24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
ShaiHulud #10849 na mindegy retailnal nem lesz gond, mert nem kell majd valtogatni a regiot, legalabbis normal halandonak :) -
Nephin #10848 Passz. :) -
ShaiHulud #10847 jo de akkor most nekem miert nem akar felrakni egy EU klienst is? :) -
#10846 "egyelore nem tudom erdemes-e szabit kivenni 31-től"
Diablo 3 miatt nem oszt, nem szoroz nálam, felkészültem mindenre. Szabit nem veszek ki, valamelyikbe csak be tudok majd lépni. De ha nem, a raidekről sem iratkozok le, biztos ami biztos. :) -
Nephin #10845 Én aláírom, hogy neked így működött, de a fél klánnak nem, és tudtommal nem vagyunk szellemi fogyatékosok. :)
Teljesen üres, új installnál, ha nem nyomsz az installra, akkor 3 évig is ott ülhetsz, mert nem csinál semmit a launcher. Viszont ha rányomsz, akkor addig nem áll le, míg 2 könyvtárat nem csinál, egymással párhuzamosan töltve fel őket (néztem a könytárakat közben). -
#10844 Ja ha az architect hülye, akkor jobb. Ha nem, akkor nincsenek később felmerülő problémák és csak egyszer foglal helyet. (Ahogy az szinte mindenhol így van...) -
cain #10843 tapasztalatból mondom, hogy jobb az, amikor a szerverekhez fűződő verziók küön elérési utat használnak. egy csomó később felmerülő, potenciális problémát ki lehet így kerülni. -
#10842 -
ShaiHulud #10841 nem csinal magatol 2 konyvtarat.
szoval, alap eset hogy ugye korabbi betaknal votl a NA kliens, ami telepit egy "EU" tag nelkuli konyvtarba.
Utana jott az hogy ha atraktuk EU regiora, akkor ujra akarta magat installalni (PLAY gomb helyett INSTALL lett). Na most aki itt volt olyan marha ugyes hogy ranyomott az installra, annak ellenere hogy tudta hogy mar van egy telepitett kliense, na annak lett 2 konyvtara.
Annyit kellett volna csinalni, hogy bezarja a klienst es atnevezi a konyvtarat "EU" tag-ra. ezutan a launcher checkolja a file rensdzert es ujra a PLAY gomb lett volna ott, mikozben csak 1 konyvtar maradt volna.
most meg jott hogy NA klienssel kell betazni mert eu szerver meg nincs, szoval launcherbe ujra atkellett allitani NA-ra, majd kilepni (es nem install gombra nyomoraszni). atnevezni a konyvtarat (kitorolni "EU"-t) es voila ujabb file check es kesz is az egy konyvtaras kliens a PLAY gombbal.
a 30gigas hulyeseget meg nekem is irta, de siman nyomsz OK-t aztan annyi. -
Nephin #10840 Irigyellek. :D -
Ragnar360 #10839 beta key 1k.huf -
#10838 abban egyetérthetünk hogy fura és .. szar ez a rendszer, csodálkoznék, ha így maradna release-ig -
ShaiHulud #10837 pedig nekem sikerult :D -
Nephin #10836 Persze, ott is van vagy 40 GB.
Egyébként kb. mindenkinek eljátszotta ezt a kétkönyvtáras mókát, kivéve egy embert, neki csak egy van és kiválóan működik, sosem töltött neki kettőt, pedig ugyanúgy újrarakta, mint pl. én. :D Teljesen érthetetlen számomra. -
ShaiHulud #10835 de nem csinal magatol 2 konyvtarat :) lehet a sorrend nem volt jo? belepsz launcherrel, atallitod a regiot NA-ra, bezarod a launchert. atnevezed az EU-s konyvtarat ugy, hogy kitorlod az "EU"-t ujra inditod a launchert es mar megy is a file check, ami egy par perces muvelet es utana minden kesz is, nincs 2 TESO konyvtar.
Akkor van ketto, ha a regio valtas utan ranyomsz a play gomb helyett levo install gombra, amire nem szabad/nem kell, mert atnevezed majd a mar telepitett kliens konyvtar nevet. -
#10834 Az tény, hogy ekkora baromságot nem látni máshol. Régiónként külön teljes telepítés kell neki. -
#10833 Ha nem a rendszerpartícióra tetted, akkor nézd meg azon van e elég hely, lehet oda is tesz valamit. -
Nephin #10832 Nem lehetett elnyomni! :D -
Nephin #10831 -d -
Nephin #10830 Kár, hogy nem csináltam screenshotot, de a TS-en akkor jelenlévők tanúsíthatják, hogy téptem a hajam. :D Folyamatosan kiírta, hogy nincs elég hely és SEMMIT nem csinált ezen kívül, se belépés, se frissítés, se semmi, bárhogy váltogattam a régiókat végső kétsdégbeesésemben. :D
Na mindegy, most jó a dupla hellyel mega két könyvtárával, ha ez kell neki, én nem piszkálom. :D -
#10829 alattad a válasz, én imádlak, de nem fogok tágítani: NEM kell újratelepíteni semmilyen körülmények között
ha az én laboratóriumi körülményeim túléltek mindent, senkinél nem lehet szükséges :) -
Nephin #10828 Ezt aláírom, de ha nem ilyen hülyén csinálták volna meg, akkor nicns gond. :) -
ShaiHulud #10827 nekem is irta hogy 30 giga kell neki, pedig volt hely, de nem okozott semmi gondot, csak elnyomtam a hibauzenetet aztan annyi. atnevezes es file check ota nem rinyal a 30giga miatt se. -
#10826 I CHANGED MY REGION TO EUROPE AND HAD TO INSTALL A NEW VERSION OF THE GAME. DO I HAVE TO INSTALL THE GAME AGAIN IN ORDER TO PLAY IN THIS BETA?
Updated 02/26/2014 09:22 AM Published 02/24/2014 11:50 AM
If players downloaded the European version of the beta client by accident, they can still take part in the current beta. The steps are listed below.
Windows users:
Click "Settings" (marked by a cogs symbol) in the top right corner of the launcher.
Change the region to "United States" and click "Apply."
Exit the launcher and locate the client's install folder (most often C:Program Files (x86)enimax Online).
Rename the folder "The Elder Scrolls Online (EU)" to "The Elder Scrolls Online."
Open the launcher to ensure your region is still set to "United States" in Settings, and that you can access the North American server. -
ShaiHulud #10825 Itt is leirjak hivatalosan az atnevezosdit :)
Attention Worldwide Testers! The Beta Test starting 2/28 is designed to stress test the North American Megaserver. We’d love for you to join us, but if you have the EU beta client installed, please visit this article for instructions on quickly switching to the NA Megaserver:
https://help.elderscrollsonline.com/app/answers/detail/a_id/5836
amúgy ez kicsit zavar, hogy EU megint másodlagos, megint NA stress test van. EU meg majd lesz amilyen lesz. persze alapozhatnak majd a NA tesztre, de hat nem feltetlen ugyanazok a korulmenyek. egyelore nem tudom erdemes-e szabit kivenni 31-től vagy sem :) mert ha pl csak EU server szopas lesz vegig...
-
#10824 ESO community team is unhatja már a kérdéseket, ha direkt kiírták mindenhova a megoldást :) -
#10823 I changed my region to Europe and had to install a new version of the game. Do I have to install the game again in order to play in this beta?
Updated 02/26/2014 09:22 AM Published 02/24/2014 11:50 AM
If players downloaded the European version of the beta client by accident, they can still take part in the current beta. The steps are listed below.
Windows users:
- Click "Settings" (marked by a cogs symbol) in the top right corner of the launcher.
- Change the region to "United States" and click "Apply."
- Exit the launcher and locate the client's install folder (most often C:Program Files (x86)enimax Online).
- Rename the folder "The Elder Scrolls Online (EU)" to "The Elder Scrolls Online."
- Open the launcher to ensure your region is still set to "United States" in Settings, and that you can access the North American server.
-
Nephin #10822 Ez nálam ott bukott meg, hogy default az írta ki, hogy kevés a hely (30 GB, pedig volt 57...) és meg sem moccant semerre, bármit csináltam. Aztán letöröltem a sima könyvtárat (mert ugyebár 2 könyvtárat hozott létre, egy simát meg egy EU-t korábban), de ugyanez. Aztán átneveztem az EU-t simára, de ugyanez. Maradt a full újrainstall, ahol megint két könyvtárat rakott fel... -
#10821 Gondolod a banner alatti részt elolvassák? Nem. Utánanéznek bárminek? Nem. Életképtelenek. Hetek óta tele vannak a közösségi oldalak olyan emberekkel, akik ugyanezt kérdezik. Mit lehetne velük csinálni, már semmit, ez egy ilyen világ. -
#10820 mindenkinek ez történik igen, hogy kiírja, mintha teljes letöltést akarna csinálni, valójában csak ellenőriz / újraindexel, 3-5 perc alatt végez, és már játszható is - ezt a türelmesebbje megvárja, a türelmetlenebbje letöröl mindent, és kezdi 0ról :)
én kb szeptember óta ugyanazt a telepítést használom, pedig nálam már megfordultak tört szerver file-ok is - minden flottul megy -
#10819 egyrészt running mindig kiírja ezeket, másrészt nem lehet több házigazda, harmadrészt én is bele tudnék piszkálni, de nem akarok - egyfelől mert bunkóság, másfelől mert fölösleges, a hülyeségáradat ellen nem véd :) -
#10818 Én beta után letöröltem az US könyvtárat, és ma szívtam is a fogamat, amikor kiírta, hogy ~23Gb van hátra a letöltésből, de 5 perc alatt végzett, úgy látszik a patch cache fennhagytam véletlenül. :)
Vicces, hogy az Applying patch résznél is méri a sebesséáget 60Mb+/sec. :) Jó lenne internet speednek is. -
amikkamakka #10817 ááááhh...felesleges...én nem akarom elhinni hogy ezek nem direkt kekekckedős hozzászólások :)
pl: [URL=http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1336063855&no=10812]#10812[/URL] -
#10816 Lehet több adminja egy topicnak?
Van egy-két dolog, amit jó lenne kiírni viszonylag nagy betűtípussal így béta előtt. :) -
Ubi™ #10815 /troll on
Sorrrry, nem tudok olvasni csak írni hol lehet a bétára jelentkezni??? van hivatalos oldala a játéknak? már megjelent? és ha nem mikor jelenik meg? Vannak magyar gííldek? hol lehet bővebben olvasni a játékról? egyébként szar a játék nem tudok bejelentkezni sem, majd várok 2 hónapot, amikor f2p lesz. csácsumihello.
/troll off -
#10814 Mert holnap este 18:00 órát lesz a béta, nem most? Kiskezitcsókolom! -
Nephin #10813 Mondjuk az, hogy még nincs béta? :D -
ceb1t #10812 mi lehet a hiba hogy az istenért sem tudok belépni a játékba? feltette minden hiba nélkül, de azt írja hogy login service has failed -
#10811 szerintem már csak annak nincs kulcsa, akinek nem kell :D -
Ragnar360 #10810 Ha valakit érdekel béta kulcs az PM!