24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• j0nNyKa
    el. komolyan. el.
  • Dragovich
    hánykor kezdődik a béta? nem 12-töl csak azért mert én nem tudok belépni
  • petecz
    Elvben igen, de múlt alkalommal is egy órával előtte startolt.
  • PTW
    Valoban figyelmetlen voltam, mert nekem kimaradt, hogy csak 12 est- kor kezdodik. Ejfel utan gondoltam kiprobalom, sikerult belepben, jatszottam.. de a "you are not allowed to play on this realm" szerintem egyaltalan nem egyertelmu az egyszeri arcnak.. nem at mondta hogy " duud beta is not on yet what the fuck are you doing here get out" :-D
  • sWbFII
    am nem 6tól lesz?
  • Terawatt
    Még én is "nyertem" egy kulcsot. Csak úgy úszkálunk bennük.
  • amikkamakka
    Ha valaki lemaradt volna : 7DH4JHRHJW5FJEN45PEY
  • amikkamakka
    rosszat? említett itt ilyet valaki? de mivel köztudott hogy a beta csak du kezdődik nem is értem a kérdésedet...az hogy tegnap fel tudtál lépni és kivágott a szerverről egyből ki is írta az okát olvasható a #10950 üzenetedben
  • sWbFII
    Neked se ment? ;)
    Amúgy nyomik hogy nem írják ki launcherbe hogy "12"-től kezdődik vagy valami. Bár akkor meg délben jönne mindenki hogy miért nem megy :D Bár kitudja még nincs dél.
  • Terawatt
    Rég vót, tán igaz sem vót.
  • Count Adyn
    Emlékeztek mikor szerda délelőttönként kérdezgették hogy miért nem megy a WoW szerver?:D
  • PTW
    Az introduction részt pont végig tudtam csinálni, épp utaztam volna Nirnbe amikor kivágott.
  • sWbFII
    mennyi időre engedett be tegnap?
  • PiszkosFred
    Hidd el, ha ismeretlen kérdezi, nem így válaszolok. :) De PTW esetében tudom, hogy nem trollkodásból kérdezte.
  • PTW
    meséld már el ha szépen megkérlek, hogy mi rosszat kérdeztem?
  • sWbFII
    Jobban belegondolva, nem is feltétlenül az a bajom hogy unalmas lenne, hanem hogy mondjuk egy olyan skillt ami nagyon tetszik de van nála hasznosabb/erősebb már nem tudsz kirakni. Pl nekem tetszik nagyon a templar "Piercing Javelin" képessége, nagyon jó érzés dárdát hajigálni az ellenfél testébe :D , de lehet hogy később lesz sokkal hasznosabb képességem ami arra "kényszerít" hogy azt használjam helyette. (bár ez most pont nem a legjobb példa mert szerintem ezt pvp-re mindenki vinni fogja :P )
    Na mind1 majd meglátjuk mi lesz ,de tartom hogy az a +4slot akkor is jó lenne.
  • PTW
    értem köszi! akkor ezekszerint lemaradtam valami inforól :)
  • wowpress
    Üdv!

Nekem jöhet, kösz!
    Meghálálom ha nagy leszek!
  • amikkamakka
    Te nagyon türelmes ember lehetsz PiszkosFred ;)
  • PiszkosFred
    Kb. ma 16:00-17:00 óra környékén próbáld meg, akkor lesz újra nyitva a béta.
  • amikkamakka
    Ez most komoly?
  • PTW
    Sziasztok,

meg tudja mondani valaki mi a bánat történik?

Loginnál folyamatosan a failed to reciver login information errort kapom, lejjebb pedig azt írja hogy ESO beta is currently not in session? what? tegnap este még be tudtam lépni míg ki nem vágott "you are not allowed to play on this realm" üzenettel...
  • PiszkosFred
    Csak úgy tudod a legnagyobb terhelést letesztelni a login szervereknél, ha mindenkit ráengedsz, aki él és mozog, majd kivágod őket egy adott pillanatban, és nézed a mass login mit csinál a rendszerrel.
  • Fehercsoki
    Kaptam egy plusz kulcsot(valamiért nagyon akarják hogy mindenki hozzon plusz 1 embert...), de nincs rá szükségem, akinek kell az itt válaszoljon erre a hsz-re, az elsőnek fogom odaadni, privát üzenetet NE írjatok.
  • PiszkosFred
    Más kifejezést használnék. Az a baj, ha erre azt válaszolom, amit valójában szeretnék, az flamet indítana, és arra a legkevésbé sincs szükségünk.
  • j0nNyKa
    azt mondod, trollbait? :D
  • PiszkosFred
    El ne kezdd, mert.... kérlek.
  • amikkamakka
    Hozzáteszem nekem elég volt ez a pár skill is, kicsit talán a The Secret Worldre emlékezetet ezen része
  • amikkamakka
    Konzoloknak ehhez semmi köze szerintem, a FF14-ben is van kismillo skill amit lehet kontrollerel használni.
  • Susarc
    hát a nyomorék konzolok miatt nem fogjuk megkapni...:S
  • SANTANTICA #10941
    detto, de mondjuk nekem sokszor hiányzik a teleport skill a kormányról....
  • Ubi™
    Én több mint 25 éve vezetek autót. 3 pedált nyomogatok, 1 kart rángatok és 1 kormányt tekergetek. Ez "5 spell". Valahogy még sem unom, mert a vezetést élvezem. Tetszik érteni???!!!
  • Nephin
    A logint akarják zökkenőmentesre csiszolni.
  • MaRee
    Akkor nem is baj. Mi lesz most akkor a lényeg? Mintha azt írták volna redditen hogy egy-két további zóna is megnyílik és lehet tovább vinni a karaktereket.
  • j0nNyKa
    mármint nem lesznek
  • MaRee
    Lyally de bétáznék ma én is, de már megígértem magamnak, hogy nem spolierezek többet a játékból :D Pedig nagyon kíváncsi vagyok az új területekre, már ha nyitva lesznek.
  • oneal1
    hát ez szuper, két napja letöltöttem, telepítette is, most elindítom és újból el akarja kezdeni tölteni...
  • Ahet
    Bocsánat ha volt már, de idő szűke miatt most nem olvastam az elmúlt oldalakat.
    Részletes cikk és új verzió (0.13): Presenting Foundry Tactical Combat
  • PiszkosFred
    Azt tartsd szem előtt, hogy az első 6-7 szint az a "bevezető", kissé lineáris lesz. Ahogy megérkezel majd az első "capital city" jellegű helyre, és vége a prológus sztorijának, onnantól lesz igazi TES játék az egész, és kapod meg a szabadságot. Amíg el nem érsz ide, lehet, hogy csalódást fog kelteni.

10-es szint felett pedig, úgy kinyílik az egész világ, hogy teljesen más játékot fogsz látni, mint 1-9 között.
  • Lengyel2
    Oké, köszi. -
    A sujammát jobban szeretem. :P