24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Susarc #14042 jaja Dettó :) -
Semmi azon kívül, amit leírtál. Csak ismerős kifejezéseket, neveket adtak nekik, de mindegyikben azonos szabályok és feltételek vannak. -
Nephin #14040 Simán. ;) -
Lengyel2 #14039 Úgy látom, ezek a hadjáratok híres Oblivionos/Skyrimes (daedra) fegyverekről vagy staffokról vannak elnevezve. Tényleg van valami konkrét közük a kampányoknak a fegyverekhez? (Esetleg lehet, hogy spoileres a válasz, ha valaki tudja...) -
Most jöttem rá, hogy nem néztem guildet. :) Keresnem kell egyet, ahol kiöregedett, családos HC-kat fogadnak :DDDDDD -
Susarc #14037 48 óra már ma :) -
Munkie #14036 2348! :D -
2048: TES HQ Edition Nem mondom, hogy bejár addig, de pár értékes percet veszthetsz vele :) (jobb nem jutott hirtelen eszembe) -
mgerihun #14034 Hali, nyitottam topikot hadjárat választásához eso fórumon. Itt a link: Eso Hadjárat -
LadyWhox #14033 Ott a pont! -
be kell b*szni annyira, hogy valamikor start környékén térj észhez :)
módszer ©
-
Munkie #14031 Már azt számolom, hogy hányat kell még aludni, mint 5 évesen karácsony előtt... eeeeeeegyyyy, keeetttttőőőő, hááááároooom... Borzalmas. Szarjáték!
-
MaRee #14030 Én is elkezdtem Diozni mióta kijött a ros, mondjuk nem vettem meg de egész jó móka így is mióta helyre pofozták. De már nem kell sokat várni..
-
Ubi™ #14029 Igen, mondjuk a kódot azt írd be az account oldalon. -
Munkie #14028 Én kínomban már diablo3 meg Kingdom of Amalurra fanyalodtam. :d -
LadyWhox #14027 Vasárnapig elfoglalom magam. Megjött az EQN behívóm. :D -
empie #14026
Köszönöm szépen a segítséget. -
Munkie #14025 Így van. Max minden nap nézz rá kicsit a launcherre, hogy kell-e tölteni még valamit. -
empie #14024 Ha megvettem hivatalos oldalon a játékot és letöltöttem mindent, akkor van bármi más egyéb dolgom? Gondolok itt valami kódot kell beírnom valahova, vagy vasárnap csak belépek és erekció? -
Remélem nem, vagy nem öli meg teljesen, mert Outlandra nagyon kíváncsi vagyok "fénykorában" :) -
jjjjjjjjjja ok :)
így már mindjárt más -
Tök mindegy mennyi jön le, ez a játék WoW killer lesz. Most jól megmutatjuk nekik, hogy a mi játékunk sokkal jobb, mint az övéké!
-
A kérdés mindig az, hogy a hentespult melyik oldalán állsz :) -
Szerintem több volt az mint 700 mega. :o -
Munkie #14018 Ne kapkodd el... jön utána még pár giga :P -
700 megás peccsbe belefért a csodatétel úgy, hogy egy csomó hangfile most kerül be pl?
hmhmhm hiszemhalátom -
Nem tudok róla, de az nem jelenti azt értelemszerűen, hogy nincs esetleg ilyen terveket szövő guild. -
Arhenius #14015 Mindenki európai szerveren fog játszani vagy valaki szervez magyar guild-et az amerikai szerveren ? -
pitt #14014 Elnézést a viccért, látom nem szabad itten ilyet :) -
Di3Hard #14013 Én biztos ami biztos, szakitottam asszonnyal egy pár hétre. -
Látom már megy a remegés rendesen.
-
elindultam mókusboltba -
Folytatom:
-Teamspeak 3 konfigurálása
-Személyiségedhez hasonló beteg guild megtalálása (Már megvan.
)
-Kutyára pelust rakni
-Asszonyra szájzárat
-Kényelmes szék vásárlása/meglévő feltuningolása
-Generátorra kötni a ház áramellátását, amit egy hadseregnyi mókus tart fenn
-Ha esetleg minden kötél szakad: több napnyi gameplay felvétel letöltése és annak nézése a játék utáni vágy csillapítására. Pro tip: csinálj úgy mintha te játszanál.
-Mom bathroom à la Cartman -
Lengyel2 #14009 Mától lehet véglegesre update-elni, igaz?
Uhh, teendők vasárnapra:
- élelmiszer-tartalék kialakítása több napra, kávé-készlet ellenőrzése,
- listát írni karakter-nevekről arra az esetre, ha az első variációmat nem fogadja el a game,
- billentyűzetből morzsákat kirázni, kipucolni, egeret ellenőrizni,
- eldönteni, hogy update-eljem-e a videokártyát, vagy jobb, ha most nem,
- mobiltelefont vasárnap délután kikapcsolni. -
kedden délután* :C -
Üljetek fel velem az utolsó hype vonat járatára. Végállomás a Tatuin, érkezés vasárnap délután. 

-
-
Armor clipping fél percnél.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -

-
Johika #14003 Aha. :D