The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Közben mondták a guild cseten. Csak.. ugye kicsit furcsa volt, hogy nem lelem ott, ahol "mondják" 😊
Tavalyi nem volt nekem.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Hol a bnánatban van a hülye kutya alkatrésze?
Mindegyik NPC más és más dungeonból származó cuccot árul, ez fix, ahogy a képen is látszik. Viszont, a ládából két darab szettből kaphatsz egy vállast, ez azonban teljesen random, hogy a kettőből éppen melyik van benne. Ahogy az is random - sajnos -, hogy az most milyen traittel rendelkezik és hogy light/medium/heavy-e

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.10.01. 17:50:53
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Nem tudom, illik-e/szabad-e itt ilyet (ha nem, akkor elnézést és természetesen törlöm a hozzászólást), de lenne egy friss Greymoor-om (a "teljes" változat, a korábbi kiegészítőkkel és az új kasztokkal együtt), amitől szívesen megszabadulnék, mert valamiért nagyon nem jött be...
PM-ben lehet érdeklődni.
A vége tényleg unalmas, de tudsz rajta gyorsítani, ha kis területű zónába mégy és ott csinálod. Mondjuk Artaeumba 😊 (ha megvan a Summerset). Ott csináld meg a mindenki számára elérhető alap zöldet, azért kapsz egy blue leadet, csináld meg azt is, kapsz egy lilát és azt is csináld meg. Mivel a zóna kicsi, nem kell össze-vissza rohangálni, aránylag helyben van minden.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.09.25. 15:24:30
Gondolom a craglornos groupos delve dwemer pókjára gondolsz, pedig az nem vészes annyira (csak "két kockás"😉, igaz kell némi self heal, ha szólózod.
Én vagy magicka "beamplar" jellegű templarral, vagy egy kétkezest lóbáló stamina sorcival vágok neki az ilyeneknek, kvázi mind a kettő elpusztíthatatlan - előbbi a Puncturing Sweep spam és a rakás heal + dot sebzés miatt, utóbbi meg a shield+armor+critsurge miatt. De ha van egy jó stamina karaktered, akkor válj vérfarkassá és azzal is agyon tudod verni seperc alatt a pókot, bár ez esetben sokat segít, ha az ultinál a kisebb dpst adó, de biztonsági játékra kiváló Pack Leadert választod morphnak, mert az a két plusz farkas jól tud jönni, amikor helyetted kapják be a random támadásokat, amelyeket te kapnál, ha egyedül vagy.
Nyilván a legjobb, ha keresel társakat és akkor nem kell kínlódni csak menni és gyakni 😊 Ha vége a mostani eventnek, szólj és segítek agyonverni. A többi arany darabot sem nehéz megszerezni, a dungeonok közül a volenfell és a DC1 simán szólózható normal szinten, DC2 picit nehezebb, de az sem vészes.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.09.25. 11:17:40
Lehet belőle valami értelmeset szerezni?
Mint mondjuk WoW-ban fegyvereket,mountot petet egyéb marhaságot?
Na innentől kezdve bárhol bárminek a helyét meghatározhatod és kiáshatod. A konkrétan kiásott kincs növeli a közösségi összteljesítményt (első nap 11%-on álltunk), teljesen mindegy, hogy egyszerű (zöld/alap) kincset szerzel meg, vagy később megfelelő szintű skillel kék/lila/narancs színű értékesebb kincset, a progressbe egyformán számít. Az már más kérdés, hogy a kék-lila-narancs kincsekhez több nyomot is be kell gyűjtened (lead), hogy ki tudd ásni, illetve azokhoz majd kell magasabb Scrying skill is, arról nem is beszélve, hogy ezek már akár nagyobb összeget érnek vagy használhatod őket, nem csak zöld lomok, mint az alapból elérhető "bevezető" kincsek. De, a mostani "játék" során mindegyik egyformán egynek számít a progressben.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.09.25. 09:07:18
Amikor indítom a játékot, akkor ott van, hogy Join, de a "boltba" rak ha ráklikkelek (megvan a Greymoor collector's).
Legtöbb játékban van random név generátor.Az nekem teljesen megfelel.
De én nem szeretem az ilyen riviaigörényeket.<#hehe>#hehe>
Miért nem tud kitalálni valami egyedi saját nevet?
Jókat tudok mosolyogni mikor például Star Trek játékban meglátok egy Dárt Vödört,meg hasonlót.
WoW-ban néha magyaroknak iszonyúan gáz neveik vannak.
S nem értem miért ne rohangálhatna x azonos nevű karakter, a világon is vannak egyforma nevű emberek. Főleg hogy a játékban ott az accountnév, ami egyedi, és az már kellő megkülönböztetést adna az embereknek.
Ha valaki ríviadzserált akar lenni, így is úgyis odarak egy vesszőt, aposztrófot, és az lesz... Hogy abból is mennyi rohangál..<#nevetes1>#nevetes1>
Most úgyis inkább Sw Tor-t tolom ha tudom.
Sajna azt nem lehet olyan fél afk üzemmódvan tolni mint WoW-ot.
Abban ma is le toltam hårom karival brewfest eventet meg egy nagy karival heccből egy rakás wq-t.Jó sok afkolással,volt hogy a karimat otthagytam valahol és húszperc is eltelt mire viszza értem géphez.
Ha a "mindenki" által kiásott kincsek száma eléri a fejlesztők által kitűzött célszám 33-66-100%-át a következő 10-11 napban, akkor kapsz te is jutalmat (meg mindenki más is, aki megvette az idei Greymoor kieget), teljesen függetlenül attól, hogy akár egy kincset is kiástál e az event ideje alatt. Nyilván az lenne a legjobb, ha mindenki részt venne benne, úgy gyorsabban kész lenne a 100%.
Nem nehéz, a kincskeresés kis mértékben elég jó móka, de 24/7-ben már nyilván ez is unalmas.
Sokat kell hozzá grindelni?
Borzasztó nézni a sok ugrabugráló, hülye névvel regisztrált emberkét, én is rákerestem van e szűrő amivel ki lehet kapcsolni emberek megjelenését a neten. De sajnos nincs, pedig igény az lenne rá.
A másik kari 25 kulcsot használt el, de végre összejött. És div lett...<#mf1>#mf1> hogy gebedne meg! 125 kulcs 1 light armorért...
(Ja, és tegyük hozzá, hogy a rosszból 5 divine-ost kaptam összesen, mind3 formátuban.<#zavart1>#zavart1><#idiota>#idiota>)
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Érdemes lenne a magyar FB csoportba is benézni, a közlemények között van egy (folyamatosan frissített) guild toborzó listánk, ahol találhatsz még magyar csapatokat. Illetve, a Guild Finder opcióval a játékon belül is van erre esély, csak válaszd az other language opciót.
A magyar szövetségről tudok, ami aktívan működik. Elég sok játékos van benne, de inkább csak egy gyűjtő guild. Viszont ha segítség kell, ott mindig kapsz. Ha ott is utána kérdezel ennek hátha tudnak valami más guildet is. Ugyebár egyszerre több guildben is lehetsz, így első lépésnek jó ez a guild.
Ismerős unszolására, és saját elhatározásból megvettem a játékot. Most úgy lvl 24 körül vagyok. Azt tanácsolták, hogy érdemes guildbe belépni, és ide írjak ezügyben. Vagy majd lvl50 után kellene? Templar dw dps build amire gyúrok jelenleg. ID-m: Pablopestobar (+30 az életkorom, ha ez számít. Inkább utánaolvasok, mint feleslegesen kérdezzek)
Előre is köszi a segítséget.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.09.03. 11:39:02
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Hozzáteszem, hogy ma jó pár mmoban van hatalmas lag és disconnect, valami központilag romlott el, nem feltétlen ESO eredetű a dolog.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.08.30. 16:19:54