24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Susarc
    a kétkezes kardok ezen a képen borzalmasak...az axe+hammer azok faszák...a pajzsok jók kivéve azt a bogárpáncélt:P a Staffok elég snasszok....az íak pedig semmitmondóak:P tudom ez csak pár és lehet,hogy low level
  • BEAST #11817
    Daedra meg elven cuccok voltak a kedvenceim. Kíváncsi vagyok hogy néznek ki itt.
  • j0nNyKa
    én imádom a glass cuccokat, talán a kedvenceim esoban, úgyhogy jöjjenek csak :)
    talán, de csak nagyon talán a daedra megveri kinézetben, illetve az elven cuccok is szépek
  • Susarc
    jaja én is a rendes "középkori" fantasy cuccokra bukom !
  • BEAST #11814
    Az alap fegyverek egyik játékban sem voltak csillámpónisak. Ahogy wowban is az első kiegészítő után kezdtek el jönni a kristály meg rovarvégtag fegyverek.

Remélem maradnak a TES világban már megismert fegyvereknél. Bár a Glass cuccokat kihagyhatják, sose szerettem őket. :D
  • Terawatt
    Shield méretre remélem nem akkora lesz majd mint az ironé.
  • HyperManiac
    Nagyon jó, hogy végre nem csillámpónis fegyverek vannak ebben a játékban. A GW2 pónikat lövő shortbowjától meg az Aion dinnyekardjától agyfaszt kaptam :)
  • Susarc
    kraftoljunk:P

• petecz
    Kicsit vissza tereljem a témát esora. Pvp healre szerintetek milyen elveteműlt kaszt/skill ág kombo lenne jó?
    Heavy armor templar (restoring light) 1hand shield fogom kiprobálni kövi bétába.
  • ShaiHulud
    jojo az is jo, igaz :D na de off off :D
  • PiszkosFred
    [off]A f*szt, már bocsánat. A pusztítás miatt. Amikor jön a msg, hogy X objektum és Y extra xp, te meg szétnézel a teremben, ami tele van hullákkal, és berendezés romjaival :) Na azért játszik az ember...állat [off]
  • ShaiHulud
    johat ezt az uj onagysaga nekem se jott be, rem hulyen nezett ki. de hat dio3t a lootert kell jatszani :D
  • Terawatt
    Alapból nincs változás, le kell szedni egy presetet amit még lejebb írtam, és annak a szövegét érdemes bemásolni a config fileba ha nincs kedved tökölni.
  • PiszkosFred
    Najó, de közben eltelt vagy 20 év, és köszönhetően a trükknek őnagysága egy v2.0-s felturbózott hibrid :)
  • HyperManiac
    Valóban szar verziót szedtem le, Nephin verziója jó lett, azt felismeri a 7zip.
    Kipróbáltam a GW2-nél és a Skyrimnál is de nem láttam változást. Azt írják, a scroll lock billentyűvel lehet ki/be kapcsolni de nálam semmi. valószínűleg én rontok el valamit.
  • Sheltem
    ***OFF***
    elhiszem, de számomla a kislányból kikelt női diablo(nem írom spoilerbe mivel ez egy másik topic) annyira illúzióromboló volt, hogy eladtam a p*csába az accountommal együtt.
    Ne kérdezd miért, számomra a diablo olyan mint itt 2:10től:
    Diablo2 ACT4 cinematic

Hülye vagyok tudom, de a hangulat az szubjektív dolog sajnos, és számomra óriási csalódás volt :(
    Az én hülyeségem.Ezvan.
    ***ON***
  • ShaiHulud
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    diablo 3 most egeszjo lett az uj patchel, es most bonusz 50% xp is van az expansion megjeleneseig.
  • j0nNyKa
    ha a 7zipnek ismeretlen a 7z, akkor szarul - szar helyről töltötted le.
  • HyperManiac
    Nem vagyok hülye, a 7-Zip file manager azt írja hogy ismeretlen file formátum.
    Bocs nem akartam ennyire paraszt módon reagálni, csak holnap egy állásinterjúra megyek és baszott ideges vagyok. Sry.
  • SANTANTICA #11799
    lehet még találkoztok Cyrodiilben?
  • Terawatt
  • j0nNyKa
    megpróbálnád megtalálni a választ is a hszemben? ott van, nem dugtam el
    hisztiből meg mára kaptam bőven eleget, lehetne hogy te ne? szépen kérem.
  • HyperManiac
    Én elhiszem hogy te vagy az isten, de mi lenne ha valakinek egyszer megpróbálnál normálisan, nem bunkó és ironikus módon válaszolni hm? próbáld ki.
    Iszonyat bunkó stílusod van.
  • j0nNyKa
    totál normális, ha gondolod random lentebb állíthatom 15-20 nappal néha, meglepetés gyanánt :)
  • j0nNyKa
    kicsomagolni 7zippel pl?
    de nem biztos, hogy ha itt elakadtál, akkor a sweetfx neked való
  • HyperManiac
    Letöltöttem ezt a sweetFX-et, de nem igazán világos mi a pálya. Ez a file amit letöltött:

SweetFX 1_5-23364-1-5-[Guru3D.com].7z

Ezzel mi a túrót kellene csinálni?
  • Sheltem
    Az mennyire gáz , ha naponta csak a számlálót megnézni jövök ide 36 évesen úgy, hogy pontosan tudom, hogy adott nap mit fog mutatni de azért mégis bekukkantok megnézni? :)

Utoljára diablo3at vártam így(mondjuk az csalódás volt). :)
  • Terawatt
    U mean "vágólap"? Nekem is azon volt, de Fred ötlete után mailes trükköt fogom használni.
  • SANTANTICA #11790
    nálam még gyorsabb volt: ctl+v -ben "tároltam" :D
  • Nephin
    Köszi.
  • PiszkosFred
    Az a vicc, hogy ha bindelted a MAIL funkciót, mondjuk F12-re, akkor még ennyit sem kellett csinálnod, csak egy gomb és kész.
  • cain
    most useful plugin ever.
  • j0nNyKa
    nem kell hozzá semmi extra progi / driver
  • j0nNyKa
    indító exe mellé kell rakni mindig
  • Susarc
    én nem tudtam :(
  • Nephin
    Ez a Radeonpro kell hozzá? Leszedtem, megcsináltam a profilt, engedélyeztem az FXAA-t, de a SweetFX szürke, nem lehet bekapcsolni.
  • Nephin
    Alapvetően nem szoktam belepiszkálni a játékokba, magától is elég vacak a gépem ugyebár, nem kell ahhoz belekontárkodnom az ilyesmibe. :D
  • Terawatt
    Szerintem itt "The Elder Scrolls Online per game per client".
  • PiszkosFred
    Fene sem gondolta, hogy ez ennyire új sok embernek. Hiszen évek óta ezzel vagy ENB-vel készül a legtöbb Skyrim screenshot, Jonnyka is próbálgatta még a privát szerveren (volt is kép róla rengeteg), meg hát eléggé alap dolog az ilyen tuning. :)
  • Susarc
    betudjátok majd tenni bannerba? ,mert sztem lesz rá igény...meg el is felejtjük