24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
titani #10769 Az én Redguardom erre fog menetelni...
-
cain #10768 ha van még ilyen, jöhetnek. :) -
#10767 estére lesz 2 kulcsom, akinek kell írjon privátban... -
#10766 ha egyszerű lenne, egy nálam sokkal betegebb orosz már megcsinálta volna :) -
Betonfal83 #10765 Én kis naiv gondoltam jóval 1 szerűbb! -
#10764 persze, kb 40 gigányi toolom van teso hekkelésre, máris küldöm galambbal
remélem nem képzelted el, hogy 1 nap alatt írtam valami futtatható exe szart, ami szuperül kikapja neked az összes adatfájlt :)
ha le kéne írnom, hogy mivel csinálom: ez ilyen mókolós terminálban futós perpill-csak-nálam-működős félkésznek sem mondhatós hányadék script csomag 4 különböző programnyelven, de főleg assembly-ben
nemtom assembly pl mennyire megy? -
Betonfal83 #10763 Jonnyka megosztanád velem mivel csomagoltad ki a fájlokat? -
Betonfal83 #10762 Szívesen!
GRE3KYJAEN6RW3X73ACJ,77NDN6YT6FDMY9FY9WF4,FGLDYHHDWXLYYJDLCJWW,JNTNDAFHPMCWHRWH6HF,7F3M6M3NTRN693FPPGR53 -
shaaktii #10761 Kemény ahogy lefogja a csaj a húrokat:) -
#10760 húha most belegondolva el tudom képzelni, hogy szerveren tárolódik ez, mert amikor emun próbáltuk az npcket életképesíteni, igen nagy falakba ütköztünk
bújom tovább :) -
Eksz #10759 Ha valakinek esetleg nem jutott volna meg kulcs tudok adni parat. PM. -
#10758 Ez vmi event vagy valami más zene lehet :)
Én ezt keresem, csak "ajtócsapkodás és zajok nélkül".
-
#10757 ez a zene micsoda? egyike azoknak amiket keresel, vagy miez? (2 perc 42 mp) -
#10756 Mondjuk hülye vagyok, mert mp3ban 1:1 a perc/mb arány 128k-n, nem wavban :) Na mindegy, wavban lesz 10-15 mb a 3 perc :) -
cain #10755 hát nekem ez vizelési ingert okozott. >:)
de ha már frednek nem kell, nekem jöhet az ost. :) -
#10754 oks köszi :) -
#10753 egy kis nyálcsorgatás (nekem legalábbis tuti), itt hallgatható az egyik talált wav, most így hirtelen beleképzeltem magam a környezetbe, és igencsak játszhatnékom támadt :) -
#10752 2-3 perc maximum darabja. Az .wavban 2-3 mega, ha 128khz-re nézzük. -
#10751 ja így értem :)
huh, hát keresek tovább
mennyire hosszú dalok ezek? -
cain #10750 jahogy... aszittem, bocsi. -
#10749 öö most butamód on megint, sorry
szóval wat wat wat wat, lehet nem is jó helyen keresek?
öh, vannak dds file-ok (ezek a textúrák meg ui elemek), vannak wav file-ok (ezek.. hát na, zajok), meg vannak .eso file-ok, ezeket még nem sikerült dekódolni
elvileg... a wav-ok közt kell lennie nem?! hogy jönnek a zenék az npckhez? -
#10748 A dolog úgy indult, hogy van egy bárd az Aldmeri kezdőterületen, akinek Malukah kölcsönzi a hangját, és az ő hangján énekel 4-5 dalt/balladát, és nekem csak ez kellene. Az OST annyira nem, mert az úgyis tölthető lesz, vagy már most is az a ruszkiknál, de az NPC dalokat nem találtam meg. -
Whysper #10747 köszi köszi -
#10746 Lesz Timecard/Gamecard vásárlásra is lehetőség, illetve Paypallal is lehet majd fizetni. Bár utóbbinál valószínűleg csak a TC-t lehet venni, mert konstans előfizetéshez szoktak kérni egy csatolt számlát is a paypalhoz (lásd swtor pl). De 60 napokat tudsz venni paypallal, és még úgy is olcsóbb lesz, mint a retail partnerektől adóval és extra költséggel.
De, a követkhező héten lesz bejelentve, hogy milyen fizetési lehetőségek, akciók, lifetime pass, stb lesz a játékhoz hivatalosan.
-
cain #10745 imperial edition unboxing videóban nem mondják véletlenül? vagy mutatják a cd-tok hátulját... :) -
#10744 Huh, fogalmam sincs :) NPC sound kell hogy legyen, vagy npc effect, nem ambi vagy egyéb háttér. -
#10743 háááát, egyelőre a legnagyobb méretű wav-ok azok ilyen háttér"zenék" a területekhez, madárcsicsergős szeles akármis "zajok"
úgyhogy keresgélés van tovább :) -
#10742 Köszönöm szépen a linket! Hétvégén énis kipróbálom.
Arena óta tolom az elder scrollst remélem az online verzió is jó lesz(lotro-t toltam vagy 4 évig:).
1 kérdésem van, nem dombornyomott kártyám van(nem is tervezem) vajon a havi előfizetést lehet majd boltból pl(cdgalaxis) vagy kulcs formájában pl hardveraprón is venni, vagy erről még semmi infó?
Számomra ez a legfontosabb kérdés perpill a játékkal kapcsolatban. -
#10741 huh, erre valaki (Fred te pl) tud nekem mondani egy olyat, hogy elvileg hány szám van a soundtrackben? -
#10740 Hát nekiesek én is mégegyszer, megfogadom tanácsotokat és eljutok ameddig csak az idő engedi. Előző beta acc megy tovább? -
cain #10739 valami google drivera pakold már fel őket plz. xD -
#10738 Fred: végzett a kicsomagolás, eredmény:
77,6 GB (83 349 884 928 bájt)
236 446 fájl, 36 mappa
remélem ebből kihámozhatók a zenék :) -
#10737 http://forums.elderscrollsonline.com/discussion/53425/beta-session-0-171-patch-notes#latest
The Elder Scrolls Online v0.171 focuses on stability at high peak user load as we prep for launch day.
Please be aware that this is not the build currently on our PTS that has been in the news recently. That version is still in testing and is being refined on our PTS server before it is ready for a mass test. This test focuses on the overall stability of the game’s underlying infrastructure. Our goal for this test is to have very short – or no – login queues and to have an overall smooth user experience for our worldwide audience.
Here’s a brief overview of what awaits you in this test:
Continue your characters from v0.17.
Play through level 1-17 content for all three alliances.
Create up to eight characters, increased from four.
Fight for your alliance by participating in the Alliance War in Cyrodiil.
During this test, you will have access to the following areas:
Khenarthi’s Roost
Auridon
Stros M’Kai
Betnikh
Glenumbra
Bleakrock Isle
Bal Foyen
Stonefalls
Cyrodiil
TEST GOALS
For this test, we have a few goals we’d like you to try to reach while playing the game.
Attain level 10 on at least one character.
Reach Rank 10 in any crafting skill.
Find and complete at least one group dungeon.
Travel to Cyrodiil and participate in the Alliance War.
FIXES AND IMPROVEMENTS
Fixes for game stability at scale
-
cain #10736 nem változtatnak a verzión, tehát alapjában ugyanaz, mint az előzőben. ígéretük szerint kisebbek lesznek a sorok. -
Whysper #10735 Tudnátok nekem mondani olyan oldalt ahova le van írva mik lesznek az új betaban? Valami miatt az eredeti oldalra errort ír be! -
TomStorm #10734 Profi!
köszi szépen mindenkinek -
Munkie #10733 Lemaradt: http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/offer/498/Elder-Scrolls-Online-Beta-Key-Giveaway.html itt tudsz kulcsot -
#10732 Lesz. -
Munkie #10731 Például most hétvégén :) -
TomStorm #10730 Na úton van a PC-m végre már!
Sok mindent kihagytam a játékkal kapcsolatban és csak egy kérdésem lenne!
Lesz mostanában béta?Olyan amire be is kerülhetek?