24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Tharus #23482 Sajnos azt már próbáltam és akkor is ezt csinálja. -
#23481 Egy-egy patch után ritkán, de előjön ilyesmi a launcherrel nálam is, ilyenkor futtasd adminként (jobb klikk és run as admin), az rendszerint megoldja. -
Tharus #23480 Nem steames -
Plata #23479 Ha steames nyomj egy repair-t. -
Tharus #23478 Sziasztok, ezzel a játékkal már megint gondom van először nem indult el a javítás után. Újra akarom telepíteni, de ez fogad. Mit csináljak, mert nem indul el az install? -
#23477 Igen, a DLC-s world bossok, illetve a DLC-s dungeonok mindig picit nehezebbek és újabb mechanikákat (is) használnak. Az alapjáték mégis csak 2014-es, azóta kitaláltak rengeteg újdonságot a fejlesztők, amelyeket használnak is a bossok harcaiban :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.08.24. 19:43:32 -
Szuni #23476 Én azért azt veszem észre, hogy az alapjáték óta kicsit nehezedtek a world bossok például, míg ott kb. két millás hp-val és egy akkoriban kimaxolt karakterrel jó esetben lehetett lehet szólózni, pl. Greymoor vagy Morrowind 5-6 millás bossai, plusz a mobjaik ellen már igencsak vért izzad az ember (van ami sztem lehetetlen is egyedül a mechanika miatt.. (persze tudom, hogy ezek nem is solo játékra vannak kitalálva). Story vonalon is mintha több és taktikusabb boss fight lenne (az utolsó két nagyobb chapterre célzok), mint korábban... de persze karakterválasztás kérdése is, ki hogy tud haladni. Én pl. el nem tudom képzelni milyen lehet egy melee karakterrel harcolni, szeretem ha a mobok már távolról halnak, aztán amikor hét perce szaladgálok egy boss körül és gyújtogatom a valagát sutyiban fél csíkig, belibben valaki egy pallossal és nyolc másodperc alatt leveri a maradékot.. -
#23475 Minden DLC és chapter párhuzamos tartalom, ezért elkezdhető és teljesíthető lvl3-as karakterrel ugyanúgy, mint lvl50cp810-essel, a játék mindent egy szintre skáláz a nehézséget illetően. És, mivel openworld az egész, bármikor és bárhova mehetsz, olyan sorrendben csinálod a zónákat, küldetéseket, stb. tartalmakat, ahogy akarod. Sőt, egyik sem kötelező (ellentétben más mmoval, ahol szükséges X vagy Y kieg a továbblépéshez, itt nincs ilyen).
Az alapjáték is biztosít számodra nagyjából 400 órányi tartalmat, plusz ugyanúgy tudsz együtt játszani bárkivel, mint ha megveszed az X vagy Y DLC-t/Chaptert. Azokat majd beszerzed menet közben, vagy sosem :)
Hamarosan lesz ESO Plus trial időszak, akkor az összes DLC-t megkapod egy hétre ideiglenesen, na akkor viszont bele tudsz lesni, hogy mi micsoda, és így nem vakon, zsákbamacska jelleggel veszed meg egyiket sem, ha úgy döntesz később, hogy beszerzel párat.
Az alapjáték most akciós, kezdd azzal, egy pizza ára, nem nagy kockázat, aztán a többi majd kialakul. -
#23474 Sziasztok, szeretném elkezdeni a játékot, most steamen 50% -os akcióba van az alapjáték, igy 10 euró, az lenne a kérdésem, hogy a dlc-k nélkül érdemes belekezdeni ? vagy úgy működik itt, hogy ha elérek x szintet nem tudok tovább fejlődni csak ha megveszem az újabb dlc-t mint wowba? köszönöm :) -
Kroki105 #23473 Oké -
#23472 Én csak midyear mayhen event idején, de akkor is csak akkor, ha kell valami speckó event cucc, ezért is aztán passzolok. FB csoportban kérdezz rá, sok pvps van és bár szokatlan lehet a nem kicsi arc :D, de ők is segítőkészek. -
Kroki105 #23471 Ejnye, hogy senki nem bg-zik?
Próbáltam tesztelni tegnap, 3 menetet mentem (egyik se random) Első zászlóst, nyertük, én lettem a legtöbb pontot elérő, és kaptam postán tatyót. Volt benne sárga bizbasz, mikor kibontottam 4 kristályt kaptam (nyilván hogy a legkevesebbet...)
Azután mentem egy másikat, ott is win, de csak 2. lettem, mert a csapatunkba volt egy "állat" ,aki még nálam is több pontot szedett össze. Szerencse legalább hogy nem másik csapatba került. A végén itt is járt táska postán, de ebbe nem volt semmi geode.
A 3. menetet megint nyertük, ott is legtöbb pont, tatyó, de abba sem volt semmi.
Egyet kaptam összvissz a hármon, jobban teljesíteni már macerás lett volna. Úgy fest napi 1 jár, vagy oltári pechem volt. 4.-hez már nem volt kedvem, a két üres táska elvette.
Jó ez a zászlós bg, csak kis szerencse is kell hozzá. Meg ha pvp őrültek jönnek, az bukta, mert azok rögtön harcikálásba kezdenek a pálya másik csücskében, de azért ezek ritkák. -
Kroki105 #23470 Hogyan működik bg-n a trans geoda szerzés?
Én kiskarival szoktam járni, ottt se randomra, csak kiválasztok a 3 közül egyet, és ott a végén a táska szokott adni, de nem mindig. mitől függ? Győzelem, MVP...? A sárga cucc egész jó, kibontva 4 transzmutáló pontot vagy mi a frászt ad, de ha mázlis vagy, akkor akár 15 is lehet benne, persze ez olyan ritka, mint a fehér holló (aminek van 3 keze )
Napi 1 sárgát ad, vagy mi a titka? Hátha valaki keni, vágja a témát. -
#23469 Pár évvel ezelőtt - olyan 2015 körül - megváltozott a rendszer, és ahogy LeonSilver is írta az előző kommentben, már nem a lovat tréningeled, hanem a karaktert. Ha eléred egy karakterrel a 60-60-60, akkor onnantól nincs mit tenni, maximalizáltad a dolgokat. Érdemes mindig előre legyártani az altokat és - hiába nem játszol velük egyelőre - naponta megcsinálni velük a tréninget, mert mire odakerülsz, hogy "na akkor kezdjük egy új karaktert!", már van egy/több 60-60-60asod, és nem akkor kezded a fél évig tartó folyamatot. -
#23468 Nem, mert nem a ló fejlődik, hanem a karakter. -
Szuni #23467 Ha kimaxolok egy lovat, mindhárom tulajdonságból eléri a hatvanas szintet, utána a karakterrel ha kezdek kiképezni egy másikat, más karakterem is használhatja azt (jelenleg ő is csinálja egy másik állattal, azért kérdem leválthatom-e a már fullosra, csak jobb lenne) ? -
undY1ng #23466 Üdv! Tudom egyszer már írtam a játékról, de viszont imádom a TES világát és tudnátok adni egy kis mini kedvcsináló leírást róla? High end PVE/PVP (mennyire balanszolt), nem mérem semmilyen másik mmo-hoz, de több mindent kipróbáltam már.
Elég lenne csak az alapjáték megvétele?
Esetleg melyik szervert ajánlanátok?
++Ez a Newcomer Pack megéri?
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2020.07.26. 00:52:51 -
#23465 Map és ott filter -
#23464 A legtöbb addonnál van account szintű és /karakter szintű beállítás, esetleg keress egy ilyet, ahol be tudod jelölni, hogy karakterenként mutassa az infót. Sosem használtam ezt az addont, így csak tippelek. -
Szuni #23463 Nagyon banális gondom adódott, én főleg egy fő karakterrel játszottam, de nemrég csináltam egy másodikat, és harmadikat is. Eddig azt hittem, hogy ha egyik megcsinálja a pontot adó achikat, akkor az meglesz a többinek is, de észrevettem, hogy van amit minden karakterrel meg kéne csinálni. Ez eddig ok. Egyetlen addont használok, a map pin nevezetűt, amin a lényegesebb dolgok vannak kiemelve a térképemen, viszont mivel egy karakterrel már felfedezgettem ezeket, a friss karaktereknek ez nem működik. Konkrétan most épp Summersetnél szeretném végigvinni a psijic küldetéseket, és ehhez most már nem látom a jelöléseket a térképen, amik,eddig segítettek, mert egy karival már teljesítettem. Hol tudnám beállítani, ha lehet egyáltalán, hogy megint mutassa ennek a karakteremnek is? -
Bandeeka #23462 Sziasztok!
2 napja játszok az ESO-val és nagyon tetszik csak sok dolgot nem értek még. Tudtok ajánlani esetleg valamilyen szövetséget ahol tudnak egy kezdő játékosnak segíteni?
Üdv Bandeeka -
Montana92 #23461 Nagyszerű hír, köszi a segítséget! -
#23460 A digitális Greymoor Standard kiadás tartalmazza a Morrowind+Wardent, Summerset+Jewelcrafting, Elsweyr+Necrot, na meg persze Western Skyrim/Greymoor+Antiquities.
A digitális Greymoor Collectors kiadás ezen felül ad extrákat, lásd a képet:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.06.01. 22:49:48 -
Montana92 #23459 Sziasztok!
Lehet velem van a gond, de egyszerűen nem jöttem rá az alábbira: ha megveszem a "sima", nem upgrade Greymoor-t, az tartalmazza a warden és a necro kasztokat is, vagy azokat csak a collector változat foglalja magában?
Köszi előre is, ha valaki tud segíteni. -
#23458 Nekem a tegnapi óta teljesen jó a cucc -
#23457 Igen, túlontúl optimista voltam :) -
bunny #23456 Legyen inkább egy hét :) -
#23455 Minden nyári chapter érkezésénél ez van, a premiertől számított 2 napig jobb mást betervezni :) -
Cassell #23454 Még szerencse, hogy nem havonta jön új kieg, tegnap egész nap nem lehetett belépni, erre ma reggel végre oké de már megint server maintance órákra... -
#23453 Láttam hogy az utóbbi időben elvileg sokat javítottak a teljesítményen, mennyit javult ez ténylegesen az utóbbi időben? Régebben azért emlékszem hogy 5GHz-re húzott i7-en (8086k) is simán leesett 30 fpsre legalacsonyabb beállítások mellett trial-ben, mekkora változásra kell számítani? -
Plata #23452 Nem nagyon tudok olyan MMO-t ahol lehetne küldeni cuccot másnak másik szerverre,WoW-ban is csak akkor ha saját karakterednek.
Viszont kapcsolatra van példa,Perfect World MMO-i közös szerveren futnak,így a játékosok tudnak egymással beszélgetni másik játékból.
Champions Online,Neverwinter Online,Star Trek Online játékosai tudnak egymással dumálni.Lehet a többiből is lehet,de én csak ezekkel játszottam.
Trollkodásból futtattam egyszerre a három játékot és írtam Star trek Online magyar csetre,többiek meg azt hitték három karival vagyok bent egy accról. -
Aloe Vera #23451 Köszi sajnos én is ere tippeltem. -
#23450 Sajnos nem, nincs kapcsolat, se crossplay az egyes platformok accountjai es igy a karakterei kozott. Meg adott platformon az EU es US serverek kozott sincs. -
Aloe Vera #23449 Fred egy kérdés.
A különböző platformon játszók tudnak küldeni egymásnak cumót vagy goldot valahogy? -
#23448 Jó... megvan. -
#23447 Itt is megkérdezem, hátha tudja valaki a megoldást.
Szóval csinálom/csináltam a Cadwell Silver küldetéseket.
The Rift, utolsó quest. Megkaptam a jutalmat is (Mace of the Companions), beszéltem akivel kell.
Mégsincs vége, mert .. nem tudom miért.
A főnök ezt mondja, ami a képen van. Most akkor merre? Már össze-vissza mászkáltam, de sehol semmi :/
KÉP
KÉP 2
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2020.04.28. 07:05:58 -
Tharus #23446 Köszi a válaszod :) -
#23445 Ne csinálj semmit, főleg ne változtass megint jelszót, karbantartás van, valami elszállt a fejlesztői oldalon, nem nálad a hiba, dolgoznak az ügyön. -
Tharus #23444 Segítsetek légyszi, nem enged be a játék, azt írja ki hogy lehet nem aktív a játék vagy rossz jelszó. Tegnap még játszottam semmi gond nem volt. Már változtattam új jelszót is, az sem használt. Se a játékba sem a honlapra nem enged be. Mit csináljak??? -
Tunner Roland #23443 Sziasztok! Egy barátságos és segitőkész guildet keresek a The Elder Scrolls Online játékban europai szerveren. Válaszokat előre is köszönöm.