás után, mire megírom 16 perc inkább), és nagyon élveztem, hogy az ígéretnek megfelelõen TES MMO-t kaptam (fogok kapni) és nem egy MMORPGt TES köntösben. Sajnos a haverokkal kicseszett a stressz teszt már 19.30tól, így partizni igen csekély esélyünk volt. Nagyon elkenõdtek a srácok TSen. Nekem is sokkal kevesebb volt az élmény így. Nekem csont nélkül ment ultrán, egész korrekt a grafika. (Amíg ki nem értem a szabadba össze sem tudtam hasonlítani a grafikát a felmoddolt Skyrimmel, külsõ térben azonban nincs probléma szerintem, abszolút élvezhetõ és látványos. FPSt nem mértem, nem egy BF4. A BF4 singleben 200nál kiakadt, a multi meg még mantle nélkül folyamatosan 70-130 között mozgott.)
Egy kifogásom azért van, a Nordokat sokkal szebben testre lehet szabni, mint szerencsétlen dunmereket. Szégyelltem magam a sok szakállas, izmos arc között "sötét elfként", mert akármit csináltam, a csúszkán nem tudtam hasonlót beállítani, egyszerûen "ocsmány". Na a dunmerek veteran armorja meg vicc... Bezzeg a dunmer Templar csajszim, na, az igazán jól néz ki! Egyébként az Ebonhearth Pact karakteralkotása során a Nord a császár(mondta Tiber Septim, és uralkodott is egy picit, ha már így alakult. De nem látok a jövõbe)
Amit én tapasztaltam, az tiszta elder scrolls. Nagy rajongója vagyok a sorozatnak, bele tudnék kötni dolgokba (pl. elég sok láda ki volt fosztva elõttem, a ranged az Isten, mint GW2ben, ugyanaz lesz open world pvpben, stb., bár remélem nem), de a hangulat, a sztori megragadott. 6 óra alatt 4 szint, nyilván nem szaladtam sehova, élveztem a világot, cimbora (akit kivágott) 2 óra alatt 6 szintet hozott össze.
Kíváncsian várom az MMOról MMOra vándorló "überprofi" klánok (nevesítve: /ha nem lehet, majd Running törli/ Nemesis, Renegade, Resonance) véleményét a fórumukon, talán ebben a világban végre megszabadulunk a "keménymaguktól", mert annyira más az egész. Unalmas már mindig ugyanazokat a pofákat látni egy mmoRPG (mert nicsak, ez tényleg RPG) indulásakor, remélem maga a "smash king" (SWTOR) sem erõlteti túl a hirdetéseit.
Aki TES rajongó, annak ajánlom a játékot (bár csak dragonknight és templar kasztokat néztem meg), aki inkább "mmommommommo", annak talán nem.
6 óra folyamatos béta volt részemrõl (17.00-23.00, és logolok is vissza 6 perc sorban állás után, mire megírom 16 perc inkább), és nagyon élveztem, hogy az ígéretnek megfelelõen TES MMO-t kaptam (fogok kapni) és nem egy MMORPGt TES köntösben. Sajnos a haverokkal kicseszett a stressz teszt már 19.30tól, így partizni igen csekély esélyünk volt. Nagyon elkenõdtek a srácok TSen. Nekem is sokkal kevesebb volt az élmény így. Nekem csont nélkül ment ultrán, egész korrekt a grafika. (Amíg ki nem értem a szabadba össze sem tudtam hasonlítani a grafikát a felmoddolt Skyrimmel, külsõ térben azonban nincs probléma szerintem, abszolút élvezhetõ és látványos. FPSt nem mértem, nem egy BF4. A BF4 singleben 200nál kiakadt, a multi meg még mantle nélkül folyamatosan 70-130 között mozgott.)
Egy kifogásom azért van, a Nordokat sokkal szebben testre lehet szabni, mint szerencsétlen dunmereket. Szégyelltem magam a sok szakállas, izmos arc között "sötét elfként", mert akármit csináltam, a csúszkán nem tudtam hasonlót beállítani, egyszerûen "ocsmány". Na a dunmerek veteran armorja meg vicc... Bezzeg a dunmer Templar csajszim, na, az igazán jól néz ki! Egyébként az Ebonhearth Pact karakteralkotása során a Nord a császár(mondta Tiber Septim, és uralkodott is egy picit, ha már így alakult. De nem látok a jövõbe)
Amit én tapasztaltam, az tiszta elder scrolls. Nagy rajongója vagyok a sorozatnak, bele tudnék kötni dolgokba (pl. elég sok láda ki volt fosztva elõttem, a ranged az Isten, mint GW2ben, ugyanaz lesz open world pvpben, stb., bár remélem nem), de a hangulat, a sztori megragadott. 6 óra alatt 4 szint, nyilván nem szaladtam sehova, élveztem a világot, cimbora (akit kivágott) 2 óra alatt 6 szintet hozott össze.
Kíváncsian várom az MMOról MMOra vándorló "überprofi" klánok (nevesítve: /ha nem lehet, majd Running törli/ Nemesis, Renegade, Resonance) véleményét a fórumukon, talán ebben a világban végre megszabadulunk a "keménymaguktól", mert annyira más az egész. Unalmas már mindig ugyanazokat a pofákat látni egy mmoRPG (mert nicsak, ez tényleg RPG) indulásakor, remélem maga a "smash king" (SWTOR) sem erõlteti túl a hirdetéseit.
Aki TES rajongó, annak ajánlom a játékot (bár csak dragonknight és templar kasztokat néztem meg), aki inkább "mmommommommo", annak talán nem.