The Elder Scrolls Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
De ez csak valami korona vagy ékszer, nem a fejébõl nõ ki, ugye?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

kösz.

wood elf
Ez valami borzalmasan néz ki a karakter a videoban. milyen faj ez? Ezekkel a szarvaskákkal?

kialtassal. (lemaradt) 😊
Gogos Altmerkent, eszakon raerzel a sor izere. Mar pityokasan talalkozol egy orkkal aki goblin palinkaval itat. Igy olyan fene nagy jokedved tamad, hogy ledobalod holmid es egyszal gatyaban ket fenyes elf pengevel kirohansz a zord eszaki ejszakaba a "Mit nekem egy hadsereg!".
PiszkosFred
Viszont amit mond, az nagyon jó. A késõbbi tartalmak is nagyon jók (20-50, illetve 50+), és ami számomra végre valami támpont - még ha csak egy vélemény is -, hogy nagyon jó oka lesz a játékosnak (nekem, nekünk), végigjátszani a másik két frakció sztoriját is. Ettõl féltem ugyanis, hogy büszke és gõgös Altmerként hogy fogok én jönni és hozzáállni az északiak sztorijához. De azt mondja, lesz rá korrekt magyarázat.

Illetve, 50+ terület nem csak erõsebb lesz (1-2 mob helyett 4-5), hanem ésszel kell majd játszani, nem csak szpemelni a legnagyobb sebzésû spellt/képességet, hanem CC-t és egyéb technikák nélkül szinte halott ügy.

Illetve, azt mondja, amit Angry Joe is említett, hogy nagyon sokan azért szidják a játékot, mert Ebonheart vagy Daggerfall területen kezdtek, ott pedig két - aránylag - unalmas kezdõ zóna van, mire elérsz a "tutiba", szemben az Aldermivel, ahol egybõl a kapod arcodban a feelinget. Arról nem is beszélve, hogy az EP és DC eléggé egyhangú, kevés színbõl álló terület (speciel ezt aláírom én is, EP eléggé depresszív tud lenni, fõleg Morrowind része - de hát a történelem az történelem, a lore az lore).

egy baj van a stealth-el. Mire kitaláltam, hogy orc nightblade leszek, senki sem fogja látni ahogy szaladok heavy-ben kétkezes karddal felé 😄
50-re amúgy még 2-3 skill slotot adhatnának ám.....

borzalamas még nézni is,FPS ben a száni FOV miatt:S

danone
hm... most esett le, hogy ha valaki 5 nappal a release elõtt elkezdi tolni a karakterét, és mondjuk 20 lesz mire bárki elkezdni, akkor a 6. napon gyakorlatilag bárkit lekaszál pvp-ben, mivel az emberek nagyobb százaléka lvl 10-en úgyis kipróbálja. <#banplz>
Itt egy late game impression video.
feltehetõleg azért, mert a maintenance idõk is eltérõek lesznek, és az egyik realm elõbb fogja kapni az updateket. ilyenkor eltérõ éles verziók vannak kint, amíg a másik szerver meg nem kapja az updatet.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Azért azt tudni kell, hogy emberünknek ez ki volt maxolva!

http://edtool.net

danone
A videón 0:49-nél van egy pillanat, ahol max 30%-os szöget zár be az egyikkel aki felé szalad, aki ráadásul már ranged távon belül van. Ki is spurizik onnan azonnal 😄

Még ha szemben is jön valaki, ha hidden vagy eleve , van pár másodperced hogy te kezdeményezzél, vagy kimozogj abból a kritikus 60-90%-ból.

Azt hiszem a lóról leugrás+hide kombót nem árt begyakorolni <#eplus2>
Nem néztem, hogy van-e csúszka az ellenfél megjelenítési távolságára (video beállítás), de ha van nem árt fenn tartani magason 😊
hatalmas a hasonlat!😄😄

PiszkosFred
Szerintem is így normális, hogy ha nem szembõl érkezik valaki, akkor az nyakon is csókolhatja a célpontot (magelight nélkül). Legalábbis a józan paraszti ész ezt diktálná.

Torzonborz
A sneak ennyire jól mûködik ? Van pár emberke akiknek gyk az orra elõtt sunnyog és nem láttak semmit belõle ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

PiszkosFred
Illetve, azért a legtöbb áldozata egy meglepõdött japán turistára hasonlított, aki akkor sem vette észre, hogy ütik, amikor már meghalt...

De a videó tetszik, végre némi sunyi 1v1, nem csak siege. Még ha csalóka is 😊

Ahet
Arról nem is beszélve, hogy némelyeket nem kis szerencsével él túl, ami fõként a szintjébõl adódott. <#vigyor2>

The gods have disconnected you ...

Szerintem is hiába kerülsz vele egy szintre ha a felszerelésed ugyan az marad. Látszott, hogy mennyivel nagyobbakat sebzett ráadásul ha jól láttam volt ranged és melee stunja is ez pedig ugye a magasabb szint több skill pont miatt.
Terawatt
Mese. Elvileg igen, gyakorlatban szart sem ér. 😊

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

drop
igen de elvileg mindenki egy szintre kerül nem? skill pontok mit erõsebb az tény

Tényleg fasza videó! A játékosok akiket megöl átlagban 15szinttel kisebbek nála ha jól látom, mielõtt jönne a rage hogytáparanger 😄

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Azért látszik az a 20 szint különbség.

Uh, ez tényleg nagyon igényes. Persze lvl32-es, a többiekrõl nem derül ki, hogy milyen szinten vannak a skilljeik, de jól csinálja. Már látom is, hogy meg fognak szaporodni az íjászok. <#nyes>

drop
köszi
PiszkosFred
Rossz a link, be tudnád linkelni újra? Mindenre vevõ vagyok, ami jó minõségû 😊

Terawatt
Borzalmas. Guild wars 2 varianceosként ég a pofám, hogy felmentem wvwre és megvadultam, hogy le kellett venni a karakterek részletességét/számát az optimális fps eléréséhez, és így effektíven a jó kis siege olyan haverokkal ment, akiknek csak a neve lebeg és tûzgolyókat lövell. <#wilting>

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

j0nNyKa
tomstorm összes regje ps4-en fogja tolni tudtommal 😊
laptop pvp tesztet szerintem mindenképp fogsz tudni csinálni vagy most hétvégén, vagy legkésõbb a következõn, azt megvárnám a helyedben

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

nálam is ez van, már inkább könyvet olvasok játék helyett...

Tervezi valaki ps4-en Teso-t?
Nem tudom, hogy fog futni laptopon a pvp
Baccus béta hétvége óta tényleg van ilyen effektus :
/ minden más mmo fos /
rá sem bírok nézni a WoW,SWTOR párosra.

inkább elõvettem megint a Skyrim-et 😛
/na jó , megjelenésig még a Dark Souls 2-t fogom nyaggatni/
ez a számláló elég nagy kínzás...
PiszkosFred
-de

PiszkosFred
Nah. A 17-50-es területeket is már hetek óta tesztelik, szokásos meghívós rendszerben, de hasonlóan, mint a press event, csak most inkább guildeket hívtak be és egyéb közösségeket - nem publikus egyéni meghívókkal random népeket, mint a legutóbbi bétába, ahova mindenki bejutott. A következõ bétában viszont már rászabadulhat erre is a nép, nagyon hamar.

Bár NDA nincs, de kérték a mostani 20-50es területek tesztelõit, hogy addig ne adjanak ki/publikáljanak semmit sem, amíg el nem kezdõdik a következõ béta. Utána lehet.

Valakinek van siege tapasztalata low-end gépen? Mennyire rugalmas a motor ezen a téren,lehet a végtelenségig butítani a grafikát úgy,hogy az ne menjen a látótávolság rovására?
Omlás
Hát ha növelhetõ a hatás foka akkor... <#banplz>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Nekem front cone 120 fok rémlik, de lehet, hogy rosszul emlékszem.

"You will be able to block with all weapons, though a shield is the most effective."

Tehát minden fegyverrel blokkolhatsz, de a pajzs a leghatásosabb és arra vannak külön aktív és passzív skillek, amivel növelhetõ a hatásfoka, míg a többire tudtommal nincs.

remélem amúgy, hogy max 90 fokot
100-as szöget biztosan nem 😊
Jeffjohnson
Vajon mekkora szöget blokkol? Gondolom nem 360 fokban de van különbség e téren a fegyverek között?

Igen úgy valahogy. A melee, az íj és pl. fireball ellen hatásos, de dot, stun, disorient stb. ellen nem.

Szerintem nagyon jó ez így, legalább is nekem tetszik.

PiszkosFred
Köszi a tippet, el is felejtettem, hogy meg akartam nézni a táncokat, amíg nem linkelted be 😊 Van egy másik videó is, Ezen - bár távolabb van a kamera - de talán jobban látszik összességében.

Jeffjohnson
Akkor magyarán meg kell tanulni a spelleket, amiket blokkolni lehet majd, hogy feleslegesen ne pazaroljam a stamina-t.

Hát egy-két hímnemü tánc elég, hogyis mondjam nõies. 😊

Pluskast
Valami hír egy esetleges újabb teszt hétvégérõl?

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

from dev diary

You will be able to block with all weapons, though a shield is the most effective. Blocking doesn’t block all damage and is far less effective if you are out of Stamina. Ranged physical attacks and spell projectiles can be mitigated with a block, but all other magic will go right through. You have the chance to interrupt some magic spells, though.

drop