24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Munkie #11698 A tutorial alatt a börtönt értik vagy a kezdőszigetet? -
#11697 "You can now skip the tutorial with new characters if any of your characters have completed it already. When you click “Create” on the character creation screen, you will be presented with a pop-up which will ask you if you wish to skip the tutorial or not.
NOTE: Pre-existing characters before this patch do not qualify; you must complete the tutorial one more time before you are able to skip.
"
Csak így tovább. -
Nephin #11696 0.181 patch notes: link -
#11695 Kösz, én elfelejtettem (megint) megnézni :) -
Munkie #11694 tömör gyönyör... -
#11693 Need! -
#11692 igen, működött a mostani legutolsóban -
Kryon #11691 Hasonló a kettő (bár ezeken a képeken pont nem látszik), ezért gondoltam azt én is hogy a két engine-nek lehet valami köze egymáshoz, de már egyértelműen kiderült hogy nincs. -
#11690 Most rákerestem, és valaki már megcsinálta.
-
#11689 Úgy tudom, hogy egyelőre még nem működik. -
#11688 Ez engem is érdekelne, mert ráfér a játékra egy kis plusz szín. -
#11687 Jonnyka: gyors kérdés, a sweetfx-et próbáltad az elmúlt béták valamelyikében? :) -
Nephin #11686 Ez a jóváhagyás dolog nem is lenne rossz. -
#11685 2011es laptomon (4gbram, i5 430, radeon 5650m) is fut mediumon siman csak arnyekot kell levennni low-ra..
birja a high-ot is, de pvp-n az mar beszaggat neha...
-
ShaiHulud #11684 en se, mar 1 honapja is irtam, amikor szo volt rola hogy Zenimax jovahagyasa kell az addonokhoz, hogy remelem nem az lesz hogy csupa olyan addon lesz ami nelkul hatranyba kerulnek azok akik nem hasznaljak, tehat ergo ra vannak kenyszeritve a hasznalatra.
bar egyelore nagyon nem izgatom magam ezen, mert eloszor ugyis a solo questelessel akarom kitolteni a jatekidot, az meg szerintem jo par played napba fog telni, pvp meg egyelore raer, ahhoz ugyis majd valami guild kell, hogy legyen is ertelme.
-
mgerihun #11683 Zeni válasza ugye, hogy saját engine-t írtak, mert nem tudtak mindent megvalósítani, így csak a game design-nál, és art-ok 3d-s vizualizácioihoz használtak + átvettek sok részletet heroengine-ből, ami nekik épp megfelet. Szóval csak a vizuális elemeket alkották meg azon, majd átültették saját motorra, ami szintén hero engine megoldásokon alapúlt és onnan vettek át, ha már licenszelték, hogy ne legyen kuka. Szerintem sok helyen visszaköszön, de lehet csak én őltem túl sok időt torba, hogy ez feltűnjön. -
Nephin #11682 A helyükben én a (csak saját részre látható) chates combat logon és esetleg valami minimapfélén és a floating sebzésszámokon kívül (van, aki nagyon ragaszkodik ezekhez) nem engednék semmilyen addont, főleg nem olyat, amelyik még azt is kiírja, mikro vesz levegőt az ellenfél. -
Ubi™ #11681 Az eddigi addonok tényleg elég rondák, és aki PvP-ben használja, az akárhogy is nézzük előnyben van. Én simán letiltanám az ilyen addonok készítését már API szinten is. Az hogy milyen debuffot raksz rá, meg rajtad mik vannak, még érthető ha van rá igény. Emlékszem annak idején a WoW API-ban engedélyezve volt a spellek elsütése is, és készültek ilyen 1 gomb nyomogatós sz@rok, amik a szituációtól függően nyomkodták a spelleket. Szerencsére elég hamar letiltották. -
ShaiHulud #11680 ez remek lenne, ami addonokat lattam eddig, mind ocsmany volt es csak teleszemetelik a szep kepet. ketlem barki is figyelne hogy melyik skillje mennyit sebzett adott pillanatban, legalabbis onfly, mert mondjuk egy combat log az jo dolog, utolag visszanezni mi tortent(olyat rakok enis fel). vagy pl ez az ellenfel hpjat mutato addon is tok felesleges, foleg hogy ideoda valtogat mert nincs hard targeteles. ettol ugyse hal meg az ellenfel elobb :)
Am ha mar pvp, annyira nem astam bele magam, de videokon lattam, hogy party/raid tagok felett ott az a sok batar nagy jel, azt ki lehet kapcsolni majd? Szerintem rem zavaro, teleszemeteli az is a kepernyot. boven eleg ha mutatja az ellenfel hp csikjait az allyjet meg csak akkro ha healer vagyok, ilyet lehet allitani azt tudom, de a partytag jel erdekelne. -
#11679 csak ő levonta a tényleges konklúziót, hogy egyébként köze nincs a 2 engine-nek egymáshoz
hasonlítani nagyapám traktorjához is hasonlít, mert mindkettő megy. -
mgerihun #11678 lényegében ugyan azokat hoztad fel amit én -
Nephin #11677 Ahet talált egy Reddit-postot arról, hogy legyenek addonokat tiltó kampányok is. Igeeeen! :D
link -
Nephin #11676 Nekem mindkettő tetszik, de szerintem nem hasonlítanak. Az, hogy egy adott pillanatban ugyanaz a fényhatás, bármelyik játékból jöhetne. -
ShaiHulud #11675 tok mas a ketto o.O raadasul ha meg ugyanaz is lenne a feeling az miert jelentene azt hogy kozos az engine, illetve az alapja? -
Ubi™ #11674 Én mondjuk ezenken a képeken nem látok hasonló dolgot. Tény, hogy van hasonlóság a két engine között, erről én is írtam korábban. Pl. mindkettő speedtree-t használ a növényzet megjelenítéséhez (tudod, amikor ha körbejárod a növényt mindig feléd néz), vagy pl. a távoli objektumok kirajzolása is ugyanaz, de az arnyékolási technika is ugyanaz. -
#11673 te figymár ez így 100% más
vagy nemtom, azt próbálod bizonyítani? mert akkor nem szóltam -
mgerihun #11672 most így hírtelen :
Eso swtor
swtorban élénkebbek a színek, de azért elég szembetűnő. Nálam mage guild questnél jött elő swtor feeling. -
Nephin #11671 Mondom, hogy direkt megnéztem és csak az ultra vetette vissza. :P De persze élesben más is lehet.
SWTOR-feeling? Hmm, hátööö, nekem egyszer sem volt, pedig azt a questet (mindenhol ugyanaz) többször is csináltam változatos frakciókkal. -
#11670 -
mgerihun #11669 és bárki bármit mond hero engin visszaköszön, akármilyen átírat vagy saját fejlesztést raktak alá, tiszta swtor. Pl mage guild quest AD oldalon amikor átmész portálon kb swtor zonának is beillene, ugyan azok a textúrák, terep rendezése, fények...... -
#11668 A Nemesis Guild-hez kapcsolódó sztori zárható, off-ként kezelendő. Privátban a továbbiakban, ha van kérdés, mondanivaló ezzel kapcsolatban. -
mgerihun #11667 Árnyékokat leveszed akkor igen. Sajnos engin hülyén kezeli és megeszi fps-t, sajna nem egy unreal motor... -
Nephin #11664 Azért várd meg, más mit mond. :) -
Berennior #11660 köszönöm. :) -
Nephin #11658 Hmm, szerintem igen, bár a kártya képességeivel annyira nem vagyok tisztában, csak felületesen.
Nekem úgy tűnt hétvégén (próbálgattam), hogy pl. az árnyék csak ultrán fogta vissza a gépet, egyébként nem változott az FPS, akár high volt, akár off (de hosszú tesztet nem csináltam róla). A water reflections kicsit többet számított, de az sem votl számottevő (mindez persze médium textúrákkal). -
Berennior #11657 Kicsit hülyén fogalmaztam. Inkább megkérdezem úgy, hogy
egy ilyen laptopon 1366x768-as felbontással, HIGH beállításokkal:
"CPU: Intel Core i5 3210M
GPU: Nvidia Gt 635M 2GB
Ram: 4GB"
Futna-e a játék 30+ FPS-el?
-
#11656 úgy hogy elindítod :) -
#11655 Jó, akkor most pihentessük ezt egy-két hétig jó? Eddig nem szóltam, de lassan átmegyünk napi toborzó spam-be. -
Berennior #11654 Üdv.
Egy ilyen laptopon, hogyan futna a játék?
CPU: Intel Core i5 3210M
GPU: Nvidia Gt 635M 2GB
Ram: 4GB -
mgerihun #11653
Lehet hozzánk jelentkezni facebookon keresztűl is, ha valaki nem szereti fórumot. Már meglévő tagjaink is jelentkezzenek be ha tehetik.
Nemesis Facebook Csoport