The Elder Scrolls Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na jó hát én kipróbáltam.
Sajna nem nekem való:

-nincs personal shop, nem lehet afk árulni
-nincsenek ha jól vettem észre nagyon értékes fegyverek, kitartással bárki bármit elkészíthet
-nincs tehát economy sem, olyan mint egy Skyrim multiplayer mód.
PiszkosFred
Valaki kérdezte, hogy érdemes e skillt áldozni a crafting ágon lévõ "hireling" cuccba. Hát, én nyomta egyet a templarral még pénteken, de elfelejtettem, aztán ilyeneket küldött nekem, három táskával is:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Lehet, hogy alacsony szinten megéri, aztán reset után kuka. Bár, ha skálázódik, lehet megéri megtartani 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Hmm, sajnálattal hallom, de legalább lesz kontent késõbbre is.

Más:

Eldöntöttem végre, Ebonheart Pact-hoz fogok csatlakozni. Van olyan guild (vagy tervez-e valaki) aki hozzájuk fog csatlakozni? Vagy mindeni a macskákkal meg elfekkel lesz? <#vigyor>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

beirja hulye gyerek zonara hogy boring a jatek, benak a questek, meg szar a combat. beirom hogy nekem meg tok ellentetes a velemenyem. erre mit kapok hogy fanboy... nem is irtam tovabb, az ilyennek minek.

PiszkosFred
Nem, mindig is az volt a terv, hogy késõbb érkezik, és külön-külön DLC-ben.

Köszönöm! Sikerült elõrébb haladnom! 😊

Én viszont búcsúzom, holnap sajnos elsõ utam nem ide vezet, így már nem lesz nyitva, mire lenne kis idõm leülni játszani.
Alig várom a következõ betat (ha lesz) illetve a játékot, nagyon tetszik. Köszi nektek is a sok segítséget, jövök még 😉
A release verzióban ugye már benne lesz a DB és a thieves guild?

PiszkosFred
Aktív overloaddal a sithek hozzám képest kopott kovás öngyújtók 😊

PiszkosFred
Én most sorci, full plate, 2hand Sword. Curse morpholva a gyors verzióra, 2hand uppercut, critical charge szintén morph, FG's Silver bolt, és clannfear, ultimatebe meg overload.

Van resto staff, akkor a charge és uppercut helyett jon a hot es az aoe heal.

Count Adyn
Ez nagyon állat😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Ez tényleg jópofa.
Btw itt egy új cikk a faji bónuszok összehasonlításáról.

Racial Bonus Comparison
ja enis csak poenbol neztem meg😄 es mukodik, legalabbsi low levelen😄

Count Adyn
Tamriel cigányai😄 Tegnap a zone cseten próbálták Elsweyr-t helyesen leirni vagy 10 percig páran😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

PiszkosFred
Csak neked 😄 (egyébként zseniális)

Ugy néz ki hogy a mi guildunk is AD lesz sajnos, én egyszerûen nem állhatom a khajit-eket, nagyon idegesít az akcentusuk <#vigyor5>
Terawatt
Huhú micsoda "korcsok" lesznek releasere. Vannak vad ötletek, és az benne a vicces, hogy nem feltétlenül lesznek életképtelenek szerintem. <#nyes>

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Ha jól értem akkor csak ,ha low hp-n van!

SPELL leírás:

"Restores 15% os Spell Cost every 2 seconds for 8 seconds when healing a target with low Health" Spoiler
ja nekem is ez a bajom, mmos haveri kor wowozik inkabb tovabb...😞
de majd max bejoinolok itt valakinek a guildjebe ha van ra mod😊 csak meg a factiont se tudom mi legyen.

csinaltam egy sorcerert heavy armorral es bow-val kiraktam a poison arrowt szakitassal, meg a clannfear summont es a castimeos 2 secre knockolost spellt a sorci agon (ezt 35% hogy instant lesz kovetkezore morpholtam, de sajna onmagat nem procolaj a spell😞 ) eleg jonak tunt siman oltem levle 8on a level 15 os daedrakat, de csak egyesevel😄 (felfedezni voltam a mapot aztan beprobaltam oket a magasabb szintu reszeknel)

ezt most alderminel kezdtem es valami iszonyat szep a masodik nagy sziget, ami mar elf terulet, tiszta oblivion feeling az ancient elf romokkal egyutt.

Mikor még nem is volt csak szó róla ,hogy elkezdték csinálni Én akkor megfogadtam ,ha lesz ORC akkor egy kétkezes csatabárdos / healelõs igaz nem shaman lesz mert nehéz vértben van...Viszont van létezik sé megtudom csinálni...Hihetetlen élmény! 8) Jó kis Betaból tanultam tudom mit kell máshogyan meg mit ne tanuljak és mit igen! (legalábbis low lvl-en) 8) Nagyon klasszul lekötött...sajnálom,hogy nem tudtam sokat partyba menni mint egy MMo ,de sajnos az Én baráti köröm vagy nem játszik vagy mással játszik és így egyedül mentem! 8)
Terawatt
Nem érzem, hogy rossz lenne, csak inkább más. Mana költséget az kapja meg akit healeltél? Mert ha igen, akkor egy sorci örülhet a hp mellett a plusz manának.

Akkor rosszra speceltem mert Én arra adtam ,hogy a mana költséget tölse vissza!
Terawatt
Elsõ heal morpholva 1+2 embert healel. Igaz, hogy drágább, de a fõ targetet jobban healeli mint a második skill (nálam legalábbis pillanatnyilag) plusz instant el lehet tolni. Mind a kettõ jó szerintem.

Én találtam küldetéseket, lvl 10 vagyok de van 3-4 be nem fejezett 8. szintû.

Mentem hogy csináljam a Fighter's Guild küldetését, nem messze ott egy ház, bementem, egy leányzó megkért hogy hozzam el a meggyilkolt apja pipáját a házukból amit banditák foglaltak el. Mentem, felveszem a pipát, megjelenik az apa szelleme, mondja menjek ássak ki egy kis pénzt ahova elrejtette és vigyem el a lányának.
Másik, lementem egy romos torony alá, végigmentem, találtam egy tervet hogy a banditák hogy fognak támadni, kaptam egy küldetést hogy figyelmeztessem az ôröket. Ott állnak az úton, beszélek egy ôrrel, a másik meg ad egy küldetést hogy szabadítsak ki foglyokat nem messze egy házból. Odamegyek, mondja a nemes akit ki kell szabadítani hogy mit csináljak elôtte, meg a felesége is ad egy másik küldetést.
Ezek csak úgy jöttek, nem jelezte semmi, nem a városokban vagy csomópontokon kaptam.
Játék tetszik meg is fogom venni,de mostmár kiléptem mert annyi quest bugos volt nem lehetett megcsinálni! Vagy 5 ott van a questlogomba amit vagy 40-e nem tudtunk megcsinálni! 8)

Nekem a two handed ág / Resto talentes Templar iszonyatosan bejött! 2 questet nem tudtam egyedül megcsinálni ,de csak mert nem tudtam kiteolni a mobot benne. Viszon lvl9-en lazán öltem a 3-as grp lvl12-es mobokat ( de mivel nem isten vagyok a játékban így nem állítom ,hogy nem haltam meg) Viszont így nyugodt szívvel healetem ki lvl 8-tól az elsõ instát, persze izzadós volt ,hogy ne üssenek agyon ,de jó volt 9-10 meg persze sima. Azt azért sajnálom ,hogy olcsóbb az AOE és összegezve ,hogy mindenkit gyógyítasz + hotolsz és még oclsóbb is. 100%-ra jobban megéri mint a elsõ heal. Bár megfogom nézni a And games PVP mert lehet csak full resto templar healer leszek. Ez attól függ ,hogy a auram mennyi staminat fog tölteni kimaxolva mert mostanság eléggé elfogy 3 ütés után! 8)

Lehet másoknak könnyebb volt vagy nem tudom más kasztokkal. Nekem tetszett,hogy voltak szituációk bár ez adódhatott 1-2 bug miatt is tovább kellett menni és így kicsit alacsonyabb szintû voltam mint a questben elémtáruló Ellenség,de annál izgalmasabb lett/volt. fogalmam nincs milyen lehet 12+ fölött viszont az ahogy épül fel a játék ahogy haladsz elõre az valami fenomenális...ez új MMO-ba talán "WOW vanilalba volt mikor órákat futkorásztál és kerülgetted a mobokat" ...Igen is jó érzés érezni ,hogy egy kis senki a karaktered lvl1-n mert még pizzafutárnak is kevés lenne. Viszont nagyon tetszik ,hogy választasz egy a te stílusodhoz megfelelõ fajt- ahhoz egy kasztot. te döntesz fegyvernemrõl és utánna ,hogy mivé leszel és nem egy játék fejlesztõ találja ki ,hogy FÚ akkor te most necromanta leszel akkor van 40 icon a talent fádon pakolj...hanem szabad leszel és amit ebbõl ki akartam hozni. Egyszerûen annyira kellemes érzés mikor a szakadt ruhás karaktereddel elindulsz és egy fejlõdik a karaktered és egyre erõsebb...és látod ahogyan a Te fantáziád szabta határokat feszegetve olyan karaktert alkotsz ami neked tetszik!! Tudom 2014 van és tudom Nem Destinyti grafika amit higgyétek el 3D grafikát tanuló ember nagy szív fájdalmam! Viszont szó szerint olyan érzés volt Daggerfall-nál 8) a kikötõben állj viharban és az eget bámulni a villámcsapásokkal. mintha tényleg Te mint egy senki eljutsz egy új területre ahol nem voltál és körbenézel.

Nem tudtam megölni egy lényt...Aztán eszembe jutott ,hogy Én azért talentoltam restora ,hogy tudjam healeni is a többi játékost és ez egy MMO és nem egy RPG.. aztán megálltam a pont elõtt jött lovon egy Dragonknight. Megállítottam megkértem segítsen. bementünk szétcsaptuk mint a ta..nyot és megköszöntem azt mondta NP és tovább ment. nekem ez az az feelign amit kerestem Riftben GW2-ben és talán warhammerben volt hasonló vagy WOW vanillában ,de mostanság onnan is eltünt majdhogynem (tisztelet a kivételnek)

két nap alatt lvl 10-ig jutottam. megálltam nézelõdtem talenteket néztem stb stb és még így is rohantam fele dolgot meg se néztem el se olvastam... 8)

Bocs a rozsáért talán valakit untatott . talán valaki kedvet kapott tõle. valaki any..ni fog érte ,de ez az igaz. Ha van az a mondás ,hogy kurvából lesz a legjobb feleség akkor lehet ,hogy ebbõl lesz egy jó teljes MMO! 8)

Igen nem tudtam ,hogy BETA kulcsot ,hogy lehet stb Szóval csak megszeretném köszönni annak aki segített ,hogy kipróbálhassam ezt a játékot most 2 napra. Nekem kell! Megvétel lesz ebbõl! Csak már most bánom ,hogy újból kell csinálnom mert hozzá nõtt a szívemhez az ORC-om már annyi minden történt vele!!! 8)
Terawatt
Npcket látsz rendesen amerre keresgéltél?

Azt nyomatom lassan 3 órája, de már semmilyen teljesíthetõ nincs 😄
Csavarogj. Én sok küldetést találtam házakba bemenve, az úton, romos torony alatt, stb.
Szerintetek mit rontok el? 8-as szintél full leragadtam, nincs küldetés csak 12-es szinttõl. Se a városban sem a környékén. Próbálkoztam a guildekkel de abból meg vagy nincs több vagy bugos.
Smithwarden
Koszi.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Terawatt
L--->campaigns. Nekem volt amikor üres volt minden, de két relog megoldotta.

Smithwarden
Hogy tudok pvpzni 10-es szinten? El kell valahogy jutnom Cyrodiil-be?

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

PiszkosFred
Minden skill fejlõdik minimálisan amikor XP-t szerzel. Minél több képességet használsz és raksz ki az actionbarra annak a skillnek a fájáról, annál gyorsabb a fejlõdés, mert nagyobb szeletet kap a kvesztek/killek utáni XP "osztalékból". Maga a képesség I, II, III, IV szintje pedig a képesség használatának gyakoriságától függ, ha csak egy dolgot szpemelsz, akkor az fog nõni.

PiszkosFred
Hát, 300 misibõl "fussa rá", hogy egy 100 fõs brigád leüljön a fórum elé, és átolvassa az összes gyöngyszemet - mert ugyebár az már köztudott tény, hiába is tagadják, hogy ennyibe került 😊 +rezsi...

Kérdések:

1. Csak nekem tûnt úgy, hogy ha egy weapon skillt morpholtam, akkor nemcsak az új skill, hanem az egész fegyver skill fa is iszonyat lassan fejlõdik?

2. Ha egy class fár tettem pontot, de sosem használtam a skillt, akkor miért fejlõdik combatban (lassan, de fejlõdik). Nem a quest leadásoknál történõ fejlõdésekre gondolok.

3. Kicsit tesztelgettem a dragonknight tankot, és elég érthetetlen volt a karakterlap armor rating sora. Ezek szerint ha jól értem, csak és kizárólag az armor miatt (a passzív bónuszokat nem számolva) nem is kellene full heavy-ben lenni?

A karakterlapon mindenféle buff nélkül, egy szinttel alacsonyabb sima craftolt, vagy questbõl kapott full heavy armor felett már narancssárga volt az armor érték, kiírva valami szöveg, hogy nehezebben tudom növelni. A spiked Armor IV 225 armort adna a leírás szerint, azonban elnyomva kb 40-42t adott. A 1H+Shield puncture skillt átváltoztattam Ransack-re, az is adna 81 armort, de szinte elenyészõ, amit kaptam. DPS Dragonknight esetében ugyanez, narancssárga volt a sebzés érték, pedig azt szinte csak a molten weapon skillel buffoltam, kemény 2 v 4 ponttal.
PiszkosFred
Bármelyik nagyobb város határában a "Stablemaster"-nél keresd - felülrõl a hatodik ló elvileg 100g Imperial Horse.

Terawatt
Annyi feedbackel lehet tele a fórum, hogy ember legyen a talpán aki a bullshitet bogarássza ki közülük az értelmeset keresve.

És a hivatalos honlapon vetted?Mert ha csak preorder kulcsod van máshonnan,akkor értelemszerûen nincs ló még szerintem.
Ha meg ott,akkor meg nem jelölték még be a fiókodat,végülis van most sok dolguk
PiszkosFred
Hát, se a combat, se az ui nem változik már, ez ilyen marad, direkt készült ilyenre 😊. Minimális plusz effektek lehetnek, illetve UI esetében pár apróság bekerülhet, de 90%-ban ez már a végleges.

A fejlesztés közepén másként nézett ki az UI, de a közösség kérte, hogy a Skyrim felületét tegyék be, és az is került bele.

Megvettem az imperialt, de lovat 100g-ert azota sem tudtam venni.
Van vmi kulon npc? Vagy az istálókban? De ott nem láttam..
Én abszolút nem vagyok hater, de azt azért hagyjuk meg, hogy ez a legborzasztóbb combat system/ui amit valaha láttam, és 2 hónap alatt nem tudom, hogy lesz ez jobb. A többi ellenérv gyenge szerintem, majd a tartalmak jönnek hozzá, az aggro-t átgondolják az sem gond.

pipald be a have knowledge opciot a craftnal es akkro csak azt mutatja amit ismersz mar.

Köszi, utólag már láttam, észre vettem a színeket meg a szintet, de amikor kapom a küldetést, zavaró, hogy mielõtt elfogadnám nem látom hányas szintû, ez szerintem zavaró.
Hát szóval, azért akadnak bugok szép számmal...
Ezt leszámítva nem tûnik rossznak.

Ja,úgy tûnik kikapcsolták,biztos nagyon sokan vették ezzel,elsõ kettõ a TESO volt a GMG-n eladásoknál,és nem erre a célra volt kiadva,hanem jutalomként kisebb játékokhoz
Még nem tudom, holnap vagy szerdán lesz esedékes a vásárlás

twitch.tv\mnk_official

Terawatt
Milyen voucherrel vennéd? Csak mert nekem ez már nem megy: "YOGCST-BESTYT-EVERRR"

Köszi 😊

twitch.tv\mnk_official

A lényeg annyi, hogy mikor berakod a kosárba akkor proxyn legyél, a fizetésnél már nem fontos, meg nem is lehet proxyn keresztül checkoutolni, legalábbis nekem nem sikerült. Úgyhogy elvileg mennie kell.