The Elder Scrolls Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

drop
Érdekes, vizsgálgatják béták alatt az addonokat, és szerintem nem fogják engedni, hogy lássuk az ellenfél értékeit is.
Kinti fórumokon is eléggé ment a témázás ezen.

"you can expect changes to the API before launch"
😄

respect a társaim iránt és emlék....

BEAST
Egy kicsit ijesztõ, hogy csak scoreboard képeket képes voltál ennyi ideig õrizgetni.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

frankón sorban állás volt és hónapokra elõre le volt osztva kibõl lehet HWL....és a sorba,hogy bekerülj az sem volt piskóta dolog....

itt is ez lesz! úgyhogy hírnevet kell szerezni majd magunknak😛 ás bizonyítani ezerrel 😛 😊

good luck majd mindenkinek

a hír és hírhedt név megszerzésére már megvan a gyakorlatom 😊

drop
Bosmer lesz, csak a lecraftolashoz kell a konyv, a hordashoz nem kell.

Regi szep idok... Azer orulnek neki, ha itt ESOban nem csak erre az analogiara epulne a dolog, hogy ki mekkora seggel rendelkezik, bar ketsegtelen elonnyel indulnek szemelyszerint, de mar nem 2005 van azert.

j0nNyKa
úgy legyen, még nem is hangzik szarul

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

BEAST
Pedig meglátod majd én leszek I. BeastHUN császár! <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

a csúcs korszakban mikor levolt osztva a HWL-High Warlord rank 14- és bejutottam a szerver 10-es gárdájába semi HC játékkal😛 11 volt a maximum amit kitudtam hozni úgy,hogy a vendéglátó miatt nekem volt szabadnapom bõven még hétköznap is.....R12-13-14 pedig már nem evilági volt és ha nem voltál spariban a szerver császárjaival megfeszûlhettél akkor se lettél még 11 se.....ez WOW volt.....lehet itt máshogy lesz

Ilyen pesszimista társaságot... 😄
hááát az elõre látottak alapján innen nem sokunk lesz emperor 😄

j0nNyKa
addig állj fél lábon, amíg innen bárki emperor lesz 😊

pontosan....aki kanmajomnak nevezi el a kariját az nyílván nem az én baráti körömbe való és nem is fogok vele szivesen játszani😛 de attól még kanmajom szukaribi-vel biztos jól eltud instázni 😄

Az én módszerem az a névválasztásra, hogy beütöm a keresõbe, hogy uesp wiki/ Tamriel /Lore /names, és ott keresgélek a karakteremnek egy olyan nevet, ami a lore-ban illik a fajához.

De egyébként a névválasztásnál soha ne felejtsétek el azt a szempontot, hehe, hogy mi lesz akkor, ha egyszer ez az elsõ main karakteretek eljut az Emperor-ságig, és eljön a koronázás napja, és mindannyian köréje gyûlünk és elkezdjük éltetni, akkor milyen nevet kiabáljuk? "Hail Emperor kanmajom!" vagy "Long live Emperor Béla1995"? 😄 Szóval próbálgassátok, jól hangzik-e a nevetek az Emperor elõtaggal. 😊)
BEAST
Természetesen ez csak egy játék, de a való élethez hasonlóan itt is fõleg külsõségek alapján ítélik meg az emberek egymást. Ne nagyon lepõdj majd meg, ha a Kanmajom nevû karaktered kevésbé talál majd értelmes társaságot.

Bár, ki tudja, kinek mi az értelmes.

Ezért a hozzászólásért kár volt regisztrálnod. <#ticking>

http://edtool.net

drop
kérdés krafting-al kapcsolatos mondjunk nord vagyok de guild bankba van bosmer armor ha felveszem és nincs meg a könyv akkor hogy fog kinézni nord vagy bosmer skin lesz?

sztem az hülyeség. ez egy játék, nem az élet, ha én kanmajom akarok lenni benne akkor az leszek. senkinek köze nincs hozzá.
j0nNyKa
azt hiszem nem munkaidõ végén kell beindítani az ötletgépezetet
maradjunk annyiban hogy nyertél <#idiota>

Vagy elküldöd nekem a tiédet, én pedig neked az enyémet, és aki az (random) emberek közül elõször kitalálja, nyer egy ingyen accountot!

twitch.tv\mnk_official

j0nNyKa
írd be a jelszavadat a karaktered nevének
márha szeretsz veszélyesen élni

PiszkosFred
"trombitásfrédi" - volt ilyen karakterem valamelyik mmoban anno, igaz rövid életû volt, és szerintem valaminek a hatása alatt kreáltam. 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

sWbFII
Ha lenne külön RP szerver azt mondanám..., de így szerintem kedved szerint olyat ami nem túl "Béla1995" 😄 Én személy szerint örülnék ha mindenki RP nevet választana -fajhoz illõt, viszont azzal az a bajom hogy kicsit körülményes beazonosítani az ismerõsöket.
És amúgy is ha kitalálsz valami jót akkor tuti "error: name already used by other user" 😄

"Not Weaken.... Weeeaken"

Count Adyn
Engem a névválasztás annyiban dilemma hogy vezetékneve is legyen e a karinak😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Nyilván én sem ilyen agyatlan névre gondoltam, bármennyire csábító akár Jonnyka épkézláb ötlete is. x)

twitch.tv\mnk_official

én azt gondolom aki nem ad korrekt nevet/nem qwerty,meg kdhfkasdjh meg 1112kjh meg puncivadász,trombitásfrédi,makimajom, stb/ a karakterének egy ilyen játékban az se a másikat se önmagát nem tiszteli!

Köszönöm, nem veszek semmit! 😄

twitch.tv\mnk_official

j0nNyKa
mindenképp nevezd krumplistésztának, mert:
a) az finom
b) valahol biztos elõjön a játék során

Komoly dilemma, érdekelne ki mit gondol:

Most, hogy kezd körvonalazódni bennem a raceclass kombó launchra, azon filózok, hogy névnek milyen nevet érdemes megadni. Igazából amióta online játékokban jelen vagyok (2001-2002?!) mindig valami szimpla nevem volt, s már hosszú évek óta (még anno lineage 2ben indult) "Munkie" és ennyi.

Aztán WoWban lett divat, hogy "alt" karaktereket roppant fantáziadúsan jelöljünk meg, "Munkielol" "Munkieqt" (csak hogy példákat hozzak). Viszont itt elgondolkodtam, hogy választott fajnak megfelelõt kéne összehozni. DE! ahogy nézegettem a friendslistet, guildrostert... mindenhol az login név van (kivéve group + raid frame -en). Na így döntse el az ember, hogy számít-e. Ráadásul playerek feje fölött sincs megjelölve a név (vagy csak én nem találtam a bekapcsoló opcióját).

Vélemények? 😄

twitch.tv\mnk_official

Köszi ezt még én kérdeztem anno. Így viszont azért nem olyan összetett a tankolás. 😊
PiszkosFred
Ebben én is bízok, mert macro és emote lista hiányában csak gépelve mûködnek, ami jó, csak lassú 😊

remélem erre lesz addon 😄

PiszkosFred
Küldd át a listát msg-ben, hátha van valami olyan rajta, amin átsiklottam eddig. Már én sem tudom követni mi merre hány méter. 😊

Már gyönyörû lista van az ESO könyvjelzõmben, mehet ez is oda, köszi! 😄

twitch.tv\mnk_official

PiszkosFred

nem szeretem a videóit mert torzítja s játékról alkotható képet azt hogy mindig olyan videót csinál ahol 1 lövés ütés minden mert 4-5 szinttel kisebb mobokat választ...
Az 323 gold lvl 43-on és egy hosszú quest végének a jutalma. A többi stimmel. <#idiota>

http://edtool.net

325 arany egy Boss lootból 39-en.....

Majd a következõn 😊

gyilkos a NB íjjász! most én is azt tesztelgettem

PiszkosFred
Remélem nem, mert zsúfolt a hétvégém 😊

drop
WTF??? hétvégén ütközés lesz?😄

PiszkosFred
Elvileg minden XP amit kapsz (quest, kill, exploration, stb) növeli minimális százalékban a standard skilleket (class, weapon, armor, world).

A guild, craft, pvp skilleket nem, azok csak speciálisan növelhetõek, a skill típusnak megfelelõ tevékenységgel.

(Leszámítva a könyveket és a kveszteket, ahol esetleg skill növelés a reward - de ez egyértelmû)

a destro staff legalább ilyen durva és cc-zni is lehet vele sokféleképpen. ezek meg nem azért erõsek mert ijjat használnak, hanem azért meg nightblade képességekkel felbuffolják az ij sebzését, nézd meg a rotáját gyakolatilag folyamatosan tudnak stealth-ból lõni, vagy stun-ba rakott célra úgy meg tényleg brutális.
hát nemtom azért az a bleeding dot amit felrak elég durván sebez.. éppenhogy 2x1h-val nem éri meg menni.