24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#11738 Teljesen jók az árak ahogy vannak. Van értelme küzdeni, gyűjtögetni. GW2 egyik legnagyobb hibája volt, hogy minden bagóért volt, kivéve a legendás cuccok, amelyek nagy része okádékul nézett ki. -
#11737 Nem csak az imperialhoz jár a mount? Preorder bónuszai között nem láttam lovat, de attól még lehet, hogy én néztem el.
Akkor én csinálok valamit rosszul, mert szakmával is foglalkozva alig volt 9000 ezrem a béta végére, az összes karakterrel együtt :) -
Whysper #11736 Pont a százas ló jutott eszembe. Főleg mivel paladin volt az első karakterem és ott a paladin lóért mennyi questelés volt a gold farmolásn túl! 8) de síma lovat pre orderrel vehetsz nem 17 ezerért -
Eksz #11735 Azert annyira nem veszes megvenni az elso lovat, alairom, nem akkor lesz meg amikor eloszor odaersz az arushoz, de, na. -
Whysper #11734 Ez fogalmazódott meg bennem mikor megláttam az első mount árat először. hjaj de jó ,hogy végre küzdeni is kell valamiért. Bár nemtetszésem azért megnyilvánul a pre order mount árán.Viszont tetszik nem tetszik elfogadom mert nem én döntöm el. De azt is elfogadom ,hogy Én lassan fogok fejlődni direkt. valaki meg nem fog aludni egy hétig ,hogy lvl 200 legyen. nekik nagyon jó szolgálatot fog tenni a már karakter generáláskor is használható mount 1 silverért 8) minél gyorsabban meghódíthassák a pvp területeket! 8) Amúgy itt mindenki lovon lovagol majd vagy más mountok is lesznek elérhetőek? -
#11733 Cseppet sem bánom én sem. Legyen csak értéke a pénznek, ne mászkáljunk húszmillióval a zsebben, amelyet nem tudunk két éve elkölteni. Legyen csak megfontolandó a ló 250 aranyas etetése, az újabb bank slot 6500 aranyért, stb. :) Jó, a ló 17 ezres költsége szerintem sok, de cseppet sem bánom, ha meg kell dolgozni azért, hogy megvehessük, mint anno a wowban, amikor egy 100as ló megszerzése ünnepi esemény volt.
Persze, imperial tulajként ingyen mounttal jár a pofám, mondhatják sokan, de akkor is, legyen csak értelme a pénznek, illetve annak gyűjtésének. Olcsón venni, drágán eladni, stb - csak így életképes, nem úgy, hogy szarásig vagyunk dellával, és a legelső embertől megvesszük a szajrét, csak mert lusta vagyok keresni olcsóbbat. -
#11732 Nem olyan nagy baj ez , legalább nem lesz nagy az infláció. :D -
#11731 Lootot nem néztem, csak a arany tűnt fel, hogy 40-es szintű streamben a karakternek volt kb. 700 goldja, egy 50-es pvpsnek is kb. 3000. -
Whysper #11730 Akkor nem is akarok! Csak nem tudtam mennyire elég a stamina a futásokhoz. Mert ugye nekem volta rakva a staminas skillek miatt. -
#11729 Ennek örülök. -
#11728 Mobok még mindig filléres pénz mennyiséget dobtak ? Annak a növelése nagyon megdobja az incomeot. -
#11727 Néztem 0.18-as streameket magasabb szintű karakterekkel, hát a maximum jó, ha 4000 gold volt, amit láttam náluk :) A legtöbb esetben 1000g alatti összeggel rohangáltak. Lehet, hogy a bank dugig van pénzzel, de látva az eddigi dropokat, nem lesz itt könnyű aranyat összebugázni. -
#11726 Miután eléred a 60 skill pontot elkezd csökkenni az ára/pont. -
Munkie #11725 hát, lehet én figyeltem amúgy rosszul, de a staff (se resto se destru light+heavy) sem eszik magickát. persze lehet a hiba az én készülékemben, nekem nem fogyott egyik sem. -
Ashyn #11724 A kasztot még én sem tudom, tulajdonképp mindegy is, hiszen számomra is a fegyver ( kard + pajzs ) fogja megadni az alapokat :) -
Munkie #11723 jó persze, én se bánnám már a megjelenést ( a szakdogám bánná ), de azért akad még egy kis tesztelni való, hogy eldönthessem mit szeretnék kezdeni. bár úgy érzem maradok a sorci dpsheal kombónál. -
ShaiHulud #11722 akkor minek akarsz staminara rakni? staffhoz is magicka kell, semmi nem hasznalna a staminat, csak a sprint, dodge meg block, meg esetleg fighters guild skill, de gondolom azt akkor meg mar minek. -
ShaiHulud #11721 en mar inkabb csak a retailt varom, nem vagnam fel az ereimet ha nem lenne tobb beta:) remelem a respec koltsege nem lesz tulsagosan durva hogy lehessen majd sokat varialni, patchnotesban 100g/skillpont volt, ami 10k gold 100 skillpontnal, remelem azt nem lesz tul nehez osszekaparni 50en.
de hogy milyen classt inditsak azt meg most sem tudom, egyik se volt valami hu de nagy kedvenc eddig, meg engem valahgoy a weapon skill lineok jobban erdekelnek :) -
Whysper #11720 Kérdésem akkor ugyan az csak hozzád. TE mennyit pakoltál staminara? mert ahogy néztem ha valami tankolos vagy staffos templart csinálok mivel Én full healer akarok lenni 50-en és az hasonló mint a sorci. Csak Én úgy ,hogy a seconba dmg staff dmg templar firstbe meg healer staff healer spec. -
Munkie #11719 óó én most copy pastelem a guildes fórumos "sírásomat":
"Előző béta után elhatároztam, hogy bármit de NEM NB-t, mondom oké, WoWban is imádtam a maget, leszek sorci. Mostani bétában megcsináltam a sorcit, resto staffal 2 pettel (ketten mentünk barátnőmmel ergo 4 pet), 1 támadó skill 2 heal 2 pet (neki persze 3 támadó 2 pet). aztán elmentünk egyet randomokkal BC-be, ahol rám hárult a heal feladat (3 sorci + 1 dps NB). konkrétan egy kevés kis taktikázással, gondolkodással átvertük magunkat az instán. annyira büszke voltam magamra, hogy 20 ezret healeltem az utolsó bosson és mindenki életben maradt, hogy már a healer karakteren gondolkodom... szóval. kéne még egy béta, megnézném, hogy a sorci dps+heal kombónál az esetleges templar tank+heal -paladin style- mennyivel élvezetesebb. persze lehet, hogy healelni bőven elég sorciként a resto staff ág. tele vagyok kérdésekkel... "
szóval várom a kövi bétát -
ShaiHulud #11718 templar agon csak 1 heal spellem volt, inkabb 2h-t fejlesztettem mert arra voltam kivancsi :) es amugy se juttott sokaig kb level 5 volt. -
Whysper #11717 Nekem azt hiszem felvételem is van valahol róla. Tudod mikor az íjászok lőnek és mutatja a pirossal a talajon azt a sávot merre fog menni a lövés. Na azt nem csak a talajon mutatta hanem ilyen pici fallal is a szegélyeken piros fekete kockásan! 8) Hirtelen valami miatt azt hittem nem Esoval tolom hanem a alice in wonderland game. 8)) -
csimposz #11716 Néhány vicces MISSING feliratú piros kocka azért befigyelt itt-ott, nevettem is :) Egy ilyen fantázia szülte spirituális világban annyira vicces egy-egy hibás textúra, mindig szaladtam oda mikor a távolból megláttam, hogy na én most mit fogok lootolni :D -
Whysper #11715 Értem..!! Hja Én se találtam fehér falakat nem konkrétan hasonló esetre csak ezt hoztam fel példának. -
Whysper #11714 És azt próbáltad ,hogy Templar refresh auraval hogy tölti e a staminat? Mert számomra ez elég kétségbeejtő. 8) Bár jelzem biztos lvl 50-en méshogy lesz ,de ez így most elég cink.. Mert ugye életet és staminat tölt. és ráadásul 6 secig 80%-kal gyorsabban. Tegyük hozzá az élet csíkom az töltődik is,de a staminam 8) Javítsatok ki ,ha tévedek, de Én kezdtem úgy érezni,hogy futás ugráson kívül csak a staminas melee ütéseim voltak stamina függőek templarba szóval ,ha azokat helyetesítem a manas Templar skillekből akkor refresh aurvala megoldom a futáshoz és elugráshoz szükséges stamina mennyiséget....manaból meg tolhatom a sok sok dmg és heal spellt. Nem kevésbé fontos ,hogy staminára nem rakva ugye mehet mana és healt pakolás ami azt hozza,hogy nem fogok annyira sokat futni. viszont sokk sok életem lesz meg végtelen healem..ahogy a mostani karakteremet néztem,hogy sose fogyott el a manam .. 8) -
#11713 mondjuk ez így ahogy van, nem létezik tesoban -
Whysper #11712 Meg nem mondom hol láttam,de valahol írták ,hogy Betaban most valami alap szín textúrás programot kapunk és a teljes shaderelet textúrát majd a igazi játékban kapjuk meg. Gondolom ez olyasmi lehet mikor bf4 betaba ilyen feher kocsik falak stb. voltak aztán a teljesbe kaptuk meg a teljes shaderelt világot. Arról nem is beszélve,hogy még a játék teljesítménye is X gépen jobb lett. Szóval szerintem itt is jobban fog futni még ennél is a rendes játékban. -
ShaiHulud #11711 hat mondom, en mostani betanal neztem meg a daggerfall kezdot es uj kari miatt toltam a bortont, es neztem enis hogy mi afaszert minden empty (chestek igy is spawnoltak orrbaszajba) aztan toltam relogot es maris mindent lehetett lootolni megint (kb 10-20% empty csak, de az meg alapbol is olyan mashol is)
szoval nem szedtek ki, csak relogolgatni kell es jo lesz az, ahogy a bugos questek is. -
#11710 Két karaktert kezdtem mostani bétában, egy darab lootolható láda nem sok, annyi nem volt a szökés alatt (mármint a portálos részeken, ami instanceolt és dugig volt eddig). Szerintem direkt kiszedték, mert vicces volt 50 lockpickkel meg 2-3 extra faji stílussal kezdeni lvl2-esként :) -
#11709 Hagyd a 'csába :) Ennyi energiát nem ér az egész. -
#11708 "megint máshogy vannak kódolva a data file-ok.."
Újabb fél napos kicsomagolás vár rád? -
#11707 jaj fred egyébként továbbra is rajta vagyok a zene témán, de:
- most került be egy csomó a PTS kliensbe még csak (patch note szerint)
- megint máshogy vannak kódolva a data file-ok.. -
Munkie #11706 Engem is csak az "üres úgyis minden láda" helyzet az -no meg egy skyshard!!! a mostani béta "kimaxolása" után is épp egy hiányzott volna a skillponthoz!!! :((((- az ami eltántorít, de ha ezt kicsit javítgatják, vagy akár egy-két reloggal megoldható, akkor tényleg érdemes végigicsinálni. -
ShaiHulud #11705 gondolom igen, ezzel a 2 valtozassal toltak el a healthet, most jobban megeri majd healt enchantot rakni, viszotn kevesbe pontot rakni ra. ezzel ellensulyozva a full magicka enchantos full healthre rakos buildeket.
es noveltek az alap bag spacet is meg bank spacet, bar tovabbi upgradek meg dragultak. -
#11704 én is végig fogom csinálni, már csak a story miatt is - de az dícséretes, hogy berakták a lehetőséget a skipre -
nomiss #11703 nem 20 at hanem 10 et fog adni 1 pont ott is , így is arra fogja megérni rakni mert nem +1000 hanem + 500 lesz a healthed. -
ShaiHulud #11702 bortont, de szerintem nagy balgasag kihagyni. tele van itemmel az egesz, a csapdas reszen rengeteg chest spawnolgat, ott csomo alapgeart lehet szerezni, aztan az instances urnasnal meg rengeteg craft matsot meg lockpicket es racial style konyveket.
ja igen most nekem is volt olyan hogy a kozos reszen minden emtpy volt mar, toltam egy relogot es tele volt majdnem minden :) szoval relog megoldja ezt a gondot is.
en tuti nem hagyom ki majd egyszer se a bortont, midnig full baggel jottem ki onnan :D -
Munkie #11701 áh igen így már világos, köszi! :) -
#11700 Szerintem a börtönt, mert már az előző patchnoteban külön kitértek a kezdősziget skipre.
Még valami: "Health enchants are now 50% more effective than before.
Health picks grant less health than before."
Ezek szerint nerfelték a 49 healthre való osztás "kötelezőségét"? -
#11699 Az előző, 0.18-as "alap" peccsből:
New Post-Tutorial Experience
In order to give new characters more freedom of choice, we’ve made a change to the way that characters move between the early zones. With this change, after you complete the tutorial and escape from Coldharbour, you will now arrive in the starting city for your alliance. You will have the option to visit the original starting areas, or just go forth and start adventuring immediately. Content in and around each of these cities has been adjusted to be more easily performed by characters of levels 3-6.
Aldmeri Dominion
New characters leaving Coldharbour will now arrive in Vulkhel Guard instead of Khenarthi’s Roost. Razum-dar will be waiting for you in Eagle’s Strand when you take the quest Storm on the Horizon from Captain Tremouille.
There is now a ship that will ferry you to Khenarthi’s Roost from Vulkhel Guard.
Daggerfall Covenant
New characters leaving Coldharbor now arrive in Daggerfall instead of Stros M’Kai. Kaleen will be waiting for you in Port Hunding when you take “The Broken Spearhead” from Mihayya.
There is now a ship that will ferry you to Stros M’Kai from Daggerfall.
Ebonheart Pact
New characters leaving Coldharbor now arrive in Davon’s Watch instead of Bleakrock. Rana will be waiting for you in Bleakrock when you take “A Beginning at Bleakrock” from Riurik.
There is now a ship that will ferry you to Bleakrock from Davon’s Watch.