24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Nephin #11778 Melyik mappába, vagy mindegy? -
#11777 Csak be kell dobni a játék mappájába és már megy is amikor elindítod a játékot. Valahol olvastam, hogy x32-esként kell indítani a játékot majd, mert csak úgy megy egyelőre. Következő bétán majd mindenképp kipróbálom.
"Post processing shader effektet" lehet vele rakni a játékra. Élesítés, színekkel babrálás, gamma, SMAA, HDR, bloom stb. Az benne a jó, hogy alacsony a plusz terhelés amit csinál, ami leginkább a bloom és a hdr miatt van. Ezeket teljesen ki lehet kapcsolni vagy a meglévő beállításokat saját szájíz szerint alakítani egy ~200 soros txt fileban, ahol le van írva, hogy mi micsoda. Kb ennyit tudok róla. Remélem sikerült megválaszolnom a kérdésed. Akit érdekel itt találhat preseteket minden támogatott játékhoz.
Ui.: Tudtommal egy játéknál tilos a használata és az pedig a Planetside 2. Non sense a döntésük, mert semmilyen játékbeli filet nem módosít még véletlenül sem. (Sőt még jobb is lett a ps2, mert több frémmel futott. ) -
#11776 semmi, ez egy opengl library, berakod a file-jait a játék mappájába, és kész is vagy, gombbal ki-be tudod kapcsolni -
SANTANTICA #11775 Ez hogy is működik? Ez egy külső progi? Nem terheli feleslegesen a gépet? -
#11774 Van még ott pár kép azokat is lesd meg. Nekem sokat dob a hangulatán a játékoknak, mert színesebb, élettel telibbek lesznek, miután felrakom ezt. -
Susarc #11773 hátőőőőő annyira nem nagy a kölönbség:D de azért majd felrakjuk:) -
#11772 Áll szaggató sweetfx összehasonlítás. -
Susarc #11771 -
#11770 Khajiit i like:D -
#11769 BS és enchanting volt kihúzva, azokból az összes cuccot lebontottam/kraftoltam. Vasat/acélt nem adtam el, jute/fa viszont ment az ncpknek minden mennyiségben. Nagyjából az adta a bevételnek legalább a felét. Virágot, 1 aranyas craftalapanyagokat nem szedtem föl, hely/érték arány miatt. Egyébként alacsony szinten kb 2, később 4, majd magas szinten az összes kraft kihúzható lesz, szóval abból kérdés, h mennyire lehet pénzt gyártani (nagy lesz a verseny^^).
Pveből amúgy könnyen/gyorsan jön a pénz, pvpből viszont 0 (körüli) bevételt lehet kiszedni. A potizás igénye miatt viszont a pvp drága is tud lenni, szóval majd lesz egy réteg, aki csöves, de kell neki a sok poti.
Most hogy így jobban belegondolok, inkább 30k+ pénz jött össze, mert 2 karinak is megvettem a 4900as (ami a 2000res után van, asszem 4.9k) baget. -
#11768 Most kiment a fejemből abba rakni, sorry. -
#11767 Hja, spoilerbe az ilyet pls. -
ShaiHulud #11766 mehetne spoilerbe szerintem nagyjabol sikerult megallnom az olvasasban ott ahol elkezdik leirni hogyan is lehet... -
#11765 Redditről infó a vámpírrá változásról, de van egy kis szó a vérfarkasokról is.
"It took testers like a good month or two to find how to get infected after it was released. ZOS decided not to hand it to us, they just told us that it was now active and to go find it, and even after 1 or 2 test builds with nobody finding it, they still weren't giving us anything. It ended up getting found by total accident and then tested thoroughly to figure it out, and some stuff is still not entirely positive, but we got it down enough to know how to do it.
For both vampire and werewolf, certain mobs will spawn at unique hours of the day/night and possibly moon cycle in the higher level zones of each faction. They'll only be there at those times for a few hours and disappear at dawn, but if they attack you then you will become infected. From there you get a quest where you can either cure yourself or embrace the affliction which leads to another quest to complete either of those options.
After you embrace the affliction you can go to certain churches in the game to seek a cure from a priest of Arkay for a gold fee."
Forrás. Van még benne szó a vámpírként való táplálkozásról és a szokásos éhségi szintekről/stagekről. -
-
Whysper #11763 Vagy Oroszlán Színű Rihárd! 8) VAgy Oroszlány Színű!!! 8) -
#11762 én elittam, de azért nem olyan sokat :)
lényeg hogy élesben sem leszek az a gazdag fajta, az biztos -
Lengyel2 #11761 Apropó, árak, a kezdő szigeti enchant kereskedőnél meglepően olcsó áron láttam glyph-eket (vettem is párat). Ilyen olcsóak lesznek mindenhol, vagy ezek csak kezdő gyenge glyph-ek voltak? -
#11760 Jó hát nekem sem, de én minden szart összevásároltam, ha már csak azért is, hogy megnézzem mennyire hasznos. Például fegyvereket amiket nem találtam moboknál, meg millió soulgem, mert lelkeket lopni jó. :D -
ShaiHulud #11759 en craftoltam is clothon kivul mindent, vettem bank upgradet is 2-3t bag upgradet is 2t es igy volt olyan 2-3k goldom, nyersanyagokat refinezve amugy egesz jo aron lehet eladni. -
#11758 150?:D túl sok volt a skooma kedves barátom :D -
#11757 nem volt 150 aranynál többem lol
+1 a csórókhoz -
#11756 Valszeg dekát nem craftolt. -
#11755 Ez esetben csatlakozom, 12-es szinten kemény 2000-em volt. -
Nephin #11754 Na jó, de te mindent eladtál, ami hozzád került és nem vetted fel, nem? :) -
#11753 Akkor én basztam el a dolgot, már tisztán látszik. Akkor maradjon a 17k-s ló, még olcsó is, ha nem hülye a júzer. -
#11752 Amúgy amit bétán tapasztaltam, hogy ha a kezdő helyen lévő összes ládát, dobozt etc. mindent kilootoltok akkor kb 40db lockpick-et és egy valag nyersanyagot szedhettek össze. Annyira nem tart sokáig és ha utánaszámolok 40lockpick*20g=800g + egyebek, bőven megéri. (a 20g az a vétel ár! de feltételezem mindenki akar venni lockpicket és akkor már miért ne spóroljunk meg 800g-t.) 40db meg elég lesz egy jó időre még a legnagyobb (ci...)zsiványoknak is :D )
-
#11751 4-5 nap alatt 25k arany jött össze, kereskedelem nélkül. Sztem nem nagy cucc a 17k ló, egy 17es és egy 12es karival raktam rá össze a gubát. És lvl 20 körül már egyre több pénzt dobtak a mobok is (nem 1, hanem 2-5 aranyas cuccokat, ami elég nagy növekedés). -
#11750 Kéne csinálni egy játékösszehasonlító topicot, azt hiszem lenne forgalma.
-
ShaiHulud #11749 es parducpotyokkel, hogy csak azertse. -
Kryon #11748 HUN végződéssel :) -
Barbosa #11747 Richard the Khajiitheart
Esetleg The Khajiit king, vagy a Tankcsapda után szabadon: Kis OroszlánY. -
Whysper #11746 Viszont remélem aki KHAJIIT indít lesz egy olyan karaktere ,hogy Oroszlán szívű Richard! 8)
-
cain #11745 minden mmo-ban vannak gold sellerek, kivéve ott, ahol mindezt legálisan tudod csinálni. -
#11744 Legegyszerűbb gyógyír a goldfarmra a goldtrade tiltása. :) -
Whysper #11743 Én ezt úgy oldanám meg. lehet nem befolyásolná nagyon ,de a a craftból spáci itemeket javítgathatsz stb. stb,de igazi itemeket csak csapatban nehéz harcokban lehessen megszerezni és nem ah-ból AH-ból csak mondjuk olyan BS itemeket amikkel upragtelni lehet a már megszerezett itemeket. Viszont az alchemy be azokat a potiokat stb amik kellene ,hogy becsinálhasd a nehéz arcot! Valahogy így zárnám kia farmereket. Mert ,ha kemény itemeket gyártjuk akkor lesz ám farmolás ezerrel. Úgy meg farmolhatnál életed végéig ,ha harcolni kell érte és nem farmolni. -
#11742 Igazad van. Hülye vagyok. Legyen mindenki szarásig arannyal, legyen minden megvehető még a headstartban. Ez akarod? -
Munkie #11741 Úgy igen, persze. -
ShaiHulud #11740 a normal meg power attackja nem, de a staff line spellek magicka alapuak. ellentetben pl a dw,1h+shield, 2h, bow fegyverekkel, mert azok meg staminasok. -
Susarc #11739 ez aranyos gondolat,de lesz olyan aki 0/24 ben váltott műszakban fog farmolni....tehát ha a mesés elképzelésed szerint lenne akkor a normál játékosok csak meggebedve fognak pénzhez jutni...a kínai farmerektől meg majd viszik mint a cukrot a goldot....