The Elder Scrolls Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Akkor szerintem ne nézd meg a videót 😊 Nincs headshot meg ilyesmi. Van a célpontod, azt el kell találnod célzova (plusz/minusz 0.5-1cm), és utána jön a sebzés számítás a crit, dmg, védelem, anyámkínja alapján.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Terawatt
Ez majd akkor lesz ciki, ha véletlen Molag Bal lábkörmét simogatod meg így. <#nyes>

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

PiszkosFred
Parancsolj Biztos van több is, de eddig csak róluk tudok személy szerint.

ricsaj
A videot meg nem neztem de eleg csalodott leszek ha valoban egy celzos alca moge relytett gagyi targetelos baromsag less.
Ha ijjal megyek es fejre celzok akkor AZ a fejere menjen es azert legyen nagyobb a sebzes mert jol celzok es nem azert mert eleg hit/critical ratingem van ahhoz hogy legyen egy lucky shotom..

PiszkosFred
Ez a soft target lock, vagy mi a rosseb. Lag miatt nem kell annyira pontosan céloznod, mint egy valódi harci FPS-ben, de azért nem árt, ha nagyjából a mobra (vagy 1 cm-re mellé max) célzol. Számít a mob távolsága is, más a szórás közeli s távoli célpontnál.

PVP-ben healerkedtem, ott engem lõttek, én csak gyógyítottam.

Remekul ninjapulloltam igy dungeonben, hogy elfordulva is a hatam moge ment a sneak headshot. 😊

Ezért célszerû lockolni a targetet. Olykor hasznos, máskor meg töknyolc ki kapja, úgyis meg kell halnia mindnek... 😄

twitch.tv\mnk_official

ricsaj
Van valami magyar Facebook csoport?
Ez azert megiscsak egy forum, ott viszont kevesbe lehet zavaro ha megy a hulyeseg is

Ez az addon tobb mint korrekt, bennevan minden igy elso ranezesre ami kell.

Terawatt
Én azt vettem észre, hogy ránéztem egy mobra, és onnan elhúztam az "célkeresztet" jóval messzebb (fpsben már rég Józsi haver fejét lõnéd szét, aki ezer méterre van)és a mobra lõtt rá, nem mellé. Ebbe nem nyúlnak bele, akkor szerintem nem lesz nagy hátrányban az sem, aki vaktában szórja a tûzgolyót. Én valahogy úgy képzelem el, mintha valami burkon belül célzol, akkor az adott mobot ütöd meg. Ha átfedés van a kettõ között, mert mondjuk egymás mellett állnak, akkor a közelebbire megy értelem szerûen.

Ennél biztosra veszem, hogy kisebb lesz ez a tûréshatár a pvpben, mert azért még is csak legyen benne valamennyi egyéni ügyességbõl adódó sikerélmény/jutalom, ha már íjjal nem lõheted szét a várfalon álló térdkalácsát. <#vigyor>

PiszkosFred
Hát, én még hitboxot sem nagyon láttam, pedig kerestem. Lag miatt nehéz volt belõni, de szerintem játékosoknál fix lesz a dolog. De majd valaki megmondja, aki esetleg tesztelte 😊

Torzonborz
Ha már pvp : karakter mérete befolyással van a hitboxra vagy az fix ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Terawatt
Végre egy jó pvp vidi. Köszi érte. 😊

PiszkosFred
Pedig megmondták, hogy zerg a pvp, nem jó 😊

Egyébként köszi a videót, tegnap óta keresem ezt, ahol látható az elsõ addonok egyike.

Az milyen. Pedig a targeteles/celzas elegge konzolos.
Mas:
TES Online PvP, csak nekem jott be jobban mint a GW2 fele zerg? Valamivel jobban atlahato az egesz pedig nem kevesen vannak 😊
TDC Geronimo
Nem támogatja, szerintem PCs verzió nem is fogja.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Gamepad-al probalta valaki beta alatt?
Köszi MaRee. jó ksi help video nem volt idõm foglalkozni betaban craftolással!
PiszkosFred
Hogyne. Ez standard TES cucc. A csíkot mindig nézni kell, mert ha kifogy a töltet, akkor nincs effekt. Azt speciel nem értettem, hogy a pajzsok miért kaptak ilyet (constant effekt helyett), de ez már legyen az én bajom 😊

PiszkosFred
Elder Scrolls Online ‏@TESOnline febr. 11.
@wints_22 The NDA is in effect for this #ESO beta event, which prohibits sharing any info about your beta experience. Thanks for checking!

En lovoldoztem poison arrowval a gyikarcokat a varfal tetejerol, az epic volt, meg sneakbol vicceseket lehet loni ha critel, szoval nekem tetszett igy ahogy van.

igen õk jó arcok! KORREKT NAGZON

Terawatt
Szerintem egy korrekt review lett. Remélem az archeryn tényleg kicsit finomítanak még, hogy jobban lehessen érezni a témát. Esetleg benne maradjon a szörnyben a nyílvesszõ, elég ha pár darab, és viszonylag hamar el is tûnik belõle, csak hogy azért egy jó kis plusz ez szerintem. (Ez lehet azért sincs benne, mert akkor meg esetleg a hitbox miatt lehetne anyázás. )

Ja,én töltögettem is a staffomat folyamatosan.Egyébként volt valami bugos kripta,ahol a mobok ötösével dobálták a potionokat,meg készen feltöltött 10-20? szintekre szánt soul gemeket.Na ott én leálltam farmolni,lett vagy 30+ darab azzal elvoltam.
Soul gemekkel szarasig leszunk majd ha tovabb lehet menni a storyban amitol ugye no a *world skill*.

drop
kérdés miért van 2db 2h mace kezdõ résznél egyik inkább 2h kard vagy axe lehetne

FRED!!! vagy aki nyomta.....a fegyvereket lehetett tölteni soul gemekkel azt néztétek? volt lvl 16-on olyan satffom ami adott 7 unresistable DMG-t,de mivel ugye se combat log se semmilyen visszajelzés nem igazán tudtam mennyire durva az😛 namármost beleraktam a fegyóba a soul gemet ekkor egy ilyen visszajelzõ csík feltöltõdött ,de nem vágtam,hogy ez most random attackra pöckölte ki a 7 dmg-t vagy minden attackra,de kb 15 percnyi ölés után "lemerûlt"....ergó elég "költségigényes"
Találtam egy csomó olyan encsantot illetve cuccot ami az encsant hatóidejét növelte....gondolom azokkal kevésbé fogyott le a csík...

BOOOORZASZTÓAN HIÁNYZIK a statisztikák megjelenítése!! Combat, mit lootolsz,mit craftolsz, cuccaid hogyan befolyásolják a karakteredet stb!!!

könyörgöm tegyenek már bele ilyesmit4444!

Fel van oldva az nda? Fb-n már lehet pikcsört posztolni a karakterekrõl amit Fred tervezett?
ShoddyCast-ék is nyomták a bétát!!

Count Adyn
Nem merül fel😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Krafting gyorstalpaló, leszaromhavótmár

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Hat igen, elomaszok a koporsombol, vegigolvasom a sok esetben 50/100+ hszt, es arra gondolok kitol kerjem vissza a foloslegesen elvesztegetett idomet. :F

Nem tudom srácok engem csak az zavar ,hogy valaki megkérdezne egy craftolásos kérdést vagy bármilyen játékban lévõ infót és nem lehet látni majdnem ,hogy a kérdést meg az infót mert oldalaknak az 50% arról szól ,hogy ezen lovagolva ez és az az oldal próbálja a saját igazát bizonygatni és mutogatni melyikõtök apukája az erõsebb!
Hat ez hatalmas <#nyes>, besirtam rajta <#taps>
Jujj..te csak vigyázz ezekkel a nagyobb összegekben való fogadással 😊)
A múltkor is majdnem mi lett belöle. xD
Még szerencse, hogy nem fogadtál. 😄

/JK.
PiszkosFred
OFF
Nyomokban, homok 😄 Errõl egy régi Prosectura szám jutott eszembe ("dalszöveg" itt)
/ON

PEGI/ESRB besorolás miatt "bármi" lehet a játékban.

mondanám mit húzok és hova, de nem idevaló dolog az <#mf2>

twitch.tv\mnk_official

Különc
Ez egy mocskos elf, ott lehetnek homok

#9328 az embereknek nem tetszik, ha megmondják/leírják nekik tényekkel, érvekkel hogy orbitális nagy idióták, ezért Dzsonász sosem lesz a barátod, el kell keserítselek, mint ahogy én sem

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

PiszkosFred
Nyomokban mindenképpen. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

j0nNyKa
nem bioware sorry
fred köszi, a következmények egyértelmûek voltak 😄

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Különc
Melegházasság van a játékban? Ha nincs, akkor bojkott lol

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

PiszkosFred
Lesz, majd pár hétre rá az asszony viszi a lovat, a ritka gemeket és a postlaunch érkezõ házat is...

j0nNyKa
bocsánat, de szeretném megkérni a kezedet 😄
több ilyen hozzáállású férfiemberre lenne szüksége ennek a társadalomnak

na majd ingame jól megkereslek és gyûrût húzod a karaktered kezére meglásd
juteszembe fred: mit tudunk a házasság rendszerrõl? lesz / nem lesz / mikor lesz / hogy lesz?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Nem mondtam, hogy nincs pénzem.<#eplus2>

twitch.tv\mnk_official

Bocsánat, de hogy teheted meg, hogy a finom whiskyt összekevered holmi kátrányos üditõ italnak nevezett "végbélsártermékkel"? 😄

Kezdem nagyon nem érteni, hogy miért kell problémázni a havidíjon.
Régen tudjuk, hogy nem f2p,b2p lesz, ennyi ídõ alatt 2 évnyi gc árát õssze lehetett spórolni fizetésbõl/zsebpénzbõl/húsvéti locsolásból/blahás kéregetésbõl😊))))
Így sincs semmilyen kötötség vagy legalábbis én nem érzem mert ha tetszik akkor elõfizetek még 1 hónapra, ha nem akkor nem fizetek.

viszont az azért komolyan érdekelne hogy akit földhöz ver a havi 3500, az miért nincs kiadva mondjuk azon, hogy a bf4-hez új vga-t kell venni?????
vagy mondjuk azon, hogy basszus ha bekapcsolom a gépet akkor növekszik a villanyszámlám????
Bocsának,ha bántó lesz ,de inc spénzed és whisky colázol? 8)
Nem, semmi nem történik. Sokan szokták szüneteltetni a dolgot nyáron vagy vizsgaidõszakban.
Helló, egy kérdés, ha netán valami gond lenne és nem tudom fizetni a havi díjat 1-2 hónapig, nem lesz különösebb hátránya a dolognak azonkívül hogy nem játszok 1-2 hónapig? vagy?