The Elder Scrolls Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak nehogy ez is úgy végezze, mi? <#idiota>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

ricsaj
Haha, oke ha lesz olyan beteszem, de ahhoz tarsasag is kell, aocban is miutan elment a tarsasag nem apritottam annyit meet nem olyan jo ha nincs akivel megosztanod az oromod.
"Aaaaaa g*** megtamadott 2assa meg egy guard de elvereztek!! Haha" magadban mar nem is olyan vicces

Jelenlegi benyomásom az, hogy ez a játék az Age Of Conan 2!

igp-vel próbálta valaki a játékot? mit lehetett kihozni belõle fhd felbontáson?

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Let me introduce you the Unarmed Badass!
Vicces, de tényleg lehet unarmed karakterrel menni a játékban, én lvl 9 és félig nyomtam fel mindenféle fegyver(a tõr csak dísznek van ott) és armor nélkül Kucsumot, a hivatásos kikötõi verekedõt. Poén, hogy próbáltam ugyan azon ellenfelekkel fegyverrel is harcolni, de ököllel jobban ment 😄 Tuti viszem tovább ezt a vonalat majd ennél a karakternél kicsit, mert fun, és kíváncsi vagyok meddig bírja majd. A páncél amúgy is a gyáváknak meg az elfeknek való! <#vigyor>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

j0nNyKa
okay majd azért vágd be ide a címet (meg szerintem a felhívást is)

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Smithwarden
Hat ez nem hangzik tul jol. <#gonosz3>
Most vagyok 9.5-es, most este remerhetoleg kiprobalom en is a pvp-t, meg mielott vege a betanak.

Egy kis sajat velemeny a betarol:
Eddigi TES jatekokkal nem jatszottam, mert single game nagyon ritkan kot mar le jo ideje, utobbi evekben csak multi es coop jatekokkal foglalkozok.
Az elso 5-6 szint ide-oda maszkalas hihetetlen unalmas volt. 😞 Ilyen szinte sosem szokott tortenni, de szo szerint volt amikor bealudtam a kepernyo elott. 😄
Tudom hogy "RPG", de nincs idom/kedvem/erom vegigolvasni vagy hallgatni a tortenetet. Az MMO-kban engem az akcio / taktika / theorycraft / pvp / coop reszek erdekel.
7-es szinttol kezdett egyre jobb lenni a jatek...
Ha a pvp resze jo lenne, akkor kezdek gondolkozni, hogy megeri-e a havidijat. (Tenyleg mennyi is lesz havonta?)

Hol is talalom meg legegyszerubben es leggyorsabban 10-es szinten a pvp teruletet vagy bejelentkezest?

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

PiszkosFred
Most még sehova, csinálok neki egy külön fiókot elõbb.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

j0nNyKa
fred: hova lehet küldeni a facebookon hirdetett screenshotos mókát?

A crafting iszonyat mely, es hogy az utolso 4 materialbol gyartott cuccok hordasahoz veteran dungeon rank kell, kemeny.

igen mert a dualosnal a wirldwine?
Nyilván nem jelen idõben értem, hanem már ha javában megy a játék 😊

Abe, ha nem titok majd tedd, be hol állsz aktuálisan a pvp kill listán, ha nem titokként kezeled 😊

PiszkosFred
Legalábbis én eddig itt tartok a tapasztalatok alapján. Nagyon jó lett a crafting, rengeteg lehetõséged van olyan tárgyakat létrehozni, amilyet szeretnél. Szinte végtelen egy enchantolt, extra anyaggal ellátott, trait-es, improved tárgy kombinációinak a száma.

Ertem koszi. 😊

ricsaj
Bocsanat a duplazasert :/

PiszkosFred
Tudtommal nem. Nincsenek receptek csak a fõzõcskénél.

Traiteket tanulhatsz - research által
Stílusokat tanulhatsz - könyvekbõl
Fegyver/páncél/bot sebzését módosíthatod - több alapanyagot használsz
Minõségét (common, magic, rare, epic, legendary) pedig fejlesztéssel - ahány hozzávalód van, annyivel nõ a % a sikerre (Improvment)

Minden rajtad áll, szabad kezed van.

És erre jönnek az enchantok, amely kvázi olyan, mint a spellmaking a Morrowindben, te döntöd el, hogy milyen enchantot akarsz csinálni a három összetevõ alapján. Persze, ehhez elõbb meg kell ismerni, hogy melyik rúna mire való.

Amiket Shai is említett, és én is belinkeltem, azok a set itemet, nem receptek, hanem a világban található speciális üllõk és kovácsmûhelyekben gyártható tárgyak.

ricsaj
Kicsit off, de azert megkerdezem: ti mennyire biztok a laptopokban?
en mimdig PC-t hasznaltam, de most epp semmi sincs es az eso megjelenesig mindenkepp akarok valamit venni.
lapi sok tekintetben elonyos de en mindenkitol azt hallom h ennek ez annak az a baja. Ha jo jo, de amugy meg gaz volna kidobni 2000fontot ha egy ev mulva megadja magat.

ja de 2h az aoere jo, ott az elso activ ability az is aoe meg az elso passivval a sima attackok is tolnak kis splasht.

ricsaj
Kicsit off, de azert megkerdezem: ti mennyire biztok a laptopokban?
en mimdig PC-t hasznaltam, de most epp semmi sincs es az eso megjelenesig mindenkepp akarok valamit venni.
lapi sok tekintetben elonyos de en mindenkitol azt hallom h ennek ez annak az a baja. Ha jo jo, de amugy meg gaz volna kidobni 2000fontot ha egy ev mulva megadja magat.

Igen user/documments/elder..../

Amúgy sz.erintem a MMO rpg az semmi más hanem egy Készítõ --- JÁTÉKOSok szimbiózisa. ha megfelelõ a készítõ csoport és a játékos csoport akkro bumm kész a jó játék ,de amikor akármelyik nem megfelelõ akkor jönnek a bajok!
Itemek szetszedesevel lehet uj receptet tanulni?
Amúgy megnéztem a skilleket. two handed weapon nem érdemes használni a dual vgy a one hand + shiedl skillek ugyan akkor dmg-et adnak! 8)
PiszkosFred
Készül(get), de inkább kérdezz ha valami nem tiszta 😊

Fred craftrol sutyiban nem lehetne valami osszefoglalo? 😊)
A játék menti valahova a screenshotokat?

Ladywhox sikerult a proxyzas?

twitch.tv\mnk_official

Sajnos úgy érzem, hogy a Rift-el, Tera-val, és legfõképp az SWTOR-ral egy új hullámot indítottak el és hát ugye a neten divat szidni is mindent ami csak fokozza mindezt a játékosoknál. Tényleg, nehogy az legyen mint ddo-nál. Ott minden quest instance-olt és külön pénzbe kerül az elsõ pár szint után..
Milyen listában? Ingame?

PiszkosFred
Mindenhol szidják. A legtöbb helyen annyira belejöttek a kommentelõk, hogy esküdöznek meg bojkottra szólítanak fel. Majd elmúlik, inkább most jöjjenek rá, hogy nem nekik való, mint késõbb. Ezt a pár napot már kibírja mindenki, a következõ béta már nyugisabb lesz.

#3 Oliver Horvath 2014.02.09. 16:24
En is betazok, ill betaztam szombat delig amikor is uninstall.

😊

azt tudom, más a kérdés.
Ha jól értettem az itt a kommentelõket akkor, majd fogsz kapni egy másik kulcsot.
Megvettem az imperial editiont, be is reggeltem a kulcsot.
Viszont nemtudok lovat venni. Még mindig nem látom a listában.
Vagy vmit még meg kell tenni?
mmounion-on is szidják a játékot 😞 Mára- Holnapra ígérnek részletes beszámoló cikket róla Vamp-ék.. hát Õk is tuti le fogják húzni nem csak a kommentelõk. EVE online -on kívül szinte mindegyik havidíjas mmoval játszottam és számos f2p-vel és sokat meguntam már. Megpróbáltam elfogulatlanul hozzáállni a játékhoz, sõt a TES világát sem ismertem és nekem elsõre megtetszett. Sajnos Ízlések és pofonok..
PiszkosFred
Bow of Night's Silence

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

j0nNyKa
nembaj úgyis benne van már 250 milla, mi nekik egy 50 milla felfogadni 10-15 leak vadász szakembert ?! <#hehe>

PiszkosFred
Részemrõl passzolok, bár ezzel a mostani tömeggel sok értelme nincs fenntartani, ember nincs, aki tudja a leakelt anyagokat cenzúrázni, vadászni, stb.

Holnap oldják fel az NDA-t?

s0n1c
Jó, én is nyuggerbe tolom ne aggódj. Kell guild és majd húznak a pro-k 😊
Elképzelhetõ, bár így hajlott koromra már a lvl 10 kiseggelése is kihívást jelentett. 😄

És Daggerfall-nál merre van reset?
TDC Geronimo
Nagy nehezen elértem lvl 10et végre, hogy megnézzem pvp-t. Hát... a map jó nagy, asszem ezzel ki is fújt a pozitívumok száma. Nekem ez a combat megöli az egészet, de ezt már sejtettem a pve részbõl is.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

PiszkosFred
Deshaan közepén van egy shrine.

s0n1c
Hm, hol / merre?
PiszkosFred
Lesz (már most is van) re-skill / reset.

hát ez a skill-rendszer ez nekem is a rákfeném. remélem a késõbbiekben lesz majd respec lehetõség, mert ami jó szólózáshoz, az messze nem a legjobb group pve-re, és messze nem a legjobb pvp-re sem.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

s0n1c
Megveszed-e?
ja meg ami marhajo volt,amikor egyik fogadoban egy ismeros hangot hallottam meg.

http://www.youtube.com/user/malufenix?feature=watch

valami red diamondos notat enekel ingame, de tutifix hogy ez a csajszi az😊

PiszkosFred
Az jó lenne, mert én azt hittem ez a "hülyegyerek" kapcsoló, a "most blokkolj", "most powerattackolj", "védekezz" stb. feliratok miatt. 😊

Azzal egyet értek ,hogy vannak olyan questek pl.: balance-ra célzok ,hgoy egy kicsi szobába ölj meg valaki aki csupán 1/4-ed szinttel nagyobb és esélyem nincsen megölni! Ezt arra értem,ha valaki olyan hero-t akar,hogy supportolni is szeretne. akkor vagy esélye nincsen vagy csak csapatba levágni egy néhány enemyt. 😉