24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#11652 GMG -20% voucher a játékhoz: OQE4LG-WEQPSE-SMCME1 -
Munkie #11651 Áh értem, köszi! :) Én is beraktam az FTC-t, de én ezt pont kikapcsoltam, szerintem az eredetinél nincs szebb ^^ -
Nephin #11650 A hp-mana-stam csíkok és a kerete. -
Munkie #11649 Melyik akar lenni az ArcPlates a videóban? -
Ubi™ #11648 Igen, igazad van. ArcPlates a unitframe a maradék meg FTC, de az ArcPlates még nem publikus. -
#11647 ESO aloldal a nexuson -
Susarc #11646 3 és fél hét :P :) -
Barbosa #11645 Ami kb. 1 honap. :) -
#11644 Hmm már mindenki megkapta az imperialt csak a GMG-sek nem? :D
Én elég sok fehér pacit láttam bétán. -
Nephin #11643 Te is sikíts! :P -
Susarc #11642 27 nap múlva még akkor is ha átbaxtak a GreenMAnGAming-en :D -
#11641 Egyelőre csak feltételes mód :) -
Susarc #11640 26 nap múlva én már jácccom tesó:) -
Barbosa #11639 1 hónap van addig kb. -
Susarc #11638 a GMG-s kollégák ha kapják az Imp kódót sikítsanak majd pls! én is szólok ha előbb észreveszem -
#11637 @TheSadpandalol There are more chances to participate coming and we'll announce any #ESO beta updates here and on our website!
Én még nem mondanék le róla teljesen, volt már, hogy magyar idő szerint késő este lett bejelentve. Ha holnap reggel sincs info, akkor végre megint diablozhatok egy keveset :) -
Ubi™ #11636 Jövőhéten lesz béta. -
#11635 Mostani bétán végül játszottam tán másfél órát. Remélem következőben már benne lesz a PTS patch. -
ShaiHulud #11634 ugy ertem hogy aki foleg csak magickat hasznal es marad staminaja dodgera es blockra. -
Susarc #11633 5 napot leszek holnaptól itthon..pont beleférne...igaz pénteken mozi,meg céges party meg szombaton buli lesz,de a szabad órákban nyerő lenne.... -
#11632 Elvonási tünetek in 3...2...1 -
Susarc #11631 na,nem lesz béta :( -
Susarc #11630 mármint az van előnyben ami magicát is használ nem csak stamot:P -
ShaiHulud #11629 en azt neztem hogy a level 14es dragonknightom akinek volt 5-6 pont staminan meg par max stamina cucc 4-5 tudott egy poolbol dodgeolni mig a level 4es templarom 1 staminaval 2 es felet kb. de valoban eleg sokba kerul es a block is, foleg ha staminabol sebzo a karid is. ismet elonyben van a magickas build sajnos. -
Susarc #11628 a páncélfüggő árazására már tettem írásbeli javaslatot:P -
Nephin #11627 Szerintem csak a HUD nem FTC, a buffkijelzés, az ellenfeleken a hatások stb. abból vannak (részenként ki lehet kapcsolni). -
#11626 Szerintem teljesen "életszerű", hogy staminát eszik a dodge, mert hát mégiscsak ugrálásról van szó :)
Inkább a hatásfokán/hatásmechanizmusán kéne változtatni, illetve a stamina igényén.
Nem próbáltam, de mondjuk block-ként hathatna kevesebb staminából, de oppozit stun nélkül. -
Susarc #11625 -
#11624 Ilyenkor jut eszembe hogy mennyire imádom a PVP-t :D
Apropó kéne egy AD PVP klán! -
Player16 #11623 ugyan ez igaz a blockra is.
hiába blockoltam kb 1seccel a csapás előtt, már teljesen "fent" voltam a pajzsom akkor is a teljes sebzést kaptam be és nem az 50%-ot -
#11622 Gwben hiába lőtte el attól még dodgeolható volt. Szerintem az lenne a megoldás, hogy külön erőforrásba kerülne a dodge, mint az előbb említett játékban, mindezt úgy, hogy a viselt páncélokat is figyelembe veszik. Hasamra ütök, 4 light vagy medium armor viselése után 2x tudsz dodgeolni és x idő alatt vissza tölt 1et, a heavy meg 1et kap alapból. -
Susarc #11621 még szarul lehet leprogramozva és a támadó javára áll a zászló....tehát ha én már lőttem te hiába dodgeolsz mindenképp bemegy a lövedék....erre tippelek -
#11620 Remélem a dodge-on később majd változtatnak. Jelenleg eszméletlen sok staminát eszik, ha jól vettem ki százalékosan, és mindeközben nem sok haszna.
A videóban is többször látni, ahogy próbálnak kikerülni az ranged támadások elől, de ugyan úgy összeesnek. -
Player16 #11619 igen az addonra gondoltam köszi.
de sztem ez nem az ftcmostani bétába ezt használtam és nagyon nem így nézett ki(legalábbis nem a 0.13-as) -
Ubi™ #11618 Ez nem unity hud, de nem is az FTC. -
#11617 Ha az addonra gondolsz akkor szerintem ez az amit használ. -
Player16 #11616 Ez a unity hud? -
#11615 Igényes vidi.
-
#11614 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na jó, de nem tudjuk miért csapták ki Pelagiad helyőrségéből, csak annyit, hogy hibázott, emberek haltak meg, és büntiből küldték az isten háta mögé. Mindenki megérdemel egy új esélyt. Amit az invázió alatt tett a faluért (bár inkább mi voltunk azok:)), számomra biztossá tette, hogy ha hibázott is korábban, nem önös érdek miatt. Seyne is jött vele ide, hűen követte, vagyis akármi is történt, kitartott a parancsnoka mellett. Nekem szimpatikusak voltak, sajnáltam őket.
A menekülteket pedig katonák és harcosok/vadászok kísérték, saját bázisra tartottak, a fene sem gondolta, hogy ennyire bénák, hogy alig élik túl páran... Bár az vicces, hogy később szétszóródnak a világban, és folyton összefutottam velük a nagyobb városokban :) -
ShaiHulud #11613 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jahat vegulis civil menekulteket sokkal "humanusabb" meszarszeken hagyni, mint a lefokozott katonakat :D amugy en alapbol a kikotot vedtem es utana is halt a maradek menekult, gondoltam az erodben csak megvedik magukat bakker.