The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Leszedtem a játékot és elsőre sikerült is vagy félórát játszanom, de azóta kb. 2-3 percenként kivág a játék Valid internetes problémával. Próbáltam már a rooter resetet, kinyitottam az összes ajánlott portot (le is teszteltem őket), nincs add-on fent, próbáltam letöltetni újra a ProgramData-t. Semmi nem működik és szeretnék vele játszani, de így az életkedvem is elmegy tőle. Talált már valaki erre megoldást?
Szerk1.: 500 as DIGI netem van.
Utoljára szerkesztette: Metalmilitiakid, 2020.08.30. 16:12:37
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Hello,
I am only an F-Secure user (their home solutions).
It should be possible to do by next steps:
- open F-Secure SAFE main user interface (click for tray-picture or doubleclick desktop F-Secure logo);
- switch tab from main ("AV"😉 to "Tools" (left-tabbed menu);
- choose "App and file control";
- choose "Excluded" tab and "Add" required executable or folder;
forrás
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Sajnos azt nem tudom hogy az F Securénél hogyan lehet a kivételek közé tenni a launchert.
Nekem STO-nál csinált hasonlót,frissítésnél valami vacak file-t karanténba tett és vagy kétszer újra raktam a játékot mire az eszembe jutott és megnéztem.
- Frissített a security rendszered és nem engedi ki a "netre" a launchert, emiatt nem tudja leszedni a frissítéshez szükséges fileokat az ESO serveréről. Próbáld ki, hogy berakod az ESO telepítési mappáját, az dokumentumokban lévő ESO mappát és magát a launcher.exe-t és az eso64.exe-t is (utóbbi kettő már túlbiztosítás, de hátha ezen múlik) a kivételek közé.
- Vagy, a launcher repair opciója (kis ouroboros ikon mögött van a settings) hátha megoldja.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.08.24. 19:43:32
Az alapjáték is biztosít számodra nagyjából 400 órányi tartalmat, plusz ugyanúgy tudsz együtt játszani bárkivel, mint ha megveszed az X vagy Y DLC-t/Chaptert. Azokat majd beszerzed menet közben, vagy sosem 😊
Hamarosan lesz ESO Plus trial időszak, akkor az összes DLC-t megkapod egy hétre ideiglenesen, na akkor viszont bele tudsz lesni, hogy mi micsoda, és így nem vakon, zsákbamacska jelleggel veszed meg egyiket sem, ha úgy döntesz később, hogy beszerzel párat.
Az alapjáték most akciós, kezdd azzal, egy pizza ára, nem nagy kockázat, aztán a többi majd kialakul.
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Próbáltam tesztelni tegnap, 3 menetet mentem (egyik se random) Első zászlóst, nyertük, én lettem a legtöbb pontot elérő, és kaptam postán tatyót. Volt benne sárga bizbasz, mikor kibontottam 4 kristályt kaptam (nyilván hogy a legkevesebbet...<#mf2>#mf2>)
Azután mentem egy másikat, ott is win, de csak 2. lettem, mert a csapatunkba volt egy "állat" ,aki még nálam is több pontot szedett össze.<#rinya>#rinya> Szerencse legalább hogy nem másik csapatba került. A végén itt is járt táska postán, de ebbe nem volt semmi geode.
A 3. menetet megint nyertük, ott is legtöbb pont, tatyó, de abba sem volt semmi.
Egyet kaptam összvissz a hármon, jobban teljesíteni már macerás lett volna. <#nevetes1>#nevetes1> Úgy fest napi 1 jár, vagy oltári pechem volt. 4.-hez már nem volt kedvem, a két üres táska elvette.
Jó ez a zászlós bg, csak kis szerencse is kell hozzá. Meg ha pvp őrültek jönnek, az bukta, mert azok rögtön harcikálásba kezdenek a pálya másik csücskében, de azért ezek ritkák.
Én kiskarival szoktam járni, ottt se randomra, csak kiválasztok a 3 közül egyet, és ott a végén a táska szokott adni, de nem mindig. mitől függ? Győzelem, MVP...? A sárga cucc egész jó, kibontva 4 transzmutáló pontot vagy mi a frászt ad, de ha mázlis vagy, akkor akár 15 is lehet benne, persze ez olyan ritka, mint a fehér holló (aminek van 3 keze <#idiota>#idiota>)
Napi 1 sárgát ad, vagy mi a titka? Hátha valaki keni, vágja a témát. <#nyes>#nyes>
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Elég lenne csak az alapjáték megvétele?
Esetleg melyik szervert ajánlanátok?
++Ez a Newcomer Pack megéri?
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2020.07.26. 00:52:51
https://www.twitch.tv/sp1gu
2 napja játszok az ESO-val és nagyon tetszik csak sok dolgot nem értek még. Tudtok ajánlani esetleg valamilyen szövetséget ahol tudnak egy kezdő játékosnak segíteni?
Üdv Bandeeka
A digitális Greymoor Collectors kiadás ezen felül ad extrákat, lásd a képet:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.06.01. 22:49:48
Lehet velem van a gond, de egyszerűen nem jöttem rá az alábbira: ha megveszem a "sima", nem upgrade Greymoor-t, az tartalmazza a warden és a necro kasztokat is, vagy azokat csak a collector változat foglalja magában?
Köszi előre is, ha valaki tud segíteni.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Viszont kapcsolatra van példa,Perfect World MMO-i közös szerveren futnak,így a játékosok tudnak egymással beszélgetni másik játékból.
Champions Online,Neverwinter Online,Star Trek Online játékosai tudnak egymással dumálni.Lehet a többiből is lehet,de én csak ezekkel játszottam.
Trollkodásból futtattam egyszerre a három játékot és írtam Star trek Online magyar csetre,többiek meg azt hitték három karival vagyok bent egy accról.<#whatever>#whatever>
A különböző platformon játszók tudnak küldeni egymásnak cumót vagy goldot valahogy?
Szóval csinálom/csináltam a Cadwell Silver küldetéseket.
The Rift, utolsó quest. Megkaptam a jutalmat is (Mace of the Companions), beszéltem akivel kell.
Mégsincs vége, mert .. nem tudom miért.
A főnök ezt mondja, ami a képen van. Most akkor merre? Már össze-vissza mászkáltam, de sehol semmi :/
KÉP
KÉP 2
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2020.04.28. 07:05:58
Azt vedd figyelembe, hogy a champion system alá tartozó dolgok ebben nincsenek benne és ezek csak a tiszta számszerű alapértékek. De kezdetnek és tervezgetésre/optimalizálásra elég jó az oldal.