The Elder Scrolls Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pluskast
Amúgy nekem bejön a játék. Ha nem is 1005-an de lehet érezni a az elder scrolls hangulatvilágát. Nekem pl kifejezetten tetszik az, hogy alacsony szinten sincs az, hogy pillanatok alatt kihúzod magad 10-es szintre. Az is jó, hogy a pénz sem dõl a küldetések teljesítésével vagy az útközben szerzett kalandjaid során. Egyedül ami a zavart az a baromi nagy tömeg, és nem is az, hogy sokan voltak, hanem, hogy sokszor nem is kellett megizzadni egy küldetés teljesítésekor mert annyian voltunk ott, hogy csak el kellett sétálni adott pontig és vagy megtudtam szerezni a küldetés tárgyát, vagy annyian rontottunk rá a fõellenségre, hogy ha egyszer beleütöttem az már elég volt. Gondolom ez a végleges verziónál változni fog. Esetleg több insta lesz így eloszlik a társaság. Szóval mindent egybe vetve nekem bejön.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Pluskast
Ilyen szerintem nem lesz.

BooMiller
Ejnye és hol van a WoW jobb😊

Nem szinezésre, hanem ha van egy faszásul kinézõ fegyver de esik egy jobb de rondább, akkor a skinjét a szépnek rá lehet-e húzni a rondább de jobb fegyóra. Amolyan wow transmogrification dologra gondolok.

„elõkészítettem az ultimate antitroll wall of textet, ha itt megjelenik abból a fajtából akár 1 példány is, bevágom”

Hát erre mocsok módon kíváncsi vagyok, így kénytelen vagyok elõcsalogatni. Tehát:

A grafika szar, csõjáték, szarok az animációk, kicsi a terület, nem sandbox. És mi az hogy meg kell venni és még havonta fizetni is kell? Hogy mernek pénzt kérni havonta? Na mi is volt még?
Ja igen, úgyis meg fog bukni <#idiota>

Pluskast
Ha ilyen kiszínezésre gondolsz akkor nem hiszem.

Azt lehet tudni hogy lesz-e lehetõség a fegyver és az armor kinézetének változtatásra? Ha lesz gondolom csak armor kategórián belül. És fegyvereknél is így.

j0nNyKa
elõkészítettem az ultimate antitroll wall of textet, ha itt megjelenik abból a fajtából akár 1 példány is, bevágom 😊
ha az nem segít, akkor semmi

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

darth devil
Ez okoz örömet az emberknek, ha beleköthetnek és szidhatják. Vagy mert nem azt kapják, amit õk szerettek volna. Szerencsére ezekkel részemrõl nem foglalkozom.
Saját szememmel meggyõzött, vannak hibái de melyik játéknak nincsenek a startkor? Ha ezeket pozitív irányban javítják, akkor jó kis játék lesz ez.
Ott van fizetõs játéknak az eve, nincsen milliós aktív elõfizetõi bázisa, mégis köszöni szépen jól elvan.

War, war never changes.

Nagyon nagy létszámú mmokban és ott ahol nagyon sok elitista van, ott nehezebben észrevehetõk az ilyen emberek. A tömegben elvesznek. De mindig vannak.

Running
Tegnap megtudtam, hogy a PC-sek és a konzolosok egy szerveren fognak játszani? Mondták a srácnak, hogy ez nem igaz. Erre kijelentette, ja tényleg, akkor bukni fog?
Hát ezekkel mi van? Játszottam már vagy 6-8 mmo-val, de megjelenés elõtt ekkora gyûlölethullámmal még nem találkoztam.

üdvözöllek 2014-ben

twitch.tv\mnk_official

j0nNyKa
gondolkozni manapság buzis 😊
sokkal faszább írni 3 hülyeséget, amiknek köze nincs a valósághoz, de legalább lehet õket terjeszteni, mint kész tényeket <#idiota>
mindezt tippre azok az emberek, akik ***ára nem fogják megvenni a játékot, merthogy az nem ingyen van, és fizetni is buzis 😊
kész. komolyan.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Megetettem a pacit megint helynovelo kajaval, most mar latszik azon a baron egy hangyafasznyi csik, ez legalabb biztato, bar az hogy lehet hogy ~3 honap lesz kihuzni neki maxra, hat nemtudom 😄

Crokin
Itt vannak, EP a nevük elõtt.

Én ott leszek kedvenc gyógyító gyíkommal (gyogyi) 😊

Repatarurgyán

Én úgy hallottam hogy ha fizetsz 20 dollárt a cash-shop-ban akkor igen.<#hehe>

/sarcasm off
PiszkosFred
Kereskedelmi guildet kell majd keresned, aki nyitott boltott Cyrodiilban. A Betaban most nem hiszem, hogy bárki is tesztelte volna ezt, csak 1-17-es területek voltak terítéken.

Reméljük igen, mert a magasabb szintû zónák tesztelésére kell egy karakter. De, mintha írták volna is az emailben, hogy megtarthatod a karaktert a következõ eseményre.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Nem az elsô ember aki panaszkodik hogy nincs Ecomony ... egy bétában...3 és fél nap hozzáféréssel... max lvl 17 karakterekkel... Emberek, gondolkozzatok már !
Fred azt nem tudni ,ha lesz még BETA akkor ezt a karit viheted tovább?
hogyan kell
PiszkosFred
- van
- a legjobb cuccokat el IS készítheted, de beszerezheted máshonnan is, raidekbõl, pvpbõl.
- van (lesz)

😊

basszus én sajnáltam rá a skill pontot,de élesben ez must have lesz!!! király!

Na jó hát én kipróbáltam.
Sajna nem nekem való:

-nincs personal shop, nem lehet afk árulni
-nincsenek ha jól vettem észre nagyon értékes fegyverek, kitartással bárki bármit elkészíthet
-nincs tehát economy sem, olyan mint egy Skyrim multiplayer mód.
PiszkosFred
Valaki kérdezte, hogy érdemes e skillt áldozni a crafting ágon lévõ "hireling" cuccba. Hát, én nyomta egyet a templarral még pénteken, de elfelejtettem, aztán ilyeneket küldött nekem, három táskával is:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Lehet, hogy alacsony szinten megéri, aztán reset után kuka. Bár, ha skálázódik, lehet megéri megtartani 😊

Hmm, sajnálattal hallom, de legalább lesz kontent késõbbre is.

Más:

Eldöntöttem végre, Ebonheart Pact-hoz fogok csatlakozni. Van olyan guild (vagy tervez-e valaki) aki hozzájuk fog csatlakozni? Vagy mindeni a macskákkal meg elfekkel lesz? <#vigyor>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

beirja hulye gyerek zonara hogy boring a jatek, benak a questek, meg szar a combat. beirom hogy nekem meg tok ellentetes a velemenyem. erre mit kapok hogy fanboy... nem is irtam tovabb, az ilyennek minek.

PiszkosFred
Nem, mindig is az volt a terv, hogy késõbb érkezik, és külön-külön DLC-ben.

Köszönöm! Sikerült elõrébb haladnom! 😊

Én viszont búcsúzom, holnap sajnos elsõ utam nem ide vezet, így már nem lesz nyitva, mire lenne kis idõm leülni játszani.
Alig várom a következõ betat (ha lesz) illetve a játékot, nagyon tetszik. Köszi nektek is a sok segítséget, jövök még 😉
A release verzióban ugye már benne lesz a DB és a thieves guild?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

PiszkosFred
Aktív overloaddal a sithek hozzám képest kopott kovás öngyújtók 😊

PiszkosFred
Én most sorci, full plate, 2hand Sword. Curse morpholva a gyors verzióra, 2hand uppercut, critical charge szintén morph, FG's Silver bolt, és clannfear, ultimatebe meg overload.

Van resto staff, akkor a charge és uppercut helyett jon a hot es az aoe heal.

Count Adyn
Ez nagyon állat😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Ez tényleg jópofa.
Btw itt egy új cikk a faji bónuszok összehasonlításáról.

Racial Bonus Comparison
ja enis csak poenbol neztem meg😄 es mukodik, legalabbsi low levelen😄

Count Adyn
Tamriel cigányai😄 Tegnap a zone cseten próbálták Elsweyr-t helyesen leirni vagy 10 percig páran😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

PiszkosFred
Csak neked 😄 (egyébként zseniális)

Ugy néz ki hogy a mi guildunk is AD lesz sajnos, én egyszerûen nem állhatom a khajit-eket, nagyon idegesít az akcentusuk <#vigyor5>
Terawatt
Huhú micsoda "korcsok" lesznek releasere. Vannak vad ötletek, és az benne a vicces, hogy nem feltétlenül lesznek életképtelenek szerintem. <#nyes>

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Ha jól értem akkor csak ,ha low hp-n van!

SPELL leírás:

"Restores 15% os Spell Cost every 2 seconds for 8 seconds when healing a target with low Health" Spoiler
ja nekem is ez a bajom, mmos haveri kor wowozik inkabb tovabb...😞
de majd max bejoinolok itt valakinek a guildjebe ha van ra mod😊 csak meg a factiont se tudom mi legyen.

csinaltam egy sorcerert heavy armorral es bow-val kiraktam a poison arrowt szakitassal, meg a clannfear summont es a castimeos 2 secre knockolost spellt a sorci agon (ezt 35% hogy instant lesz kovetkezore morpholtam, de sajna onmagat nem procolaj a spell😞 ) eleg jonak tunt siman oltem levle 8on a level 15 os daedrakat, de csak egyesevel😄 (felfedezni voltam a mapot aztan beprobaltam oket a magasabb szintu reszeknel)

ezt most alderminel kezdtem es valami iszonyat szep a masodik nagy sziget, ami mar elf terulet, tiszta oblivion feeling az ancient elf romokkal egyutt.

Mikor még nem is volt csak szó róla ,hogy elkezdték csinálni Én akkor megfogadtam ,ha lesz ORC akkor egy kétkezes csatabárdos / healelõs igaz nem shaman lesz mert nehéz vértben van...Viszont van létezik sé megtudom csinálni...Hihetetlen élmény! 8) Jó kis Betaból tanultam tudom mit kell máshogyan meg mit ne tanuljak és mit igen! (legalábbis low lvl-en) 8) Nagyon klasszul lekötött...sajnálom,hogy nem tudtam sokat partyba menni mint egy MMo ,de sajnos az Én baráti köröm vagy nem játszik vagy mással játszik és így egyedül mentem! 8)
Terawatt
Nem érzem, hogy rossz lenne, csak inkább más. Mana költséget az kapja meg akit healeltél? Mert ha igen, akkor egy sorci örülhet a hp mellett a plusz manának.

Akkor rosszra speceltem mert Én arra adtam ,hogy a mana költséget tölse vissza!
Terawatt
Elsõ heal morpholva 1+2 embert healel. Igaz, hogy drágább, de a fõ targetet jobban healeli mint a második skill (nálam legalábbis pillanatnyilag) plusz instant el lehet tolni. Mind a kettõ jó szerintem.

Én találtam küldetéseket, lvl 10 vagyok de van 3-4 be nem fejezett 8. szintû.

Mentem hogy csináljam a Fighter's Guild küldetését, nem messze ott egy ház, bementem, egy leányzó megkért hogy hozzam el a meggyilkolt apja pipáját a házukból amit banditák foglaltak el. Mentem, felveszem a pipát, megjelenik az apa szelleme, mondja menjek ássak ki egy kis pénzt ahova elrejtette és vigyem el a lányának.
Másik, lementem egy romos torony alá, végigmentem, találtam egy tervet hogy a banditák hogy fognak támadni, kaptam egy küldetést hogy figyelmeztessem az ôröket. Ott állnak az úton, beszélek egy ôrrel, a másik meg ad egy küldetést hogy szabadítsak ki foglyokat nem messze egy házból. Odamegyek, mondja a nemes akit ki kell szabadítani hogy mit csináljak elôtte, meg a felesége is ad egy másik küldetést.
Ezek csak úgy jöttek, nem jelezte semmi, nem a városokban vagy csomópontokon kaptam.
Játék tetszik meg is fogom venni,de mostmár kiléptem mert annyi quest bugos volt nem lehetett megcsinálni! Vagy 5 ott van a questlogomba amit vagy 40-e nem tudtunk megcsinálni! 8)

Nekem a two handed ág / Resto talentes Templar iszonyatosan bejött! 2 questet nem tudtam egyedül megcsinálni ,de csak mert nem tudtam kiteolni a mobot benne. Viszon lvl9-en lazán öltem a 3-as grp lvl12-es mobokat ( de mivel nem isten vagyok a játékban így nem állítom ,hogy nem haltam meg) Viszont így nyugodt szívvel healetem ki lvl 8-tól az elsõ instát, persze izzadós volt ,hogy ne üssenek agyon ,de jó volt 9-10 meg persze sima. Azt azért sajnálom ,hogy olcsóbb az AOE és összegezve ,hogy mindenkit gyógyítasz + hotolsz és még oclsóbb is. 100%-ra jobban megéri mint a elsõ heal. Bár megfogom nézni a And games PVP mert lehet csak full resto templar healer leszek. Ez attól függ ,hogy a auram mennyi staminat fog tölteni kimaxolva mert mostanság eléggé elfogy 3 ütés után! 8)

Lehet másoknak könnyebb volt vagy nem tudom más kasztokkal. Nekem tetszett,hogy voltak szituációk bár ez adódhatott 1-2 bug miatt is tovább kellett menni és így kicsit alacsonyabb szintû voltam mint a questben elémtáruló Ellenség,de annál izgalmasabb lett/volt. fogalmam nincs milyen lehet 12+ fölött viszont az ahogy épül fel a játék ahogy haladsz elõre az valami fenomenális...ez új MMO-ba talán "WOW vanilalba volt mikor órákat futkorásztál és kerülgetted a mobokat" ...Igen is jó érzés érezni ,hogy egy kis senki a karaktered lvl1-n mert még pizzafutárnak is kevés lenne. Viszont nagyon tetszik ,hogy választasz egy a te stílusodhoz megfelelõ fajt- ahhoz egy kasztot. te döntesz fegyvernemrõl és utánna ,hogy mivé leszel és nem egy játék fejlesztõ találja ki ,hogy FÚ akkor te most necromanta leszel akkor van 40 icon a talent fádon pakolj...hanem szabad leszel és amit ebbõl ki akartam hozni. Egyszerûen annyira kellemes érzés mikor a szakadt ruhás karaktereddel elindulsz és egy fejlõdik a karaktered és egyre erõsebb...és látod ahogyan a Te fantáziád szabta határokat feszegetve olyan karaktert alkotsz ami neked tetszik!! Tudom 2014 van és tudom Nem Destinyti grafika amit higgyétek el 3D grafikát tanuló ember nagy szív fájdalmam! Viszont szó szerint olyan érzés volt Daggerfall-nál 8) a kikötõben állj viharban és az eget bámulni a villámcsapásokkal. mintha tényleg Te mint egy senki eljutsz egy új területre ahol nem voltál és körbenézel.

Nem tudtam megölni egy lényt...Aztán eszembe jutott ,hogy Én azért talentoltam restora ,hogy tudjam healeni is a többi játékost és ez egy MMO és nem egy RPG.. aztán megálltam a pont elõtt jött lovon egy Dragonknight. Megállítottam megkértem segítsen. bementünk szétcsaptuk mint a ta..nyot és megköszöntem azt mondta NP és tovább ment. nekem ez az az feelign amit kerestem Riftben GW2-ben és talán warhammerben volt hasonló vagy WOW vanillában ,de mostanság onnan is eltünt majdhogynem (tisztelet a kivételnek)

két nap alatt lvl 10-ig jutottam. megálltam nézelõdtem talenteket néztem stb stb és még így is rohantam fele dolgot meg se néztem el se olvastam... 8)

Bocs a rozsáért talán valakit untatott . talán valaki kedvet kapott tõle. valaki any..ni fog érte ,de ez az igaz. Ha van az a mondás ,hogy kurvából lesz a legjobb feleség akkor lehet ,hogy ebbõl lesz egy jó teljes MMO! 8)

Igen nem tudtam ,hogy BETA kulcsot ,hogy lehet stb Szóval csak megszeretném köszönni annak aki segített ,hogy kipróbálhassam ezt a játékot most 2 napra. Nekem kell! Megvétel lesz ebbõl! Csak már most bánom ,hogy újból kell csinálnom mert hozzá nõtt a szívemhez az ORC-om már annyi minden történt vele!!! 8)
Terawatt
Npcket látsz rendesen amerre keresgéltél?

Azt nyomatom lassan 3 órája, de már semmilyen teljesíthetõ nincs 😄