The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- The ability to play as any race in any alliance
- The Scuttler vanity pet
- Exclusive treasure maps
- 5 days early access to the game before the official launch
De ez Imperialhoz kevés vagy nem?
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
War, war never changes.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
2x tovább tudtam úgy jutni, hogy 10 percig kilogoltam, és relognál ott termett a mob, az ott várakozók nagy örömére. 😊
Meglepõ volt továbbá, hogy a targetelés hiánya ellenére nagyon sok íjász volt.
PVPrõl valaki írjon pls, odáig nem jutottam el.
Amúgy remélem releasre a karakter animációkon javítanak, nekem sem nagyon tetszenek, futás közben mindegyik orra akar esni.
Amennyit eddig láttam az alapján nekem tetszik. Grafika szép. Karakter alkotás kellõképp részletes. Az irányítás szokatlan, de nem vészes. Ami engem kissé zavar, hogy a karai mintha kicsit átlósan mozogna, ezért állandóan korrigálni kell, ha nekem egyenesen akarok haladni. Úgy látom össze lehet rakni valami lockhoz eléggé hasonló classt, ezért is jár a jó pont 😊
Sztoriból még keveset láttam így az elején, de izgalmasnak tûnik. Harcrendszerét leszámítva az swtor-hoz hasonlít leginkább a játék, azzal érdemes szerintem összehasonlítani.
Izad's Treasure. find the start of the trail
Én most úgy döntöttem,hogy várok vele,kiderül mennyire hiányzik majd a játék,van még idõ beszerezni bõven.
Egyébként megtaláltam hol lehet szétbontani materialokra a cuccot de csomó fegyver és páncél ami az inventory-ban van az meg se jelenik ott.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Remélem késõbb sem tiltanak le 😄
A ti kung-futok nem erős!
1 - browserben history-t, cookiekat törölni elõtte.
2 - emailes visszaigazoló linket (a GMG-s regrõl) szintén csak proxy alatt szabad megnyit (be kell másolni).
Ezzel a kettõvel végül freemail.hu-s emailcímmel is mûködött simán.
A vásárlást igazoló képernyõt már nem tudta megjeleníteni a proxy, de a pénzt levonta, és az email is megjött az early access kóddal, ami mûködik is az ESO accountommal.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Nagyon nem mindegy!
A kérdés: az elderscolls.com-on még csak a 3 napos early access van jóváíva (a bétám mellett).
Ez így normális jelenleg?
Köszi!
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx