The Elder Scrolls Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én nem vagyok veterán a KOTOR elött csak be be nézegettem pár címbe....
Engem kifejezetten zavar a Kotor után hogy a küldetésekben nem csak azok vannak velem akiket invitálok hanem minden hülye odatódul... A sorbanállós fõganaj megidézésekrõl nem beszélve, egyszerûen az egész feeling és élmény kiveszik és átmegy egy ostoba cséphadarás/XP gyüjtögetés szintre....
Gondolom ez már nem fog változni a véglegesben sem lesz az mint az SW-ben hogy egy "kapu" van a pályán ami után a küldetésben csak azok vannak akik velünk jöttek....
Azt mondjuk megoldhatnák, hogy skálázódjanak mint gw2-ben, úgy lenne kihívás akkor is ha tömeg van. De igen, mmo veteránként azt kell mondjam, ez az elsõ játék ahol kifejezetten zavar a többi játékos.

Semmit....
Pedig totál észnélküli cséphadarást rendeztem...
Lvl 8-as Breton Dragonknight-al vagyok dupla karddal, light armorral, gyakorlatilag minden ellenfél terül egy ardent flame-es griptõl és az egyik kétkezes szurkálástól vagy egy Searing Strike-tól...A fõganajoknak kell pár ardent flame cucc meg pár kétkezes trükk és feküdt mind..Néha védekezés nem ártott a fõganajoknál de ennyi.
Gyakorlatilag harmatos könnyû az egész, és tényleg az hogy a sok majom a küldetésekben hivatlanul is ott ugrál tovább könnyíti és a hangulatot is lerombolja....
Új karakterrel most kevesebb buggal találkoztam mint elõzõ bétában, tehát valamit azért csinálhattak, attól hogy a verzió ugyanaz. Elõzõben ki se tudtam jönni kezdõ szigetrõl úgy bebugolt egy quest. Most eddig még nem futottam bele olyanba, amitõl ne tudtam volna megcsinálni valamit. Vagy 2x bennragadtam párbeszédben, egyszer pedig resetelt a quest miután már megcsináltam és kezdhettem elölrõl, de eddig ennyi. Néha van, hogy kicsit "beáll" a játék, nem fagy ki csak nem minden mûködik úgy ahogy kéne, de relog ezeken segített. Attól tartok majd lvl 17 fölött lesznek igazán nagy gondok, ha azt nem tesztelik le. Jó játéknak tûnik, az alapjáték árát biztosan megéri, különösebben nem érdekelt eddig de megfogott a világa, viszont valahogy azt továbbra sem érzem, hogy erre elõ kéne fizetnem. Ahhoz sokkal többet kéne belõle látnom. Amit egyelõre láthattunk, az b2p/f2p játékokban is elérhetõ, csak persze az nem TES. Endgameben nagyot kell villantaniuk, hogy megálljon a modell.

rage
Az általam említett két fõboss sem okozott gondot?
Nekem azokat kellett (volna) megcsinálni 😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Szombat délelött léptem be elõször a BETA-ba mert érkezett kulcsom, na mondom akkor próba. Olyan 15 órát öltem bele ez alatt a röpke két nap alatt, hát nem vagyok meggyõzve....
Elsõ körben ha jól tudom 10 guriga lesz a játék, amiben TALÁN lesz 30 napos acc... Utána meg lehet megint pénzt kiadni gyanítom lesz vagy 5 guriga (ha nem több) újabb 30 nap...Elég lehúzás...
Második körben baromi könnyû a játék. Gyakorlatilag 3 nagy helyszínen maxoltam ki mindent (küldetések), egyszer haltam meg mert beszorultam egyébként mindenkit lecsaptam pillanatok alatt.. gyakorlatilag NULLA kihívás amit tovább ront a játék összetétele, nevezetesen: Mindenhol jelen vannak a játékosok.... Kotor játékos voltam egy jóideig, ez így számomra elég elfogadhatatlan, idegesítõ, és gyér megoldás, csinálok egy küldetést, jönne a fõganaj és erre ott ugrál a sok madár és 1-2 suhintással legyapódik bármilyen gané... Miért nem lehetett a Kotor-ban látott "szektoros" bontás küldetéseknél, nevezetesen csak akkor legyen a küldetésekben és a fõganajoknál másik játékos ha csapattársként mentem vele oda,hívtam stbstb...
Így komolytalan az egész,megjelenik egy nagy szellem gyõzd le..hûûha ott áll négy öt marha + én gyakorlatilag mire ütöttem kettõt meghalt... Ráadásul annyira harmatosan könnyû a játék hogy még ha nincs is ilyen fõellenfélnél senki, akkor is kb 10 mp alatt lecsaptam....
Ráadásul ezzel hogy mindig mindenhol mindenki ott lehet állandóan bugokba futottam, amikor például a küldetésben valamit használni kell,és rendesen sorbanállunk hogy használhassuk, avagy valaki használta a többieknek meg cseszik mûködni és logout segít csak...

Még gondolkodok a vételen, de ez a beta így ebben a formában nem gyõzött meg, tényleg NULLA kihívásba ütköztem eddig a játékban és ezzel hogy mindenhol mindenki ott van az egész hangulat csak rombolódik, az ellenfeleknek meg nincs "súlya"...

Ezektõl eltekintve a látvány elmegy nem rossz,nyilván ha jobb lenne nem futna gyengébb gépeken és sírást váltana ki. A küldetések amikbe botlottam egész jópofák voltak, kicsit az átlag mmo szintû feladatok fölött vannak...

Hát nem tudom tényleg nem tudom...
sWbFII
😄 és ha az összes játékos csak 80% lenne akkor a maradék 20% micsoda lenne?

amúgy nekem úgy tûnt hogy kb 50% night blade :/

"Not Weaken.... Weeeaken"

rage
No, hát kipróbáltam én is, ha már sikerült beta kulcsot szerezni.
Péntek este kezdtem nulláról, aztán mikor a hétvége során volt rá idõ, mentem vele pár kört. Eljutottam 7-es szintig, nem rossz a játék valóban, hozza az Elder Scrolls sorozat hangulatát.
Igyekeztem minden questet elvállalni és megcsinálni
Két boss van, akit nem sikerült kinyírni, Doshia és Norion - így hát kb eddig jutottam 😊

A játék során összesen annyi hibával találkoztam, hogy néha visszajött az egérkurzor, s nem lehetett csinálni semmit, de a menüben a reload ilyenkor azonnal segített. Questben elakadás egyszer sem volt.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Szerintetek ,ha az összes játékos 100%. Hány %-a DK % sorcerer % Dk % night ???
ricsaj
Kitoltottem, de belephetnel a sulid FB csoportjaba, mert Minden evben kitoltom ezt a kerdoivet es nem sok valtozast alkottok benne.

#Fred: bocs, kosz hogy szolsz, h mar olvasni se tudok :p

Hát az elõzõ béta hétvégéhez képest sokkal, nagyon sokkal több a bugos küldi. A kezdõterület elhagyásáról szóló küldit vagy ötször kellett csinálni mire meglett. A gutripper barlangba sem lehet bejutni, és sok egyéb. Hogy lehet az, hogy ami jó volt, az bebugosodott. és nem kevés küldi járt így. Ez nagyon nem jó jel.
Na én leköszöntem megint, jó éjszakát és játékot mindenkinek!
Ha lehet macskákkal ne legyetek, ha PVP-zni is akartok.
Láttam ahogy egy trebut rátoltak az egyiknek a farkára...csúnya eset volt.

A mohának mindig a déli oldala fás!

Ja, tényleg.

PiszkosFred
Foglalkoztak, csak a mostani a régi verzió volt újra, az 0.171, nem az idõközben már tesztelt 0.18, benne a rakás újítással, ütközésvizsgálattal, sziget átugrással, stb.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Pvp.
Pve-vel a quest bugokon kívül semmi gond.

Olyan mintha a mostani bétára nem is igen foglalkoztak volna a questek beragadása, ki nem jelzése, válaszok meg nem jelenítése féle összetett hibákkal, ami nem baj, ha a kezdésre orvosolják, de addigra viszont muszály lesz.
Az egyszerûbb dolgoknál segít a /reloadui de sokszor kell a logout és relog.
1-2 még így sem jön össze...pl futtattam volna békát, de nem akart elindulni 😊

Tény, hogy a múltkor gördülékenyebb volt.

valamit biztos varialtak, multkor ugye load timeok voltak katasztrofikusak, de akkor nem votl panasz a pvp lagra. bar lehet akkor kevesebben pvpztek, nem tudom.

Kitöltöttem, nagyon jó teszt! 😊
PiszkosFred
PVE-ben nincs gond - leszámítva pár quest bugot. PVP volt lagos, azt mondják a többiek. De ez is campaign függõ, ismerõsök nem a speckó eventre mentek, és nem volt gondjuk. Én nem próbáltam, csak két pillanatra, pár adat maitt.

j0nNyKa
én ma este toltam 1-2 órát, egy deka lag nem volt
vagy csak pvpn jelentkezett ez?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

PiszkosFred
Múltkor is US serveren voltunk, és nulla lag volt. Remélem tudatos oka van annak, hogy így alakult, limitekkel variálnak, vagy ilyesmi.

PiszkosFred
Nem játékosONként, hanem játékosként, ezt írtam 😊 Az összes Khajiit faj szerepel (vagy fog) a játékban - ha más nem, cameo erejéig -, de csak egy faj indítható/kreálható, a leginkább humanoid. Argonian esetében detto.

j0nNyKa
x <= 60€ -ból már kész szakdogát veszel, nem? 😊
46-os kérdésedet egyébként imádom 😛 totally me

Sziasztok!

Bocsánat az offtopicért, de sajnos új témát nem tudtam nyitni. A segítségeteket szeretném kérni. Szakdolgozatomban a számítógépes játékokkal játszó személyek viselkedését tanulmányozom. Kérlek benneteket, töltsétek ki az alábbi kérdõívet és cserébe három szerencsés kitöltõ egy általa választott számítógépes játékot kap az alábbi listából: http://goo.gl/HneIhk .

A kérdõívhez kattints ide: http://pszichologia-kutatas.pte.hu/

A kérdõív kitöltése 15-20 percet vesz igénybe, 5 oldalból áll. A kitöltés teljesen anonim, az adatokat statisztikai elemzés után tudományos dolgozat megírásához használom. A kapott adatokat harmadik személynek nem adom ki.

Köszönöm szépen!
EQ next hjaajj ne is mond! Város nagyon! 8) WoW szép vagy ronda nem számít,de hogy a mozgás és a dinamizmusa egy fightnak nagyon jól megvan csinálva. Ezt hiányolom ESO-ból olyan... ez a mozgás karakter harc közben nem az igazi. bár remélem betara foghatom ezt is! 8) animalas. picit ilyen nagyon árnyalatra mikor rigelés után a dinamikát állították animalashoz nem 100-as...de ugyan ez volt RIFt-ben is. van benne egy nagyon pici csúszás érzésem.. ami jó lehet másokat nem zavar ,de engem igen.. nem tudom...
mire megunom addigra meg lesz Black Dessert és EQ next is😛

nem már nem veszem meg.....TESO-val elleszek

Majd vissza mész keigre! úgyis mindenki a BC-t szerette! Legalábbis ,ha csak az Én ismerõseimbõl indulok ki! Mind vissza jött játszani a kiegre !! 8) Ezért nem ESO-nak 8(
WOW-ot nincs szivem letörölni...,de már 6-8 hónapja nem használom

Amúgy Elder scroll statisztikai oldal van? mibõl mennyit indítottak stb?
j0nNyKa
pedig tudnod kéne, mert láttad amikor valami buzi (khm) addig hergelte swtor topicban, hogy az az acca bannolva lett

Nem tudom ki az a Crassus <#fejvakaras>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

j0nNyKa
crassusnál találtál wow ikont? nem volt neked az elõzõ életedben Holmes a neved? <#idiota>

Áááhá! Wow ikon, lebuktál! És még kalózkodsz is <#idiota>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

ricsaj
Na ezt most talan nem fogtam fel. Mibol lehet egyet krealni jatekosonkent?
Amugy AZ elozo kerdesem pedig arra vonatkozott, hogy a khajiit elvileg nagyobb karakter modositasi lehetosegeket kene tartalmazzon mint AZ emberi fajok mert ITT azert a szokasosokon kivul lehetne boven beallitas mert elvileg nemelyik bazi nagy Tigris szeru a masik meg macskaszerubb vagy akar olyan mint AZ ember meg farka sincs ehhez kepest ahogy en lattam ITT mind ugyanaz csak valaszthatsz magassagot es hogy pottyos legyen vagy negyzetracsos a mintazata

Daggerfall részen merre tudok retalentelni?
Ne felejtsük, hogy usa szerveren kell tengõdnünk.
Némileg érthetõ a lagg, tény, hogy nagyon zavaró. (pvp)

8-as Shadowblade /lõfegyveres/ erre telt most a hétvégén😊

épp idõben kezded😛

Egyértelmû,hogy Te vagy! 8)
Külön feladat volt nekem is 😊)
Terawatt
Vulkhel Guard (redditrõl lopva)

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

j0nNyKa
téged amúgy a többiek valami google translate-tel értelmeznek, vagy csak én vagyok életképtelen?

Koszi a valaszt akkor megyr bf4-i. 😉
Jah én is kimaxoltam amennyit tudtam, úgy hogy dolgozok végre! 😊
amúgy pvp-s van csak itt betaban? mármint ,hogy ugye nem mehetsz tovább nagyobb területre..isntáakt kitoltam ami nem volt bugos quest azt megcsináltam. nem panaszkodás csak kérdezem mert,ha igen mivel a pvp lagol akkor elmegyek addig mást játszani!
Klassz haj csak oda futok . templar resto vagyok healelnék és semmi nem történik ,de az életem az csökken és meghalok!! 8)
Jah, nekem már megfájdult a fejem, pedig akkora élmény a PvP 😊
BoneDragon
Sajnos még nem látom a kristálygömbömben. 😞