The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Ha ijjal megyek es fejre celzok akkor AZ a fejere menjen es azert legyen nagyobb a sebzes mert jol celzok es nem azert mert eleg hit/critical ratingem van ahhoz hogy legyen egy lucky shotom..
PVP-ben healerkedtem, ott engem lõttek, én csak gyógyítottam.
twitch.tv\mnk_official
Ez azert megiscsak egy forum, ott viszont kevesbe lehet zavaro ha megy a hulyeseg is
Ennél biztosra veszem, hogy kisebb lesz ez a tûréshatár a pvpben, mert azért még is csak legyen benne valamennyi egyéni ügyességbõl adódó sikerélmény/jutalom, ha már íjjal nem lõheted szét a várfalon álló térdkalácsát. <#vigyor>#vigyor>
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Egyébként köszi a videót, tegnap óta keresem ezt, ahol látható az elsõ addonok egyike.
Mas:
TES Online PvP, csak nekem jott be jobban mint a GW2 fele zerg? Valamivel jobban atlahato az egesz pedig nem kevesen vannak 😊
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
@wints_22 The NDA is in effect for this #ESO beta event, which prohibits sharing any info about your beta experience. Thanks for checking!
Találtam egy csomó olyan encsantot illetve cuccot ami az encsant hatóidejét növelte....gondolom azokkal kevésbé fogyott le a csík...
BOOOORZASZTÓAN HIÁNYZIK a statisztikák megjelenítése!! Combat, mit lootolsz,mit craftolsz, cuccaid hogyan befolyásolják a karakteredet stb!!!
könyörgöm tegyenek már bele ilyesmit4444!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
A múltkor is majdnem mi lett belöle. xD
Még szerencse, hogy nem fogadtál. 😄
/JK.
Nyomokban, homok 😄 Errõl egy régi Prosectura szám jutott eszembe ("dalszöveg" itt)
/ON
PEGI/ESRB besorolás miatt "bármi" lehet a játékban.
twitch.tv\mnk_official
#9328 az embereknek nem tetszik, ha megmondják/leírják nekik tényekkel, érvekkel hogy orbitális nagy idióták, ezért Dzsonász sosem lesz a barátod, el kell keserítselek, mint ahogy én sem
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
fred köszi, a következmények egyértelmûek voltak 😄
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
több ilyen hozzáállású férfiemberre lenne szüksége ennek a társadalomnak
na majd ingame jól megkereslek és gyûrût húzod a karaktered kezére meglásd
juteszembe fred: mit tudunk a házasság rendszerrõl? lesz / nem lesz / mikor lesz / hogy lesz?
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
twitch.tv\mnk_official
Régen tudjuk, hogy nem f2p,b2p lesz, ennyi ídõ alatt 2 évnyi gc árát õssze lehetett spórolni fizetésbõl/zsebpénzbõl/húsvéti locsolásból/blahás kéregetésbõl😊))))
Így sincs semmilyen kötötség vagy legalábbis én nem érzem mert ha tetszik akkor elõfizetek még 1 hónapra, ha nem akkor nem fizetek.
viszont az azért komolyan érdekelne hogy akit földhöz ver a havi 3500, az miért nincs kiadva mondjuk azon, hogy a bf4-hez új vga-t kell venni?????
vagy mondjuk azon, hogy basszus ha bekapcsolom a gépet akkor növekszik a villanyszámlám????