24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
SANTANTICA #15897 elindult -
Munkie #15896 Van már a Zinterneten guide, amivel kb 20-30 perc 1 szint. VR lehet 1 óra szintenként kb főleg a vége fele rengeteg XP kell. (Public insták farmolása + world bossok + egy két fő quest) 2-4 fős csapatra ajánlják. kutyának se kéne, de van ilyen. max valami sokadik altra ^^ -
Most őszintén, ki nem szarik bele, hogy pár idióta 17 óra alatt végigrohan a játékon? Én csak köszönöm nekik, hogy kifizették a játékot, egy hülye pénze is ugyanúgy pénz, mint a normális játékosé. :)
Egyébként van erről a 17 órás runról valami infó? VR10-ig ment 17 óra alatt, vagy csak 50-ig? És hogy, masszív pvpvel vagy pve? -
csimposz #15894 Értem, köszönöm. -
The european megaserver is now up for internal tests and will be available again within the next 45 minutes if nothing is found. -
cpuma #15892 "The european megaserver is now up for internal tests and will be available again within the next 45 minutes if nothing is found. " -
A kisebb romok, dungeonok bossai, nem a sima instanceolt, se nem a publikus nagyoké, hanem egyéb romok, barlangok végén található 1-2 kockás elitek. -
Munkie #15890 Amik harcolnak azok a sorcerer summonjai. A kis vanity petek díszek, mint pl wowban a petek (még a pet harcosdihülyeség előtt) -
csimposz #15889 Ha már itt vagyok. Volt már de akkor nem vagy későn jött válasz:
A játékosokkal rohangáló petek amik harcolnak is, azt hogyan lehet?
Azt hittem majd fejlődni fog a kis ajándék vanity pet, de hát az még mindig csak ott totyorog a nyomomban :D -
Munkie #15888 Meg kell kérdeznem, sajnos nem tudom: mi az a delve boss? -
Az még hagyján, de én ma egy medvéből meg mellette egy óriásból Eastmarch-ban (35-ös szinten) két kill, két loot, két epic esett. Addig semmi (4 béta, 5 napos EA-től mai napig), maximum runában láttam lilát (meg a dózsás haveromon). -
Chris #15886 Na ez abszolút szükséges lett volna már úgy kb. az indulás utáni napon. World bossokkal is kezdhetnének vmit, mert egy ismerős egy nap leforgása alatt 3 lilát lootolt belőlük.
-
HyperManiac #15885 forradalmat* -
HyperManiac #15884 Miért lenne bukta ez a game? nem MMO forraalmat ígért, nem mondta senki hogy itt sosem látott dolgok lesznek. Egy TES világra épülő MMO azolnak, akik szeretik ezt a világot. Ennyi. Senki nem mondta a fejlesztők közül hogy mindent verő forradalmi MMo-t akarnak csinálni. Aminek készült annak pont jó. -
Public Dungeon & Delve Boss Monsters
Also based on feedback, we will be placing a timer on how often you can get loot from public dungeon and delve boss monsters. This timer is shared across all boss monsters in public dungeons and delves. This will not impact loot timers for quest-specific monsters or overworld group bosses. Watch the patch notes for news on when this change will go live. -
nemtom nem dolgozom oviban, úgyhogy hálisten -lekopogom- körülöttem nincsen általánosan hiszti
sajnálom, hogy manapság ez nem normális
na de szerintem ezzel a beszélgetéssel nem sokmindent érünk el, lapozzunk ontopic felé, béke :) -
csimposz #15881 ad2: igen, de van áramom amiért fizetek, ellenben, jelenleg, nincs játékom amiért fizetek ;) -
csimposz #15880 A srác pedig nem írt olyan hülyeséget. :) -
csimposz #15879 Mutasd meg hol írtam, hogy itt. Úgy értettem az életben, általánosságban. -
Kedden érkezik a patch rá, már írták, hogy karakterre szabott loot timert minden dungeon boss. -
ad1) mutasd meg hol hisztizek pl én (csak mert mind ezt tesszük ugye)
ad2) azzal, hogy 5x leírtad ugyanazt a fórumra, tudod mi történik a villanyszámláddal kapcsolatban? bezony, ketyegteti a pénzed a semmibe :) -
csimposz #15875 Igen, valszeg nem nekem jutott először ez az eszembe..
Jonnyka: jó, csak morogni jó, tudod te is.. mind ezt tesszük :) amúgy full türelmes tudok lenni, csak itt már tudom hogy a pénzem ketyeg a semmibe, s arra átlagosnál érzékenyebb vagyok :/ -
Chris #15874 Inkább csinálnának vmit ezzel a miniboss-worldboss farmolással. Annyi a lila cucc már alacsony szinten is, hogy totál elinflálnak mindent, keresztülszántva az amúgy nem rossz craft-rendszert és a gazdaságot is.
-
Susarc #15873 akkor majd azt holnap :P -
5 perc a következő loginig. Vagy restart a klienst, és akkor instant. -
Én nem értek hozzá, én csak játszok vele, nem fejlesztem. De azt már megtanultam az életben, hogy semmi sem olyan egyszerű, ahogy azt én gondolom. :) Feltehetően itt sem ilyen egyszerű a megoldást. -
Susarc #15870 mi ez a gizda 5M a login screenen?? 5 misi playerünk van ? :P -
csak ne lenne hiszti topic ebből is
gondolom ez az a kérés, ami miatt még én vagyok a hülye -
csimposz #15868 Backup server ilyenkor nem létezhetne? Ráadásul elvileg csak a login szállt el. Egy negyedik megoldásként nekem ez jutna eszembe. De lehet túl idealista vagyok. -
MaRee #15867 Ki a "legmenőbb" pvp sorci most? Valami streamerre gondolok, akitől lehet tippeket-trükköket ellesni. -
csimposz #15866 Ha már nevetsz akkor jó, azzal nincs gond. Lehet bele esik, lehet nem. Őszintén megmondom érdekel is ilyenkor a hozzáállás is, mit válaszolnak, milyenek, hogy működik a dolog. Szóval kíváncsiság is, nem kell ezt ilyen komolyan venni. Úgy érzem, ezzel senkinek sem ártok. -
Akkor tegyük tisztába a dolgokat.
Egész nap játszottunk, játszhattunk, nem volt gond. Aztán jött egy kurva nagy gebasz, amely két dolgot eredményezett. Aki épp játszott, nem tudott zónát váltani. Aki nem játszott, az nem tudott belépni. Kiderült, hogy a gond nem "egyszerű" - ahogy itt egy kedves "szakértő" fórumozó jellemezte a problémát. Na most te mit tennél?
Opció 1: Leszarnád, és majd másnaposan kedden - a heti karbantartás folyamán - foglalkozol vele?
Opció 2: leszarnád, és majd vasárnap hajnalban foglalkoznál vele, mondván, örüljenek azok, akik bent vannak, ne menjenek sehova, maradjanak a zónában?
Opció 3: gyorsan előkapnád az IT részleget, megnéznéd mi a hiba, és még gyorsan kijavítanád, mielőtt esetleg nagyobb lenne a gond?
Igazad vna, és tényleg dühítő, amikor esti órákra esik egy-egy gebasz. De talán ez összefügg azzal, hogy ekkor játszanak a legtöbben. Érdemes, EU-ban hajnali 4-kor még nem hallottam olyanról, hogy összeomlott volna a login :)
Lehet fenyegetőzni, lehet lemondani az előfizetést, lehet elküldeni az anyjukba a fejlesztőket. Ezek hasznos dolgok, mert legalább egy ideig megnyugszol. Kb. 2 órára. Aztán rájössz, hogy az élet ilyen, és ha kész a karbantartás, már örömmel logolsz be újra, elfelejtve az egészet.
Annyi 1 forintom lenne, ahányszor ezek a fenyegetések elhagyták egy-egy ember ajkát (billentyűzetét) az elmúlt 9-10 év bármelyik random mmo kapcsán, megvehetném kilóra az Eiffel tornyot.
Egy kis türelem, majd megoldják a gondokat. Addig lehet nézni bohócligát a tévében, lehet nézni mondjuk a Fargo első részét, VV ismétlést, lehet levinni a kutyát, lehet játszani más játékkal, és még lehetne sorolni 5 oldalon keresztül. Türelem. Ennyi. -
SANTANTICA #15864 Mondjuk ez tényleg nem az első eset, hogy pont szombat főidőben lövik le a servert, persze lehet véletlen, mert tényleg meg kell oldani azonnal valami problémát. Bár kedden dolgoztam, de mondták, hogy gyakorlatilag akkor sem volt. Szóval nem ritkák a leállások, így azért ha apránként is de össze adódhat 1-2-3 nap kiesés, így jogos lehet az is, ha elvárunk némi jóváírást. Remélhetőleg hosszabb távon megoldódnak ezek és beáll a kedd/péntek reggeli időre a stop. -
Tényleg nincs jobb dolgod, mint ezzel tölteni az időt, hogy a nem tervezett karbantartás miatt kapjál pár óra pluszt? Egye fene 1 napot, hogy örülhess?
Ha ennyire nem tudsz máskor játszani az a pár óra (egye fene 1 nap) plusz pont bele fog esni abba az időbe, mikor le tudsz majd ülni játszani?
Ha 1-2 napig esne ki a szerver azt mondom, oké. Így viszont - már ne is haragudj - ez olyan kicsinyesség, hogy csak röhögni lehet rajta. -
csimposz #15862 Elnézést kérek, eddigi tapasztalataimból írtam, s nekem eddig mindig úgy jött ki, hogy karbantartás volt mikor bejöttem, és ez nem reggel hat volt, hanem full EU csúcsidő. Most olvasom az utóbbi pár percben sokadjára, és értem, hogy mostantól ez már nem lesz probléma. Az alább idézett levélrészletből látszik, hogy jó fejek, és törődnek a userrel, én pedig segítek mamamon, rajtuk, s másokon is azzal, ha megírom a panaszomat nekik. Pl azok közé is tartozom akik írtak amiatt is, hogy tegyék át másik időpontra a karbantartást. Szívesen! :D -
Nephin #15861 Gametime-leecher, ennyi. -
Muszáj minden mmonál ezt eljátszani, ha nem tervezett karbantartás van? Sőt, a tervezetteket se szórakozásból csinálják akkor amikor, mintha ezen függne mindenki élete, h mennyit játszhat v nem játszhat. -
Nephin #15859 Szóval te kedden és pénteken reggel hatkor szeretnél mindenképpen és megálljthatatlanul játszani. Ugyanis a tervezett karbantartások ekkor vannak. Ez - most olvashatod sokadszorra - nem tervezett, rendkívüli, hirtelen jött, előre nem látott... folytassam? :D -
csimposz #15858 Na erről beszéltek, mielőtt tovább oltogattok :)
,,
How much game time are you missing out on because of maintenance? MAYBE I can get approval to give you game time.
" -
Darkmapo #15857 na ja!!!
az előfizetést már én is visszavontam :(