The Elder Scrolls Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy olyan kérdésem lenne, ha van itt köztetek most olyan aki proxyn keresztül vette GMG-nél, hogy az úgy megy paypal -el is, vagy csak bankkártyával lehetne így "mutyizni"? :d

twitch.tv\mnk_official

Felveszed és a journalban ott van.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

PiszkosFred
J - Journal
És a neve alatt írja, hogy level X, illetve a színébõl is lehet látni. Narancs erõs, sárga forma-forma, zöld alacsony, szürke gyerekjáték.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Arra nem jöttem még rá, honnan lehet megtudni a küldetés hanyas szintû amit kapni fogok?
PiszkosFred
Tudom, bankot is lehet - igaz utóbbit aranyáron :) 30 férõhely egy account szintû banknál nevetséges. Még a végén tényleg csinálni kell "bankos altokat".

0Fritz0
A személyes inventoryt Daggerfall-ban tudtam növelni 10 egységgel 400 goldért egy NPC-vel.
Tovább nem próbáltam, de tényleg 60 lett.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

PiszkosFred
Az inventory meg a bank pofátlanul kicsi, nagyon remélem, hogy lesz növelve, legalább a bank része, ha a személyes inventory nem is.

Én nagy looter mániás vagyok, ezért nem értettem hogy nem találtam még ilyet :)) pedig én aztán hordóról hordóra végignézek mindent ami a környezetemben van :)
A faji stílus dologra nem jöttem rá, pont ez volt az egyik sejtésem, de valamiért még sem pörgettem végig, úgy voltam vele, ha közötte lenne olyan stílus amit már tudok akkor azt mutatná alapból elõször..
A BANK is tele már lassan, ezért kérdeztem :D mondom looter mániás vagyok
köszönöm!
Sz.tem SKILLS---CRAFT---és ott!
Engem is érdekelne!
Stilusokat vadászva érdemes kilootolni azt a rengeteg urnát meg ládát ami az elején van a prófétával menekülve.
20 lockpick meg a rengeteg kaja/pia alapanyag mellett nekem ott esett egy stíluskönyv,meg vicces módon a bankba bepakolás után a bankos mögötti szekrénybõl.
PiszkosFred
Elõször is, rakd be az alapanyagot a BANK-ba, onnan is tudod használni õket.
Másodszor, a faji stílust tudod használni, a nyilakkal válaszd ki a sajátodnak megfelelõt (Style).
Harmadszor, új stílusokat leginkább ládákbõl, szekrényekbõl, dobozokból szerezhetsz, érdemes átkutatni mindent, ami csak az utadba esik.

ricsaj
AZ elozo betarol igen megmaradtak a karalterek

Semmilyen craftot nem tudok használni, mert mindenhez azt írja, hogy tanuljak különbözõ stílusokat. Ezt nem találom hol kell vagy hogyan kell. Azt olvastam, hogy elvileg könyvekbõl lehet de még nem találtam ilyet. Így van? Az a bajom h horozom magammal a sok sok alapanyagot, hogy hátha végre fel tudom õket használni de már nincs hova pakolni annyi van, eladni nem akarom, mert inkább fejlõdnék a craftokkal.. mi a teendõ?
j0nNyKa
hide ui gomb?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Valaki megtalalta mar Glenumbra-n a skill reset shrinet?

Állíts be keybind-ot, és lehet

"Life is a map and it's quite confusing" My screenshots: https://flic.kr/ps/2YWbrd

El lehet valahogy tüntetni a chat panelt screen készítéséhez?
alig várom már ,hogy a resto ágam rank 20 legyen és akkor végre reg auram lesz ami stamiant is tölt aztán mehet a gyapás 2 kezes fegyverrel! 8)
igen de a 2hnal a normal attack meg power attack is splashel szal ha nicns staminad akkro is aoezni fog.

Ezen azért mosolyogtam. self heal 125 man 103-t gyógyít és 2% man töltés a cast költségnek...AOE heal 83 mana és 70+ 27(8sec alatt) és kerül
Karaktereket meg szokták hagyni, vagy ha új béta lesz akkor elölrõl kell kezdeni?

ricsaj
Na ja az eleg csufos volt, habar ahogy hallom meg csak most kezd feleledni a rage szerver mert volt valami patch..(amit egy jozan vezetesu fejleszto csapat mar 3 eve adott volna ki de mind1)

PiszkosFred
Nem csak most, kvázi egész hétvégén.

Most lettem nemrég 10-es. Belekukkantanék a PVP-részébe, de hiába választottam oldalt és próbálok belépni, csak töltõképernyõ a végtelenségig. Tényleg ilyen nehéz bejutni most Cyrodiil-ba?
ricsaj
Ugy legyen!
AZT is imadtam AZ elder scroll storyjaval es sok jatekossal maga a menyorszag lenne

Sok mindenhez hasonlitottak eddig a jatekot, de szerintem ez a legjobb. Oh wait...

j0nNyKa
a gyávák és az elfek nem ugyanazok?

Csak nehogy ez is úgy végezze, mi? <#idiota>

ricsaj
Haha, oke ha lesz olyan beteszem, de ahhoz tarsasag is kell, aocban is miutan elment a tarsasag nem apritottam annyit meet nem olyan jo ha nincs akivel megosztanod az oromod.
"Aaaaaa g*** megtamadott 2assa meg egy guard de elvereztek!! Haha" magadban mar nem is olyan vicces

Jelenlegi benyomásom az, hogy ez a játék az Age Of Conan 2!

igp-vel próbálta valaki a játékot? mit lehetett kihozni belõle fhd felbontáson?

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Let me introduce you the Unarmed Badass!
Vicces, de tényleg lehet unarmed karakterrel menni a játékban, én lvl 9 és félig nyomtam fel mindenféle fegyver(a tõr csak dísznek van ott) és armor nélkül Kucsumot, a hivatásos kikötõi verekedõt. Poén, hogy próbáltam ugyan azon ellenfelekkel fegyverrel is harcolni, de ököllel jobban ment :D Tuti viszem tovább ezt a vonalat majd ennél a karakternél kicsit, mert fun, és kíváncsi vagyok meddig bírja majd. A páncél amúgy is a gyáváknak meg az elfeknek való! <#vigyor>

j0nNyKa
okay majd azért vágd be ide a címet (meg szerintem a felhívást is)

Smithwarden
Hat ez nem hangzik tul jol. <#gonosz3>
Most vagyok 9.5-es, most este remerhetoleg kiprobalom en is a pvp-t, meg mielott vege a betanak.

Egy kis sajat velemeny a betarol:
Eddigi TES jatekokkal nem jatszottam, mert single game nagyon ritkan kot mar le jo ideje, utobbi evekben csak multi es coop jatekokkal foglalkozok.
Az elso 5-6 szint ide-oda maszkalas hihetetlen unalmas volt. :( Ilyen szinte sosem szokott tortenni, de szo szerint volt amikor bealudtam a kepernyo elott. :D
Tudom hogy "RPG", de nincs idom/kedvem/erom vegigolvasni vagy hallgatni a tortenetet. Az MMO-kban engem az akcio / taktika / theorycraft / pvp / coop reszek erdekel.
7-es szinttol kezdett egyre jobb lenni a jatek...
Ha a pvp resze jo lenne, akkor kezdek gondolkozni, hogy megeri-e a havidijat. (Tenyleg mennyi is lesz havonta?)

Hol is talalom meg legegyszerubben es leggyorsabban 10-es szinten a pvp teruletet vagy bejelentkezest?

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

PiszkosFred
Most még sehova, csinálok neki egy külön fiókot elõbb.

j0nNyKa
fred: hova lehet küldeni a facebookon hirdetett screenshotos mókát?

A crafting iszonyat mely, es hogy az utolso 4 materialbol gyartott cuccok hordasahoz veteran dungeon rank kell, kemeny.

igen mert a dualosnal a wirldwine?
Nyilván nem jelen idõben értem, hanem már ha javában megy a játék :)

Abe, ha nem titok majd tedd, be hol állsz aktuálisan a pvp kill listán, ha nem titokként kezeled :)

PiszkosFred
Legalábbis én eddig itt tartok a tapasztalatok alapján. Nagyon jó lett a crafting, rengeteg lehetõséged van olyan tárgyakat létrehozni, amilyet szeretnél. Szinte végtelen egy enchantolt, extra anyaggal ellátott, trait-es, improved tárgy kombinációinak a száma.

Ertem koszi. :)

ricsaj
Bocsanat a duplazasert :/

PiszkosFred
Tudtommal nem. Nincsenek receptek csak a fõzõcskénél.

Traiteket tanulhatsz - research által
Stílusokat tanulhatsz - könyvekbõl
Fegyver/páncél/bot sebzését módosíthatod - több alapanyagot használsz
Minõségét (common, magic, rare, epic, legendary) pedig fejlesztéssel - ahány hozzávalód van, annyivel nõ a % a sikerre (Improvment)

Minden rajtad áll, szabad kezed van.

És erre jönnek az enchantok, amely kvázi olyan, mint a spellmaking a Morrowindben, te döntöd el, hogy milyen enchantot akarsz csinálni a három összetevõ alapján. Persze, ehhez elõbb meg kell ismerni, hogy melyik rúna mire való.

Amiket Shai is említett, és én is belinkeltem, azok a set itemet, nem receptek, hanem a világban található speciális üllõk és kovácsmûhelyekben gyártható tárgyak.

ricsaj
Kicsit off, de azert megkerdezem: ti mennyire biztok a laptopokban?
en mimdig PC-t hasznaltam, de most epp semmi sincs es az eso megjelenesig mindenkepp akarok valamit venni.
lapi sok tekintetben elonyos de en mindenkitol azt hallom h ennek ez annak az a baja. Ha jo jo, de amugy meg gaz volna kidobni 2000fontot ha egy ev mulva megadja magat.

ja de 2h az aoere jo, ott az elso activ ability az is aoe meg az elso passivval a sima attackok is tolnak kis splasht.

ricsaj
Kicsit off, de azert megkerdezem: ti mennyire biztok a laptopokban?
en mimdig PC-t hasznaltam, de most epp semmi sincs es az eso megjelenesig mindenkepp akarok valamit venni.
lapi sok tekintetben elonyos de en mindenkitol azt hallom h ennek ez annak az a baja. Ha jo jo, de amugy meg gaz volna kidobni 2000fontot ha egy ev mulva megadja magat.

Igen user/documments/elder..../

Amúgy sz.erintem a MMO rpg az semmi más hanem egy Készítõ --- JÁTÉKOSok szimbiózisa. ha megfelelõ a készítõ csoport és a játékos csoport akkro bumm kész a jó játék ,de amikor akármelyik nem megfelelõ akkor jönnek a bajok!
Itemek szetszedesevel lehet uj receptet tanulni?