24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#11859 Pár videot néztem és ot mind a kettö volt de templárnál mintha konyeb let volna a csapatnak de lehet jobb volt a felálás (tabletrol irok) bocs -
#11858 A korábban linkelt EsoCalc-ot kibővítették az attribútumokkal és Mundus Stone-okkal. -
Nephin #11857 Speciel a NB healert próbáltam, az leszek dualban dps mellett és teljesen működőképes. -
Munkie #11856 Na ez a kérdés foglalkoztatott engem is. Hogy sorci v templar? Átböngésztem pár tíz oldalt már, hasonló kérdéseket tettek fel TF-eseknek streamen. Az ő véleményük az, hogy "sorcerer as heal will do just fine", hogy Erlexxet idézzem. Átnézve a spelleket, főleg az Refreshing Aura hiánya az ami kicsit a sorci felé húz, de őszintén szólva semmi más. Endcontentben persze lehet, hogy a sorci önmagában kevés lesz, és legfeljebb ilyen kisegítő heal szerepet kaphat. (Lsd, nem csak 4 fős insták lesznek, hanem 12 is -ha jól rémlik-)
Én előző bétában sorcit kezdtem, resto staffal. Nagyon élveztem. Daedric Curset pakolgattam és healeltem (partyban fejlődtünk illetve instáztunk) -
#11855 Nagyon jo kérdés,egyébként mage vagy templar jobb healer? Tudom beta meg minden de lehet valaki probalta mind a kettot -
Munkie #11854 Persze, legvégső esetben encounterenként. Nem kell mindenhova heal spell, főleg, hogy combatban is váltogatható, így a helyzethez lehet igazodni. Kövi béta alatt megnézem, hogy történik-e fejlődés Destro Staff ágon, amíg restoként questelekinstázok. Köszi! -
#11853 szvsz mindkettő működhet
én ha ezt akarnám elérni, akkor váltogatnám (legalább változatos), mittudomén területenként -
Munkie #11852 Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy fegyver skill (tehát maga az hogy "Restoration Staff" "Dual Wield" stb) hogyan szinteződnek? Gondolok itt arra, hogy pl. sorcit szeretnék, de healt és dpst is. Indítok egy resto staffal, lvl 15ig viszont nincs ugye weapon swap. Addigra viszont ha jól rémlik 23-as szintet érte el a resto staffom a destrum meg jól lemaradt. Elég lesz majd hozzá, hogy bedobom off-handbe (swap) és "majd beéri" címszóval, vagy ahhoz, hogy fejlődjön rendszerese(bb)en használnom is kell? -
Munkie #11851 Nekem pár gigát még szedett utána x) -
#11850 Thank you for participating in The Elder Scrolls Online Beta Test on Friday, February 28th. Keep an eye on your email box for invitations to further test sessions.
Please take a few minutes and fill out this short survey and give us your feedback.
Thanks again, and welcome to The Elder Scrolls Online!most jött -
Ubi™ #11849 Én egyre jobban úgy érzem, hogy végre hosszútávra lesz egy jó MMORPG. Hogy egy régi klasszikust idézzek: "This is a beginning of a beautiful friendship." -
#11848 Ez megnyugtató. :) -
Nephin #11847 Jön le a collision detection. :) -
SANTANTICA #11846 700MB kb -
SANTANTICA #11845 patchel a launcher... -
Nephin #11844 Persze, nem is azokkal van baj, ami számot tesz a barokra, kiírja az XP-t, zónát, órát, átszabja a groupUI-t stb. -
Munkie #11843 Egy minimális azért legyen. Úgy értve, teljesen igaz, hogy ne lásd a másik player HPSM értékeit. Viszont a sajátomat én szeretném számszerűen látni is, százalékkal együtt. (Legyek ezzel egyedül, azt se bánom). Na persze úgy, ahogy a korábbi FTC ezt lehetővé tette, tehát a régi UI-ra tett rá pár számot. Az új "UI" teljesen elrontja szerintem a játék HUDját és vele a játék TES feelingjét. -
Nephin #11842 Ez meg a másik:
"Ultimately, I don’t care how you want your UI to look, I just want us all to play by the same set of rules and I don’t think the current disparity between the game’s default UI and what is available through mods remotely resembles this."
+1 -
#11841 Pedig nem mond hülyeséget, csak ugyebár a szkeptikus oldalról indítja a sztorit, és onnan jut el oda, hogy áprilistól se család, se meló, csak ESO :) Az viszont kétségtelen, hogy 3 perc alatt háromszor is meg van említve a havidíj, mint "amit nem magyar zsebhez mértek" - vagy valami ilyesmi -, de hát ez az örök vesszőparipa. -
Nephin #11840 A cikk is felveti a probléma gócpontját:
"Simple information, such as how much mana your opponent has available to him, is not visible in ESO’s base UI experience. There is a whole host of other information that can be displayed using mods in ESO (cast bars, for one), but simply being able to tell what ability resources are available to your target vs. not having that information available at all is a game changer." -
Susarc #11839 csak szívom a vérét:P -
Nephin #11838 Ahet talált egy tegnapi cikket az addonokról, egy nagyonnagyon pozitív Zenimax-válasszal. Egyre jobban kedvelem ezt a bandát. :)
link
We reached out to Zenimax Online Studios for comment on this issue and this is what they had to say:
As we get closer to launch, our beta events have continued to grow in player-size, and that growth has resulted in even more and more of you taking the time to experiment with our UI modding tools. It’s exciting to see the amazing add-ons you have come up with and for us, as developers, it’s also a very important part of the beta process. Seeing what the community wants to add or change is helpful as we continue to tweak and balance the game – what are people looking for? what works? what doesn’t? Finding the right answers to these questions often means leaving the API very open during this beta phase. It helps us see where limits may or may not be and helps us determine what makes the best possible ESO experience for everyone.
We welcome creativity and have built ESO on player-choice, but as a game played with thousands of others, we also must be mindful of any mods that give clear mechanical advantages in competitive situations. Maintaining a level playing field will always be our first priority. Our intent with add-ons is to encourage you to modify your UI in a way that is more fitting for your personal play-style, but not ones that could allow you to make choices for others. We do not want those who aren’t interested in using an add-on to feel compelled to do so because they cannot remain competitive without them. As we continue beta testing, we’ll continue to evaluate add-ons and the implications they have on other players, but you can expect changes to the API before launch and will share that information as it becomes available. Thank you to all of you that have created add-ons during this time – we appreciate your help in making ESO the best it can be.
-
#11837 az ilyeneket élből meg sem nyitom, minek -
#11836 -Nem szeretjük a " havonta akarja levenni a játékosokat" dumájúakat errefelé.
-Haggyad má' szkítör nem árt ő senkinek. :D -
Susarc #11834 pöcs :D -
SANTANTICA #11833 a folytatásban pedig "kellemesen csalódik" :D -
alienenemy #11832 Amikor a 15. másodpercben elhangzott, hogy "havonta akarja levenni a játékosokat", közvetlenül az után, hogy "divatos f2p modell" bezártam a tabot. -
Anacrool #11831 hello all! akit érdekel itt egy magyar béta bemutató róla:
http://www.youtube.com/watch?v=44g6sownXgc&list=PLO1HEcwnRtxPrMhk3DBrfTjnsqe9npeez&feature=c4-overview-vl -
ShaiHulud #11830 talaltam egyet egy sima crateben is valahol kint a vilagban. -
#11829 Pazar! :) -
Whysper #11828 Dungeonból eset 2 hande axe is szép! -
SANTANTICA #11827 Stílus könyveket honnan lehet még szerezni ? A kezdő helyen lehet találni 1-2-őt, de később nem igazán jöttek. Dropból vagy questből jön, vagy menjek be egy Libri boltba? :) -
#11826 hjahja ez szép nagyon -
ShaiHulud #11825 nekem tetszett pl az alap iron redguard 2h kard:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Munkie #11824 Meggyőztél, ez már dögös! x) -
Susarc #11823 -
Whysper #11822 Szerintem a PVP healre egy palte mailes pajzs egykezes resto ágas templar az ász! 8) olvasd el az 5 + ulti skilljét és mindent ki healelsz mindent leszedsz és még hp és tamina reget is adsz 8) -
Munkie #11821 Staffok eléggé semmilyenek : No nem rosszak, de remélem visznek bele egy kis kreativitást. Kövezzetek meg, de pl WoWban voltak nagyon szépek, nem a túl csicsázottat, de volt pár ami epic volt. :) -
Susarc #11820 https://greenmangaming.zendesk.com/entries/39470928-The-Elder-Scrolls-Online-FAQ -
MaRee #11819 Argonian style ftw!