The Elder Scrolls Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na meg azt se felejtsuk, hogy most EU is az NA szerveren volt, lehet pont az lesz a baj, hogy keves a player es wtb beta zergfest feeling.

PiszkosFred
Na oké, de az nem a játék hibája, hogy a tisztelt nagyérdemû idióta 😄 Mert a 17-es besorolás is kb. annyit ér, mint a ciginél a 18-as karika.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

danone
Inkább tudjak helyesen írni, mint gépelni, nem? 😄

Egy hónapunk maradt; lesz köznépi guild választás, vagy megy mindenki ahova lát? 😊
j0nNyKa
az a "namjd" furább volt 😄
én mindenképp beleszámolnám a player zerg témába, hogy ha már fizetni is kell a játékért, töredék lesz a játékosmennyiség ehhez a káoszhoz képest

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

danone
mindig rövidiiii i know-i know 😄
danone
Ez a player-zerg engem is zavart, DE nem azért amit írtatok, sõt meg kell hogy mondjam, szerepjátékosként mindig is az volt a gondom, hogy nem így volt, ahogy ebben a játékban. persze ez sem az igazi, de valahogy mindíg elmosolyodok, amikor egy questmobot elkap a népharag, és öten csépelik a fõgonoszt 😄DDDD De sokkal "hihetõbb" az egész, mint amikor látom, hogy sorbanállnak az emberek hogy újracsináljanak egy questet, teccikérteni? kicsit zavaros😊

A bajom annyi, hogy ha bugos, akkor mindíg van olyan akinek nincs annyi sütnivalója hogy eljöjjön onnan és várjon, vagy relogoljon, hanem ott ugrál bugosan a spawn-on. De ez namjd megjavul.

PiszkosFred
Loot és xp és killcount nélküli segítség? Ritka, mint a cliff racer fan klub 😊. Jobb a shared loot / xp megoldás. Nekem mindenképpen.

danone
Ez nagyon sok mindentõl függ. Ha ismered a terepet, és a játékrendszert, tudod hogy semmi gond nincs abból ha segítesz neki, akkor miért ne? Csak hálás lehet. Az összes variációt azért nem írom le, mert szerintem némi tapasztalattal és hozzáállással lehet ezt tudni, ahogy Te is írtad.
Aki meg lesz*rja, annak meg hiába magyarázod, hogy mekkora bunkó amiért egy 30 perces csatád alatt odamegy a mob mögé és kilootolja a questládát pl 😊
A kérdés az, romlik-e a drop ha beleütnek a mobodba? Ha nem akkor nem tök mindegy? Nem egy ember nézte már végig hogy meghalok, pedig segíthetett volna. Ha lenne BH a játékban, és player bounty az ilyenekre dobálnám a vérdíjat.
yesname
Pedig nem hátrányos a mob tagging. SWTOR-ban is van mob tagging és mégis segíthetsz bárkinek.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

yesname
Ha segítesz azt jónéven veszik. Van aki meg is köszöni, ha nehéz volt neki egyedül stb.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

PiszkosFred
Ezért sincs "mob tagging" - "saját mob", hogy segíts bármikor bárkinek.

Viszont akkor választ kaptam a kérdésemre amit kezdõként fel akartam tenni az MMO etikettrõl, vagyis hogy illik-e beavatkozni mások összecsapásaiba? (most csak PvE-ben egyelõre) Vagy hagyjam akár meghalni is, mert az az õ játéka? - Eddig azt csináltam, hogy csak akkor szálltam be más harcába, ha úgy láttam, hogy igencsak bajban van (pl. egy egész farkasfalka egy player ellen). Mi számít itt jómodornak?
yesname
A 20e az oké. 10 a játék + 3 hónap * ~3500. (1 a játék árában benne van.)

Torzonborz
De , a matekoddal van baj. A havidíj perpill 3800-ra jön ki, az azért mégsem 5k.
Meg ugye megvan hogy az ájró árfolyamtól függ igen erõsen ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

j0nNyKa
de miért számolod 5tel a havidíjat? azt hiszem érthetõen leírtam, hogy miért rossz, ha leírod ugyanazt az ipari baromságot 128x, erre én vagyok a buzi, hogy nem is írtad le csak 2x
látom. 1 órán belül sikerült még1x, ismerem a fajtádat, lesz ebbõl 128 is
nem 5k. baromság. köze nincs az 5khoz. érted ezt amit írok? NEM 5000. KEVESEBB. X < 5000. sokkal.
ez maximum ennyi, maximum: 13.00 EUR = 4,066.87 HUF
és akkor még mindenféle jóárú game cardokról nem is beszéltünk. argh. matek.
tudom, én vagyok a fasz, mert tudok számolni. leírom helyetted, hogy neked már ne kelljen. mert jó lenne, ha nem tennéd. pontelégvolt.

20-30 volt 3-4 hò alatt, ha 10 a game 30napra és csak 5el szàmolod a havi accot,kijön h nem az én matekommal van baj humorherold.😊
PiszkosFred
Pontosan errõl beszéltem. Hárman (12-13-asok) vért izzadtunk, mire egy elite 10-es területet megcsináltunk. 😊 (lett a végén egy 2h mace, mint loot, és 800g repair - "megérte...")

Félreértés ne essék,ha lenne kihìvàs és hangulat ami odaköt nem sokalnàm,de a Beta alapjàn eddig egyik sem volt,mert mindenhol ott ugràlt mindenki. Ha elkülönìtenék a questekben vagy legalàbb a végjàtékokban a jàtékosokat, egy szavam nem lenne. Ahogy lentebb ìrtàk a teljes jàtékban remèlhetöleg ìgy lesz, ez ìgy ebben a full nyìlt formàban bàrgyú... Nincs is szebb amikor pròbàlod beleélni magad egy kriptàba,jön a fögané aki kb 5mp-ig él mert a mindenféle hivatlan idiòta ott ugrabugràl..
yesname
Na igen vagy nem tud számolni vagy tényleg azt hiszi a teljes játék árát kell kifizetni minden hónapban. Nézzük el neki. 😊

yesname
Én tudom. Azzal nincs is baj. 😊 A quest bossok nincsenek elzárva és szinte állandóan az volt ,hogy odaértem és completed pedig hozzá se értem, csak éppne huszadmagammal rohatam oda. 😊

danone
Nehézség: lvl 8-11-en futsz bele az elsõ elit lényes területbe. 3-asával álldogálnak a csontik, gondoltam, hohó, xp-trezsör: 1 cc, másodikra poison, harmadikra... paff meghaltam xd. Meg kellett még egyszer feküldöm, hogy rájöjjek ez nem az én területem egyedül 😄

quest végi endbossoknál is vannak nagyon erõsek. Ha azt más 10 mp alatt lenyomja, akkor lehet velem van a baj.
Hol van ez?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

😊 Igen, próbáld meg a játék árát a jó oldaláról felfogni, azaz úgy, hogy azért van így felárazva, hogy kisebb legyen a tömeg a térképen, így nem csapják le mások az ellent az orrod elõtt. Így tulajdonképpen az egyik problémád orvosolja a másikat. 😄
BooMiller
Ahogy a számokkal dobálózik meg érdemli.. milyen 3-4 hónap alatt 30-40e??? minden hónapban megvesti a alapjátékot vagy hogy???😊))
Hagyjuk máz ez nem az állatsimogató...

<#kuss>
PiszkosFred
Visszanézhetõ a hétvégi veteran kontent és Overland területek streamje 😊
Ne felejtsük el, hogy 3 napig volt nyitva a kapu, és csak az elõszobába engedték be a népet, ott meg tömegnyomor lett, a zárt ajtók miatt. Pár hét,e setleg 1 hónap a premier után, és oszlik a tömeg.

A end-quest-bossok és a többiek instancoltak, lásd Doshia, Balreth, és a többiek, amelyek aztán komoly gondokat is okoznak 😊

yesname
Ra1n szerintem éppen olyan tényezõrõl írt, amit megismert és zavarta. Jelen esetben úgy látom nem érdemli meg ezt a letámadást. Na mind1.
A havidíj elleni kifogása más dolog. Ha neki nem éri meg, hát nem éri meg. Mindenki maga eldönti.
Nem mellékesen ez a dolog, hogy túl könnyû, mert sok játékos öli a bosokat és mindenhol ott vannak és a questek nincsnenek lekorlátozva groupra stb. engem is mocskosul zavar, de én azt gonoltam ez csak a béta miatt lett így megnyitva, hogy kibukjanak hibás stb.
Ha élesben is ilyen lesz (Imperiált megvettem már) és nyitottak lesznek a különbözõ területek, ahova a bosshoz vezet egy-egy quest és mindenki egyszerre rohangál és üti ugyanazt a bosst grouptól független eredménnyel akkor az nagy csalódás lesz sajna számomra (is).
Ha skálázódni fognak a bossok, akkor rendben van. Viszont a béta állapot, hogy se group korlátozás nincs, se skálázódás az gáz lesz élesben. Szerintem.

yesname
SWTOR-ra gondolt, de szerintem Te is tudod.

Én nem értem miért a KOTOR-ral példálózik ami single játék és kb 10 éves....semmi köze az mmokhoz #11279
Running
Szerintem ezt a témát zárhatjuk, túl lett beszélve.

A kritika tényeken alapul és azon a feltételezésen, hogy az illetõ megismerte és megértette azt, amirõl kritikát ír. Nálad ez a kettõ hiányzott.

1. 2x írtam a második csak válasz volt és be is fejeztem de nyugodtan ess nekem egybõl fröcsögve.
2. nyilván ahogy gondolod én ha még lesz beta tovább próbálom mert vannak momentumai amik tetszenek, leírtam ami eddig nem jött be
3. Bocs ha a kis lelked nem bírja ha negatív kritika éri a játékot, de ezért még nem kell egybõl az okoskodó oktatás köszi.

Tetszikérteni?....
j0nNyKa
nem az a baj, hogy ez nem neked való (sõt), hanem hogy belekezdtél ebbe a "leírom 150x ugyanazt a marhaságot, amíg nem errõl szól a topic" akármibe
nyilván megjelenésig / megjelenéskor eltûnsz, mert akkor már fizetni is kell, a kérdésem: addig ez minek?
itt nem fogsz megértõ fülekre találni, itt azok vannak, akik szeretik, és szeretni fogják a játékot, illetve tudnak, és akarnak is fizetni érte
ha basholni akarod a tesot, annak is biztosan megvannak a fórumai, ez nem volt az, nem az, és nem is lesz az
tetszikérteni?

Torzonborz
Oké ilyen alapon akkor minden havidíjra épült szolgáltatás lehúzás...és nagyon remélem hogy nem használsz semmi ilyesmit mert hát ugye mégis milyen dolog ez.

Fõleg szórakoztató iparban...pénzt mernek valamiért kérni...felháborító !

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

<#kuss>

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

PiszkosFred
Nézd a dolog jó oldalát. Te CSAK 20-30 ezret költesz 3-4 hónapra, más csak magáért az Imperial kiadásért kifizetett ennyit, 0 óra játékkal 😊

Nem vagyok benne biztos, hogy ez a játék neked lett készítve, túl sok olyan technikai "gondot" soroltál fel, amelyek nem fognak változni. Lehet jobb elengedni most az egészet és majd egyszer késõbb újra visszatérni hozzá, hátha azóta tisztult a kép vagy változott az igényed.

Jockey
nézd, ha esetleg még nem tudatosult volna: az mmo-k egy költséges hobbi. ha nincs pénzed nem játszol vele, vagy játszhatsz ami f2p fos, annak minden nívójával..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Running
Ne küzdj a démonaiddal, ez nem a te játékod.

Hát ha azt veszem hogy kicsengetek 10k-t egy játékért ami limitáltan használható és mégcsak nem is 60-90 napig hanem 30...Utána meg szinte hasonló áron idõt venni hozzá...Magyarul mondjuk 3-4 hónapig játszom vele és kicsengetek érte 20-30ezret..Nos ez elég lehúzás ha azt veszem hogy más játékkal amikkel ennyi ideig elvagyok pc-n 8-10ezret csengetek...
PiszkosFred
Igaz amit írsz, de... 😊 Tudom, hogy unalmas már, de a játék 10-12 szinten teljesen megváltozik. Ez az a szint, amikor tényleg bárhova mehetsz, és elkezdheted a publikus dungeonok, a world bossok, az elite helyek és Dark Anchor takarítását, úgy, hogy közben a kvesztek is nehezednek, és kettes, késõbb 15 szint környékén pedig már hármas csapatokban jönnek az ellenfelek.

Nem nehéz továbbra sem a játék, nem fogsz vért izzadni ésszel játszva, viszont a nagyobb, átfogóbb küldetések végi bossok és összecsapások egyre keményednek majd.

Persze, tudom, oké. 😄

Több khmm, érdekes kijelentésére is akartam reagálni, de aztán legyintettem, majd más, de látod, megint nem bírtam ki, hog legalább egyre ne... <#smile> <#pardon1>

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Running
Nem tudtam a hétvégén kipróbálni a pvp-t, mert nem volt kedvem, ezért vissza is mondtam az elõfizetésem, különben is, miért kell egy béta mmo-ért, havi 16 ezret fizetni? Ez már a pofátlanság teteje. <#ravasz1>

PiszkosFred
Ha Doshia az, akire gondolok (Harcosok céhe), akkor a csata elõtt, ha beszélsz az NPC-vel a küldetés felvétele után, akkor mondja, hogy kemény csata lesz, DE a gömbökre ha figyelsz, akkor nem lesz gond 😊 Amikor megidézi a harc közben a 3 (v. 4?) gömböt, amelyek elindulnak a boss irányába, akkor azokat gyorsan le kell verni, majd folytatni a boss ütését.

j0nNyKa
jó de ha nem írunk valami órmótlanul nagy számot, ami ipari baromság, akkor ki hiszi el a mondanivalónkat, érted... <#papakacsint>
szóval a játék 200milliárdból készült, és havi 15k lesz a havidíj, ez szánalmas!

Azért 1 havi díj messze nincs 5k...

Minden fizetõs MMO ilyen, mindnek ez az ára nagyjából. Ez nem lehúzás, hanem ezért készítik (úgy hívják üzleti vállalkozás). Szerintem, ha ennyire nem tetszett, ne vedd meg.

A tömeg alapjáraton nem lenne gond, hanem nagyon sûrûn fizikailag vannak útban a többiek.

sWbFII
Ha le megy az elsõ hullám majd akkor biztos hogy kiüresedik a táj. Amúgy én örülök hogy van élet egy játékban. Pont azért játszom multival hogy ne egyedül barangoljak órákon át (számomra unalmas). Azt elismerem hogy bizonyos küldetéseknél lehetne elkülönített rész.
Amúgy én egyedül dragon knight-ot nem próbáltam de biztosíthatlak hogy tapasztalt játékosként rengetegszer meghaltam , fõleg templarral (valamiért az nem adta 😄), de night bladdel is. Volt olyan küldi amit fel is adtam mert egyedül 5ödszöri próbálkozásra sem sikerült.
Azt a bugot mikor npcvel beszélsz és beakad a kép egy "Á" gombbal vagy /reloadui -val orvosolhatod. Amúgy bugokról egy bétában nem beszélnék.

Nekem ami kicsit fura az a skill rendszer, hogy nincs cooldown de 2képesség után elfogy a manám. Ráadásul egy night bladdel amit nem értek miért nem staminát használ.

"Not Weaken.... Weeeaken"

Véglegesben egy idõ után már nem lesz ekkora zsúfoltság, az talán javít az élményen. Most még nagyon útban vannak a többiek (ezzel a célzós rendszerrel szó szerint).