The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyébként a PvP-nél mindig ennyit kell futni majd? Mert az kb elrontotta nekem a fergeteges, amúgy soha nem tapasztalt játékélményt. Rohan a csorda, egymásnak esik, nagyon szórakoztató, imádtam, de miután meghalok olyan érzésem van mint ha a világ legrosszabb játékát játszanám azért, hogy a világ legjobbját tolhassam 😊. Minden halál után 10 perc futás, és imádkozás, hogy még éppen legyen csata ahova futok, rettenetes. Volt hogy 5x futottam a következõ helyre, és mindenhol akkor ért véget minden mire odaértem. Nem jók ezek a nagy távolságok szerintem, így nem fogok sokat pvpzni hiába jobban élvezem mint a PvE-t, mert úgy érzem megöregszem 😊
Lehet így oldható meg csak az, hogy egyenlõen játszható legyen, vagy nem tudom, de ez így nagyon idegesítõ. Vagy csak én vagyok ezzel így?
azt is lehet benne látni hogy nerfelve van siphoning ág már nightbladnél....
nightblade
én nagyon rákattantam a játékra 60 órás bétábol 45 öt játszottam 😛
engem az zavar csak hogy minden 2 lövés vagy ütés ....ennyi az össz. bajom..
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nekem sem tetszik így a skill rendszer, meg ezeknek gombra bindelése sem, nekem is morfondíroznom kell, melyiket rakjam be.
Most már ott tartottam, hogy 12 szinttel, 5 elhasználatlan skill pontom is volt, mert nem tudtam mire ellõni, nem vonzóak a fejlesztések. Általában mindig alig vártam a szintugrást, mert elõre készültem, mire fogom sorban elkölteni a pontokat, tudtam, hogy erõsebb leszek és a varázslatok is. Most úgy érzem, egy skill ponttal nem elõrébb vagyok, csak kipróbálhatok mást is, de nem jobbat. Ráadásul általában ha váltottam, inkább használhatatlanabb lett (lehet minimálisan erõsebb destruction vagy healing, de annál sokkal zavaróbb elõkészítési idõ, vagy cooldown). A quickslot kezelése is nagyon gázos nekem, képtelen vagyok akció közben váltani, célozgatni az egérrel, pedig van rajta, vagy 6 gomb. 😊
Mindezek ellenére is nagyon jó a game, viszont ezek bajosak nekem is.
Ami még nagyon nem tetszik: Az ellenséget piros sziluett veszi körül, innen felismerhetõ, viszont vannak játékosok akiket szintén ilyen piros ködben úsznak (gondolom a passzív healing) és reflexbõl lövöm õket nagyon sokszor, teljesen tévesen.. borzasztóan zavaró.
Spindleclutch - alig esik valami. Ami igen, az is ilyen semmilyen.
Banished Cells - tenger cucc esik. Nem bírtuk elhozni a cuccokat mert tele lett az inventory. Nem fehérek, hanem zöldek meg kékek esnek.
Fungal Grotto - itt meg rawhide esik annyi mint a szemét. Aki medium armort akar csinálni, itt megszedheti magát.
Amúgy a dungeonok tetszenek, kicsit rövidek ugyan, de gondolom késõbb majd lesznek hosszabbak is.
Gondolom ez mûködik egyéb fegyverrel is.
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
Cooldown egyáltalán nem kell, ha a resourceigény jól van belõve. A baj nem a cooldown hiánya, hanem a gyerekbiztos resourceigény és regen. 😄
Regent én alapból nulláznám mindegyik resourceon és healthon is.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
arra mondjuk vigyázz, hogy cc-t csak akkor törj meg, ha el is tudsz bánni a zzal, amit kiszedtél.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Én jobb szeretem ha ész is kell, nem csak állni egy helyben és spammolni 1-30-ig a skilleket attól függõen hogy éppen mit akarok. Mélyedj el pl. EVE vagy Secret World rendszerében, játsz velük 2-3 hetet és megérted. Mondjuk EVE-vel 3 hónap kell hozzá minimum. 😄
De hát mások vagyunk. Számomra az a jó, hogy azt használhatom amit elõkészítettem (és harc közben ne lehessen cserélgetni). Nem pedig az isteni bármit bármikor hatalom.
Lag..
A másik amit nem tudom mi okozza, a karakter sebesség a vagy lag vagy Én nem tudom.. a Karakter hirtelen létrejövõ szituációra való reakció ideje. pl. nyomok egy instant healt és utánna spammolni kell a gombot ,hogy elkezdje varászolni egyáltalán a healet mert az,hogy egyszer megnyomom attól nem történik semmi.
---
Valaki próbálta már a Templar Dawn's Wrath skill fát?
WoW-ban, még a 40 fõs raidek idején anno elmentünk raidelni.
Mindenki tudta a taktikát. Kötelezõ volt felkészülni, utánaolvasni.
Ha nem készültél, nem jöhettél. Ennyi.
Megfelelõ felszerelés, potik stb az adott raidtargethez kötelezõ volt.
Ha nem volt, nem jöttél.
Ha nem a taktikának megfelelõen csináltad a dolgod, vagy nem jelezted, hogy AFK-ra mennél, és a leader vagy officer nem engedte meg pl. és elmentél akármi okból...hát pár alkalom után repültél a guildból.
..és még sorolhatnám.
Igen, szigorú szabályok voltak. Viszont nem volt olyan member a guildben aki nem lett volta büszke arra, hogy tag. Nomeg az elért eredményekre, meg a guilddel közösen megszerzett cuccainkra.
Mert jó érzés volt, hogy tudtuk. Mikor valaki más player megnézett minket, akkor álmélkodott, irígykedett, hogy de jó nekünk.
Viszont mikor megtudták, mit is kéne tenni érte..nagyon sokan na azt nem.. 😊
EQ-val kapcsolatban meg nem is írok, mert az picit még "katonásabb" volt. Ott volt olyan hogy 2 raiddal mentünk 1 world boss-ra..stb.
Részemrõl már annak örülnék, ha a playerek nagyrésze megértené, hogy az MMO játékoknál nem az van, hogy "Ö" hanem "MI" ha nem tud vagy nem akar csapatjátékos lenni, az az õ dolga. Csak ne csodálkozzon ha részben vagy épp ezért õ sem fog kelleni a többi playernek/guildnak késõbb.
Bocs, hosszú lére engedtem.
szeritnem meg alaposan atkell gondoljak a szamokat es a balancet az agak/abilityk kozt.
Itt, vagy a GW2-ben nagyon sokan segítenek, hiszen megéri mindegyik félnek, közös a jutalom, számít a kill, van loot - miért ne segítsen? Igaz, jogos az a felvetés is, hogy sok küldetés úgy ér véget, hogy a játékos a bossnak már csak a hulláját látja, mert pont leverték elõtte. Ez sajnos ilyen, talán a premier után oszlik majd a nép, és nem lesz ekkora a népsûrûség.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro
A Warriors of The Nort ( EP ) guild várja hõs ( vagy kevésbé hõs ) kalandozók jelentkezését!
Nem szeretnénk személytelen gyûjtõ guild lenni, a célunk egy stabil, biztos játékos közösség létrehozása, ahol a fõ hangsúly a játék élvezetén, a szórakozáson van, barátias légkörben, mindenféle kötelezettség nélkül. Korhatár nincs, de érett gondolkodású, a normális viselkedésre képes tagokat keresünk.
További info itt priviben, vagy az alábbi elérhetõségek valamelyikén.
Fórum
e-mail: [email protected]
WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro
- class skillek összehasonlíthatatlanul jobban sebeznek, mint a weapon skillek (elosztott attribútumok nélkül)
- szinte alig van különbség a kétkezes fegyver és az egykezes+pajzs kombinációk sebzésében
- mindegy milyen fegyver van a karakternél, a class skilleket ugyanúgy tudja használni, "backstabelni" bármilyen melee skillel tud, akár még a kétkezes kard aoe skilljével is, de közel sem olyan hatékonyak ezek, mint a class skillek "backstabjei"
Összefoglalva nem nagyon érzem egyelõre, hogy választások elé állítana a rendszer: full magicka, sword 'n' board, 1 db weapon skill és hajrá. Milyen szabály szerint mûködik egyáltalán ez a backstab?
pl.: Naxx 25 raid. Csõbe kell futni,hogy beugorj az egyik bosshoz,de a Csõ job oldalán mert a balon lyuk van és leesel. raid áll--buffok stb.. Go elindulunk még mondjuk is job oldalt és a gyereknek nem zûnik fel ,hogy 24 ember szalad jobb oldalt Õ egyedül balon kész leesik..
--Szóval szerintem MMORPG legjobb dolga ,hogy megkell tanulni elfogadni és tolerálni azt is aki nem annyira pro mint egyesek. Sima Rpg-ben mész ahogy akarsz,de itt csapatba kell és ez a legjobb....--
Az meg, hogy ki törekszik játékbeli jómodorra és ki nem, gondolom, ki-ki maga eldönti, én csak saját döntésemért felelek, meg persze a késõbbiekben nyilván szívesebben kerülnék majd az élesben olyan csapatba PvP szinten, ahol oldschool módon értékelik a sportszerû és fegyelmezett hozzáállást. 😊
Bár a karakter mozgás...nagyon vicces... Orcot kezdtem ,de mikor sprintel tiszta olyan mint egy Anime hõs ... elõre dõlve lábujjhegy repeszt! Megnézném azért amikor 40 fõ rohan egymás mellett. Clone wars! 8)
de a példa tetszik <#eljen>#eljen>
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
a charge meg hol beakad hol nem,de az hallod volt ,hogy 50% körül sebbzett.
Nem tudom...rendes játékba bevállalom-e a templart... lehet inkább tankolososra specelek..
Amúgy érdekes. Számtalanszor volt olyan,hogy mentem. fú elhagyatott katakombát találtam. Bementem léptem 3-t egyszer csak 50 játékos rohangál fel alá. Mint egy ügyvédi irodába. 8)
Élesben sem lesz. Main quest az mindig phase/instanceolt, illetve egy-egy olyan boss, amely egy hosszú chaint (zóna fõküldetéseket, guildek küldetéseit, stb - kvázi a sztori kveszteket) zár le. Minden más nyílt terepen fog zajlani.
Ez 16813 forint 3 hónapi játékra!! eléggé messze van a te 30-40e költségedtõl. Tehát 30493 forintból 7 hónapig játszhatsz! Írjam le tovább?😊
Úúúristen! Ez a dolog szép+jó, de én utoljára kb EQ-nál láttam olyat,
hogy a játékosok jó része ismerte, és nagyrészt be is tartották.
Már rég nem láttam ilyet. A playereknek fingjuk sincs arról, hogy MMO-kban létezik (létezett) olyan, hogy etikett.
Pedig nagyon jó dolog szerintem. Egy kis normális kultúrált viselkedést visz a játékba.
Amúgy, mégis mit vársz egy olyan játékos társadalomban, ahol a tömeg jó része baszik utánaolvasni, a játéknak? Könnyebb folyton másokat baszogatni, minden csip-csup kérdéssel..
Nincs jómodor. Sajnos.
Amúgy én pl. a F2P játékoknál pont azt utálom, hogy sok olyan player is bejön játszani, akire nem lehet építeni mint player.
Elkezdi, de semmi komoly. Ahogy hirtelen jött, úgy tûnik is el.
Ami amúgy nem is lenne gond, csakhogy mint az MMO-nál általában pl. guildszinten, csapatszinten sem lehet rá számítani. Az ilyen playerek
többsége nem informálódik a neten, nem néz utánna pl. a taktikáknak,
vagy az adott játék alapjainak sem. Az meg, hogy (szerintem) az MMO-kban is egy tapasztalt, profibb játékos (aki nem lép le pár héten belül) jóval nagyobb "értéket" képvisel...nos?