The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
twitch.tv\mnk_official
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
És a neve alatt írja, hogy level X, illetve a színébõl is lehet látni. Narancs erõs, sárga forma-forma, zöld alacsony, szürke gyerekjáték.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Tovább nem próbáltam, de tényleg 60 lett.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A faji stílus dologra nem jöttem rá, pont ez volt az egyik sejtésem, de valamiért még sem pörgettem végig, úgy voltam vele, ha közötte lenne olyan stílus amit már tudok akkor azt mutatná alapból elõször..
A BANK is tele már lassan, ezért kérdeztem :D mondom looter mániás vagyok
köszönöm!
20 lockpick meg a rengeteg kaja/pia alapanyag mellett nekem ott esett egy stíluskönyv,meg vicces módon a bankba bepakolás után a bankos mögötti szekrénybõl.
Másodszor, a faji stílust tudod használni, a nyilakkal válaszd ki a sajátodnak megfelelõt (Style).
Harmadszor, új stílusokat leginkább ládákbõl, szekrényekbõl, dobozokból szerezhetsz, érdemes átkutatni mindent, ami csak az utadba esik.
"Life is a map and it's quite confusing" My screenshots: https://flic.kr/ps/2YWbrd
AZT is imadtam AZ elder scroll storyjaval es sok jatekossal maga a menyorszag lenne
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
"Aaaaaa g*** megtamadott 2assa meg egy guard de elvereztek!! Haha" magadban mar nem is olyan vicces
Jelenlegi benyomásom az, hogy ez a játék az Age Of Conan 2!
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Vicces, de tényleg lehet unarmed karakterrel menni a játékban, én lvl 9 és félig nyomtam fel mindenféle fegyver(a tõr csak dísznek van ott) és armor nélkül Kucsumot, a hivatásos kikötõi verekedõt. Poén, hogy próbáltam ugyan azon ellenfelekkel fegyverrel is harcolni, de ököllel jobban ment :D Tuti viszem tovább ezt a vonalat majd ennél a karakternél kicsit, mert fun, és kíváncsi vagyok meddig bírja majd. A páncél amúgy is a gyáváknak meg az elfeknek való! <#vigyor>#vigyor>
Most vagyok 9.5-es, most este remerhetoleg kiprobalom en is a pvp-t, meg mielott vege a betanak.
Egy kis sajat velemeny a betarol:
Eddigi TES jatekokkal nem jatszottam, mert single game nagyon ritkan kot mar le jo ideje, utobbi evekben csak multi es coop jatekokkal foglalkozok.
Az elso 5-6 szint ide-oda maszkalas hihetetlen unalmas volt. :( Ilyen szinte sosem szokott tortenni, de szo szerint volt amikor bealudtam a kepernyo elott. :D
Tudom hogy "RPG", de nincs idom/kedvem/erom vegigolvasni vagy hallgatni a tortenetet. Az MMO-kban engem az akcio / taktika / theorycraft / pvp / coop reszek erdekel.
7-es szinttol kezdett egyre jobb lenni a jatek...
Ha a pvp resze jo lenne, akkor kezdek gondolkozni, hogy megeri-e a havidijat. (Tenyleg mennyi is lesz havonta?)
Hol is talalom meg legegyszerubben es leggyorsabban 10-es szinten a pvp teruletet vagy bejelentkezest?
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Traiteket tanulhatsz - research által
Stílusokat tanulhatsz - könyvekbõl
Fegyver/páncél/bot sebzését módosíthatod - több alapanyagot használsz
Minõségét (common, magic, rare, epic, legendary) pedig fejlesztéssel - ahány hozzávalód van, annyivel nõ a % a sikerre (Improvment)
Minden rajtad áll, szabad kezed van.
És erre jönnek az enchantok, amely kvázi olyan, mint a spellmaking a Morrowindben, te döntöd el, hogy milyen enchantot akarsz csinálni a három összetevõ alapján. Persze, ehhez elõbb meg kell ismerni, hogy melyik rúna mire való.
Amiket Shai is említett, és én is belinkeltem, azok a set itemet, nem receptek, hanem a világban található speciális üllõk és kovácsmûhelyekben gyártható tárgyak.
en mimdig PC-t hasznaltam, de most epp semmi sincs es az eso megjelenesig mindenkepp akarok valamit venni.
lapi sok tekintetben elonyos de en mindenkitol azt hallom h ennek ez annak az a baja. Ha jo jo, de amugy meg gaz volna kidobni 2000fontot ha egy ev mulva megadja magat.
en mimdig PC-t hasznaltam, de most epp semmi sincs es az eso megjelenesig mindenkepp akarok valamit venni.
lapi sok tekintetben elonyos de en mindenkitol azt hallom h ennek ez annak az a baja. Ha jo jo, de amugy meg gaz volna kidobni 2000fontot ha egy ev mulva megadja magat.
Amúgy sz.erintem a MMO rpg az semmi más hanem egy Készítõ --- JÁTÉKOSok szimbiózisa. ha megfelelõ a készítõ csoport és a játékos csoport akkro bumm kész a jó játék ,de amikor akármelyik nem megfelelõ akkor jönnek a bajok!