24767
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Omrega
    Pont ez a fajta pvp megoldás az egyik legszimpatikusabb része a játéknak, a kötetlen skill buildek mellett.

Most néztem, hogy 35-ös szinten eddig 68 skill pontom gyült össze, de ezt csak a shrine-nál tudom megnézni, létezik rá egyszerűbb módszer?
  • Fpocok
    is-is
  • Running
    Most magadat győzködöd, vagy minket? Mert minket nem kell videókkal, mivel az ide járó olvasók, egy kivételével (te), mind megvette a játékot és akkor megy át pvp-zni ha akar.
    Az újakat, meg nem a te véleményed fogja döntésre ösztönözni.
  • Fpocok
    Hát nem tudom. Mondjuk engem alapból nem érdekel a pvp és valahogy ez a káosz sem győzött meg. Hang nélkül azért élvezhető.

• Running
    Ez nem egy nukleárpower build, csak olyan ami az igényeimet kielégíti, szóval akár még teljesen szar is lehet. :))
  • Running
    Teljes medium armorban vagyok, és heal staff a 2. fegyverem. Dungeonban, vagy pvp zergben az elsődleges fegyverem is le szoktam cserélni íjjra, ha szükséges.
  • MrDevil
    Nincs valakinek valami ötlete, hogy lvl 41 -től hol lehetne még fejlődni DC- Bangkorait megcsináltam.. ?
  • Ubi™
    Ebben a játékban nincs olyan, hogy fura. Olyan buildet csinálsz amilyen neked tetszik és tudod használni.
  • Terawatt
    " mágiás assasint " , dehogy csináltak ők, te csinálod azt magadnak, ha úgy akarod. :D
  • sWbFII
    ezzel az a bajom hogy akkor az íjat le kéne cserélni destro vagy heal staffra. bár nem gond.. csak fura.

meg akkor gondolom light armorral is tolod a manaregen miatt?

viszont nem értem a készítőket.. csinálnak egy mágiás assasint ok, de pl akkor minek ad armor pent a surprise attack? szerintem ők se tudják mit akartak kihozni ebből :D
    ha meg stamra építem akkor meg kevésbé éri meg használni
  • Running
    Aha.
  • sWbFII
    és manára építed?
  • Running
    Ambush, suprise attack, impale, steeltornado, shadow
  • sWbFII
    Én egy picit csalódtam az assasin karakteremben, az egész nightblade ágon ultit levéve csak egy stun van de az csak stealthből és az is mana alapú. A dual wield ágon sincs komoly cc, és burst-ös képesség sincs amivel stealthből lenne érdemes indítani. A 2h ág sokkal praktikusab. :/ Próbálkozom nagyon a duallal de nagyon nem adja, rengeteget halok vele.
    Végül íjjal fejlődtem az viszont csapatós.

Aki nagyobb szinten duallal tolja milyen skilleket használ?
  • runcájsz
    Ha van aki még nem vette volna észre, már megy a szerver!
  • Count Adyn
    Waits-for-login :D
  • Nephin
    Nem egész nap.
  • toybull
    szervert akarok!!!!!!!
    kiborito.. egész melóba azon flesseltem hogy mekkorát kockulok ma este a level 6os argóniai assassinommal erre egésznap karbantartás .____.
  • Di3Hard
    Megvárom Jack Bauert inkább :).
  • PiszkosFred
    Van új warehouse13 rész, van új 2 Broke Girls, esetleg a GoT tegnapi része, tessék elfoglalni magad addig, amíg nem végeznek :) Ez mst így alakult, de nem így tervezték, a tervezett karbantartásnak már délelőtt vége lett.
  • Running
    Reggel 5-10 között volt a rendes karbantartás, ez nem tervezett, de gondolom, magadtól nem jöttél volna rá, ezért segítettem.
  • Di3Hard
    Ezek azért értenek a reális karbantartási időintervallumhoz.
  • Count Adyn
    Vagy ráírok fészbúkon mindjart hogy pörögjenek:D
  • TomStorm
    Ja hogy 5 perc kell legyen a 2 login között,értem:)
    Valami miatt kitalálták lehet érdemes kivárni.

Na mindegy,servert pls!
  • Count Adyn
    Mondjuk implementálhatnának a launcherbe egy server status jelzőt, nem nagy ördöngősség:)
  • TomStorm
    köszi
  • PiszkosFred
    Értelme kb annyi, mint a d2ben a "gemnek" a chat ablak közepén :), mert egy kliens restart nullázza.
  • PiszkosFred
    Két login közötti idő.
  • Nephin
    Nem tudom, mit nézel, itt írják ki, ha megy a szerver: link
  • TomStorm
    Mi ez az 5 perc countdown,nem azt jelzi mikor van szerver?csak mert újrakezdi a számolást-.-
  • TomStorm
    3 M.
    huhh azért jó volt ez a kis szünet mert magamtól ki nem léptem volna:p
  • PiszkosFred
    Először nekimentem, meghaltam.
    Másodjára már sejtettem, hogy mi a gond, és próbáltam a gömböket megölni, csak hát a bétás templarral nem volt annyi rangedem/magickám, hogy tudjam kezelni mindet, akár 2-3 hullám alatt.
    Harmadjára előkaptam egy bowt, és adtam a pofájának.

Élesben már sima volt.
  • cpuma
    nem mondom, hogy nekem később nincs gondom, nemrég vert le szépen egy boss a kisérőivel... (habár utána néztem volt köztünk 5 szint), meg javításra sem költök :)
  • Di3Hard
    Én kussba vagyok, mert 2 minyon letankolta, arra kellett ügyelnem, hogy mindig legyen mana ha egyeik elhal.
  • Szaruman
    Mondjuk aki dosián elhasal, azt megnézném a későbbi bossokon...
  • Nephin
    Hát, volt játékos, aki órákig nem jött rá, hogy mit kellene csinálni, szóval nem lep meg a nerf... :/
  • cpuma
    a hisztinek van eredménye:
    "
    Anchors from the Harbour: Doshia has had her powers reduced.
    "
    pedig lvl 9-en sem templarral, sem DK-val nem volt kihívás...
  • Nephin
    Ne hisztizz, hotfix.
  • Darkmapo
    Megint karbantartás? délután 5 órakkor? Grat a marketing szagembernek!
    Hisztizek, mert az divat! CRY!
  • sWbFII
    Szia, a vámpír /vérfarka küldikhez javasolt a lvl 40 de minimum 30, mert különben nem fogod bírni megcsinálni!! (bár vámpírt nem próbáltam)

Tipp: vérfarkast ne csinálj mert még szuperszar :) azon kívül hogy jól néz ki szerintem jelen állapotban semmit nem ér. Ha érdekel leírom részletesen. Amúgy meg tiszta bug az egész :/ :/
    Minden esetre pénzt ne adj ki érte. De szerintem a skillpontokat se éri meg pazarolni rá.