24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
ANDAXINx #11011 Valahogy erről az jut eszembe, hogy:
"bánattal vagy örömmel, de én harcolok foggal körömmel" -
SANTANTICA #11010 Állítólag a takarítónő hazavitte a gépterem kulcsát mikor reggel végzett és most áll a bál, hogy időben ki tudják nyitni a kezdésre... -
cain #11009 elég komplettnek tűnik. -
#11008 Majd kíváncsi lennék egy sorci összefoglalóra/véleményre :D Mert azt nem tervezek csinálni de azért akármivel játszik az ember illik ismerni az ellenfelet. -
#11007 Nightbladet most hétvégén akarom tesztelni, eddig sorci és templar volt terítéken. Köszi az infót :) -
#11006 hopp hopp igazatok van, javítom magam: amikor a nightblade-et toltam, 1 vagy 2 spellem tutira a dual wield ágról volt, úgyhogy fogyott a staminám rendesen csatában -
Chris #11005 Megnéztem, mert fogalmam sem volt mi ez, de azt írja az esohead, hogy ez is a stamina bizonyos százaléka árán tölt vissza. Ergo tökmindegy, hogy 0 vagy 100 pontot pakolsz a staminára csak emiatt.
-
Betonfal83 #11004 Nekem úgy rémlik minden class skill magicát fogyaszt és minden weapon skill staminát.Én nightblade-nél class skilleket hasznátam leginkább és csak pár weapon skillt így a magika nálam fontosabb volt! -
Chris #11003 Az összes class skill magickát eszik pedig. -
Chris #11002 Lehetséges, de ahogy én emlékszem nigthbladen a class skillek "olcsóbban" sokkal nagyobbakat sebeztek, ezért is használtam csak egy weapon skillt, hogy "legalább a másik alapanyagból is fogyjon" a hatékonyság jegyében.
-
Tarki #11001 Itt van pár kulcs, aki kapja, marja:
5K4LDGC7H943E7PN6DEM
ANDM4R7YYN9HYPJHTCA4
R7PK7D3X437NYFFKCENX
9G5XRJYXGJJ3C6MXJRNL
T4GAXX969J679HDWP79W
-
Eksz #11000 En komolyan epitek a Dark exchangere, ami hpt es magickat tolt, stamina aran. Szoval, nem ennyire fekete-feher azert a dolog. -
#10999 jelentem alásan, én fogok a staminára pakolni a sprint miatt, mer utálok lassan közlekedni, terület meg van szarásig
illetve hát nyilván nálam speciel nightblade miatt egy csomó spell staminát eszik, amiatt is fontos -
#10998 A fene tudja. Egy silverbolt (FGuild), egy Uppercut (2HW) vagy Critical Charge (szintén 2HW) elég jól bele tud rondítani az ellenfél lelkivilágába, és ezekhez kell azért stamina, főleg az első kettő esetében :), és nekem sose volt elég. -
#10997 Megéri mind a két erőforrásból dolgozni, mert úgy hatékonyabb leszel. :) -
Chris #10996 Élek a gyanúperrel, hogy a dodge/block/interrupt képességek mind a stamina x százalékát eszik, nem abszolút értékek. A sprint meg... na azért nem fog senki egy árva pontot sem staminára pakolni. :D
Tehát szerintem max a fegyver skillek miatt érheti meg, de azokból meg én pl. jó ha használtam kb. összesen egyet a múltkori bétán. A class képességek nagyságrendekkel hatékonyabbnak tűntek.
-
#10995 többek között staminából futsz és dodge-olsz, ér, nem is keveset -
#10994 Az lesz a legjobb, mikor az egész jövőhét is arról fog szólni, milyen szar a havidíj, milyen köcsögök, hogy ilyen elavult rendszert akarnak, meg fog bukni a játék, darabos a mozgás és egyébként is miért nem tud belépni bétázni... óh mama, legyen már vége. -
Chris #10993 A lenti cikk teljesen biztosan nem téved?
Armor darabokra csak és kizárólag health, magicka és stamina rakható? Ez így akkor tényleg nem lesz túl változatos. Magicka növelés a cap-ig, összes többi pont healthbe, vagy stamina ér egyáltalán vmit?
Ezekszerint akkor csak a 3 db jewelry slottal meg a fegyverekkel lehet játszani?
-
#10992 már kikapcsoltam, szerintem megjegyzi -
#10991 Találó a kép. Igyekszem majd meg rapelni a print screent.
Ma este bárki baszogatni fog emailben vagy bárhol, akkor ez a kép fog repülni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Johika #10990 Nyugi, a globalt is ki fogod kapcsolni a jatekban. :))) -
Susarc #10989 nah 4 kor már gém lesz?:P -
#10988 [URL=https://www.facebook.com/photo.php?fbid=828277497198963&set=a.628065397220175.1073741832.613693625324019&type=1&stream_ref=10]"Szokásos" béta előtti felhívásunk a bétás karakterek fotóiról, illetve NDA hiányában az esetleges saját streamek linkjei miatt, stb.[/URL]
-
#10987 engem csak az nyugtat meg, hogy aki annyira életképtelen, hogy kiolvassa az emailből, az nyilván nem fogja megvenni + fizetni a havidíjat, úgyhogy már csak maximum 2x kell elviselni -
Eksz #10986 Most nem rosszbol, de aki nemtudja kinyomozni, hogy mikor is kezdodik a beta, az a beta, amivel jatszani akar, az walkmannel lelegzik is? Kilehet irni ide, de... -
Ubi™ #10985 Te biztos jó szerveren voltál? Mert totál nem ezt írja ki, hanem
ezt.
A hiba leírás pedig ITT. -
#10984 Erre #10963 poénkodott. -
#10983 Azért az vicces hogy közvetlen alatt ott van 3szor is leírva :D -
amikkamakka #10982 "peace" -
csimposz #10981 Jonny: Ezt most úgy mondod, mintha a múltkor nem írtátok volna ki, meg mint ha olyan nagy csoda lenne. Kell itt szőrszálat hasogatni a pontos szóval.
Legutóbb így volt:
Magyar idő szerint Péntek 18:00-Hétfő 6:00 vagy kicsit előbb vagy kicsit később.
Tökéletesen működött is a dolog.
Amúgy engem olyan borzalmasan nem zavar a dolog, de ha a birka nem tudja értelmezni a mailt, akkor a fórum visszaolvasása sem fog neki menni, segítsünk rajta, s magunkon is. :)
Mi az hogy hattó, elmagyaráznátok? (hehe)
-
#10980 72es betűméret piros és aláhúzva pls. -
#10979 Kiírtam. -
cain #10978 fogadd el a másságot! :P -
cain #10977 3 armor glyph van?! na itt tényleg mindent attrib pointot healthre fogok majd pakolni. =| -
#10976 az buzis, vakarni kell teljes erőből -
cain #10975 én mosni szoktam, egész hatásos. -
#10974 várjuk szeretettel a pontos kezdési és befejezés időket magyar idő szerint tőled
ne legyél lusta, írd le, és bekerül bannerba -
#10973 Hivatalos mindig magyar idő szerint 18:00 óra, de volt már, hogy 16:00-kor be tudtunk lépni. Négy után érdemes próbálgatni, akinek nagyon "viszket" :) -
csimposz #10972 Írjátok már ki a fejlécbe bakker, ne legyetek lusták, vagy válaszoljatok szegény idiótáknak. A múltkor ki is volt írva magyar idő szerint, és megoldás is volt a problémára.