24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Plata #24482 Feltételezem hogy jó kis orion bikini szettet nem tudsz gyártani. XD
-
Plata #24481 Miért kell 22 féle?
Valaki világosítson fel,vagy ahhoz van köze hogy az armor vagy mittomén mi asztalnál be lehet állítani több buildet? -
ntex #24480 Elvileg elküldtem, köszönöm előre is :) ÉS annyiban elszúrtam, hogy azt írtam meg mi nem kell :D de akkor küldök még egy mail-t :)
Utoljára szerkesztette: ntex, 2024.05.05. 15:00:10 -
#24479 Azert ird le a mailben is (@piszkosfred cimzettnek) hogy MI KELL, ne azt, hogy mi nem :), mert az a biztos. Mindjart be is lepek es legyartom.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.05.05. 14:56:51 -
ntex #24478 Annyiban módosult, hogy találtam pár armort olcsón a guild tradereknél így párat megvettem onnan, szóval amiket felsorolok, azok már megvannak, így nem kérném őket, remélem nem probléma :) A többihez küldeném a gemeket, azaz 8 armor és 12 fegyó gemet ha jól számoltam.
Heavy-ből: mellvért, sisak, gatya, vállas.
Medium-ból: kezes, sisak, gatya, vállas, öv.
Light-ból: mellvért, cipő, kezes, vállas, öv.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2024.05.05. 14:56:31 -
#24477 Hja de tenyleg, nem tudom mit szamoltam :D Akkor 3x7+1 pajzs :) -
ntex #24476 Nem három armor típus van? Light, Medium és Heavy? -
#24475 Persze, csak a nirncruxot kuldd (azokat mindig eladom igy nincs raktaron), a tobbi nem gond.
4x7 forti + 1 (a 4 armor tipusnak + 1 pajzsnak)
12x1 potent (7 fegyver, 4 bot, 1 bow)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.05.05. 14:23:53 -
ntex #24474 @PiszkosFred
Elsősorban téged kérdezlek mert elég régi motoros vagy már, hogy le tudnád gyártani a teljes Nirnhoned szettet, beleértve a 22 féle armort és fegyvert? Research-hez kéne, természetesen adnék hozzá alapanyagot.
De ha van más aki tudja ugyanezt és hajlandó lenne megcsinálni, írja már meg pls :) -
ntex #24473 Tök jó hogy mindenki ilyen mázlista, csak én nem kaptam a múltkori ládadömpingből se semmi értelmeset egy peten kívül :D A mostani eddigi két ládából se jött semmi a szokásos tucat itemeken kívül, még jó hogy legalább pár gemre össze lehet őket törni. -
Plata #24472 Nekem a mai ingyen ládából egy kosztüm jött.
Valami sivatagi ruha. -
Irgum76 #24471 na megvan a Barlang mindkét helyen (PC Box) -
Plata #24470 Sikerült. -
Plata #24469 Ok.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.05.03. 20:02:32 -
#24468 De, belepek most. -
Plata #24467 Ok,a daggerfalli házam ami gyorsutazási pontként funkcionál nyitott,meg az Vvardenfelli házam is.
Legalább is barátoknak meg klántagoknak,azt hiszem.
Most még a napi endevort tolom STO-ban.Meg eventet toltam,mert ma későn értem haza.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!STO-ba nem tudnál most felugrani?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.05.03. 19:48:46 -
#24466 szolj a guild chaten, hogy 3 ember ugorjon be hozzad, csak elotte allitsd be a hazad jogosultsaganal, hogy a latogatok "visitor" jogokat kapjanak, egyebkent nem tudnak belepni. Ha mondasz egy idopontot, fellepek es segitek benne, de szerintem gchat gyorsabb lesz. -
Plata #24465 A biztonsági őr nincs meg,az alchemy-s csaj igen,láttam ingyen van storeban és bezsákoltam.
Szóval a partys öcsihez csak el kell hívnom három barátot,de nekem öszviszz 3 barát van és ritkán vannak fent. XD
Együtt meg pláne.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.05.03. 19:25:19 -
ntex #24464 Ha 7200RPM-es a HDD akkor simán mehet arra, nekem is azon van és semmilyen hátrányt nem érzek. -
Irgum76 #24463 Köszönöm a részletes választ
Azt láttam, hogy három nap múlva jön valami Sword-Singer de azt hittem az csak valami kút hozzá :) -
Irgum76 #24462 sajnos nekem már csak komolyabb szoftverek vannak fent amiből nem tudok és nem is szeretnék törölni
de akkor megy át HDD-re, köszi -
#24461 Nagyon, ha nincs gyors hdd-d, akkor nagyobb varosokban kell kis ido, mire minden textura betolt. "videken" nincs gond.
A mai (vagyis harmadik belepeskori) jutalom mellett ket house guest (hazakba lerakhato npc, akiknek utvonalat tudsz beallitani es kvazi ott elnek a lakasban) is kiveheto ingyen.:
A "ház":
Lépj be három napon az ESO-ba és húzd be a login rewardok közül és kész is, tiéd a Sword-Singer’s Redoubt House!
Alchemy művésznő:
Szerezd meg a Expert Resin Harvester és a Novice Alchemy Furnisher achievementet május végéig! Előbbihez szerezned kell 50 darab "Resin"-t a világban található alkímia nyersanyaglelőhelyekből, utóbbihoz tanulj meg minimum 1 darab alkímiával gyártható bútor/berendezési tárgy receptet (Formula-t).
Miraso, a biztonsági őr:
Tarts egy kisebb bulit a házadban, vagyis hívj meg legalább 3 cimborát a házadba. Ha egyszerre és egy időben ott vagytok a kégliben mind a négyen, akkor megkapod a Party planner achievementet, ami a feltétele annak, hogy Mirasot ingyen felfogadhasd. Szintén május végéig van rá időd!
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.05.03. 19:07:06 -
Plata #24460 Nekem HDD-n van.SSD-n is lenne hely ha végre volna kedvem le törölni pár játékot amit úgysem használok.
De lusta vagyok. -
Irgum76 #24459 Köszi mindkettőtöknek az infót
másik kérdés: mennyire fontos a játéknak az SSD?
512-esem van és a felét lefoglalja az ESO áttehetem HDD-re, komolyabb hátrány nélkül? -
ntex #24457 Napi login bónuszként kapod a 3. napon. -
Plata #24457 Nem késtél.
Holnapig kiveheted, napi jutalom, belépéskor feljön.
De utána is elérhető menüből. -
Irgum76 #24456 vagy erről már lekéstem? -
Irgum76 #24455 ezt a házat hogy lehet lehívni? -
Plata #24454 Ma egy ház a napi jutalom.
Bár nem valami nagy szám,inkább csak egy nagy kert egy oltári nagy föld alatti barlanggal.
Sok időm nem volt nézelődni,de sok mindent nem találtam benne. -
Plata #24452 Akkor egy klánban vagyunk.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.04.28. 12:09:02 -
TheRainmaker #24452 Kösz a segítséget, közben beléptem a Magyar Szövetség be. -
#24451 Nincs lehetoseg egyedi chatet letrehozni, mint a wowban vagy mas mmoban a /hun chat. Itt a zona (odaat general) a party es a guild chaten tudsz kommunikalni. Mivel egyszerre 5 guildnek lehetsz a tagja, pont ezert erdemes egy-ket social guildbe is belepni, a maradek helyekre meg kereskedelmiket vagy mas jellegueket keresni. A legtobb guildnek van discordja is, nyilvan az nem ingame, de attol meg kozosseg az is.
PC-n a Magyar Szovetseg guildben szivesen latunk, de PS-en es XB-n is van nepesebb magyar social guild, keresd oket bizalommal. -
Plata #24450 Épp skyshardot gyűjtögetek,erre a tengerparton megtámad egy szellem hajóval valami süket kalóz. :D
-
Plata #24449 Én erre a klán csatornát használom.
A klánban ahol tag vagyok mindig nyitottak az idióta kérdéseimre. :D
A klán cset sokkal nyugisabb és értelmesebb mint Wow-ban a hun cset.
Plusz biztos senki nem fogja a felmenőidet szidni,vagy egyéb csúnya dolgot emlegetni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.04.27. 20:59:33 -
Plata #24447 Tegnap grahtwood sztorit tolva esett egy recept.
Kiskarival találtam egy házba ahol keresgélni kellett.
-
TheRainmaker #24447 Hello, kezdőként érdeklődnek az ESO ban hogyan tudok valami magyar nyelvű csatornához csatlakozni ahol magyarok is vannak? Lenne pár kérdésem. Olyasmire gondolok mint a wow ban a hun csatorna. -
Plata #24446 Szerintem add el,de bútor recepteket attól még gyűjthetsz,ha nem is ilyen drágát.
-
ntex #24445 Még nem tudja ezt sem a karakterem, de szerintem úgyse nagyon fogok bútorozni, vacillálok hogy eladjam a fenébe :) Később még úgyis kieshet gondolom random is.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2024.04.25. 17:41:51 -
#24444 Igen, ebbol alig van par a piacon meghirdetve, ezek ara nem sokat valtozott, 2m korul (picit alatta) szerintem elviszik par napon belul. Csak az illetek lesz sok, arra figyelj :) -
ntex #24443 Akkor azt mondod ezt is megéri meghirdetni 2M körül?