The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajna nem nekem való:
-nincs personal shop, nem lehet afk árulni
-nincsenek ha jól vettem észre nagyon értékes fegyverek, kitartással bárki bármit elkészíthet
-nincs tehát economy sem, olyan mint egy Skyrim multiplayer mód.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lehet, hogy alacsony szinten megéri, aztán reset után kuka. Bár, ha skálázódik, lehet megéri megtartani 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Más:
Eldöntöttem végre, Ebonheart Pact-hoz fogok csatlakozni. Van olyan guild (vagy tervez-e valaki) aki hozzájuk fog csatlakozni? Vagy mindeni a macskákkal meg elfekkel lesz? <#vigyor>#vigyor>
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Én viszont búcsúzom, holnap sajnos elsõ utam nem ide vezet, így már nem lesz nyitva, mire lenne kis idõm leülni játszani.
Alig várom a következõ betat (ha lesz) illetve a játékot, nagyon tetszik. Köszi nektek is a sok segítséget, jövök még 😉
Van resto staff, akkor a charge és uppercut helyett jon a hot es az aoe heal.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
SPELL leírás:
de majd max bejoinolok itt valakinek a guildjebe ha van ra mod😊 csak meg a factiont se tudom mi legyen.
ezt most alderminel kezdtem es valami iszonyat szep a masodik nagy sziget, ami mar elf terulet, tiszta oblivion feeling az ancient elf romokkal egyutt.
Másik, lementem egy romos torony alá, végigmentem, találtam egy tervet hogy a banditák hogy fognak támadni, kaptam egy küldetést hogy figyelmeztessem az ôröket. Ott állnak az úton, beszélek egy ôrrel, a másik meg ad egy küldetést hogy szabadítsak ki foglyokat nem messze egy házból. Odamegyek, mondja a nemes akit ki kell szabadítani hogy mit csináljak elôtte, meg a felesége is ad egy másik küldetést.
Ezek csak úgy jöttek, nem jelezte semmi, nem a városokban vagy csomópontokon kaptam.
Nekem a two handed ág / Resto talentes Templar iszonyatosan bejött! 2 questet nem tudtam egyedül megcsinálni ,de csak mert nem tudtam kiteolni a mobot benne. Viszon lvl9-en lazán öltem a 3-as grp lvl12-es mobokat ( de mivel nem isten vagyok a játékban így nem állítom ,hogy nem haltam meg) Viszont így nyugodt szívvel healetem ki lvl 8-tól az elsõ instát, persze izzadós volt ,hogy ne üssenek agyon ,de jó volt 9-10 meg persze sima. Azt azért sajnálom ,hogy olcsóbb az AOE és összegezve ,hogy mindenkit gyógyítasz + hotolsz és még oclsóbb is. 100%-ra jobban megéri mint a elsõ heal. Bár megfogom nézni a And games PVP mert lehet csak full resto templar healer leszek. Ez attól függ ,hogy a auram mennyi staminat fog tölteni kimaxolva mert mostanság eléggé elfogy 3 ütés után! 8)
Lehet másoknak könnyebb volt vagy nem tudom más kasztokkal. Nekem tetszett,hogy voltak szituációk bár ez adódhatott 1-2 bug miatt is tovább kellett menni és így kicsit alacsonyabb szintû voltam mint a questben elémtáruló Ellenség,de annál izgalmasabb lett/volt. fogalmam nincs milyen lehet 12+ fölött viszont az ahogy épül fel a játék ahogy haladsz elõre az valami fenomenális...ez új MMO-ba talán "WOW vanilalba volt mikor órákat futkorásztál és kerülgetted a mobokat" ...Igen is jó érzés érezni ,hogy egy kis senki a karaktered lvl1-n mert még pizzafutárnak is kevés lenne. Viszont nagyon tetszik ,hogy választasz egy a te stílusodhoz megfelelõ fajt- ahhoz egy kasztot. te döntesz fegyvernemrõl és utánna ,hogy mivé leszel és nem egy játék fejlesztõ találja ki ,hogy FÚ akkor te most necromanta leszel akkor van 40 icon a talent fádon pakolj...hanem szabad leszel és amit ebbõl ki akartam hozni. Egyszerûen annyira kellemes érzés mikor a szakadt ruhás karaktereddel elindulsz és egy fejlõdik a karaktered és egyre erõsebb...és látod ahogyan a Te fantáziád szabta határokat feszegetve olyan karaktert alkotsz ami neked tetszik!! Tudom 2014 van és tudom Nem Destinyti grafika amit higgyétek el 3D grafikát tanuló ember nagy szív fájdalmam! Viszont szó szerint olyan érzés volt Daggerfall-nál 8) a kikötõben állj viharban és az eget bámulni a villámcsapásokkal. mintha tényleg Te mint egy senki eljutsz egy új területre ahol nem voltál és körbenézel.
Nem tudtam megölni egy lényt...Aztán eszembe jutott ,hogy Én azért talentoltam restora ,hogy tudjam healeni is a többi játékost és ez egy MMO és nem egy RPG.. aztán megálltam a pont elõtt jött lovon egy Dragonknight. Megállítottam megkértem segítsen. bementünk szétcsaptuk mint a ta..nyot és megköszöntem azt mondta NP és tovább ment. nekem ez az az feelign amit kerestem Riftben GW2-ben és talán warhammerben volt hasonló vagy WOW vanillában ,de mostanság onnan is eltünt majdhogynem (tisztelet a kivételnek)
két nap alatt lvl 10-ig jutottam. megálltam nézelõdtem talenteket néztem stb stb és még így is rohantam fele dolgot meg se néztem el se olvastam... 8)
Bocs a rozsáért talán valakit untatott . talán valaki kedvet kapott tõle. valaki any..ni fog érte ,de ez az igaz. Ha van az a mondás ,hogy kurvából lesz a legjobb feleség akkor lehet ,hogy ebbõl lesz egy jó teljes MMO! 8)
Igen nem tudtam ,hogy BETA kulcsot ,hogy lehet stb Szóval csak megszeretném köszönni annak aki segített ,hogy kipróbálhassam ezt a játékot most 2 napra. Nekem kell! Megvétel lesz ebbõl! Csak már most bánom ,hogy újból kell csinálnom mert hozzá nõtt a szívemhez az ORC-om már annyi minden történt vele!!! 8)
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
1. Csak nekem tûnt úgy, hogy ha egy weapon skillt morpholtam, akkor nemcsak az új skill, hanem az egész fegyver skill fa is iszonyat lassan fejlõdik?
2. Ha egy class fár tettem pontot, de sosem használtam a skillt, akkor miért fejlõdik combatban (lassan, de fejlõdik). Nem a quest leadásoknál történõ fejlõdésekre gondolok.
3. Kicsit tesztelgettem a dragonknight tankot, és elég érthetetlen volt a karakterlap armor rating sora. Ezek szerint ha jól értem, csak és kizárólag az armor miatt (a passzív bónuszokat nem számolva) nem is kellene full heavy-ben lenni?
Ha meg ott,akkor meg nem jelölték még be a fiókodat,végülis van most sok dolguk
A fejlesztés közepén másként nézett ki az UI, de a közösség kérte, hogy a Skyrim felületét tegyék be, és az is került bele.
Van vmi kulon npc? Vagy az istálókban? De ott nem láttam..
Ezt leszámítva nem tûnik rossznak.
twitch.tv\mnk_official
twitch.tv\mnk_official