The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk be lehetne vezetni vmi napijegyet pl. Ha mondjuk vkinek van egy szabad hétvégéje és játszani szeretne akkor ne fizessen már 1 hónapot ki.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Nem keresek milliókat, de simán meg tudom oldani a havi 3-4k kifizetését. Mondjuk én ezt az összeget szoktam meg mert 2003 óta, mióta mmozom kb mindig egy ilyen összeget kellett fizetni. Ezt sikerült akkor is kifizetnem amikor 50k volt a nettóm...meg most is amikor már jóval több.
Én szeretem ezt a havidíjas modellt mert egy kicsit azért szûr. Pont a legidegesítõbb embereket szûri ki. Utálom amikor tele van spammelve a az összes chat csati vmi hülyeséggel. Pl SWTOR fleet chat.
Olyasmi ez mint amikor egy koncert ingyenes és bemegy boldog-boldogtalan, vagy 500 pénz, amikor már a lõdörgõk nagy része nem megy be.
Mondjuk atz 1$=1EU elven lehetne vitatkozni mert azt én sem szeretem, de hát ez van.
Hardver kérdés. Most egy ATi 6850-em van kérdés milyen VGA-ra váltsak ehhez a játékhoz. Egy ATI 260x elég vagy 270x minimum kell ultrahoz?? Mert oké ,hogy a 6850-emmel is meg fél high fél ultran,de egy 100 ezer fõs PVP-n már bajok lesznek sz.tem és ahogy elnéztem ez a játék ultran szép ,-P
Kiveve persze, ha tenyleg komoly minoseget / kontentet / supporot kap az ember.
Angry Joe is szerintem eleg jol latja, ahogy a video vegen kifejti az elso tapasztalatait es velemenyet a jatekrol, a betarol.
(Lesz majd egy 2. videoja is ahol a PvP-re ter ki.)
Ha a PvP resze kiraly lenne, akkor en is elgondolkoznek a megvetelen + havidijon, viszont amit lattam eddig, az sajnos nagyon nem gyozott meg es szerintem annyira nem turbozzak fel a kiadasra sem.
Majd talan par honap vagy fel-egy ev mulva.
A PvE / coop resze rendben van, ami hibak akadnak, azt kijavitjak biztosan.
Sokat ki tudnak hozni ebbol a jatekbol a kovetkezo evekben, ha okosan csinaljak. <#eljen>#eljen>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
DE! Mivel bármilyen korábban szerzett armort/fegyvert lehet fejleszteni egészen legendary szintig, ezért a skin cserét ezzel ki lehet váltani, csak a megfelelõ alapanyagot kell összegyûjteni az Improvementhez. Személy szerint ennek örülnék inkább, mert ez nagyobb fun, mint 10 goldért a kezembe nyomni egy jó SSC/BT skint (lásd wow).
Vagyis, szerezd meg a kívánt kinézetû cuccodat, és vidd el egészen legendary szintig, cserélgesd az enchantot rajta és/vagy a traitet. Utóbbiban nem vagyok biztos, hogy lehet, de az enchantot minden további nélkül.
Az elõfizetéses modell egyedül a világ "tisztaságának" megõrzésében segít, hogy ne hányják tele mindenféle pénzes hulladékkal. Ennyibõl megértem aki ellenzi f2p, minden más amit fel szoktak ellene hozni tévhit.
Na gyerekek nem bírtam ki és bementem hát persze ,hogy vállas fejesem lett. Úgy örültem neki mint majom a farkának. De ami az fõ bossal történt az nagyon tetszett spoilerbe írom:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Igen és ebben az esetben lesz majd átvihetõ skin meg csillámpóni. Amíg elõfizetõs lesz addig ilyesmi nem hiszem, hogy lesz. A vérpistikék amúgy sem fogják megvenni mert nem ingyenes a játék (kell nekik a tudat, hogy ingyen játsszák ami persze nem igaz).
Biztos vagyok benne, hogy ezekbol az mmo-kbol is meritettek a fejlesztok otleteket a sajat jatekukhoz.
Ha valami tetszett nekik, akkor hasonloan megoldottak, ha valami nem, akkor atalakitottak "teso"-sra ugymond vagy meg jobbra.
Ha valakinek mas jatekban, mmo-ban bizonyos megoldas vagy rendszer jobban bejott, mint ahogy itt megoldottak, akkor megis mit irjon le?
Nekem a Starcraftban jobban tetszett a PvP vagy loot-rendszer? 😄
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Meg kell találni az egyensúlyt, de a készítõk majd úgyis felmérik mire van igény és úgy fejlesztenek.
Csak megjegyzem, f2p-nek igazából annyi hátrányát látom csak, hogy valószínûleg telehánynák a játékot egy halom bele nem illõ shopos cuccal.
Ha nem olyan lenne amilyen, és vmi WoW, swtor vagy gw2 klón lenne akkor nem kéne.
Bocs ha esetleg vmit megsértettem az elõbbi kirohanásommal.
Grafikát letudom egyszerûen : mmo-hoz képest több mint jó.
Hangok : Rendben.
Irányítás : számomra nagyon idegen egy mmo-ban a wasd-t irányítás , jobban preferálom a click to move megoldást , fõleg pvpnél egyszerûbb szerintem , de még elfér kategória.
Maga a játék : nem tudtam sokáig vinni , hétvégente kevés idõm van , szóval az elején "elakadtam" . Sajnos tipikus esetét érzem annak a hibának ,hogy mindent egybõl belerakunk aztán majd kiismerik a játékot meg a több száz lehetõséget. Lényeg , iszonyat elveszettnek érezte magam , mert nem tudtam merre miért ezt így vagy úgy talán ezért sírnak sokan , ássák el a játékot , mert nem látják át.
Ha az elején!!! a kevesebb néha több elvet követnék jobban "beletudnád élni magát" az egyszerû user aki egy ilyen béta alatt beesik a játékba kevés háttérinfóval.
Mindenképp adok majd még lehetõséget a játéknak ,addig meg próbálom az infókat összeszedni ,hogy legalább az elején tudjam mit merre.
85 Duelist/75 BD/75 Destroyer/75 SK
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
No offense, de:
Kit érdekel, hogy a wow, swtor vagy gw2-ben van?
Nehogymá ezekhez mérjünk egy másik játékot.
És mivan azokkal az emberekkel (akik azért igen sokan vannak ám) akik nem akarnak bele ilyen dolgokat? Akik olyannak akarják elfogadni a játékot amilyennek a készítõk meglmodták. Csak azért mert az a maradék pár millió player (engem is beleértve) nem visong, hogy õ "csillámpónit, repülõ lóf.szt vagy esetleg Kínai gyermek vendégmunkást" akar?
Komolyan a tököm eldurran, hogy van pár balfasz aki azt hiszi mert Õ akar valamit akkor az úgy lessz, s le se szarja, hogy esetleg a maradék 70% nem akarja.
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
2:50 után beszélnek valami transzmogrifyról.