24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Susarc #11252 nem már nem veszem meg.....TESO-val elleszek -
Whysper #11251 Majd vissza mész keigre! úgyis mindenki a BC-t szerette! Legalábbis ,ha csak az Én ismerőseimből indulok ki! Mind vissza jött játszani a kiegre !! 8) Ezért nem ESO-nak 8( -
Susarc #11250 WOW-ot nincs szivem letörölni...,de már 6-8 hónapja nem használom -
Whysper #11249 Amúgy Elder scroll statisztikai oldal van? miből mennyit indítottak stb? -
#11248 pedig tudnod kéne, mert láttad amikor valami buzi (khm) addig hergelte swtor topicban, hogy az az acca bannolva lett -
MaRee #11247 Nem tudom ki az a Crassus -
#11246 crassusnál találtál wow ikont? nem volt neked az előző életedben Holmes a neved? -
MaRee #11245 Áááhá! Wow ikon, lebuktál! És még kalózkodsz is -
#11244 Na ezt most talan nem fogtam fel. Mibol lehet egyet krealni jatekosonkent?
Amugy AZ elozo kerdesem pedig arra vonatkozott, hogy a khajiit elvileg nagyobb karakter modositasi lehetosegeket kene tartalmazzon mint AZ emberi fajok mert ITT azert a szokasosokon kivul lehetne boven beallitas mert elvileg nemelyik bazi nagy Tigris szeru a masik meg macskaszerubb vagy akar olyan mint AZ ember meg farka sincs ehhez kepest ahogy en lattam ITT mind ugyanaz csak valaszthatsz magassagot es hogy pottyos legyen vagy negyzetracsos a mintazata -
Whysper #11243 Daggerfall részen merre tudok retalentelni?
-
SANTANTICA #11242 Ne felejtsük, hogy usa szerveren kell tengődnünk.
Némileg érthető a lagg, tény, hogy nagyon zavaró. (pvp) -
Susarc #11241 8-as Shadowblade /lőfegyveres/ erre telt most a hétvégén:)
-
Susarc #11240 épp időben kezded:P -
Whysper #11239 Egyértelmű,hogy Te vagy! 8) -
csimposz #11238 Külön feladat volt nekem is :)) -
#11237 Vulkhel Guard (redditről lopva)
-
#11236 téged amúgy a többiek valami google translate-tel értelmeznek, vagy csak én vagyok életképtelen? -
Whysper #11235 Koszi a valaszt akkor megyr bf4-i. ;) -
csimposz #11234 Jah én is kimaxoltam amennyit tudtam, úgy hogy dolgozok végre! :) -
Whysper #11233 amúgy pvp-s van csak itt betaban? mármint ,hogy ugye nem mehetsz tovább nagyobb területre..isntáakt kitoltam ami nem volt bugos quest azt megcsináltam. nem panaszkodás csak kérdezem mert,ha igen mivel a pvp lagol akkor elmegyek addig mást játszani! -
Whysper #11232 Klassz haj csak oda futok . templar resto vagyok healelnék és semmi nem történik ,de az életem az csökken és meghalok!! 8) -
csimposz #11231 Jah, nekem már megfájdult a fejem, pedig akkora élmény a PvP :) -
#11230 Sajnos még nem látom a kristálygömbömben. :( -
Whysper #11229 Ez mekkora császár eltoltam egy spellt PVP területen és elfutottam egyik várból a másik hoz mikor eltolta 8) -
#11228 jövőhéten lesz béta? -
tomthethom #11227 kössz már megoldottam :) -
Whysper #11226 /stuck ? -
Nephin #11225 /stuck? Térkép? Hívj oda két ellenséges frakcióst? :D -
tomthethom #11224 még mindig be vagyok radva a k?ba!zott kőbe és hálás lennék ha valaki segítene! -
tomthethom #11223 havidíjas
a kérdésedre itt a részletes válasz:
https://help.elderscrollsonline.com/app/storefaq
-
#11222 Hol írják azt, hogy nem lesz fizetős?
Mindenütt írják szerintem az árát is (12.99 EUR/hó) -
csimposz #11221 Akkor rendben van, csak nem értem, mások hogy tudnak így játszani.. azt hittem talán nálam van valami. thx. akkor pve -
#11220 Sziasztok! Új vagyok a játékban, szívesen csatlakoznék egy csoporthoz. Runcee néven vagyok fent a játékban. Nem tudjátok hogy most a játék havi fizetős lesz e vagy nem? Sok cikket olvastam de mindenhol mást írnak. -
tomthethom #11219 VALAKI SEGÍTSEN! HOGY ÖLHETEM MEG MAGAM A PVP ZÓNÁBA HYOGY VÉGRE KISZABADULJAK A KŐBŐL???????????????!!!!!!!!!! -
tomthethom #11218 igen, de végülis ez egy stressz teszt :) -
csimposz #11217 PvP az mindenkinek ennyire lagos? Nem értem a többiek hogy játsszák. Nekem 2-3mp után történik amit megnyomtam, így kb mindig meghalok mire egyet lövök. Van erre valami orvosság? 60Mbes neten csücsülök, azzal nincs gond. -
tomthethom #11216 Beragadtam egy kőbe!!!!!!!! hogy ölhetem meg magam?? -
#11215 Logout karakterválasztóig, és vissza. Sajnos ez tipikus bug. -
Whysper #11214 kár ,hogy mondjuk ott állok a quest előtt és nem tudom felvenni -
#11213 Ahogy átlépsz a kapunk délen, Stonefalls és DEshaan között, már írja a game, hogy ide nem nagyon kellene belépned. A teszt 1-17 zónákra szól. Tessék szépen elolvasni a mellékelt infókat, néha sokat segít :)
Play through level 1-17 content for all three alliances.
During this test, you will have access to the following areas:
Khenarthi’s Roost
Auridon
Stros M’Kai
Betnikh
Glenumbra
Bleakrock Isle
Bal Foyen
Stonefalls
Cyrodiil