The Elder Scrolls Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmm engem néha kidob, és az égben a felhõk között születek újra, zuhanok örökkön örökké, még ki nem lépek. Belépéskor lezuhanok a földre és meghalok. Nektek is van ilyen?
PiszkosFred
A fene tudja, eltekintve a themepark mmo korlátaitól, semmivel sem egyszerûbb, mint a modok nélküli Skyrim. Sõt...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Na akkor gyorsan csekkolja valaki hogy aranyat lehet-e gyártani, a lovacskázást még kipróbálnám 😛
j0nNyKa
give it up like a man 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Prince23
Eléggé butított játék lett. Skyrim köröket ver rá még így is.

Amúgy azt mondják, hogy néhány additem parancs mûködik 😄😄 hallottam chatbe, panaszkodtak, hogy túl sok kihasználó van
yesname
Na lemondtam róla. Sehogy sem megy GMG-n. Se PayPallal, Se kártyával. Nem veszem meg. 😞
Elveim vannak, ha korlátokat állítanak elém, inkább hagyom.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

PiszkosFred
Ez volt a cél valahol 😊

Oops, bocsi nem akartam szóismétlést.. 😄

https://www.twitch.tv/sp1gu

Csak számomra nem olyan nagy pukk a game? 😞
Számomra olyan mintha csak egy Skyrimhez hozzáadtak volna egy online módot.. Bár lehet, hogy még csak pár szint fejlõdés miatt...

https://www.twitch.tv/sp1gu

Terawatt
Valami szar van a palacsintában. 😄 Full üres nekem minden, az összes fülnél.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

j0nNyKa
ha még kapsz is választ, az ilyesmiket kérlek spoilerbe (a választ fõleg)

TVelvet
Na még 1x.

Valaki nem tudja, hol találom meg ezt a a kincset?
Kincs
TVelvet
Vki nem tudja, hol találom ezt meg? 😞

PiszkosFred
Home campaign-nál a special-ból válassz, ne a felsorolt huszonsokból.

PiszkosFred
Miért? Light armorra - minden darabra - rak Reinforced traitet, enchantban health recoveryt vagy valami def jellegût, esetleg resisteket, és mindjárt bírja a strapát. 😊 1hand meg staff között váltogatva simán megoldható, fõleg grotto.

L gombot lenyomod kiválasztasz egy home campaignt aztán lehet behív a queue, lehet nem. De nem sok látnivaló van.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Akkor lehet benevezek én is egy verzióra a gmg-n, végülis 3000 ft-tal olcsóbb mint ahol eddig néztem így.

Terawatt
Cyrodiil-t Ebonheartosként hogy lehet a leggyorsabban megközelíteni? Meglettem lvl 10 és rohannék megnézni. 😊

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

darth devil
Fogalmam sincs. Szerintem nem.

War, war never changes.

j0nNyKa
igen és elhasználta elõled!
szóval nem, nem azok. idõvel járnak le.

Ezek a voucherek egyszer használatosak?

Bárki lehet tank, aki úgy érzi, hogy tud tankolni. Clothos staffos sorci is, a más kérdés, hogy mennyire eredményesen 😄

darth devil
Kösz a kódot. 😄
Items bought
The Elder Scrolls® Online - PC $45.00
Payment type: AdyenCard
Savings: -$14.99
Total $45.00

War, war never changes.

nektek is olyan emberekt rak be tanknak healnek instaba kik nem azok ? pl tank staffos sorci ? ez bug vagy retrdok a palyerek jewlentkezésnél ?
yesname
Lehet. Az tuti az illetõtõl itt csak menõzést látunk, segítséget nem. 😄

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Fpocok
Nem lehet, hogy ez egy JEL? 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

yesname
De csesszék meg minden egyezik és mégsem fogadja el a fizetést.

Angol Pay Pal cím is jó hozzá?
köszi Warcat! már csak egy proxyzós leírás kell. nálam 70 fontért mutatja a GMG. és én is bankkártyával fizetnék (a váltás miatt elõfordulhat némi eltérés)

twitch.tv\mnk_official

yesname
Segíteni is tudsz?

Gondolom bankkártyával fizet valahogyan,Péj Pálnál egyeznie kell emailtõl kezdve minden hülyeségnek,amúgy aki onnan venné, -25%os voucher
YOGCST-BESTYT-EVERRR
<#conf><#nezze>

Engem lekenyereztél! 😄 Én is kérnék szépen egy gyors leírást, hogy sikerült megoldanod. És merre találtál kódot. Hálám majd Tamrielen üldözni fog 😛

twitch.tv\mnk_official

Szórod itt a pénzt,ha ez GMG,van -25%os voucher is.

Items bought

The Elder ScrollsŸ Online: Imperial Edition - PC $64.00
Payment type: PayPal
Savings: -$15.99
Total $64.00
All prices are inclusive of applicable taxes and fees

PvP rész nem megy? Mintha valaki írta volna, hogy megy.

@Susarc : gondolom a standard pre-order 15k?!

twitch.tv\mnk_official

yesname
Na akkor please áruld el GMG-n hogy lehet proxyval, mert nekem mindig visszadobja a fizetést. Privát is jöhet.

Amióta kilõtték nuuvem-et, imperialt nem találtam 15 környékén (16 alatt)... sajnos. Pedig adná.

twitch.tv\mnk_official

Fpocok
Az elvileg nem imperiálos.

Parasite Eve 2, best game EVER!

az GMG😛 proxyval😊 15000

Valaki vett már onnan? Mert a legjobb ár amit én is eddig találtam... csak érdekelne, hogy biztosan jár hozzá minden (standar elõrendeléshez) járó extra

twitch.tv\mnk_official

yesname
Az Imperial? Linket. 😊

Sajna külföldön vagyok így nekem átutalás stb.. nem éri meg Ft-ban!
mit szenvedtek mikor ott van iceakos-nál 10500 ft-ért?

yesname
Már csak az a kérdésem valaki tud-e trükköt, hogy a 25% kuponnal dollárban meg tudjam venni? GMG-n próbáltam proxyról és USA adatokkal, de nagyon trükkös controlljuk lehet, mert nem megy át semmi. 😊

itt 39,99sok játékot vettem tõlük.
ricsaj
Akkor viszont elnezest kerek, csak azt pont szarul latom, meet valamiert 10 bol 9szer bugosan jelenik meg a banner a telom bongeszojeben

Én Ebonheart oldalon leszek, de amit ki lehetett végezni BETA-ban, már 80%-ban kivégeztem... kicsit meggondolatlan voltam... 😄 DE ezeken az alap kicsit zötyögõsebb szinteken legalább gyorsan végigpörgök 😊

twitch.tv\mnk_official