24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
topaktuell #23562 A vámpírt hogyan kell etetni? A kaja mögé osonok guggolva, de nekem csak az ölést adja be az x-el. -
topaktuell #23561 https://alcasthq.com/ itt találsz útmutatót. -
#23560 Nembaj, szerencsére ingyé' újra lehet osztani vagy 2 hétig. Fedezd fel a játékot! Ossz ahogy tetszik. Ha nem működik, oszd újra :D -
Szuni #23559 Valahogy nem igazodok el ezen az új champion pont elosztó rendszeren, van valami útmutató könnyen emészthető formában egy szőkének is? A mágusaim néhány skilljét most újra maxolhatom, és minden mást vissza tudtam állítani, amit kellett, de anno a régi ch pontokat egy build leírás alapján osztottam el (810) és hát nem nagyon néztem utána mit miért, persze ezt már nem találom hogy lessek, és mivel resetelődtek, most nulláról önerőből nem nagyon merek nekikezdeni...pakolnék mindenre ami tetszik ész nélkül, ismerem magam Dps magicka sorcim van, destruction staffal.
Utoljára szerkesztette: Szuni, 2021.03.10. 17:11:14 -
#23558 Szándékos a dolog.
a Chest és Legs - mindig 100%-ot kapod vissza a Glyph erejének.
a Wrist, Feet, Waist, Shoulder és Head - ezeknél mindig csökken a végső érték a Glyph erejéhez képest (pontosan nem emlékszem, de max 50%-át hozhatod ki annak az értéknek, amelyet a Chestben és a Legsben adna ugyanaz a Glyph). -
topaktuell #23557 Sziasztok!
Most raktam előszőr Glyphet cuccba. Miért van az, hogy a páncélban 868 Maximum Magickat emelt, de a z övben csak 351-et? Az övbe "Truly Superb Glyph of Magicka"-t raktam. A két cucc ugyan ahhoz a szetthez tartozik. -
tom36 #23556 már megoldódott valamilyen oknál fogva (valsziü a számítógép újra indítása segített)
de leírom mégegyszer: a karaktert összeállítottam majd a creat gomb után ahelyett, hogy indult volna a story vagy bármi, visszadobott a karakter alkotás elejére (nem lehetett tovább jutni). Most vettem a játékot, és az első karaktert megalkotásánál akadt el, nem később.
-
bunny #23555 Tehát akkor ott vannak a karakterek jobb oldalon? Kiválasztod, megjelenik nagy méretben? Alatta van egy baszott nagy PLAY gomb, azt próbáltad már megnyomni? -
tom36 #23554 Üdv all
Szükségem lenne egy kis segítségre mer lassan ki idegel a játék anélkül, hogy el tudtam volna kezdeni.
Létrehoztam az accountomat, be is logoltam a játékba, majd összeállítottam a karaktert, és amikor rámegyek, hogy create akkor el is fogadja, majd ahelyett, hogy tovább lépne(legalábbis videók alapján az jönne), megint az elején találom magamat a karakter alkotásnál, mind ha mi se történt volna.
Viszont a név amit adtam az előző karakternek az már foglalt. és hiába próbálok bármit mindig a karakter alkotásnál kötök ki amikor elindítom a játékot.
A létrehozott karakterrel (már karakterek-el) meg ötletem nincs hogy tudnék indulni.
Előre is köszönöm a segítséget! -
#23553 Mi a bánatot szúrok el ezzel a karival? Oké, a penetráció alacsony, de probáltam úgy, hogy magasabb volt, az sem segített...
A weap damage nem rossz, mégis még egy sz*ros impbe is 10k körüli a sabzésem.. :/ Egy íjásszal kevesebb weap damage és dupla vagy még több a sebzés.
-
#23552 Srácok, nem tudtok valami hasonló addont, mint a Dressing Room? Ezt használom, de egyre több a probléma vele és szeptember óta nem frissült. -
#23551 Ez a max, +360 férőhely (4x60 + 4x30). Amit érdemes lenne megcsinálni, amikor Free Trial próbaidőszak van, hogy létrehozol 9 másik ingyenes próba accountot és behívod őket a saját magad alapította guildbe, majd be is lépsz velük. Így 10 fővel már aktív lesz a guild 500 tárolóhelyes bankja, oda is lehet pakolni. -
Szuni #23550 Pár hónapja elkezdtem a crownjaimat félretenni a képen látható ládákra. Aztán felfedeztem, hogy a master craftolással kapott izékért is lehet venni, így a mostani dupla hétvégén be is gyűjtöttem mindet. Megyek a store-ba, hogy akkor veszek még a crownokból is, de nem enged, mert hogy (nekem ez nem volt egyértelmű) ezek bizony egy és ugyanazok. Remek, persze örülök, hogy elszórhatom majd a crownt másra. de akkor már csak az a kérdésem, hogy lehet-e még valahogy ládát szerezni, vagy ez a max? Elég ennyi tárhely, bár gyűjtök minden szirszart..
-
#23549 Ez most úgy tetszik a májamnak :)
Jó, nem a legcsúcsabb gondolom, de nekem ezt most nagyon bejön :)
-
#23548 Van buff, ami növeli a mozgási sebességet, pl a rapid maneuver is 30%-kal (PVP skill). -
#23547 Srácok. Most 57%-on van a riding speed. Király gyors meg minden, de... vannak oylanok akiket látok, hogy nem tudom.. 200%-al repesztenek :D Ez mégis hogyan? -
#23546 -
#23545 Gratula!
(minden részét ki lehet szedni szólózva, csak idő - és a randomfaktor - kérdése) -
#23544 Végre meglett.. nagy kínlódás volt :D Nem is az alkatrészek összevakarása, inkább amíg eljutottam a lv10-es áskálódásig.
Nem biztos, hogy még egyszer végigcsinálnám..
-
#23543 3-1 :) -
#23542 Nem baj :)
Amúgy már rájöttem :) Csak ugye szopatott, mert kábé a hetedik menetre kaptam meg a cuccot és már azon filóztam, hogy WTF? :D
Már az utolsót csinálom, 2-0-ra vezet a hülye robotpók. Kíváncsi leszek hanyadikra kapom meg a motyót. -
#23541 Bocs hogy nem a megszólított válaszol.
Igen, csinálhatod egyedül (ha képes vagy rá) -
#23540 Fred. Van ez a Rkhardahrk Delve – itt van egy darabja a hülye összerakható farkinak.
Ez egy group delve, a The Last Sentinel Boss-t kell leápolni. Ez csinálhatom egyedül? Akkor is adja a cuccot, ami mutatja hol ássak?
-
#23539 Kössz Fred!
Közben mondták a guild cseten. Csak.. ugye kicsit furcsa volt, hogy nem lelem ott, ahol "mondják" :)
Tavalyi nem volt nekem. -
#23538 A kuldetes az bugos volt, de mar jo, elerheto igy bezsakolhato a 100% xp-s buff (bar a tavalyi is mukodott). A bossok ugyanugy dobtak a koponyakat es a tickete, azzal nem volt gond. -
#23537 Ezt a hülye eventet csak én nem találom? -
#23536 Oké, csak néhányszor vesén kellett rúgni. A francba már.. -
#23535 Na, most fogok megbolondulni... oké, megvan a lv10. Levertem a pókot és.... semmi :/ Többször le kell ápolni vagy mi?
Hol a bnánatban van a hülye kutya alkatrésze? -
#23534 Végre! Meglett a lv 10 áskálódás :D Nem szeretném még egyszer.. -
#23533 Na, kíváncsi leszek... szívás lenne még egy-két karival végigkínlódni.. -
#23532 Ez egy jo kerdes, szakmai skill fakat nem emlekszem, hogy lattam volna, de mivel ez world skill, a fene se tudja. -
#23531 Ma reggeltől egész nap ástam :D És még mindig kell ~40% a hülye lv10-hez. Ha meglesz a Lv10 ez is bekerül a "megvehető" cuccok közé? Remélem... -
#23530 Bakker.. akkora házat adtak, mint az állat :D -
#23529 Áááá... az "or" -t észre sem vettem :D :D Köszi! -
#23528 Nem és igen :)
Mindegyik NPC más és más dungeonból származó cuccot árul, ez fix, ahogy a képen is látszik. Viszont, a ládából két darab szettből kaphatsz egy vállast, ez azonban teljesen random, hogy a kettőből éppen melyik van benne. Ahogy az is random - sajnos -, hogy az most milyen traittel rendelkezik és hogy light/medium/heavy-e
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.10.01. 17:50:53 -
#23527 Fred - vannak ezek az undauntedes emberek, akiknél kulcsért lehet venni ezt-azt. Hogy az adott NPC-nél milyen láda van éppen az is full random? -
#23526 Tegnap a csetben említette valaki Artaeum-ot. VAlóban gyorsabban lehet ott haladi az ásatással. Köszi a tippet srácok. Meg a varázslatra is, amit a quick slotba lehet tenni, ami mutatja, merre van az elásott kincs! (félórát jöttem mentem a területen már, mikor megkérdeztem) :facepalm: -
Montana92 #23525 Sziasztok!
Nem tudom, illik-e/szabad-e itt ilyet (ha nem, akkor elnézést és természetesen törlöm a hozzászólást), de lenne egy friss Greymoor-om (a "teljes" változat, a korábbi kiegészítőkkel és az új kasztokkal együtt), amitől szívesen megszabadulnék, mert valamiért nagyon nem jött be...
PM-ben lehet érdeklődni. -
#23524 Á, lv1-tól 8-ig ott poshadtam :D -
#23523 Ha egy zónából kiszedted a lilát és esetleg az aranyat, akkor már csak ezek vannak. Azt hittem nem voltál még ott, de úgy fest, hogy igen, így akkor másik zónát keress, ahol még van/lehet lila és arany lead.