The Elder Scrolls Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

En sosem ertettem, es mindig csodaltam az embereket, akik valos tapasztalat nelkul tudnak velemenyt alkotni valamirol, es ezt isteni kinyilatoztataskent teszik meg, ellentmondast nem turoen. Elhataroztam, hogy ha valaki igy tesz a jatekkal kapcsolatban, csak annyit mondok, hat jo, nem tetszhet mindenkinek. Viszont amikor ez atmegy abba, hogy tenyszeruen kozolnek olyan dolgokat, hogy x ido mulva f2p lesz, nemjatszik vele senki, stb hat nemtudom. Mondhatom, hogy mindent kiprobaltam, amire a beta teszt lehetoseget adott, es hangsulyozom, vallalom, hogy nem kis mertekben elfogult vagyok az Elder Scrolls jatekokkal szemben!, de a jatek eleg sok aspektusarol csak szuperlativuszokban tudnek beszelni. Egy peldat hozok csak, a dungeon endbossok, pont olyanok amilyeneknek lenniuk kell lvl 10-15 kornyeken. Egyszeru es tetszetos mechanikak, roppant elvezetes fightok. Letoltuk mind3 instat egy: 1h+shield dragonknight+ 2h nightblade + dw nightblade + siphon dw nightblade (en) komboval, es kurva nagy elmegy volt. My 2 cent.

unalmas quest? hol volt olyan egy mmoban, hogy pl el kell lopni egy targyat es elotte el kell terelni az npc figyelmet valamivel, ez az elterelest pedig lehet legalabb 2 fele megoldassal is.

vagy hol van olyan hogy dontened kell arrol hogy hol segitesz, mivel egyszerre nem lehetsz ket helyen, igy mas- mas npck maradnak eletben/halnak meg, akik aztan kovetnek teged tovabb a kov mapokra,teruletkre es lehet utana meg beszelgetni veluk. Es a dontesed alapjan valtozik a parbeszed.

ilyet mondani hogy kidolgozatlan es unalmas... inkabb nem is peldalozok masik jatekokkal...

kastil
Ne haragudj, de ez egy rohadt nagy baromság, seggbedughatsz egy kecskét is, ha el tudsz menni, valszeg az orgazmus korrekt lesz. No de nem mindenkinek jön be a kecske.

Nem is értem, én vagyok troll mert írtam pár mondat személyes véleményt egy játékról ami nekem nem igazán jön be. Erre ti itt nekem estek, személyeskedtek. Ki a fasz mondta, hogy nektek sem tetszhet 😊

Fpocok
Igen.
Ki is nyomtam lol.

Parasite Eve 2, best game EVER!

jo csak az valamiert elbassza a szineket, mas arnyalatuak lesznek a kepek, mint amilyen ingame.

Tudod, ez olyan mint a sex, ha már az elején abbahagyod, akkor nem fogod élvezni. És nem is fogod megtudni mit hagytál ki. De ez az élet sok más területére is igaz. Kis kitartás kellene, mem mindent kapsz meg azonnal.

http://edtool.net

PiszkosFred
Hja igen, ha már "troll bait" 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ebonheartban a kupi elsõ emeletén:

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
Használj frapst vagy társait!

A játékosokra bekapcsolod állandóra a HP bart, és aki zöld csíkkal rohangál a neve felett azt nem ütöd. 😊 Inkább healt bele, nehogy már összeessen szegény.

kastil
Korrekt, csak ne hasonlítgassuk már az élethez. Jó játékot.

#8592 Most is természetes, csak nem mindegy hányan és mennyit. (valamint hogy miért)

s0n1c
Pontosan, nincs megkötés. Attól függ, hogy milyen irányban fejleszted majd a karaktert. Én pure healer felé orientálódom, ezért light armor. Light armor passive skillek csökkentik a spellek költségét, magicka regent ad, stb., %-osan attól függõen, hogy hány db light armor van a karidon.

Egyébként meg, a fene tudja 😊 A stat overcharge miatt, lehet maxon majd heavy / light armor kombináció lesz a nyerõ.

Resto staff mellé Templar heal és ranged dmg ágát húztam. Magicka lvl 10-12 körül már nem nagyon volt gond a breton racial-ok és a light armor passive-ok miatt.
btw olyat tud valaki, hogy valahol at lehet irni hova mentse a screenshotot? mert most C:-re tolja SSD-re es arra nem igen szeretnem hogy irogasson.

AHA😄

hagyj idot neki, ra fogsz jonni, hogy total ellenkezoje a valosag mitn amit irsz.

Unalmas questek xd hm. Jo mondjuk teny. Egyeni velemeny. En anno a "olj le 40 mobot" izgalmasnak tartottam!

twitch.tv\mnk_official

Közben rájöttem, hogy én voltam a béna 😊
Láttam ugyan a vendoroknál a csontot, de kiírt fölülre egy kis 0-t is, amibõl azt gondoltam, hogy kapható nála, csak most épp nincs raktáron belõle.
Mire rájöttem, hogy az a kis 0 azt jelenti, hogy az én inventorimban van 0 belõle... 😊

PiszkosFred
Fogalmam sincs 😊 Utánajárok majd béta után.

Prince23
Végre beengedett a mai nap, és azt kell hogy modnjam, hogy piszok nagy csalódás eddig. Kidolgozatlan minden szempontból. UNALMAS questek!

Nemtudom, hogy mit erõlteted ezt a nagy F2P dolgot. Az MMO-k eredetileg P2P voltak, sõõt az elsõ jó 10 éven keresztül (de lehet több) csak az volt, ééés mûködött. Semmi probléma nem volt vele. Tök természetes volt, hogy fizetünk egy szolgáltatásért.
Vagy te ingyen dolgozol?
Kb. Mas mmo is lehuzhatna... azokban sincs szemernyivel sem tobb kreativitas. 😊

twitch.tv\mnk_official

PiszkosFred
No itt a baj. Hogy csak a 4. szintig játszottál (bár ez inkább rémálom volt a te esetedben, nem játék). Sejthetõ volt, és emiatt nincs is több kérdésem 😊 Nem gond a negatív vélemény, tiszteletben kell tartani ezt is, de a 4. szint miatt helyén kell kezelni. Sajnálom, hogy így érzel. Teljes szívembõl kívánom - bár leszarod vszínû -, hogy az életben legyél kitartóbb. Ahogy az ESO-ban is, megéri.

Achievementek alapjan osszesen 16, de nemvennek ra merget.

Hát nem tudom. Nekem 15-30k nem probléma, havi 3,5k meg pláne. Ha 1 hónap hát 1 hónap lesz csak és teljesen nyugodt is vagyok emiatt. :-)

Ilyenek is vannak... mint a hipsterek es justin bieber fanok xd

twitch.tv\mnk_official

Viszont az most tényleg érdekes ,hogy ma már a 4. nagy quest amit nem tudunk sokan megcsinálni mert bugos!
PiszkosFred
Tényleg azzal kezdte, hogy nem játszott még a játékkal? 😄

Az oké, hogy nem jön be, de a kommentjeid további része a trollkodás kategória...

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Számok nem hiányoznak, úgyis látszik a hp-n mi a helyzet. A játékosokat jelölhetnék valamivel, mert nehéz õket megkülönböztetni npc-tõl, moboktól.

Fred, veled beszéltük az insták milyenségét? Elérhetõ három insta ugye, minden frakcióból egy, a nevük eltér, valakivel filozofáltam, hogy egyformák-e más néven vagy más-más. Klántársak voltak tengap mindegyikben, azt mondták, teljesen más mindegyik. Tehát az a 16 insta ezek szerint per frakció (soknak találom), vagy összesen (nem osztható hárommal), vagy hogyan? 😊

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

kastil
4, nem éreztem kéztetést, hogy tovább kínlódjak.

#8570 ahogy érzed, hypeold csak, jól nyakonbasznak most titeket 15k val az elsõ hónapra, aztán további 3,5-el. mire az embereknek elege lesz fél év múlva csökken a n épesség, jön az ftp. nyugi bele, a modell már kész van. csak hát ugye tes. ha piszkosfred kovászosubija lenne a cím mindenkit hidegen hagyna

PiszkosFred
Fogalmam sincs 😊 Skyrimból nem hiányzott, de örültem ha láttam, hogy kb meddig tart bizonyos effekt. WoW-t pl nem tudnám elképzelni anélkül, hogy ne lássam a buffjaimat, vagy a célpont debuffjait. Most itt, egyelõre nem hiányzik alacsony szinten, de azért nem bánnám, ha legalább egy ikon megjelenne valamelyik sarokban, és látnám, hogy meddig tart pl egy shield, stb. FPS nézetben fõleg. De ez megint olyan dolog, mint a zenei ízlés - kinek mi tetszik és mit hallgat.

"temõplarnakl" ÖÖÖÖÖöööö hogy mi?
Jockey
nem értem teljesen armor kérdést ebben ajátékban:
pl te templarral tolod restro staffl, heavy armor vagy light vagy medium?
itt ha jol latom nincs megkotes vagy negativ bonus mit viselsz, csak a passzivjain keresztul?!
restro staff mellet healer agat huzod temõplarnakl vagy inkabb sebzest?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Én elgondolkodtam azon a dolgon, hogy a pl. a számok hiánya nem véletlen. Nekem tetszett, így sokkal "szerepjátékosabb" az egész. Az biztos, hogy a recountra fixált játékosok nem fognak TESO-val játszani, szerintem ez a játék és pl. egy WoW nem is összehasonlítható. Számok nélkül pl. mérni a teljesítményt sem lehet.

Tényleg jó lenne ha valaki privátban küldene segítséget a greenmangaming-os proxy-s vásárláshoz..
Nekem egy combat text hianyzik nagyonm.. de ha nemfejlesztoi akkor majd user oldalrol lesz ra megoldas

twitch.tv\mnk_official

Persze. Nekem is hiányzott, de vajon miért ilyen akkor? Nincs még kész? Kíváncsi leszek, hogy ha még lesz megjelenés elõtt beta, ott lesz-e ezen a téren változás, mert addig nincs jobb ötletem rá. Vagy szerinted mi az oka?

de nem lehet így normálisan felépíteni a karidat,mert nem tudsz semmihez viszonyítani....nekem ez nagyon nagy hiányossága a játéknak és úgy látom nem vagyok vele egyedül😛

@LadyWhox: ha találnál leírást én ia megköszönném! 😊

twitch.tv\mnk_official

Szerintem ki sem jött a kezdõ börtönbõl. El akadt, hogy mit kell csinálni az ajtóval.

Azt sajnálom, hogy most nem fér bele az idõmbe, mert már így párhuzamban viszek 2-3 mmo-t és sok lenne a jóból. Megtetszett, egyszer még visszatérek rá szerintem. 😄

Köszi, én is sokat gondolkoztam az Iceakosos vásárláson, s lenne ehhez egy kérdésem
A játék oldalán akkor mar ugye az látszik, hogy megvan a rendes játékod, nem csak a négy napnyi elõrendelés, ugye?

Köszi
PiszkosFred
Na jó, de egy Skyrim szintû minimális visszaszámlálást berakhattak volna a gameplay options-ba, aztán döntse el mindenki, hogy kell e vagy sem. Vagy akár a Morrowind féle konstans effektet apró kockáit. Ebben igazuk van, akik ezt hiányolják. Oké, hogy minden effekt látható vizuálisan is, de nagyobb harcokban a fene sem képes ennyi mindenre figyelni 😊

Amúgy meg UI miatt mit aggódtok láttam olyan menüt ,hogy addons!
Eleg sok Neves mmo dolgozott alap es eleg gagyi Ui val. Es lam ahol lehetoseg volt ott van ra 600 addon... 😊

twitch.tv\mnk_official

Terawatt
Nekem tetszik az ötlet, hogy igyekszik minél kevesebb dologgal telerakni az ember monitorát. Addonok majd kielégítik a másik tábort is. 😊

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Ilyenkor olyan szívesen megkérdezném egy-két emberkétõl, hogy akkor mi a faszt kerestek itt?
Hála istennek nem kötelezõ játszani majd vele.
S a vélemény olyan mint a segglyuk..
Különc
"hogy ne vonja el a figyelmed a harc látványától, ne azzal foglalkozzal, hogy felpakoltad-e a kötelezõket."

Sorry, de ez egy hatalmas hülyeség

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

PiszkosFred
Hányas szintig jutottál, szabad megkérdezni?