The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
1. Csak nekem tûnt úgy, hogy ha egy weapon skillt morpholtam, akkor nemcsak az új skill, hanem az egész fegyver skill fa is iszonyat lassan fejlõdik?
2. Ha egy class fár tettem pontot, de sosem használtam a skillt, akkor miért fejlõdik combatban (lassan, de fejlõdik). Nem a quest leadásoknál történõ fejlõdésekre gondolok.
3. Kicsit tesztelgettem a dragonknight tankot, és elég érthetetlen volt a karakterlap armor rating sora. Ezek szerint ha jól értem, csak és kizárólag az armor miatt (a passzív bónuszokat nem számolva) nem is kellene full heavy-ben lenni?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha meg ott,akkor meg nem jelölték még be a fiókodat,végülis van most sok dolguk
A fejlesztés közepén másként nézett ki az UI, de a közösség kérte, hogy a Skyrim felületét tegyék be, és az is került bele.
Van vmi kulon npc? Vagy az istálókban? De ott nem láttam..
Ezt leszámítva nem tûnik rossznak.
twitch.tv\mnk_official
twitch.tv\mnk_official
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
twitch.tv\mnk_official
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
És a neve alatt írja, hogy level X, illetve a színébõl is lehet látni. Narancs erõs, sárga forma-forma, zöld alacsony, szürke gyerekjáték.
Tovább nem próbáltam, de tényleg 60 lett.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A faji stílus dologra nem jöttem rá, pont ez volt az egyik sejtésem, de valamiért még sem pörgettem végig, úgy voltam vele, ha közötte lenne olyan stílus amit már tudok akkor azt mutatná alapból elõször..
A BANK is tele már lassan, ezért kérdeztem 😄 mondom looter mániás vagyok
köszönöm!
20 lockpick meg a rengeteg kaja/pia alapanyag mellett nekem ott esett egy stíluskönyv,meg vicces módon a bankba bepakolás után a bankos mögötti szekrénybõl.
Másodszor, a faji stílust tudod használni, a nyilakkal válaszd ki a sajátodnak megfelelõt (Style).
Harmadszor, új stílusokat leginkább ládákbõl, szekrényekbõl, dobozokból szerezhetsz, érdemes átkutatni mindent, ami csak az utadba esik.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Life is a map and it's quite confusing" My screenshots: https://flic.kr/ps/2YWbrd