24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Csendben -és utólag- teszem hozzá, hogy amint rájössz hogy milyen hangnemben és stílussal kell kommunikálni egy staff-al, a problémáid 90%-a a lehet legrövidebb idő alatt megoldódik.
Egy példa: Ha írsz egy levelet, amiben szeretnéd megváltoztatni az e-mail címedet, és e mellé egyből odarakod a titkos kérdésre a választ, és gyökér se vagy, akkor egy napon belül megvan minden. Ha ez nincs, esélyes hogy 10 napig semmi nem fog történni.
Az olyan szitukban, ahol egy ticketet további levelezés nélkül le tudnak zárni, meg is teszik, mert az open ticket számát tekintik mérvadónak a működőképességüket illetőleg. A többire megy az automatikus válasz és a sor végére kerül.
-
na ja, de nálad nem a család jön a játék után, hanem a fórumon sírás hogy nincs játék, no offense 
úgyhogy azt mondanám, hogy ez nálad legjobb esetben is win-lose-win -
Hát, az EA-t simán kitolták pár nappal. Nem lennék meglepve, hogy esetleg május 4 helyett 5-én lenne majd a levonás, mert egy napot jóváírnak a leállások miatt. A lényegen nem változtat, de a egyszerűbb felhasználókat boldoggá teszi, akkor pedig ismét csak win-win :) -
Darkmapo #15812 megértelek!
(én is nős vagyok)
-
Darkmapo #15811 jolvan naaa
máshol ez természetes
itt csak vicc -
cpuma #15810 ui: rengeteg mindenért fizetek az életben, amiért ennyit sem kapok... (sajnos) -
Munkie #15809 vagy nem?
ZOS_GinaBruno Administrator, Moderator admin
5:09PM Staff Post
While we don't have an exact ETA for the server coming back online, it does appear that it will be at least a couple hours. We'll update in this thread when we have more news to share. Thanks for your patience! -
cpuma #15808 mindenkit megértek aki nem tud játszani és idegesíti, de valahol win-win:
én pl. mindig akkor érek haza játszani, amikor lekapják a szervert, nem haladok, de a család örül...
persze frusztrál nagyon, de örülnék, ha ez lenne a legnagyobb gondom az életben... -
amcsi lehet ne írj hamis dolgot -
mondjuk itt nem akkorák a problémák, hogy másnap kárpótlást kapjanak a játékosok.. :)
de persze ez nem is baj, ne is jussunk oda -
Darkmapo #15805 Megy a szerver!
-
Rosszul látod. Örülnöd kellene, mert másnap este amikor megint kurvázol, már nem fog fájni a térde és teljes szolgáltatást kapsz. Sőt az is lehet, hogy felajánl neked egy kis extrát is, kárpótlásul. :) Win-win. -
Munkie #15803 Hát akkor látod, mindenre van megoldás! -
Darkmapo #15802 Belátom igazatok van!
A múltkor egy hölgy szolgáltatását vásároltam meg, de fizetés után közölte, hogy nem tud térdelni mert fáj a lába. De nyugodtan rendezzem magam, Ő gyorsan megy kezeltetni magát.
Én pedig örülhettem, hogy milyen gyorsan orvosoltatja a problémát! :DDDD
-
Nyugodj meg, a felesekért is fizettél, amit visszarókáztál. Kérted már számom valakitől, mire föl ez a pénzkidobás? -
Nephin #15800 Jaja, be kell suvasztani a minirakétákba, amikkel átlövik. -
Nephin #15799 Szerintem te értettél félre.
Javítás van egy három hetes játékban, mert a játékosok nagy része nem fér hozzá a szolgáltatáshoz. Nem sírni kell, hanem örülni, hogy gyorsan javítják az ilyen hibákat. Vagy jobb lenne, ha hétvége és ünnep felkiáltással keddig húznák? :P -
Ezt mondom én is mindig minden dugónál az autópályakezelő anyját szidva Pest és Debrecen között :) Csak hát ez nem így működik. -
Munkie #15797 Viccelsz? Még keresik hova épüljön a szerverpark x) -
most kezdik áthozni eu-ba a szervert csak hát szét kell szedni
-
Darkmapo #15795 lol
félre értettél! mindenki számára elérhetőnek kellene lenni.
ez egy szolgáltatás, amit megvettem.
vagy ha nem képesek ezt produkálni akkor nem kell pénzért árulni.
-
Nephin #15794 Szerintem is, miért nem hagyják futni, le van izélve, aki nem tud belépni. Ők biztosan nem fizettek. -
Darkmapo #15793 botrányos
mertháthogy bocsi de én ezért fizettem
-
Azóta szintet lépett a jelenség :)
"As a result of the login issues, we have taken the European megaserver offline for maintenance. We'll let you know when we have an ETA for restoration." -
ZOS_GinaBruno Administrator, Moderator admin
4:17PM edited 4:29PM in Server Status Staff Post
We are aware that some of you are having trouble logging into the European megaserver. We are currently investigating, and will let you know as soon as we have an update. Thanks!
-
Akinek szántam, annak a hozzászólását már töröltem. -
nem veled van a baj, és a válasz ezek szerint igen, odaát van a probléma, nem nálad :) -
runcájsz #15788 Köszönöm a segítő hozzászólást! Egyébként azért kérdeztem, mert tudni szerettem volnam, hogy az internet szolgáltatómnál, esetleg gépemen vagy egyből supportnál keressem a hibát. Tudom ez egy óvodás dolog volt, de azért megpróbáltam. -
Amilyen jól indult a start, annál szarabb mostanság. -
Jelenleg nem megy a login a szerver, valószínűleg, ha valami komolyabb gond van, majd küldenek erről tájékoztatást. -
Kérném nem telespammelni a topikot fölösleges óvodás hozzászólásokkal, akinek gondja van, az ne itt ríjjon, mint egy kislány, hanem írjon a fejlesztők oldalára a panaszairól.
Itt nem zajlik csoportterápia. Előre is köszönöm. -
runcájsz #15784 Nálam mintha lehalt volna most a login. Másnál is? -
MaRee #15783 Elmúlt pár napban tényleg kellemetlen dolgokat művel a gém, nekem is 3 login screenből 2 simán kifagy. -
játékot ennyiszer még nem indítottam újra az biztos... egy rohadt idegesítő dungeon (lost village), alig lehet látni merre mi, nagy nehez megcsináljuk, erre pont a végén lehal a login, mert persze megint újra kellett indítani... -
A login szar be, illetve a zónázás. Aki bent van, azt (még) nem dobta le. -
MaRee #15780 Nem megy most a szerver? -
Eladó digital imperial edition. 9k, végső ár. :) -
Hireling 
-
(Y) :) -
Nephin #15776 A legelején nem volt kiírva, sőt, pl. a mazsom levelében sem volt ott, hogy hülyegyerek, ne töröld (a marás cuccoknál legalább ezt odaírták).
Ettől függetlenül szerintem is inkább pozitív, hogy kezdenek valamit a botok, spammerek stb-k ellen, az, hogy hiba csúszik bele olykor, normális, főleg, ha pikkpakk javítják a dolgot. Plusz a játék cirka 3 hetes. Plusz sikeresen kivitelezte a kb. legsimább indulási rohamot, amit valaha láttam. Plusz lebilincselő és mivel én egyáltalán nem rohanok, a sztoriblokkokról is csak hírből hallottam, de mégha ott is lettem volna, akkor is huszonötmillió mást csinálhattam volna helyette, míg megjavítják.