The Elder Scrolls Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

yesname
Mailben ez jött:
- The ability to play as any race in any alliance
- The Scuttler vanity pet
- Exclusive treasure maps
- 5 days early access to the game before the official launch

De ez Imperialhoz kevés vagy nem?

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

PiszkosFred
Akkor passz, mintha írta volna vki, hogy késõbb kapod meg a teljes kódot. Hivatalos oldalról vásárolva már ott van, hogy "Digital Imperial Edition".

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

darth devil
Nem, emailben írják meg, h milyen editiont vettél. Legalábbis nekem elküldték, h 3nap early, kincses térkép, meg h bárhova beállhatok bármelyik fajjal.

War, war never changes.

yesname
Nem, hanem a purchased game alatt. Billing historínal csak az van, hgoy 5 day early access.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

PiszkosFred
Billing Historynal?

yesname
Az accountban redeemelve az Imperial kódot, nem kéne írnia, hogy Imperial Edition? Nekem csak az van ott, hogy Elder Scrolls: Online.

Szerintem várj, én 49 percrõl indultam kb 20perce de most nézem hogy beengedett.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Igen, ott én is. Nem érdemes kisebb szinttel csinálni a küldetéseket, mint amekkora ajánlott hozzá, mert könnyen megtudnak fektetni fõleg a nevesített mobok.

BoneDragon
49 perc várakozási idõ. 😄 Akkor majd legközelebb.

Login queue-nél érdemes inkább ki és beloginolni? Próbáltátok már? Vagy ez eléggé kõbe vésett várakozási idõ? Itt most 40 perc egyfolytában 😊 Eddig mindig beengedett. Nagyon vasárnap van, menjetek tanulni! 😄
Tatyla
nekem az volt a legfõbb bajom a mai játélk után hogy lassan fejlõdtem és elértem olyan mobokhoz amikhez még nem kellett volna,volt egy ilyen dinoszaurusz szerû valami amit a mágus céhnél kaptam ahol egy átjárón átmentem na oda pl. már megrogytam...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

danone
nyah. 9 óra nyugdíjas tempójú played-el, meg halom afk-val lvl8 és fél. <#bee1> A legtöbb bugos az generálta, hogy sok ember mehet be egy quest területre, ahol questmob van, és az nem repoppol. Mivel ezek a területek nem külön loading instance-ok, ki kell valamit találniuk rá.

2x tovább tudtam úgy jutni, hogy 10 percig kilogoltam, és relognál ott termett a mob, az ott várakozók nagy örömére. 😊

Meglepõ volt továbbá, hogy a targetelés hiánya ellenére nagyon sok íjász volt.

PVPrõl valaki írjon pls, odáig nem jutottam el.
aha fel kellett húzni egy másik ruhát az inventory-ból ami kalóznak álcáz vagymi. 😄
you lack something you need for this. ezt írja amikor be akarok menni de nincs is mas questem és ez az egy quest meg ide mutat. Pont a sepregetõ csajjal kellett beszélni elõtte. nem értem mit hagytam ki
Lyuly az swtort ne, mert megköveznek 😄
Amúgy remélem releasre a karakter animációkon javítanak, nekem sem nagyon tetszenek, futás közben mindegyik orra akar esni.

Na megnéztem a bétát 😊
Amennyit eddig láttam az alapján nekem tetszik. Grafika szép. Karakter alkotás kellõképp részletes. Az irányítás szokatlan, de nem vészes. Ami engem kissé zavar, hogy a karai mintha kicsit átlósan mozogna, ezért állandóan korrigálni kell, ha nekem egyenesen akarok haladni. Úgy látom össze lehet rakni valami lockhoz eléggé hasonló classt, ezért is jár a jó pont 😊
Sztoriból még keveset láttam így az elején, de izgalmasnak tûnik. Harcrendszerét leszámítva az swtor-hoz hasonlít leginkább a játék, azzal érdemes szerintem összehasonlítani.

Ha ilyen probléma van akkor azt javasolták a fórumon, hogy logolj át egy másik karakterre, majd vissza, és jó lesz. Nekem így oldódott meg délelõtt az egyik bugos quest amin kb 30an nem tudtunk tovább haladni.

Ami jobban dühit,hogy bekellene mennem egy ajtón de valamiért nem enged be:
Izad's Treasure. find the start of the trail
Február 14 ~16:00-ig kb,jutalom egy kérdõív kitöltéséért,végülis csak kicsit jobb mint a sima 20%-os ami gyakori.
Én most úgy döntöttem,hogy várok vele,kiderül mennyire hiányzik majd a játék,van még idõ beszerezni bõven.
PiszkosFred
Mert más és más páncélt más és más szakmával szedhetsz szét. Nézd meg a tailor standot is a kovács mellett.

warcat, meddig él ez a voucher, nem tudod?

Az igen nekem eddig várakozó nem volt most hirtelen lett... Volt eddig 13 perc és felszökött fél órára még miez? <#boxer><#zavart2>
!! Grat 😄

yesname
Nehéz szülés volt, de végre sikerült megvenni ezt az Imperialt 60 USD-ért. Nyugodtan fogok aludni. 😄 Köszi a segítséget mindenkinek!

Probald ki nyugodtan, jatszunk paran egyutt, van aki instant betolt, van akinek 10-20p.

Igen? Pont most akartam kiprobálni mert szinte az összes questem bugos. Akkor inkább azt is hagyom.
Nekem egybõl betölt minden ha már bent vagyok a játékban.
Egyébként megtaláltam hol lehet szétbontani materialokra a cuccot de csomó fegyver és páncél ami az inventory-ban van az meg se jelenik ott.
Varosokban vannak crafting stationok, mutatja map is, keresd meg a neked megfelelot. Eppen loadingon vagyok ragadva, szoval nem akarok megeskudni ra hogy 20+ a steel, lehet mar 18tol is van olyan item.

erasmus4
30 perc várakozás töltõképernyõn hogy bejussak a pvp-re 😊.

Hol lehet szétbontani a cuccokat? Ja és steeleket meg amibõl craftolhatsz ezeket hol lehet szerezni?
9 perces login queue ...

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

Hat a Cyrodilos public instak igen csak finom cuccokat (set itemek is) dobalnak lvl 20on, nem beszelve arrol, hogy a cuccokbol steel ingot torik. 😊

Ha már beraktad a kosárban dollárban után proxi nélkül is meg lehet rendelni, dollárban fogja kiszámlázni.

DonnieBrasco
Ja és GMG-n is szépen mûködik az accountom és ott figyel a kód ahogy kell.
Remélem késõbb sem tiltanak le 😄

A ti kung-futok nem erős!

DonnieBrasco
Én is sokat küzdöttem mire meglett, végül 2 dolog bizonyult kulcsfontosságúnak.

1 - browserben history-t, cookiekat törölni elõtte.
2 - emailes visszaigazoló linket (a GMG-s regrõl) szintén csak proxy alatt szabad megnyit (be kell másolni).
Ezzel a kettõvel végül freemail.hu-s emailcímmel is mûködött simán.
A vásárlást igazoló képernyõt már nem tudta megjeleníteni a proxy, de a pénzt levonta, és az email is megjött az early access kóddal, ami mûködik is az ESO accountommal.

Terawatt
Nope<#vigyor> Egyik nap még volt egy proxys link az oldalra, asszem úgy regeltem még akkor, hogy majd megveszem tõlük (ilyesmi rémlik) azt megszívtam. De nem baj, majd megveszem dobozosan, hogy szép porfogó legyen. 😊

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

De megvenni legalább sikerült? 😄

Terawatt
Az ciki ha proxyért bant kaptam az oldalról(GMG)? <#zavart1> "You don't have permission to access / on this server." <#wilting>

Hát ez a destiny kemény game nek néz ki de sok mézesmadzagot elhúztak már elõttem. Én egyszer egy olyan mmorpg-t szeretnék látni amibe óriási térképek vannak. Sajnos a sandbox módszer nem megbízható random generálás miatt nem lesznek igényesek a területek de ha ezt a destiny-t vesszük akkor jó játék lehetne ha bolygó méretû térképet programoznának hozzá. Nyilván ehhez egy olyan motor kell és olyan gárda aki nagyon gyorsan és könnyen tud dolgozni a motorral így lehetséges lenne ennek a megalkotása. Az embereket a felfedezni való területek vonzák és nem az ,hogy 3-4nap alatt már bejártál mindent és már csak a szörnyek szinte korlátoznak. Már a dungeonok és új instancek se tudnak lekötni mert érzed azt, hogy ez is csak egy újabb le generált elzárt terület amit maximum 1-2 óra alatt végig jársz. Én amit eddig minden játékban hiányoltam az az ami pont megvolt a nagyon régi játékokban. (közös vár ostrom mint Mu online cS) Annyi jó ötletet lehetne beletenni ezekben az mmorpg-be de mégsem teszi senki. Pl: Világtól elzárt (instance)-olt Guild Vár amit berendezhetsz és npc-ket vásárolhatsz mint a guild wars1-ben) Ez volt az alapja a guild vs guildnak is. Mindegyik guild sziget más más tulajdonságokkal rendelkezett így máshogy kellett felhálni,védekezni és pvp-zni) Akkor ott van a városok közti keresdelem mint a silkroadban (tolvaj,kereskedõ,vadász Trio) És még estik tdnám sorolni azokat a remek és fantasztikus ötleteket amik miatt egy egy mmo-t jó szórakozás volt csapatban játszani. Az ember már nem emlékszik meg azzal, hogy beveszik egymást party-ba és akkor együtt mennek leölni egy disznót azt vissza a városba leadni a küldetést mert ez már nem ad ekkora élvezet mind 10 évvel ezelõtt. Akkor még megvolt az újdonság varázsa de azóta nõttek a követelmények mmo-kal szemben és ezt a módszert már bármilyen más mmo-ban megtalálod és nem ez lesz az amitõl egy játék szórakoztató lesz. Nekem személy szerint ezért tetszik TESO (pedig most játszottam elõször) Mert könnyen idézi a guild-wars 1-s játékmúltamat ami azon a ritka mmo-k közé lehet sorolni ahol nagyon nagy prioritást kapott a történet és csak sodródtál az eseményekkel. Ritka az ilyen. De ha valaki tényleg nagyot akar alkotni ahoz vevõnek kell lenni arra, hogy community-nek egy kis virtuális szociális életre van szüksége ahhoz hogy az ember végképp eltudjon benne merülni. Sajnos egyenlõre még nem látom azt, hogy bármiféle új ötletet csempésztek volna a játékba egyenlõre nem érzem azt hogy online játék valóban online játék. Szinte betudhatom a térképen szaladgáló játékosokat npc-knek is. Éreznem kellne hogy más döntése kihasson minimálisan az én játékomra is. Pl:gw vagy eve, archlord vagy egyéb más akár korreai játék ahol várost birtokló céhek határozták meg mekkora adót vetnek ki a városban levõ értékekre. Vagy más kereskedelmi idõtöltés, hogy egyik várból olcsóbban vetted meg az értékeket és más városban meg kicsi haszonnal tudtad eladni. Akkor ott volt PVP azon formája a gw1 ben ahol a legjobb csapatok Hall of Heroes ben küzdöttek meg egymással és a nyertes függvényében a dicsõség europa,ázsia és amerika között dölt el így ennek függvényében változtak a materiálok értékei és bizonyos instákban csak akkor lehetett lemenni ha éppen a favor Európánál volt. Annyi meg annyi jó ötletet lehetne belerakni ezekbe az MMO-kban és még se látok változást már több éve. Talán a legfontosabb, hogy a készítõk figyeljék a játékosok visszajelzéseit és eszerint alakítsák a jövõbeli contentet. Ez a kulcsa annak, hogy egy MMO fenn varad vagy elbukik. Remélem a készítõk itt figyelni fognak arra hogy az online szórakozás valóban online legyen és ne csak egy hiú látszat. Hajrá TESO sok szerencsét!
igen nem mindegy ,hogy 16388 vagy 9867!! 8)
DonnieBrasco
Ok, a 3 nap amúgy sem hoz lázba, sokkal nagyobb öröm at 55 EUR helyett 45 USD 😊
Nagyon nem mindegy!

Hol neked azt h 3 nap? nekem csak simán annyit ír h early acess :/
Még nincsenek végleges kódok a boltoknál,csak ilyen early access-t adnak ki rendelés után,a 3 nap meg normális,5 nap csak a közvetlenül náluk való rendelésnél/imperial edition mellé jár
Hjaja ezért csodálkoztam Én is! Amúgy ilyen Destiny szintû környezet van ebben az Elderben késõbbi szinteken?
DonnieBrasco
Köszi a tippeket és a kódot skacok, nekem is meglett 45 dodóért (10,125 HUF).
A kérdés: az elderscolls.com-on még csak a 3 napos early access van jóváíva (a bétám mellett).
Ez így normális jelenleg?
Köszi!

TDC Geronimo
Konzol szintû graf? Az a valaki tudja, hogy épp most jött az új gen? 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Ha valakinek nem megy a GMG-s rendelés akkor írjon privátot, segítek, ne itt offoljunk.

Valaki írta ,hogy console szintû grafika. Nem tudom Console-ba is vannak szép MMO grafikák. pl: azért ez nem olyan gyenge grafika....
Terawatt
Pvp valamiért nekem nem fog most össze jönni, szal a bétát hagyom, mert már eleget láttam... annyira szar a játék, hogy muszáj vagyok megvenni, hogy ne menjenek majd csõdbe. <#vigyor5>

Kapcsol ki a GOD mode-t 8) (bocsi offért) nem volt még ilyenem!