The Elder Scrolls Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A franc tudja fejbõl. WAR-ban pl volt és tetszett. GW2-ben nem tudom van-e szerintem nincs, se wowban, de ott mégsem olyan, mintha szellemekkel harcolna az ember, nem tudom érthetõ-e mire gondolok. Még az elõzõ béta tesztkor beszélt itt errõl pár ember, meg hogy az ütéseknek nincs "súlya".

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Hogyan tudok szigetet valtani? Kellene a main story-hoz.
Akkor ez is mi? Fõ oldalon fenn van a leírás a szövetségekrõl a STORY OF ESO ami kb egy oldalas story iromány ezek mind publikusak.

teso online link

Nem kell mindent a titoktartásra fogni.
s0n1c
Warhammer Online-ban volt, ha jól emlékszem.
s0n1c
Szerintem a collision detection csak idegesítõ problémák sorát generálná, fõleg pvp-ben. Nekem nem hiányzik. Árkádos, ez tetszik 😊
Melyik mmoban van ütközésvizsgálat?

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Prince23
Az elsõ fejezetet nekem nem akarja betölteni. Ez valami globális bug? Börtönbõl most teleportálnék el, de csak tölt és tölt... majd hosszas várakozás után Error üzenet fogad.

PiszkosFred
/stuck

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Azért ma már nem az egy f2p játék színvonala, mint 10 éve.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Legtöbb embernek az a baj vele, hogy kicsit árkádos, és hogy nincs ütközésvizsgálat, mindenen át lehet futni. Ezt nem értem, hogy miért hagyták ki belõle, pvp-ben szerintem igen fontos dolog lenne. Bár nekem tetszik a harcrendszer, végre nem az egymillió spellt-skillt kell zongorázni polip módjára a billentyûzeten.

15p gametime után sikerült leesnek a grafika alá, elõ se tudok mászni, meg se tudok halni. Bosszantó, reloadui se segít, a support 10p után se töltõdött be, szóval asszem karakter delete és újrakészítés lesz 😞

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

PiszkosFred
Onann tõle idéztem a "nincsenek napszakok" faszságot 😊 Sok ilyen, és ehhez hasonló, a teljes sötétségrõl árulkodó aranyköpést szoktam elrakni a lol.txt-be, néha nagyon jól tud jönni összefoglalók idején 😊

s0n1c
Indítottam egy melee karaktert is. Most már tényleg nem értem mi a problémátok a harcal, ugyanolyan, mint bármelyik ES-ban.
Nézem a PH-s picsogásokat.. sokat fórumozok ott, de ez most meglepett, hogy egy pillanatra sem jut eszükbe, hogy stressz tesztrõl van szó, és béta verzió...

Én fikagép vagyok, de pár óra játék után azt tudom mondani, végre egy online szerepjáték, ami nem egy 100. WOW. Nekem nagyon bejön a kezelés, az irányítás, a Skyrim is nagyon tetszett, annak a kezelését hangolták még jobbra, szerintem jó ötlet volt.

Az külön tetszik, hogy az alap angol tudásommal is megértem a sztorikat nagyjából, könnyû a nyelvezet, és kattintásig vár a következõ sorral, így ha valamit nem értek van idõm lefordítani.

Szerintem külön melóztak azon, hogy az ALT+Tab ne okozzon gondot, végre egy játék ami nem fagy meg, nem ugrik ki stb ha percenként ALT+Tabozok sem.

Nekem eddig tízbõl tíz, semmi rosszat nem tudok elmondani a játékról. Sajnálom hogy a havidíja már több lesz, mint az internet elõfizetésem ára, fele ennyiért cserébe szó nélkül befizetnék, de a munkám miatt (nincs idõm kihasználni a heti 1-5 játékidõm mellett) nem éri meg havonta 4000 Ftot kiadni érte. De bízok benne, hogy kapunk free game-t a tesztelésért, most ezért is erre szántam az egész hétvégémet. Egy helyen azt nyilatkozták a készítõk, hogy az "értékes" játékosoknak ingyenesre akarják. Hátha.. 😊
Korábbi kicsi a világ kommentem visszaszívva😊...kicsit messzebb jutottam és errefelé már szép nagy minden.

Alakul a dolog.
Diopapa látom ott is össze-vissza hazudozik...

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

PiszkosFred
NDA miatt nincs, sajnálom. Késõbb talán.

Valaki tudna adni egy kis felvilágosítást a történetrõl a kezdõhelyekrõl stb? vagy ez fenn van valami magyar teso oldalon?
Bocs. akkor legközelebb spoilerben!😊
Prohardveren is sok az ellenzõ 😞PHMa már tényleg minden ingyen kell mindenkinek, sõt egyesek még azt is elvárnák h neki fizessenek. Tisztelet a kivételnek..
Köszönöm!

Más:
Légyszi srácok nem technikai kérdésekben és képekkel kapcsolatos postokat SPOILERbe, mert megõrülök h félszemmel olvashatok csak vissza!
Hosszú töltésnél azt is javasolják, hogy 10-15perc után inkább próbálkozzunk újra.

twitch.tv\mnk_official

Requesting character loadnál érdemes végtelenségig várakozni, vagy kilép-beléppel többre megyek? Mi a tapasztalatotok?
BoneDragon
Nem lehetne ezt törölni?

Különc
25 mbit és 2 perce várom, hogy túl érjek a felén

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

PiszkosFred
És ne pngben 😊

<#eljen> Én is most csináltam egy Khajiit altot hogy megnézzem az aldmeri kezdõhelyeket. Egyébként ekkora képet legközelebb légyszi spoilerbe 😄

Amúgy szép a játék
Mi a bajod? Nem kötöttem bele semmibe, csak páran elmentünk felfedezni a térkép határait és ezt találtuk, semmi offense nem volt ebben a képben.

Nem értem a fajtádat, ha ennyire utálod a játékot hogy minden szarba belekötsz akkor minek játszol ? Ki kényszerít ? Vagy mit akarsz bebizonyítani ?
Hmm szép a kilátás <#vigyor>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro

<#eljen>

s0n1c
köszönöm!

Skill Kalkulátorra dob valaki egy linket? google nem találja és nem saveltem el a browswerbe én marha:S

PiszkosFred
Hát, szokatlan annak, aki nem játszott a TES részekkel, és azt hihette, hogy itt is beránt 4-5 groupot, aoe, majd loot és mehet is a vendorhoz 200 aranyat szerezve 5 perc alatt.

ricsaj
Igen, de nem valoszinu hogy jol is jar vele.
pl ha varazsolgatni akarsz akkor sok manara kell pakolj a nehezebb ruhakban a lassabb a mozgasod ha nincs eleg staminad, szoval valamit valamiert

Nekem tetszett a combat. Nekem az nem tetszett, hogy úgyan az a maszlag megy mint az összes grinder mmo-ban. menj ide vedd fel azt gyere vissza. 2óra után már fárasztó volt. Közben nem jött semmi +cucc semmi plusz..
ezt most miért? mit cseréljek le? vagy 6-os Magikával ez a max? azt növeljem?

Nekem nagyon bejön az auto aim, végre nem egyfolytában egymást lövöldözzük orrba 😊 Eddig egészen jól ment a game, tényleg csak térkép váltáskor vannak nagyobb gondok.
Szerintem rangedek örüljenek, hogy van "auto aim" ... :d

twitch.tv\mnk_official

Jockey
Ez engem is èrdekelne..mondjuk szeritem itt sokan nem játszottak elderscrolls-al, vagy mondjuk df-el, igy persze hogy a combat szar, mert nem gw2os vagy wow-s vagy targetelos...

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

@Runcájsz, nálunk is elõfordult! Nem nálad van a hiba 😊
@Soundsonic, lehet tradelni, csak ne legyetek groupban.

twitch.tv\mnk_official

PiszkosFred
Múltkor volt fal jó pár helyen. Most nem néztem, Deshaanig mentem le, hogy Mournholdot megnézzem ezúttal belakva, de kidobott a szerver töltés közben, úgyhogy nem próbálkoztam többet 😊

Lehet, de valószínûleg a lag kinyírja.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Karakterek egymás közt tudnak trade-lni? Nekünk nem sikerült
Nagyon döcögõs ez a zóna váltás most. Tuti csúcsra járatják a szervert, nagyon recseg. Már harmadszor próbálok zónát váltani és csak tölt-tölt 5-10 percig, majd jobb esetben hibával visszadob loginhoz.
Amúgy más is észlelt olyasmit, hogy kb. 30 másodpercenként pár másodperce megdermed a játék és utána megy tovább? Nem panaszból írom, mert tudom ez egy stressz teszt, csak érdekelne, hogy nem-e az én gépemnél lehet vmi.
Amúgy a ping-et valahogy ki lehet íratni a játékban?